Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 20. september 2011

Don't Be Afraid of the Dark... og bare bryster

2 kommentarer
Er blevet bedt om at bringe nogle reklamer, og det gør jeg så ganske ukritisk.

Med for det første en forfilm til filmen Don't Be Afraid of the Dark. De skriver ikke meget om den, men så vidt jeg kan se taler vi klassisk gyser, og det ser lidt kedeligt ud. På IMDb kan jeg dog se, at filmen er fra 2010 - og ikke har fået pæne anmeldelser af brugerne. Så det er vist ikke en jeg gider se. Efter den omtale forstår jeg godt, hvis du ikke gider se traileren. Men så kan du scrolle lidt længere ned....


...her finder du nemlig en reklame for Jack & Jones. I sig selv en ret intetsigende reklame - men hvis nu jeg siger den indeholder bare bryster, så får det dig jo nok til at se den.... ikke?


(Jeg skal selvfølgelig understrege, at jeg betales meget beskedent hvis du starter filmene - hvis det ikke fremgik.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Er det vores land?

Ingen kommentarer
Er det virkelig det Danmark vi vil leve i, som kan finde på at udvise en 8-årig pige til Bangladesh? Hvor det er uvist hvem som vil tage sig af hende - om nogen?

Fra et hjem i Danmark, hvor hun bor med sin far og dennes nye kone. Et hjem som tilsyneladende fungerer fint. Pigens eneste brøde er, at hun ikke kom tidligt nok til Danmark - og at myndighederne da hun kom som 6-årig, ikke mente hun kunne integreres, fordi kulturforskellen var for stor. (What the fuck - hvordan kan kulturforskellen nogen sinde blive for stor for en 6-årig? Nå, jeg glemmer at vi taler Udlændingeservice.)

Loven, som gør at hun kan udvises, er hvis man skal være meget diplomatisk, i bedste fald elendigt formuleret. I virkeligheden er den blevet til for at please DF, og meget tragisk gik Socialdemokraterne dengang med, i deres iver efter at vise at de ikke skulle stå tilbage for VKO på udlændingeområdet.

Det har mange siden lidt under, men mest vanvittig er muligvis Ripas sag. Som vel også kommer på det mest ubelejlige tidspunkt for Socialdemokratiet, lige som de skal til at overtage regeringsmagten. Jeg håber dog at de vil gribe chancen, og vise at det ikke længere er DF der sætter kursen (de må også have kunnet se at der blæser andre vinde i dag, end for 7 år siden, udfra valgresultatet), og sørger for at at beslutningen genovervejes administrativt.

Hvis de mangler en undskyldning for det, er det ikke svært: Vi har ratificeret FNs Børnekonvention i 1991, og man behøver blot henvise til Artikel 3, stk 1:
I alle foranstaltninger vedrørende børn, hvad enten disse udøves af offentlige eller private institutioner for socialt velfærd, domstole, forvaltningsmyndigheder eller lovgivende organer, skal barnets tarv komme i første række.
Længere burde den sådan set ikke være. For vi får vel forhåbentligt nu, en regerings som rent faktisk har tænkt sig at overholde de internationale konventioner vi har tilsluttet os - i modsætning til den afgående?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.