Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 29. september 2010, kl. 22.30

Røv-mobil

Poetisk og romantisk reklame fra Diesel, som gerne vil gøre opmærksom på at deres sko er gode til at sparke røv.


(sponsoreret klip)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

M sagde ...

Dét dér, ik'? Det er fandermer den mærkeligste reklame jeg nogensinde har set!!!?!?!?!

Leoparddrengen sagde ...

Ja, jeg synes for en gangs skyld også der rent faktisk kunne være noget viralt over den her - på grund af dens syrede mærkelighed.

(Det er selvfølgeligt et hint til folk om at Share denne side - ikke selve reklamen! - så andre folk kan komme til den, og klikke på den og gøre mig rig & millionær, mens I andre får prestige i vennekredsen for at have delt noget så underligt....)

M sagde ...

Måtte lige sende dig dette link:
http://www.youtube.com/watch?v=y4M_HG8JSXs&feature=player_embedded
Total iorden sko! Se, DET er fremtiden!!!

Leoparddrengen sagde ...

Hmmm... ved ikke hvor glad jeg er for at du poster links til andre kampagneindlæg... men i betragtning af at du har linket hertil, må det vist være i orden - jeg tror du har skaffet mig en indtægt på kr 3,40 eller sådan :)

Jeg har også et par mere jeg kan lægge på - men kunne bedst lide den med røv-mobilen. De andre sparker de bare røve.

M sagde ...

Arj, det var da også bare frækt af mig, men jeg kan godt se, at med en indtægt på 3,40 så må jeg da være undskyldt;o) Det gode ved den du har postet er nu også at du kunne lave røv-mobil-ordspillet;o)