Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 26. juni 2010

Politisk tumult efter Prince Roskilde-forbud

Ingen kommentarer
Efter at Økonomi & Erhvervsministeriet har forbudt Prince at optræde på Roskilde Festivalen under navnet Prince, fordi det ifølge EUs regler er at sidestille med en tobaksreklame, tyder det på, at det vil få et politisk efterspil i Folketinget.

Socialdemokratiets politiske ordstyrer, Henrik Sass Larsen, har således allerede indkald til krisemøde i Folketinget, og har bedt om samråd med Økonomi- og Erhvervsminister Brian Mikkelsen. "Jeg kan ikke forstå hvad Brian Mikkelsen har gang i," udtaler Sass Larsen. "Det må da være tydeligt for enhver, at Prince ikke reklamerer for smøger. Eller røg i det hele taget. Det er jo Purple Rain han synger om, ikke Purple Haze!" Og han fortsætter: "Det her er en historie som kan koste Danmark dyrt - både på det kulturelle plan, og på det økonomiske. Mig bekendt har Prince's advokater allerede udtaget stævning mod Danmark med et milliardkrav." [Omtalt her] "Det er ikke lige noget vi har brug for i Danmarks nuværende økonomiske situation."

Også Enhedslisten reagerer på forbuddet mod Prince's optræden. Johanne Schmidt-Nielsen erklærer dog en vis sympati for forbuddet: "Det må jo betyde, at Brian Mikkelsen også vil forbyde Kongehuset," mener hun. "For de er da om nogen omvandrende reklamer for King's og Queen's og Prince - både med deres titler og deres eksempel! Og alt hvad der peger i retning af en afskaffelse af monarkiet, vil få Enhedslistens støtte!"

Brian Mikkelsen selv er fåmælt, men fastholder synspunktet om at de unge i forvejen ryger for meget på Roskilde Festivalen. "Og hvis der er mere ballade med dem, så flytter vi den festival til Lømmelparken, så kan de jo se hvor sjovt de synes der er der!" siger Brian Mikkelsen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hitler hader vuvuzelaen...

Ingen kommentarer
...til gengæld var han efter sigende god mod dyr.

Ret underholdende:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Efter aflysningen - Prince lægger sag an

Ingen kommentarer
Som tidligere meddelt, er koncerten med Prince på Roskilde Festival aflyst - fordi Økonomi- og Erhvervsministeriet (Brian Mikkelsen) mener Prince's navn, og dermed optræden, er i strid med EUs anti-tobaksreklamedirektiver.

Det har fået Prince op i det røde felt - og i følge en talsmand er hans advokater allerede i gang med at udforme et søgsmål mod EU-Kommisionen, den danske stat, Roskilde Festival og British American Tobacco (som i dag ejer House of Prince/Skandinavisk Tobakskompagni).

Brian Mikkelsen udtaler at han er glad for afgørelsen, for der bliver i forvejen røget alt for meget på Roskilde Festival, og det er godt hvis de unge kan få sig nogle sunde vaner i stedet.

Roskilde Festival har stadig ingen kommentarer, men vedholdende rygter siger at de arbejder på at få Smokie til at spille istedet for Prince.

Billetter til Roskilde refunderes ikke, da de ikke er købt specielt til Prince-koncerten.

[Opdatering:] Læs også om den politiske tumult efter Prince-aflysningen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Prince aflyst på Roskilde - EU forbyder optræden

Ingen kommentarer
Som overskriften siger bliver der ikke noget af Prince på årets Roskilde Festival - medmindre han da skifter navn igen.

EU vil nemlig ikke tillade at han optræder, fordi hans navn opfattes som en tobaksreklame, hvilket ifølge EU-direktiver ikke er tilladt.

Der er endnu ingen officiel kommentar fra Roskilde Festivalen, men tidligere direktør Leif skov udtaler: "Det var ikke sket i min tid.

[Opdatering:] Se også indlæg om Prince's sagsanlæg. Og læs om den politiske tumult efter forbuddet mod Prince's optræden på Roskilde.

[Seneste:] Prince overvejer at skifte navn for at tilfredsstille Brian Mikkelsen.

[Allerseneste:] Prince måske ikke aflyst alligevel - muligvis er kompromis nået.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

De døve ører

Ingen kommentarer
Husker I tolkesagen, om tolken der - angiveligt - advarede Forsvaret om hvad der skete på amerikanske millitærbaser, men bevidst blev overhørt; og udleveringer skete til trods af det, selvom internationale konventioner (bakket op af dansk lov) forbyder udlevering, hvis fanger ikke vil blive behandlet ordentligt? Den sag kommer snart for retten - Information giver en primer her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2010 - The Summer of Luck?

Ingen kommentarer
Det lader til jeg er lykkens pamfilius for tiden, ihvertfald hvad angår konkurrencer og den slags.

For har vundet i to indenfor de senste uger - og det er ca 1.000.000% mere end jeg plejer at vinde.

Først var det i CityGirls Sex and the City II blog/konkurrence*, og så i dag har jeg vundet i Flo's Diners Giveaway!! Det mest fantastiske er næsten, at jeg ikke engang rigtigt deltog i konkurrencerne med henblik på at vinde. Jeg vandt bare!!? - ren Fætter Højben.


* Da jeg fik beskeden om at have vundet her, troede jeg det var på grund af en kommentar jeg egentlig syntes var ganske god - om Amors onde tvilling, Tumor. Men nu hvor vinderne er offentliggjort - og samtidig hvilke dage de er vundet for - kan jeg se jeg vandt for en ikke særlig interessant kommentar. Men på en dag hvor jeg var den eneste kommenterende... Men hvad, en vinding er en vinding, også selvom den ikke er baseret på kvalitet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 25. juni 2010

Vuvuzela-pimp dine links!

2 kommentarer
Tak til spunky for at gøre mig opmærksom på dette storartede site!

Hvis man har et godt link, man vil sende til nogen - så kan man med fordel peppe det lidt op, så modtageren får en vuvuzela-blæsende sydafrikaner med - med lyd og det hele.

Måden er at skrive www.vuvuzela-time.co.uk/ foran urk'en. Så hvis man - for eksempel - skulle sende et link til denne blog, hvor url'en normalt er http://blog.leoparddrengen.dk/ så sender man istedet linket http://www.vuvuzela-time.co.uk/blog.leoparddrengen.dk/ - og så er det hele meget festligere & vuvuzela-agtigt.

Og hvis man så sørger for at gøre det som rigtigt link, med ankertekst etc, så vil folk blive rigtigt glædeligt overrasket!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Salt i såret

2 kommentarer
DR har en artikel om nye meningsmålinger, der sender de Konservative ned omkring 6% - selv ikke en fantastisk humoristisk kampagne har kunnet hjælpe.

Det er næsten ondt af dem, at de interviewer Lars Barfoed om sagen - manden som blev sendt afsted i stedet for Lene Espersen til det arktiske topmøde, hvilket jo startede hendes og de Konservatives nedtur. Ikke at man med nogen rimelighed kan påstå det er Lars Barfoeds skyld, men associationen er der alligevel.

Han siger selvfølgelig pligtskyldigst det han skal, Lene er den bedste, etc.

DR giver ikke rigtigt nogen forklaring på, hvorfor de spørger Lars Barfoed om situationen, og ikke Lene E. selv. Men det er faktisk nok for at være venlig. For skal vi gætte - forklaringen er, at hun er på ferie...?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Google: Hvad hedder lort på japansk

1 kommentar
Ifølge Google Translate oversættes lort til たわごと, som skulle kunne transkriberes til tawagoto.

Tawagoto!!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 24. juni 2010

Quiz 86: Hvilket spin

2 kommentarer
En decideret positiv vinkling på, hvis man er i fint selskab og kommer til at slå flere hørbare prutter.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Nå.

1 kommentar
Prut.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Mere optakt

6 kommentarer

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Zorba-krisen

Ingen kommentarer
Jeg ved virkelig ikke hvad det er for noget, med grækerne som vil have stoppet de Konservatives morsomme & intelligente kampagne med dansende Villy & Helle.

De ved da vel forhåbentligt at vi i Danmark har retten til at udsætte alle vi har lyst til for spot, spe & latterliggørelse - det er nemlig del af ytringsfriheden & danskheden, og det burde grækerne da om nogen vide - de påstår hele tiden det er dem der har opfundet civilisationen. (De fik så godt nok også dømt Sokrates til at drikke skarntyde fordi han ævlede for meget, men det er en anden historie.)

Og iøvrigt er det jo med et glimt i øjet, så de har sgu bare at grine af det, det er jo kanon!

Men hvis de er så sure, kan de jo bare boykotte vores feta, og så se hvad der kommer ud af det!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Vejen til den kernesunde kost

Ingen kommentarer
Morfars fortælling om den forfejlede planche fra en eller anden velmenende offentlig virksomhed fik mig til at tænke på Swami Olsen, som jeg kan takke for mit gode helbred i dag.

Swami var sundhedsguru på den bodega hvor jeg voksede op - ja faktisk var han guru for en masse ting, men det her kommer til at handle om sundhed.

Han var 43 år da han døde, men holdt sig rigtig godt - han kunne sagtens gå for at være under 40, ihvertfald de dage hvor han huskede sin bro i overmunden, og når toupeen sad rigtigt. Og han var meget seksuelt aktiv til det sidste, det fortalte han meget om. Det er ikke til at vide hvor længe han kunne have levet, hvis han ikke var blevet kørt ned af en lastbil en decemberaften, da han var på vej hjem fra bodegaen.

Men ihvertfald: Swami lærte mig , at der er fire kostgrupper: Alkohol, grøntsager, kød og slik.

Alkohol er nem nok, den er i fin balance med de øvrige, man skal bare sørge for at få nok*. Men de øvrige skal man sørge for balancerer indbyrdes, så man får lige meget grøntsager, kød og slik.

Og det kan jo være svært at holde styr på. Derfor havde Swami fundet en smart metode, så han ihvertfald kunne holde styr på kød og grøntsager - slikket mente han gik nogen lunde af sig selv, han havde altid et par poser lakrids på sig, det hjalp også på dårlig ånde når han skulle score, fortalte han.

Nå, men kød og grøntsager: hans metode var, at han altid havde to gryder til fritering over blusset derhjemme: den ene gryde var fyldt med animalsk fedt (eller bestialsk fedt, som han kaldte det), den anden med en eller anden planteolie.

Og så gik det ellers ud på at fritere al sin mad - og at sørge for at fritere grøntsager i det bestialske fedt, og kød i planteolien. På den måde blev der altid opretholdt en fuldendt balance mellem grøntsager og kød - og man sørgede samtidig for altid at være mættet med fedtsyrer, det er nemlig også meget vigtigt.

Så var det også meget smart altid at have frituregryderne kørende, for udover altid at kunne lave lynhurtig mad, gav det en dejlig varme om vinteren, så man sjældent behøvede slæbe petroleum op.

Swami lærte mig mange ting, og jeg tror jeg i den næste tid vil prøve at videregive nogle af hans dannende råd. Swami var iøvrigt ikke hans rigtige navn, det blev han kaldt efter han kastede op på en indisk restaurant engang, jeg ved ikke hvad hans rigtige navn var.

* Siden dengang har sundhedsstyrelsen som bekendt sat tal på hvor meget alkohol man skal have, det notoriske minimum på 21 genstande om dagen for mænd, og kvinder kan nøjes med 14. Hvis man får sin fulde dosis kan det faktisk godt samtidig være svært at få nok af de andre kostgrupper, så jeg har fundet en metode hvor jeg prøver at veksle mellem øl eller Bloody Mary (for grøntsagerne), White Russian (for kødet/det animalske) samt Små Grå (for slikket).

Men som jeg før har været inde på, synes jeg altså godt at de kan være hårde at leve op til indimellem, de der sundhedsråd om alkohol.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 23. juni 2010

Som optakt til Danmark-Japan

Ingen kommentarer
バニラビーンズ - Vanilla Beans
Den japanske duo Vanilla Beans (バニラビーンズ) har åbenbart indspillet en udgave af Re-Sepp-ten (Vi er Røde - Vi er Hvide).

Desværre ikke på japansk, det havde jeg ellers næsten synes ville være sjovere - men hvad. Det er da godt at vide de hepper på os, ihvertfald!

Jeg har ikke helt - med interimistisk research - kunnet finde ud af, om de har et særligt forhold til Danmark, men kan da se at de tilsyneladende debuterede her i 2007. Og så hedder de Rika og Rena.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Amerikas VM

Ingen kommentarer
Der var forhåbninger om det skulle blive Afrikas VM - ihvertfald hos værterne og de afrikanske nationer - men det ser langt fra ud til at blive tilfældet.

Tilgengæld ser det med USA sejr i dag, og dermed gåen videre i turneringen, mere og mere ud til at blive Amerikas VM - altså både Nord- og Sydamerikas, hvilket må siges at være usædvanligt.

Det ville være ganske efter planen, at vinderen i år skulle blive et hold fra Sydamerika (sådan plejer det at være når VM spilles uden for Europa), men indtil videre ser det meget overbevisende ud for Amerika. Stort set er det vel kun Honduras, der ikke lader til at gå videre, og de fleste amerikanske lande er allerede sikre.

Det er jo noget i modsætning til de europæiske hold, hvor de fleste af de traditionelle favoritter på ingen måde har virket overbevisende, snarere tværtimod. Med Frankrig som det mest grelle eksempel, men for eksempel Italien har heller ikke set gode ud (det plejer de så næsten aldrig i de indledende kampe, især ikke de år hvor de går hen og vinder).

Så hvis jeg i dag skulle sætte penge på et hold som samlet vinder, skulle det uden tvivl være amerikansk. Og jeg ville ikke blive vanvittigt overrasket, hvis den lille tykke ender med at vinde det hele igen, og fortæller journalisterne at de kan slikke pik på ham og Castro.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Nyt kriterie for dagligvareindkøb

Ingen kommentarer
Nu skyder de åbenbart nede ved Forum - igen. Er lige på vej på indkøb - men så må jeg hellere handle i Netto  i dag (dog ikke den i Blågårdsgade). Havde da ellers overvejet Rema 1000 ved Forum, men det dropper jeg så.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 22. juni 2010

Genbrug af kødbakker

Ingen kommentarer
I Kontant til aften fulgte de op på deres tidligere succes med at afsløre supermarkedsslagtere - fra især SuperBest - som ompakkede det usolgte, hakkede kød med ny sidste salgsdato.

Generelt virkede billedet bedre end sidst de var ude. Men en slagter i SuperBest i Ågerup havde alligevel en noget underlig omgang med kødet. For gentagne gange blev de bakker med hakket kød, som Kontant i al hemmelighed mærket, fundet igen næste dag - med samme mængde kød, men med ny sidste salgsdato.

Og det var jo ikke så godt. Men slagteren påstod at han ikke havde gjort noget galt - for det gamle kødet var skam blevet smidt ud. Grunden til at Kontant kunne genfinde de mærkede kødbakker, var at slagteren genbrugte disse, istedet for at smide dem ud med kødet.

Det lyder jo ret usandsynligt, alene af den grund at kødmængderne i de genfundne bakker svarede præcis til den mængde der var fundet dagen før. Og sandsynligheden for at det skulle ske på grammet i gentagne tilfælde kan ikke siges at være ret stor.

Men lad os da godtage slagterens egen forklaring: et eller andet sted er det lige før jeg synes det er endnu mere ulækkert end hakket kød der lige får et døgn mere.

Fordi så er der jo tale om det her kødsaft, som render ud af kødet og sætter sig i bakken. Og det har vel nærmest en endnu større overflade end det hakkede kød.

Efter en dag, hvor det hakkede kød smides ud, kommer der så friskt hakket kød oveni. Oveni det kødsaft der har ligget fra dagen før, hvor kim-tallet vel må være begyndt at stige. De bakterier overføres så til det friske hakkede kød, mens kødsaften fra det kommer ned oveni det fra igår. Og det står så og damper en dag.

Og hvad sker der så? Ja, så smides det hakkede kød ud. Men bakken - den genbruges vel atter? For medmindre der er indført et hemmeligt, usynligt mærkningssystem kan man vel ikke se forskel på de bakker som er én dag gamle, i forhold til dem som er to dage gamle.

Og så fremdeles, dag efter dag, indtil bakken bliver så slidt at det ikke går længere. Og der er vel ingen grund til at tro, at denne praksis har været begrænset til hakket kød.

Føj for satan, da - ikke at jeg tror på forklaringen. Men at en slagter overhovedet kan være langt nok ude til at tro at den historie skulle være holdbar...?!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Fodbold, frisbee & fangeleg førte til forbavsede fødder

Ingen kommentarer
I den ældstes klasse holdt vi sommerafslutning her til aften - med klassen, forældrene og søskende. Og det var faktisk rigtigt hyggeligt.

Og da jeg mest rendte rundt med børnene fik jeg bevæget mig uhyggeligt meget. Som overskriften siger deltog jeg i ting, som det ellers er ret sjældent jeg laver - og kan da også mærke det nu efterfølgende, det kom vist lidt bag på mine fødder og tæer.

Men hvad jeg næsten var mest glad for - udover det altså var hyggeligt - var at den yngste troligt gik hele vejen til Frederiksberg Have, legede der nogle timer, og så gik hele vejen hjem igen. Uden at brokke sig. Det syntes jeg faktisk var lidt imponerende, og det glæder mig ekstra da jeg altid selv har fundet stor glæde i at gå (langt), og jeg da håber det er noget jeg på en eller anden måde kan give videre til mine børn.

For mig var det først noget jeg opdagede i løbet af puberteten, så ser ingen grun til at pushe det nu - men glædes lidt kan man jo alligevel.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Naturligvis er kvinder seksuelle objekter

6 kommentarer
Ligesom mænd er det. Vi er alle seksuelle individer og ser indimellem på hinanden på den måde. Og de fleste af os får vel et kick af når det sker. Ihvertfald sålænge det ikke er konstant, og det eneste vi ses som.

Så jeg synes det er så forbandet anstrengende når personer som Karen Sjørup, kønsforsker og lektor i socialvidenskab på Roskilde Universitet, skal rulle sig ud - og fortælle omverdenen hvad der er kvindenedgørende og hvad der ikke er. Og det handler jo altså om, at når noget bliver for seksuelt betonet for hende, så er det kvindenedgørende. Og pornoficerende.

Aktuelt er det altså strip-fitness hun ikke kan døje tanken om. For de træner sig jo i at bevæge sig som i pornofilm, og hvad er nu det for noget. Selv har Karen Sjørup i mange år danset mavedans. Strip-fitness-instruktør Mill Jober pointerer at det er udviklet til haremet, med mange købte kvinder. Men det er noget helt andet, mener hun - det er nemlig ikke lummert.

Hvorefter hun brokker sig over, at strip-fitnessen foregår uden at mændene kan se på, at det skal ske bag nedrullede gardiner.

Og der hopper kæden af for mig - for hvordan kan det være noget der gør kvinderne til sex-objekter for mænd, når mændene ikke kan se det?

Men problemet med de nedrullede gardiner er at signalerer at det åbenbart er noget fordækt, som skal foregå uden andre kan se det. Mener Karen Sjørup.

Og så er det jeg tager mig til hovedet: det der med mavedansen & haremet? Ordet harem kommer fra arabisk haram - forbudt. Det var der alt det forbudte og lumre kunne foregå. Og netop afskåret fra verdenen.

Forvirrede kvindemenneske.

Selv er jeg nu også ret skeptisk i forhold til det der strip-fitness, men det er mest fordi det jeg har set har set utroligt tåbeligt ud. Men det må folk da ved grød selv ligge og rode med.

Men er vi helt ærligt ikke kommet videre end det der med at tale om, hvorvidt noget gør nogen til seksuelle objekter?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Euveka!

Ingen kommentarer
Nu slipper i for flere veremiader om V for denne gang, for det er lige lykkedes mig at fixe tastauret:

Jeg disconnectede det fra computeren, skruede alle skruerne ud, og med lidt besvær fik jeg beklædningen af. Kastede et myndig kender-blik på indmaden, men kunne ike se noget galt. Rodede lidt med knapperne, kiggede lidt mere, og satte så det hele sammen igen, og sluttede til for at checke dom det skulle have gjort en forskel. Og nu virker det!

Ihvertfald til jeg opdager at en eller anden eksotisk knap ikke længere fungerer...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Livet uden V

2 kommentarer
Er mere trist end jeg hade forudset. Har allerede droppet adskillige indlæg fordi det ikke er til at overskue, at skulle kopiere så mange v'er ind.

Bare her til morgen var der et indlæg om Lene Espersen og EU-landsbrugsstøtte der bød sig til. For ikke at tale om de oplagte om vældige vuvuzelaer og hval-vivisektioner - men deres V-faktor er alt for høj.

Jeg må vist ud og købe et nyt tastatur meget snart.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 21. juni 2010

Ak & V - møgunge

2 kommentarer
Efter at ungerne har spillet på min computer i eftermiddag - og jeg tror nok det er den yngstes skyld - virker v ikke på mit tastatur. Så jeg må sidde og copy/paste når jeg skrive v. (Og hvad er det lige for en tastekombination man paster med?! Nå, det er der heldigvis råd for.)

Men nu er i advaret. Det kommer nok til at smutte ind imellem. (Har ellers masser af gamle tastaturer, men alle med forkerte stik.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvalens Død - et kammerspil for vuvuzela

4 kommentarer
Ja, jeg er desværre ikke komponist, men jeg synes virkelig nogle burde tage sig sammen og skrive dette musikstykke - som på godt & ondt kan beskrive år 2010 i en nøddeskal.

Var det noget, Per Nørgård? Tid for et magnum opus?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 20. juni 2010

Kendis-love

6 kommentarer
Noget der virkelig pisser mig af med den peberspray i fredags, var at netop som man stod der og hostede og harkede dukkede en kvindelig TV-personality op, som jeg ellers har et rigtigt godt øje til. Hun bor åbenbart i min nærhed, for jeg ser hende indimellem på indkøb & den slags.

Har da også talt med hende en enkelt gang, og rost hende for det hun laver (for synes reelt hun laver gode ting). Men det kan jo godt være lidt svært at finde grænsen mellem at være groupie-agtig, og reelt interesseret. Eller noget.

Så har da egentligt altid haft en forestilling om at det kunne være interessant, hvis rollerne en dag var byttet om, og hun dukkede op, hvor jeg var Leoparddrengen.

Og så gør hun det sgu - men midt i hosten & harken. Ikke overraskende forsvandt hun videre med det samme.

Skod.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En del øl senere

Ingen kommentarer
Der var noget med en eller anden fodboldkamp, hvor vi forærede en masse chancer væk og var tydeligt ramt af spejlingseffekt, men på forunderlig vis, på grund af en Dennis Rommedahl, endte med at vinde.

Og så havnede jeg efter at være kommet hjem fra indre forstæder det sædvanlige sted, og der var slet ikke peberspray i nat.

Men er da vist nok blevet lakket lidt til, sådan føles det ihvertfald nu.

Og da jeg ikke noget synderligt fornuftigt jeg lige kan finde på at skrive, så lad mig tage en drøm, som jeg drømte i vuvuzelaens skygge den anden dag, som har irriteret mig på en eller anden måde siden: Jeg kommer til en mine spille-venners villa. Jeg kan høre musik derindefra. Jeg går hen mod en åben dør (på dette tidspunkt begynder stedet at minde om pavillionen i fælledparken), men min ældste ven dukker pludseligt op, og siger noget med at jeg ikke er inviteret. At de specifikt havde sagt at det ikke var mig der skulle danse.

Jeg kigger ind i det der nu er en dansesal, og min spille-vens kone danser med en mand. Han er iført en form for primitiv leoparddragt, med meget store og dårligt udførte rosetter. Og han er tyk. Og løfter op i toppen af leoparddragten, som åbnebart er to-delt, så vommen hænger ud.

Han er ganske hvid, skal understreges, det er ikke protagonisten. Selvom det ellers kunne lyde som ham.

Længere er drømmen ikke. Og hvad den skal gøre godt eller dårligt for ved jeg bestemt ikke. Men nu har jeg skrevet den, så håber jeg den holder sig væk i fremtiden.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Lykken tilsmiler mig

Ingen kommentarer
Hello Dear,

My warm greetings to you. Do take this email as real and contribution to
humanity development. This is not an easy task due to my health condition and
that is the main reason why I contacted you after viewing your profile from the international
directory. Not actually that you are the best with my intellectual grading but I was
driven to contact you from the innermost being. And that was my main reason
for getting to you. Please do not be offended and I will understand completely if you
cannot be of assistance to me.

My name is Mrs.Margriet Bernhard; I am a dying woman who has decided to
donate what I have to you for humanity services. I am 58 years old
(Netherlands Citizen) and I was diagnosed for cancer for about 1 years ago immediately
after the death of my husband who has left me everything he worked for and because the doctors
told me I will not live longer than some weeks because of my health.

I decided to WILL/donate the sum of $5,500 000 (Five million, five hundred
thousand dollars) to you for the good work of humanity and also to help the
motherless and less privilege and also for the assistance of the widows.I wish you all the best
and may the good Lord bless you abundantly and please use the funds well and always extend the good
work to others.

Here is the Contact information of my Attorney below:

Asesoria Cortijo
Notario & Tribunal
Mr.Martinez Pedro
Phone:+34-687-665-538
Email:deabogado@aim.com

and tell him that I have WILLED $5,500 000 (Five million, five hundred
thousand dollars) to you and I have also notified him. I know I don't know you but I
have been directed to do this.

NB: I will appreciate your utmost confidentiality in this matter until the
task is accomplished as i don't want anything that will jeopardize my
wishes.
From Mrs.Margriet Bernhard

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 85: Hvilket krav

Ingen kommentarer
Hunkatte bliver - i perioder - særdeles negative og kværulerende, hvis dette ikke er tilgængeligt.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.