Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 2. oktober 2010

Årets hit på de konservatives landsmøde

Ingen kommentarer
Why don't you come back
please, Connie, why don't you come back
come back and stay for good this time
etc


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Et reklameslogan?

Ingen kommentarer
Vi var hjemme ved min mor. Den yngste var af en eller anden grund blevet sur over et eller andet.

Bedstemor: [Yngste], har du lyst til en honningsnitte?
Yngste: [vredt, afvisende]: Mm-mm!
Bm: [overrasket] Nej? Nå, jamen, ok... Hvad med dig [ældste]?
Æ: Nejtak.
Bm: Nå! Jamen, fint nok.
Y: Jeg vil kun hvis jeg får to!

Og den her trussel om kun at ville, hvis man får to fik mig altså til at grine. For det må da kunne bruges i en reklmae for et eller andet..: "Så god, at du bliver sur hvis du kun får én!"

Hvis der er nogen copywriters blandt mine læsere er idéen hermed givet videre!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 1. oktober 2010

Quiz 107: Hvilket krydderi?

Ingen kommentarer
Krydderurten kaldes herhjemme for østens persille, hvilket hannerne tager meget roligt, men hunplanterne bliver smækfornærmede over det. Hunplanterne kaldes...?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Udramatisk farvel til Eik Bank

2 kommentarer
For godt 3 år siden blev jeg kunde i SkandiaBanken - det at det var en ren internetbank tiltalte mig i den grad, og de havde særdeles udmærkede rentesatser, både på ind- & udlån.

Ret kort efter blev SkandiaBanken så overtaget af færøske Eik Bank (eik betyder eg, iøvrigt...), men det ændrede ikke på så meget. Det fortsatte som før - ganske storartet bank, og jeg har aldrig set en eneste medarbejder derfra, ihvertfald ikke i min egenskab af bankkunde. Hvilket er som jeg kan lide det.

Men det har jo nok været en lidt for flink bank, ihvertfald har den (den danske del) som andre overbelånt til ejendomsspekulanter. Så nu er den gået ned, og er på vej til at blive overtaget af Finansiel Stabilitet, statens skraldespandsselskab.

Og så får man da den oplevelse med - det er overraskende udramatisk. Alt fortsætter som før for kunderne - ikke noget om, at alt gæld skal være betalt inden den & den dato - ja, de tilbyder endda at man stadig kan låne penge, sålænge det er til "gode og kreditværdige formål".

Så det er egentligt lidt pudsigt at opleve - men det er jo så også på grund af Bankpakke 1 at det går sådan. Så en cadeau til embedsmændene (jeg nægter at give til ministeren) for at det unægteligt er lykkedes at lave et system, hvor kunderne stort set intet mærker til et bankkollaps. Om det så er sundt er en anden diskussion - formålet var jo dengang at skabe ro, og det må man sige er lykkedes.

At jeg så også var så glad for banken og internetkonceptet, at jeg købte aktier i den, er selvfølgeligt lidt mere trist. Men det var med åbne øjne, og del af spillet. Så det gider jeg ikke græde snot over. (Det var så heller ikke en kæmpeformue.) Jeg regner ikke med at de aktier ender med at være noget værd, men er da lidt spændt på hvad der sker - for færingerne vil vist meget nødigt have at den går ned - halvdelen af alle færinger er på den ene eller anden måde kunder i banken, som jeg forstår det.

Anyway - selvom den indtil videre lever videre som en form for udød bank, vil jeg tillade mig at sige farvel nu. Det er den første bank jeg egentligt kan sige jeg har været glad for! (Men jeg er nu også ganske glad for Merkur, den almennyttige andelskasse, som jeg også har benyttet de sidste par år. Det var igen Jekyll and Hyde tingen - med en bank til den kapitalistiske side, og en feel-good bank.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Virkelighedsfjern

Ingen kommentarer
Hver gang der er rejst en sag i medierne, har det vist sig, at der ikke var noget i den.
Citat: Lene Espersen. Det kan vist godt få lov at stå for sig selv.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Burhan G og Nik og Jay nøgne

2 kommentarer
Nu efter nogenlunde samtlige kvindelige bloggere har postet denne video, føler jeg mig også nødsaget til det - for ellers tror folk jo bare at jeg ikke tør, fordi jeg føler mig truet af sådan lidt mavemuskler. Men det er på ingen måde tilfældet.

Sådan kommer jeg (man er jo superhelt!) da også til at se ud efter lidt frugtkur, så kommer man ned og får en fedtpromille på de der 9 stykker - så det er ikke noget der bekymrer mig. Men det kan da undre, hvis Burhan G altid ser sådan ud, hvorfor han ikke tog t-shirten af, da han tumlede rundt med Medina næsten nøgen?

Når, men altså - hvis det pigerne vil ha' er Burhan G nøgen og Nik nøgen og Jay nøgen, så skal de da også få det!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 30. september 2010

Mens det hele ramler... some credit where it's due

Ingen kommentarer
Jeg er jo som regel ikke den som roser regeringens medlemmer. Så når jeg nu pludselig går ud og gør det, så håber jeg at folk vil tro på at jeg mener det.

Jeg har haft lyst til at rose hende flere gange før, men hver gang har det været på tidspunkter hvor det enten kunne virke medløberisk eller malplaceret. Så jeg har gemt det, og kom heldigvis i tanker om det i dag. Hvor der ingensomhelst grund er til at hun skulle komme i fokus.

For hele Lars Løkkes sidste ministerrodkage var ikke helt skudt ved siden af. Benedikte Kiær fra de Konservative blev hentet ind som Socialminister fra sin plads i forretningsudvalget i Region Hovedstaden.

Og jeg synes hun har gjort det fremragende! Bevares, der har da været et par ting hvor jeg har været uenig med hende, men hun er jo også Konservativ, så det ville da være mærkeligt andet. Først og fremmest synes jeg hun har udtrykt en forfriskende åbenhed og pragmatisme i forhold til det at være minister. Samt en stor respekt for området, og ikke mindst de folk som forvalter det ude i kommunerne - samt naturligvis i sidste ende borgerne.

Jo, jeg mener oprigtigt at hun har gjort det godt, og de Konservative muligvis har en overset stjerne der. (Jeg er så ikke sikker på hun ønsker den infight med lede albuer, der skulle til, hvis hun skulle helt til tops.) Og jeg kunne godt ønske, at en kommende S/SF regering ville tage det alt for utraditionelle skridt, og tilbyde hende en ministerplads. Ikke blot fordi hun er dygtig, men også som symbol på at de ønsker et bredt samarbejde.

Og så synes jeg jo i øvrigt også at det er dejligt, at nogle bekræfter min tese om, at flere ministre burde hentes udenfor Folketinget.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 106: Hvilket TV-program

Ingen kommentarer
I denne populære tv-konkurrence dyster 9 hasbeen popstjerner og grupper om en comeback-tour - de bliver stemt ud en efter en, og den sidste tilbageværende er vinderen.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sådan fik Contador clenbuterol

2 kommentarer
Normalt er doping i cykelsport ikke noget jeg gider beskæftige mig med - jeg synes grundliggende cykelrytterne skal have lov til at tage hvad de har lyst til, under lægekontrol og åbenhed - men i den aktuelle sag om Alberto Contador som beskyldes for at have dopet sig, vil jeg nu alligevel blande mig.

For jeg finder det ganske indlysende hvad der er foregået!

Man skal huske, at de spor af clenbuterol man har fundet er ganske minimale. Og at de er fundet i byen Pau, som ligger neden for Pyrenæerne.

I pyrenæerne er bjerggeden så godt som udryddet, på grund af den globale opvarmning. Men det er den ikke i alperne! Derfor har man et program, hvor man indfører bjerggeder til pyrenæerne fra alperne. Og hvad har det med sagen at gøre? Jo, det giver denne ganske enkle årsagssammenhæng, som pure frikender Contador:

Udfor Basel i Schweiz laver Hoffmann-LaRoches fabrikker clenbuterol
->
Clenbuterol-dampe fra fabrikation havner i området
->
Alpe-bjergged indånder clenbuterol dampe
->
Alpe-bjergged flyttes til Pyrenæerne
->
d. 20/7 om morgenen lægger den flyttede bjergged lorte
->
I løbet af dagen, i sommervarmen,  besøger en spyflue disse gedelorte, som indeholder spor af clenbuterol
->
Om aftenen d. 20/7 flyver spyfluen ned til Pau, hvor det er varmere
->
I Pau finder den en god bøf at lægge æg på
->
Kort efter indtager Contador bøffen, efter en hård dags prøvelser, med udsigt til en velfortjent hviledag
->
I løbet af natten til den 21/7 optages clenbuterolet fra æggene i bøffen i Contadors blod
->
Den 21/7 får Contador i dopingkontrol tages en blodprøve - nu indeholdende minimale mængder clenbuterol.

Jeg synes det er elementært!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Find Holger

Ingen kommentarer
Holger er blevet udnævnt til tronfølger i Nordkorea. Se om du kan finde ham.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvorfor gør jeg det dog?

2 kommentarer
Mine seneste eskapader ud i det satiriske, om Prince kommende koncerter, har medført lidt konsekvenser.

Blandt andet det, at jeg har haft de højeste besøgstal ever - jeg tror nok, at Google på grund af mine pæne besøgstal omkring Prince op til Roskilde allerede havde et godt øje til mig, og da jeg så kom med de nye historier kom de højt på søgelisten - samtidig med at der var heftig søgning på "prince billetter" med videre. I den time mellem 10-11 hvor billetsalget åbnede (og naturligvis brød sammen) igår, fik jeg ligeså mange besøg, som jeg normalt gør på 3-4 døgn.

Men ikke alle var glade. Eller rettere - nogle blev lidt for glade.

For i et andet blogsystem ærgrede en kvindelig blogger sig over at hun ikke havde nået at få billet til Forum. En læser var flink, og henviste hende i fuldt alvor til mine indlæg om flytningen af Prince Forum-koncerten til Skandinavisk Tobakskompagni, og til indlægget med en ekstra-koncert med Prince (bortset fra at det skulle være med tidligere x-faktor deltagere, ike Prince selv).

De korresponderede så lidt frem og tilbage, og kunne ikke helt finde ud af hvad det var, men ville holde øje på BilletNet.

Fordi det gav nogle hits ind til mig (som ikke kom via Google) opdagede jeg det, og var ovre og se tråden. Og syntes da egentligt at det var synd at de skulle gå og rent faktisk tro på det. Så jeg oprettede mig i blog-systemet for at skrive at det skulle tages med et gran salt.

Men ikke før blog-ejeren havde nået at ringe til BilletNet - som mærkeligt nok hverken kendte til flytning af koncerten, eller at de skulle arrangere en ekstrakoncert.

Så da jeg afslørede mig derovre, var jeg ikke synderligt i kridthuset. Faktisk blev jeg overfuset en smule - især over at det ikke fremgik at det var satire. (Historierne var dog - som alle jeg laver af den slags - skrevet med etikketterne satire og/eller løgnehistorie - men det er selvfølgeligt ikke vanvittigt tydeligt; og skal heller ikke være det.)

Så - well, jeg havde det måske lidt som Orson Welles havde, da han lavede sit Klodernes Kamp hørespil, som fik hele USA til at gå amok: en anelse dårlig samvittighed, krydret med en vis ond ekstase... eller noget.

Men det fik mig til at tænke lidt over, hvorfor jeg egentligt laver de der satire/løgne indlæg. Noget jeg har tænkt over før, og også tænkt der var et blog-indlæg i, men ikke fulgt op på før. Nu fik jeg så lavet en hurtig formulering til hende i går, men det kan ligesågodt uddybes lidt:

For det første gør jeg det fordi jeg synes det er sjovt at skrive. Og noget jeg kan få et kick af - især dem der handler om aktuelle begivenheder, hvor de skal skrives hurtigt for at passe ind i virkeligheden, og måske endda nogle gange overhale den. Dem hvor jeg laver om på historien - som for eksempel min forklaring på hvorfor det hedder Guldalderen - giver så ikke det samme rush, men der er tilgengæld bedre tid til at kæle for detaljen; finde underlige ting i Wikipedia som man kan fordreje og bruge.

For det andet: der er nok noget DR Jekyll and mr Hyde over mig, hvad det angår. Nu bruger jeg jo ret meget blog-plads (hvis man kan bruge det ord) på forhåbentligt oplysende og seriøse indlæg. Og så skal jeg altså have lidt luft indimellem. Og så synes jeg det giver en særlig charme at det er blandet ind imellem hinanden, som her - hvilket leder til...

For det tredie: Jeg synes folks - og ikke mindst mediers - kildekritiske sans generelt er under al kritik. Folk tror sgu på stort set hvadsomhelst de læser. Et eksempel på det, er historien om Lady Gagas hermafroditstatus, som oprindeligt stammede fra en satirisk blog, men blev kolporteret blindt videre af medier - for når først der bliver linket nok til noget, er det åbenbart sandt, også selvom der ikke er noget som helst der underbygger historien.

Og det tænker jeg lidt, at mine satirehistorier kan have en pædagogisk opdragende effekt omkring. For de skulle gerne være skrevet sådan at man først tror de er sande, men efterhånden går det op for en, at noget er ravruskende galt. Derfor nytter det heller ikke noget med en stor blinkende advarsel i starten af indlægget, som siger at det der læses nu, er satire.

Så - det er ikke meningen at folk skal tro på historierne. Og hvis jeg finder ud af nogen gør det, retter jeg dem (men ikke historien). Og jeg synes da også, at stort set alle mine historier burde være så langt ude, at ingen kan falde for dem. Men det sker åbenbart alligevel - og det må jeg så sige, det bekræfter mig kun i, at de kan have en gavnlig effekt.

Jeg ser måske mig selv lidt som en af de tidlige hackere - som tildels hackede for spændingens skyld, men også for at gøre virksomheder og offentlige myndigheder opmærksomme på at de altså havde et sikkerhedsproblem. Hvilket - selvom det måske ikke er fedt overhovedet at være blevet hacket, vel må være en del rarere end hvis alle kundernes konti er blevet tømt.

Eller - det må være lidt federe at blive snydt omkring hvorvidt BilletNet laver ekstrakoncert, end at tro på den næste Bush, når han fortæller uunderbyggede løgne om masseødelægelsesvåben. Og hvis jeg kan hjælpe - bare en lille smule - til at nogen måske har lidt mere sund skepsis i sådan et tilfælde - så vil jeg sgu gå lidt gladere til min grav.

Eller blot måske lader være med at sende sit kontonummer til en filipinsk enke eller købe et dyrt jakkesæt på gaden?

Nu går jeg udfra det først og fremmest er jer faste læsere, som læser dette - hvis I overhovedet er med så langt, det er blevet et ret ordrigt indlæg - og I ved naturligvis, at I ikke skal tro på alt her, faktisk ville jeg tro I efterhånden kan gennemskue løgne-indlæggene allerede på overskriften. (Dog ikke jer alle, hehe - I ved hvem I er.)

Men jeg er lidt nysgerrig, hvordan er jeres holdning til dem? Går jeg over stregen? Og finder I dem iøvrigt underholdende?

(Ikke at jeg vil lade være med at lave dem, ligemeget hvad I svarer - men er altså nysgerrig.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 29. september 2010

Røv-mobil

5 kommentarer
Poetisk og romantisk reklame fra Diesel, som gerne vil gøre opmærksom på at deres sko er gode til at sparke røv.


(sponsoreret klip)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Lene Espersen vildleder Folketinget - igen

Ingen kommentarer
Lene Espersen tilstår nu selv, at hun ikke har talt sandt for folketinget, i sagen om privathospitalernes avance. Hun vil dog ikke selv kalde det en løgn - hvilket egentligt er lidt underligt - for hun afviste, i modstrid med sandheden - at beregninger som viste at privathospitalerne fik for mange penge, skulle være udarbejdet i Sundhedsministeriet, og sagde i stedet at de var udført af den konservative foketingsgruppe.

Man forstår jo godt at hun helst ikke vil fremstå som løgner i Folketingssalen - for den slags er strafbart - men hellere som vildleder.

Det er hun nemlig sluppet godt fra før - dengang ville hun ganske vist slet ikke anerkende at hun vildledte, men selv en stædig nordjyde kan jo blive mildere med årene. Eller noget.

Jeg taler om den såkaldte Dan Lynge-sag. Hvor hun, som relativt ny justistminister, 12. juni 2002, bevidst undlod at fortælle Søren Søndergaard om PETs kontakter med Dan Lynge, da hun blev direkte adspurgt om disse - men istedet sagde at PET ikke havde været i kontakt med Dan Lynge i forbindelse med rockerkriminalitet. Som hun ikke specifikt blev spurgt om.

Hun burde gå af, men gør det næppe. Faktisk virker det som om hun slet ikke forstår, at det skulle være et problem at vildlede folketinget.

Med det politiske landskabs udseende kan Folketinget næppe tvinge Lars Løkke til at fyre hende - for DF kan redde hende. Men da DF ikke har det specielt godt med de konservative vil de tage sig godt betalt.

Så i sidste ende betyder Lene Espersens romantiseren af virkeligheden sandsynligvis, at nogle flygtninge og indvandrerfamilier kommer til at betale en pris. Kontant.

Det ville da også lidt være at rette bager for smed, hvis Lars Løkke fyrer Lene Espersen, da Lene Espersen jo i bund og grund er havnet i denne situation, fordi hun skulle forsvare Lars Løkke. Ikke at jeg tror den uretfærdighed ville forhindre Lars Løkke i at fyre Lene Espersen, hvis det kunne redde hans eget politiske skind.

Pia Kjærsgaard spurgte, om det var et afsnit af Borgen. Og for en gangs skyld må jeg give hende ret - man kan godt komme i tvivl.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

BilletNet: Vi laver ekstra "Prince"-koncert!

1 kommentar
Som et plaster på såret for de mange danske Prince (I'NCCum)-fans, som er gået glip af billetter til koncerterne i Herning og "Forum" (den koncert er som bekendt blevet flyttet til det lukkede Skandinavisk Tobakskompagnis fabrikshaller), har BilletNet valgt at satse på en ekstra koncert for de mange skuffede fans.

Lisa fra X-Faktor. Skal hun synge Purple Rain?
BilletNet føler sig nemlig ikke helt uden skyld i at stort set ingen danskere fik fat i billetter: "Ved en fejl var vi kommet til at slå et IP-filter til, og vende det forkert, så siden gik ned når besøgende fra danske IP-adresser gik ind på siden," forklarer Bent Blet, presseansvarlig for BilletNet. "Det er systemer vi har i brug for at sikre en jævn geografisk fordeling af billetter, når det er henigtsmæssigt. Men denne gang kiksede det altså!"

Fejlen betyder, at det fortrinsvis er tyskere som kommer til koncerten i Herning, og svenskere som kommer til Skandinavisk Tobakskompagnis haller. De få danskere som det er lykkedes at have billet har sandsynligvis været koblet op på en udenlandsk proxy, eller de har brugt såkaldt InPrivate-browsing (eller porno-mode, som det også kaldes).

Den koncert BilletNet vil stable på benene vil dog blive uden funk-fyrsten selv: "Ja, I'NCCum er jo booket lang tid frem, så ham har vi måttet se bort fra. Men vi har allerede snakket med en masse X-Faktor stjerner, som er villige til at stille op og hver give et Prince-nummer eller to. Så publikum kan godt begynde at glæde sig. Vi tror det ender med at blive større end de "rigtige" koncerter! Lisa gav jo en suveræn Purple Rain i den første X-Faktor, for eksempel!"

Det er endnu uvist hvor og hvornår bonus-koncerten bliver afholdt.

[Opdatering]: Her er setlisten Prince /I'NCCum spiller i Danmark.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Jeg hader den slags

Ingen kommentarer
Jeg har siddet en del af aftenen og undret mig over nogle pibende/fløjtende lyde som indimellem dukkede op.

Og jeg har spekuleret på, om jeg har haft noget siddende næsen, som har givet mig en dårlig vejrtrækning, uden jeg rigtigt har kunnet mærke det - og har af samme grund gået hårdt til mine næsebor i forskellige former for forsøg på udrensninger.

Og har troet at naboerne har fået undulat eller kanariefugl. En tanke som har irriteret mig grænseløst. Og er der iøvrigt ikke noget med at sådan nogle fugle skal sove om natten - så hvorfor bliver den ved at larme?!

Fik så opklaret det for lidt siden - da jeg blev bekymret for at det var noget i min monitor der kom med lydende, og jeg et kort øjeblik troede at den var ved at bryde sammen.

For det kommer jo - ganske dæmpet - fra højtalerne. Det er åbenbart en (meget diskret) ambient baggrund til et eller andet @^!#¤& spil en af ungerne har haft kørende. Som ikke kan finde ud af at lukke ordentligt ned for lyden når det ryger i baggrunden.

Jeg kan godt føle mig lidt dum over at være blevet snydt på den måde. Især da jeg svagt erindrer at det vist ikke er første gang.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Spindoktor-teori: Benægtelsen

Ingen kommentarer
Før man fandt på noget så avanceret som spindoktorer, hed rådet når man blev taget med fingrene i kagedåsen i den politiske kagedåse blot: deny, deny, deny.

En læresætning som fungerede rigtigt godt, men desværre ikke altid.

Men evolutionen vinder frem og nye teknikker tages i anvendelse. Nu hedder anbefalingen til kommende spindoktorer - som de skal have ind på rygraden inden de kan bestå første semester:
  1. Den telefonsamtale erindrer jeg intet om / jeg husker ikke hvad der blev sagt.
  2. Deny, deny, deny.
Vi kan se det i praksis hos prominente afgåede spindoktorer som Søren Gades Jacob Winther og nu Lene Espersens Morten Langager.

En helt speciel variant finder vi dog hos Anders Foghs tidligere spindoktor, Michael Kristiansen
  1. Den telefon erindrer jeg intet om
  2. Pay, pay, pay
(Når jeg læser artiklen i det sidste link, kan jeg ikke lade være med at tænke på, at manden der dengang var departementchef i statsministeriet, og udviste sin egen form for rettidig omhu.... siden da har været chef for Nationalbanken, ogudvist sin egen form for rettidig omhu.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 28. september 2010

Kørgrønt.dk - find det her

2 kommentarer
Hvis du leder efter kørgrønt.dk så gå til www.kørgrønt.dk (altså med 3 gange w)- for selvom jeg skrev til trafikstyrelsen, som "ejer" kampagnen, for 10 dage siden, har de åbenbart endnu ikke fået rettet deres site, så det kan tage imod på den annoncerede adresse. (Og, nej, de har heller ikke svaret mig, iøvrigt.)

Og da jeg nu kan se de reklamerer i TV med adressen kørgrønt.dk - hvor man ikke engang kan klikke sig ind - er det ret håbløst.

Men nu har jeg da gjort mit til at lede på rette vej...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Prince flytter Forum-koncert

1 kommentar
Som tilsyneladende endnu en hævnakt mod Brian Mikkelsens forsøg på at stoppe Princes Roskildeoptræden, har Prince - eller rettere I'NCCum - valgt at flytte sin koncert fra Forum den 20/10 ud til Søborg, nærmere bestemt i en tom fabrikshal på det hedengangne Skandinavisk Tobakskompagni.

Her skal I'NCCum koncerten foregå.
Repræsentanter for I'NCCum udtaler, at de har været ude og kigge på faciliteterne, og at de er helt perfekte. Ligesom akustikken er i top.

"Det giver mindelser om First Avenue," udtaler en af repræsentanterne, og henviser dermed til natklubben hvori sangen Purple Rain er optaget, og hvor en del af filmen af samme navn foregår.

Det er endnu uafklaret hvordan behovet for offentlig transport skal dækkes, da det bestemt ikke normalt er det mest besøgte sted en onsdag aften. Men Movia udtaler, at de "kigger på sagen". DSB S-Tog oplyser at der som sædvanlig kører tog fra Buddinge.

[Opdatering]: Læs også om den (måske) ekstra "Prince"-koncert. Og her er setlisten Prince / I'NCCum spiller i Danmark.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 27. september 2010

Sådan køber du Prince-billetter

Ingen kommentarer
Når billetterne sættes til salg til de to Prince-koncerter i efteråret i Herning og København, skal man være opmærksom på, at Prince ikke stiller op under navnet Prince, men som I'NCCum (udtalt income).

Forum på Frederiksberg
varmer op til Prince I'NCCum koncert.
Det sker efter sommerens postyr, hvor Prince's optræden på Roskilde Festival nær var blevet aflyst, da en overivrig Brian Mikkelsen overtolkede EUs forbud mod tobaksreklamer. Heldigvis endte sagen dengang med et kompromis, men Prince vil altså ikke risikere en gentagelse, og stiller derfor op som I'NCCum - som efter sigende er en forkortelse af I'm Not a Cigarette CumRcial.

Det kan nok være meget godt at holde sig for øje, for billetterne sættes til salg på BilletNet på onsdag kl 10 om formiddagen, og hvert sekund man er om at bestille kan blive betydningsfuldt. Så kigger man efter det forkerte navn kan man let risikere at gå glip af koncerten!

[Opdatering:] Læs også om flytningen af Princes koncert i Forum til Søborg. Og om den (måske) ekstra "Prince"-koncert. Og her er setlisten Prince / I'NCCum spiller i Danmark.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En ekstra-reklame

Ingen kommentarer
Jeg har tidligere bragt en reklame for filmen Sandheden om Mænd, men nu er der så lige en ekstra kort forfilm - nok nærmest en reminder om at filmen altså har premiere 7. oktober - og den kan I da også lige få smidt i hovedet. Der er naturligvis sex i, ellers ved jeg virkelig ikke om jeg ville finde det umagen værd at bringe den...


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Blod

Ingen kommentarer
Jeg kommer netop fra velgennemført blodtapning. Noget jeg næsten altid kommer i rigtigt godt humør af, men som jeg også er noget spændt på resulatet af hver gang. Min blodprocent (hæmoglobinværdi) ligger nemlig i den lave ende, og hopper lige omkring grænseværdien for hvornår der må tappes.

Grænseværdien er 8,4 for mænd - og mit var i dag på 8,7 så jeg fik lov.

Og som sagt - det er noget jeg kommer i godt humør af. Tildels sikkert fordi man føler man kan pudse en glorie lidt (som jeg nu skamløst fortsætter med i al offentlighed), men jeg synes også der er en lille rus i eftervirkningen. Som er svær at sætte en finger på, men en følelse af lethed...?

Anyway - kan altså anbefale det, både af hensyn til hjælp de som har brug for blodet (og det kan jo være os allesammen en dag), og for den her følelse. Som det ganske vist ikke er sikkert man får, men jeg kan da samtidigt se at jeg ikke er den eneste som beskriver den.

Man kan læse mere på GivBlod.dk eller bloddonor.dk.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 26. september 2010

Av mit hovede!

Ingen kommentarer
Jeg har godtnok haft gigantiske tømmermænd i form af hovedpine i dag. Hvilket jeg først konstaterede da jeg vågnede ved 12-tiden. Og iøvrigt opdagede at jeg så ad helvede til. "Nå, men har jo heller ikke linser på," tænkte jeg.

Men det havde jeg nu - katteøje linser. Husker ellers at jeg tænkte på, at jeg skulle have dem af da jeg var kommet hjem, men så langt nåede jeg altså åbenbart ikke.

Så af med dem, og atter ind i seng, i håb om at jeg vil have det bedre når jeg engang vågnede igen. Men nej, da var tilstanden blot forværret, kunne se endnu mindre, og jeg var mega-sulten uden vilje til at lave nogen form for mad.

Nu er tilstanden efterhånden ved at stabilisere sig. Jeg fik lavet en større omgang tortelini og har fået væskebalancen mere på plads. Men føler mig bestemt ikke i stand til ret meget.

Og det underlige er, at jeg egentligt ikke synes jeg drak galt meget i går, bortset fra at jeg drak en hel del vand, men det plejer da ikke at skulle give tømmermænd?! Den eneste forklaring jeg kan finde på - og den tror jeg så tilgengæld også er rigtig - er at det er passiv rygning fra Amigo. Jeg kan stadig huske min forbløffelse over hvor meget jeg kunne drikke uden tømmermænd, da jeg første gang holdt op med at ryge.

Og jeg kan også endnu engang ærgre mig over at mit stamsted altså er et af de eneste tilbageværende steder man kan ryge - når jeg selv er holdt op. Men er jo også godt klar over, at stedet næppe ville være det samme, hvis der ikke netop var den rygning.

Så - man kan ikke både blæse og have mel i munden, er vel det man må frem til. Men mit hovede synes ikke rigtigt at det kan være rigtigt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ganske storartet nat

4 kommentarer
På trods af hvad jeg havde lagt op til og egentlig selv troede, endte jeg op med ved midnatstid egentlig at føle mig ganske frisk. Så jeg kom til at gøre mig klar, og kom til at iføre mig kostume. Og pludselig var jeg jo den superhelt som hovedstaden har savnet ganske længe, og var på vej på Amigo Bar.

Og det endte op med at være en ganske dejlig nat, på alle mulige måder. God på den gode måde! Og uden at det skal forstås specielt bøsset, alle mulige gode ønsker går til Brandon! (Fra Brenda. Og nu føler jeg mig godt nok weird - men jeg ved det bliver forstået.)

(Men, fuck, hvor var det faktisk rart at få danset igen, for alvor. Nåede lige et par gange ind i ekstasefølelsen - selvom jeg virkelig godt kunne mærke at det var længe siden sidst. Jeg tror ikke, hvis jeg så mig udefra, at jeg ville være specielt imponeret. Heldigvis var det så ikke mig der så mig udefra...)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.