Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 19. oktober 2013

The Stanley Parable - en spil-anbefaling

Ingen kommentarer
Dette indlæg er ikke helt hvad den giver sig ud for. For det kan diskuteres om der er tale om et spil. Eller kan det?

Det kan også diskuteres om det er en en anbefaling. Og dog. For jeg kunne nu godt lide det her som ikke rigtigt er et spil, The Stanley Parable, som jeg i nat købte på Steam.

Og anbefaler det derfor. Måske. Men jeg er ikke sikker på jeg synes spillet (eller hvad det nu er) indeholder nok til at berettige prisen på ca 10€ jeg gav for det. Men jeg er så heller ikke helt sikker på at have fundet alle krinkelkroge endnu. Faktisk er jeg ikke sikker på nogetsomhelst.

Men altså, spillet som ikke er et spil, men snarere end interaktiv fortælling som ikke er en fortælling og måske heller ikke interaktiv er ret underholdende. Hvis man kan lide Douglas Adam eller Monty Python. Måske især Brazil.

Og filosofisk er det. Eller måske er det det ikke, det lader bare som om.

Man kan ikke sige så meget om det. Andet end man spiller Stanley. Og han arbejder på et kontor. Måske. Og der er en fortæller. Måske. Og det mindede mig lidt om nogle adventurespil fra 80'erne. Bortset fra at det var anderledes.

Der er også en gratis demo man kan spille, hvis man vil vide hvordan spillet er. Eller hvordan det ikke er. Men der er ihvertfald også en fortæller i den. Måske. Den kan jeg anbefale. Omtrent helhjertet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.