Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 22. januar 2011

Det er meget muligt jeg er for nem

6 kommentarer
Klik for større røv billede
Muligvis er jeg alt for nem at påvirke af reklamer. Men jeg må tilstå, at de her reklamer Columbus Travel kører af - det er anden ombæring jeg lægger mærke til dem på politiken.dk - de har det altså med at fange mit blik.

Det skifter vistnok hvad det er af rejser der reklameres for - men det budskab når ikke rigtigt frem til min hjerne - hvad, hvor og hvornår er ret ligegyldigt. Men mit blik - det fanger de sgu.

Jo, jeg er nok for nem. Nu har jeg ihvertfald givet dem gratis reklame, her. Men okay, det fortjener de også næsten, for sådan noget godt materiale.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Den rapport findes slet ikke...?

4 kommentarer
Åbenbart er Inger Støjberg gået i rødt (på den blå måde) over at SF mener at have dækning for nogle af deres tal for deres vækstplan i en rapport fra Job og Kompetencer i Øresundsregionen. Som er en tværnationalt projekt som skal se på diverse udviklingsmuligheder på begge sider af Øresund. Og som blandt andet hører under Arbejdsmarkedsstyrelsen - i høj grad Inger Støjbergs resortområde.

Forsiden på en
ikke-eksisterende rapport:
Øresund som Low Carbon Region
Og de har fået udarbejdet en rapport, der blandt andet prøver at fremskrive hvor mange jobs der vil være i cleantech-industrien i to scenarier: et hvor den nuværende klimalovgivning fastholdes, og et hvor lovgivningen ændres til at gå mod et fossilbrændstoffrit miljø. Og ifølge den rapport vil der opstå en hel del arbejdspladser i cleantech-industrien, hvis man går den miljøvenlige vej.

Det er sikkert tal der kan diskuteres meget frem og tilbage - men det er ikke den vej Inger Støjberg har valgt. Hun siger ganske vist at SF fifler med tallene - it takes one to know one har jeg nær sagt - men egentligt ikke fordi tallene i rapporten er forkerte, eller fordi SF udlægger dem forkert. Næ:

Ifølge hende eksisterer rapporten nemlig slet ikke!

Og så er det det undrer mig, at jeg på en lille fact-checking mission på ca 5 minutter kunne google mig frem til den rapport som altså ifølge Beskæftigelsesministeren ikke eksisterer?!

Her er rapportens hovedsideJob og Kompencer i Øresundsregionens site.

Her er rapporten 'Øresundsregionen som Low Carbon Region' i en sammenfattet udgave i PDF.

Og her er den fulde rapport 'Øresundsregionen som Low Carbon Region' i sin helhed i PDF.

Men jeg må jo næsten se syner - rapporten eksisterer jo ikke?!

Derfor har jeg også nu downloadet dem til lokal harddisk, så jeg kan forsikre mig om at det ikke blot var natlige hallucinationer når jeg vågner i morgen. Hvis de nu pludseligt skulle være forsvundet fra Job og Kompetencer i Øresundsregionens hjemmeside... (Efter download: den fulde rapport fungerer ikke - jeg tror den henviser til ressourcer som ligger lokalt ifht dens placering på hjemmesiden - men den kan vises på hjemmesiden. Så nu har jeg lavet et print af den, til PDF. Det er jo også en måde at gemme på.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 135: Hvilken komponist

Ingen kommentarer
Han blev sidste år af Den Rejsende Musikhøjskole udnævnt til at være den største klassiske komponist af al tid. (Udnævnelsen skete enstemmigt, i øvrigt umiddelbart før den tragiske ulykke, hvor bussen som transporterede højskolen røg ud over klippesiden på en kroatisk bjergvej, og alle de ombordværende blev dræbt.)

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 21. januar 2011

Men hvorfor kun gøre det halvt?

2 kommentarer
Endelig har Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen forstået hvordan man laver politik i Dagens Danmark, og har foreslået en et-årig kandidatuddanelse.

Og det er jo en fortrinlig idé, men jeg forstår ikke hvorfor hun ikke tager det indlysende næste skridt med det samme: at indføre en et-årig bachelor samtidig.

På den måde kan de unge gennemføre en fuld kandidatuddannelse på blot 2 år efter at være gået ud af gymnasiet (som vel iøvrigt også kan gøres 1-årigt, ligesom folkeskolen snildt kan skæres ned til 5 klassetrin, men det gemmer jeg til et senere indlæg).

Fordelene ved en sådan 2-årig fullblown universitetsuddannelse er indlysende, men jeg vil alligevel remse dem op:
 • Når en uddannelse gennemføres på 2 år, reduceres den SU der skal betales betydeligt.
 • Ligeledes behøves der færre undervisere, da der er færre studerende indskrevet, selvom:
 • Flere unge vil søge ind på universitetsuddannelser, da de bliver mere overskuelige at gennemføre
 • Arbejdsstyrken vil være meget højere uddannet, da flere vil have taget en kandidatgrad
 • Det giver prestige i Europa og Verden!
 • Og arbejdsstyrken vil værre større, fordi de unge er færdiguddannede omkring de 20
 • Dette medfører igen faldende lønninger og dermed øget konkurrenceevne for vores virksomheder
Jeg kan ikke se nogen negative effekter, overhovedet - så gennemfør det dog! Og hvis man så kan gøre en Ph.D. til et 14-dages korrespondencekursus, med efterfølgende forsvar af sin afhandling på Facebook vil det være helt perfekt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 20. januar 2011

De Konservative jubler over Lars Barfoed

2 kommentarer
Der er tilsyneladende ikke
mange kvinder, som kan stå
for Lars Barfoeds
sovekammerøjne!
De Konservative er jublende lykkelige over at de tilsyneladende har ramt plet hos de kvindelige vælgere i Danmark - han går populært sagt lige i trussen hos dem, og er den blandt de borgerlige politikere med klart mest sexappeal.

Ihvertfald ifølge en meningsmåling som analyseinstituttet Epicent netop er udkommet med, hvor de sammenligner 16 mandlige, borgerlige toppolitkere med Lars Barfoed - og spørger til de klassiske "markører", som over en bred kam viser hvor tiltrækkende en politiker er hos den heteroseksuelle kvinde i den vælgerdygtige alder.

1067 kvinder deltog i undersøgelsen som blev foretaget telefonisk. Spørgsmålene - som alle, helt uhørt, faldt ud til Lars Barfoeds fordel - var:
 1. Hvem er mest velklædt: Hans Christian Schmidt eller Lars Barfoed?
 2. Hvem har det lækreste hår: Lars Barfoed eller Mike Legarth?
 3. Hvem ser du som mest intelligent: Brian Mikkelsen eller Lars Barfoed?
 4. Hvem forekommer at være mest i balance: Lars Barfoed eller Bertel Haarder?
 5. Hvem er efter din mening højest: Lars Barfoed eller Lars Løkke Rasmussen?*
 6. Hvem er efter din mening mest "sexet": Henrik Høegh eller Lars Barfoed?
 7. Hvem har efter din mening mest humor: Lars Barfoed eller Rune Kristensen?
 8. Hvem ville du helst have var far til dine børn: Lars Barfoed eller Karsten Lauritzen?
 9. Hvem ville du helst kysse: Per Stieg Møller eller Lars Barfoed?
 10. Hvem ville du helst blive set på date med: Peter Christensen eller Lars Barfoed?
 11. Hvem anser du som mest stabil: Lars Barfoed eller Naser Khader?
 12. Hvem har mest kendis-faktor: Jens Vibjerg eller Lars Barfoed?
 13. Hvem forekommer mest maskulin: Lars Barfoed eller Simon Emil Ammitzbøl?
 14. Hvem tror du danser mest forførende: Kristian Jensen eller Lars Barfoed?
 15. Hvem har fingeren mest på pulsen: Flemming Damgaard Larsen eller Lars Barfoed?
 16. Hvem tror du har mest udholdenhed: Lars Barfoed eller Claus Hjort Frederiksen?
Man kan godt forstå De Konservative har svært ved at få armene ned!

* Her skal det siges at det var en meget lille margin Lars Barfoed vandt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvis jeg ikke snart slipper for...

Ingen kommentarer
...at høre mere på, om og af Kurt Westergaard, så går jeg sgu amok, tror jeg. Ikke med en økse, men med en våd torsk eller et eller andet. Og ikke i Aarhus, der er for langt - og der er alt for mange a'er i det bynavn. Jeg ved faktisk ikke helt hvor det er et godt sted at gå amok med en våd torsk. Men jeg gør det - og jeg råber gerne Halleluja eller Allahu eller Akbar imens.

Det er i den grad enerhverende at skulle høre på den mand hele tiden. Og det er jo ikke fordi han ikke må ytre sig - hjertens gerne - men kan medierne da ikke lade være at kolportere alt hvad han siger videre til mig?!

Så - fik lidt luft.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Den Kæmpestore Bjørn

Ingen kommentarer
Den her film, Den Kæmpestore Bjørn, ser ret interessant ud (og det skriver jeg ikke fordi jeg bliver betalt for at vise forfilmen - men jeg bliver nu betalt).

Det er en dansk animationsfilm, instrueret af Esben Toft Jacobsen. Og ud fra traileren at dømme er vi på grænsen til noget Fantasy-agtigt, men måske ikke helt. Jeg kom umiddelbart til at tænke på Drengen og Jernkæmpen og bogen Shardik (af Richard Adams) - det sidste blot på grund af den ganske store bjørn.

Det her er hvad der står om filmen:
Den Kæmpestore Bjørn er en spændende og dramatisk fortælling om to søskendes farlige rejse ind i et fortryllet univers, hvor de kommer til at stå ansigt til ansigt med ondskaben. I en kamp om liv og død opdager de, at det er nødvendigt at hjælpe hinanden og holde sammen, hvis de vil slippe levende ud af den uhyggelige skov hvor gode og onde kræfter kæmper mod hinanden.
Den tror jeg jeg skal se med den ældste, men den yngste må vist vente noget tid, ser det ud til. Den ser lige dramatisk (& realistisk urealistisk) nok ud i forhold til ham.

Blandt andre Markus Rygaard, Alberte Blichfeldt, Flemming Quist Møller og Elith Nulle Nykjær Jørgensen lægger stemmer til. Der er premiere 10. februar (det er i Vinterferien, skriver de.)

[Opdatering]: Har nu været inde og se den storartede film. Læs eventuelt min anmeldelse af Den Kæmpestore Bjørn.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvad Damhussøen gemmer

Ingen kommentarer
Dagens Radio Karen kommer vidt omkring, med megen oplysning om faunaen i både USA og herhjemme. Se eventuelt de øvrige indlæg med Radio Karen og få mere info.

(sponsoreret klip)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 19. januar 2011

Quiz 134: Hvilken markedsføringsform

Ingen kommentarer
Det er efterhånden blevet en udbredt måde for grupper som Black Cobras, Bandidos og Hells Angels at hverve nye medlemmer - hovedsageligt blandt unge sportsudøvere. Hvad kaldes markedsføringen?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sex på hospitalet

Ingen kommentarer
Mere af det her Radio Karen, som kommer på TV2 Zulu, og som jeg har bragt et par eksempler på de sidste dage.

Denne gang handler det om at skulle opfylde et sidste ønske:

Jeg kan meget godt lide bartender-dukken i baggrunden. (Sponsoreret klip, iøvrigt.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Forbryderisk hykleri

Ingen kommentarer
Skandalen i Integrationsministeriet - som desværre er gået alt for upåagtet hen - om at statsløse på trods af klare regler fra FN-konventioner ikke er blevet tildelt dansk statsborgerskab udvikler sig.

Integrationsminister
Birthe Rønn Hornbech
En del af forsvaret for ministeriet har mest handlet om inkompetence, men Information er i besiddelse af dokumenter, som viser at Integrationsministeriet allerede i 2007 var fuldt klar over hvordan den konvention skulle tolkes: staterne er "forpligtet til at give statsborgerret til personer, der er født på dens territorium, og som ellers ville blive statsløse" hedder det i den interne skrivelse.

På trods af det fortsætter man altså med ikke at give statsborgerskab til statsløse ansøgere, både i 2007, 2008 og 2009.

Men ikke nok med det - man har sandelig også frækheden i breve fra ministeriet til Europarådet, at indskærpe at medlemslandene i rådet skal følge den selvsamme konvention om statsløse, som ministeriet herhjemme altså har valgt at skide højt og flot på.

Jørgen Poulsen fra de radikale kalder det ifølge Information "en retlig fadæse". Det vil jeg sigeer et meget, meget mildt udtryk at bruge. Jeg mener nok vi er ude over pæne termer som fadæser. Der må kunne skrues lidt op for blusset, her?!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Man skal kende sine lus på gangen

Ingen kommentarer
Og det ved de i Kina, hvor de i øjeblikket arbejder på højtryk for at få færdiggjort deres opfindelse til overvågningbeskyttelse af befolkningen - intelligente fliser, som kan genkende forbipasserende personer på deres gang, så man kan være sikker på de ikke kommer til skade (lidt som i This Perfect Day).

Via en læk i Forsvarets Efterretningstjeneste er jeg kommet i besiddelse af en hemmelig optagelse fra det kinesiske forskningscenter hvor de prøver at færdiggøre fliserne. For at narre fjenden bruger de vesterlændinge til deres forsøg:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 18. januar 2011

Natalie Portman nøgen

4 kommentarer
Nu kan jeg altså ikke rigtigt længere dy mig fra at lave dette indlæg. Natalie Portman, som er aktuel med den storartede Black Swan, er som jeg vist tidligere har nævnt, en af mine klare favoritter. Og noget af det eneste gode der er kommet ud af Israel, efter min mening.

Første gang jeg for alvor fik øjnene op for hendes udseende må have være i Star Wars: Attack of the Clones - hvor hun jo render rundt med nogle ganske fascinerende huller i sin stramtsiddende dragt - nærmest ligeså ikonisk som Carrie Fishers frisure i den oprindelige Star Wars. Jeg kan iøvrigt huske, at Natalie Portman efter premieren mente, at Lucas Arts havde forstørret hendes bryster digitalt i dragten.

Anyway, i denne lille kortfilm af Wes Anderson, Hotel Chevalier - som er en form for prequel til en anden film, The Darjeeling Limited -  optræder en nøgen Natalie Portman. Og det synes jeg da et eller andet sted man skal være et skarn for ikke at sætte pris på.Jeg kan altså også ret meget anbefale Black Swan hvis man godt kan lide at se på Natalie Portman - også selvom hun ikke viser sig ganske nøgen i den. Der er trods alt andre måder at være interessant på.

[Opdatering]: Gå her for at se Natalie Portmans rap om lidt af hvert!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Klar i pæren?

1 kommentar
Et reklame mere for det her Radio Karen jeg første gang præsenterede i går, som kommer på TV2 Zulu. Jeg synes denne her er ganske sjov, men jeg kan samtidig ikke lade være at tænke på, om der ikke er nogle folk der kommer til at føle sig udstillet.

Jeg mener, de ringede oprindeligt ind til en lille lokalradio, og nu risikerer de at blive kult hos ungdommen i hele landet?!


(sponsoreret klip)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 133: Hvilket begreb

Ingen kommentarer
Delfiner er berømte for at have reddet mennesker, men faktisk er fænomenet også udbredt blandt arktiske havpattedyr. Så meget at man har et helt særligt udtryk for mennesker som på den måde er blevet reddet. Hvilket?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Lykkelig luder

Ingen kommentarer
Radio Karen er (åbenbart) en lokalradio for Sydhavnen. Og TV2 Zulu har så købt nogle af programmerne, og givet dem en visuel side med lidt dukkeføring. Som man kan se ekspempel på i reklamen herunder, med betegnelsen Sygeplejerske og Lykkelig Luder.

Et pudsigt koncept, som jeg muligvis bringer flere eksempler på over de næste dage.

Der er premiere på programmet den 14. februar kl. 19:50. Det er så iøvrigt Valentines Day, men det har vist ikke noget med sagen at gøre.

(sponsoreret klip)

(Hvis man gerne vil vide mere om min holdning til myten om den lykkelige luder - så følg linket.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 17. januar 2011

Lad Karthago genopstå!

Ingen kommentarer
Jeg håber at det tunesiske oprør ender med et reelt systemskifte til en form for ægte demokrati. Og at det måske endda kunne sprede sig til andre lande i Nordafrika (og hvem ved, også i mellemøsten).

Og så ville jeg synes det kunne være fedt, hvis dette nye Tunesien ville ændre navn til Karthago. Den bystat som i sin storhed truede selve det romerske rige, til byen blev stort set jævnet med jorden i den 3. puniske krig. Og genopstod, nu som en romersk mønsterby.

Det ville være smukt, synes jeg, hvis Tunesien kunne tage navn efter sin oldgamle forhistorie - og på den måde, sammen med Ægypten, være med til at minde om at Afrika også har haft en vigtig plads i historien. (Og her overser vi belejligt, at det dengang ikke handlede meget om Europa og Afrika, men om Middelhavet.)

Synes ihvertfald det kunne være cool. (Og så synes jeg deres første folkevalgte præsident burde tage navneforandring til Hannibal. Gad vide hvad Berlusconi ville sige til det?)

(Iøvrigt er det lidt apropos: hvis nogen skulle undre sig over det her Ceterum censeo Facebook esse delendam, som står i slutningen af alle mine indlæg... så henviser det til Cato den Ældre, som afsluttede alle sin indlæg i det romerske senat med ordene: Ceterum censeo Carthaginem esse delendam = I øvrigt mener jeg Karthago bør ødelægges.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 16. januar 2011

Google: Hvordan laver man en dildo - 2

2 kommentarer
Jeg får - for mig - overraskende mange hits på folk der prøver at finde en opskrift på selv at lave en dildo. Jeg har før forsøgt at dække emnet - med hvad der nu kan kaldes Hvordan laver man en dildo - 1.

Men det klip jeg dengang havde fundet fra manden med de gyldne ører, hvor Julie Berthelsen skal lave en dildo med Nikolaj Steen som model, er desværre fjernet. Tilgengæld har jeg så nu tilføjet nogle guides for clone-a-willy...

Men nu har jeg så fundet et par nye, som måske kan virke inspirerende. Et med hvordan man gør det i ler, og så to i is. Personligt synes jeg måske ikke sådan en is-dildo lyder som en særlig behagelig ting, men who am I to judge.

Og i princippet kan man vel også bruge samme metode med noget latex - selvom jeg ikke helt ved hvordan man så skal få latexen til at størkne, det kræver vist et møde med luft(?). Og jeg ved heller ikke lige hvordan det fungerer med gummi i gummi??

Faktisk ville et godt resultat muligvis kunne opnås, hvis man faktisk lavede formen i ler, bagte den, og så kom latex udenpå... det ville jeg nok prøve, hvis jeg havde lyst til at eksperimentere i den retning. Så bare vær sikker på at den ikke går i stykker, med skarpe lerstykker til følge!

Ler-dildo:


Is-dildo nr 1:


Is-dildo nr 2:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvad nu hvis....

3 kommentarer
Dansk Folkepartis hofforsker, den gamle koldkriger Bent Jensen, har lækket konklusionerne fra sin kommende rapport om Danmark under den Kolde Krig. Konklusioner der går på, at Danmark var lige ved at blive smidt ud af NATO, fordi de røde var ved at få overtaget herhjemme.

De konklusioner havde han såmænd ikke behøvet at lække, for det kan vel ikke komme som nogen overraskelse, at det er det resultat han når frem til - det kunne man sådan set have regnet ud, allerede inden han fik bevilget penge til magnum opus.

Men lad nu manden og hans latterlighed være - den skal der nok blive skrevet en del om - og lad mig i stedet prøve at gå af en vej som jeg ikke tror ret mange vil gå: For hvad var der nu sket, hvis vi rent faktisk var blevet smidt ud af NATO i for eksempel 1988?

Og lad os bare sige, at det værste scenarie var sket, Sovjetrusland havde med det samme bagefter, med en diktatorisk Gorbatjov(?) i spidsen, invaderet vort land - og de andre NATO-lande ville i deres surhed over os ikke løfte en finger for os.

Det var jo nok gået rimeligt smertefrit, for skal vi tro Bent Jensen var vores Forsvar i en forfærdelig forfatning og kunne ikke bruges til noget som helst.

Så vi var blevet nikkedukker for det onde, onde Sovjetunionen. Som umiddelbart efter ville være brudt sammen - og så kunne vi ellers holde en ordentlig fest, i stil med den vi holdt et par år efter i 1992, da vi vandt  EM i fodbold.

Og op gennem halvfemserne og 0'erne sparede vi en hulens masse penge på ikke at være med i det der NATO, og vi kom ikke til at føre ulovlige krige i Kosovo, Irak og Afghanistan.

Det eneste negative jeg umiddelbart kan se ved at vi ikke havde været medlem af NATO, er at vi ikke havde noget sted at skippe ham lystløgneren og krigsforbryderen som vi måtte trækkes med i alt for mange år, hen.

Men det havde selvfølgeligt også været slemt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.