Leoparddrengens
Public Key

mandag den 27. september 2010, kl. 22.50

Sådan køber du Prince-billetter

Når billetterne sættes til salg til de to Prince-koncerter i efteråret i Herning og København, skal man være opmærksom på, at Prince ikke stiller op under navnet Prince, men som I'NCCum (udtalt income).

Forum på Frederiksberg
varmer op til Prince I'NCCum koncert.
Det sker efter sommerens postyr, hvor Prince's optræden på Roskilde Festival nær var blevet aflyst, da en overivrig Brian Mikkelsen overtolkede EUs forbud mod tobaksreklamer. Heldigvis endte sagen dengang med et kompromis, men Prince vil altså ikke risikere en gentagelse, og stiller derfor op som I'NCCum - som efter sigende er en forkortelse af I'm Not a Cigarette CumRcial.

Det kan nok være meget godt at holde sig for øje, for billetterne sættes til salg på BilletNet på onsdag kl 10 om formiddagen, og hvert sekund man er om at bestille kan blive betydningsfuldt. Så kigger man efter det forkerte navn kan man let risikere at gå glip af koncerten!

[Opdatering:] Læs også om flytningen af Princes koncert i Forum til Søborg. Og om den (måske) ekstra "Prince"-koncert. Og her er setlisten Prince / I'NCCum spiller i Danmark.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: