Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 5. december 2009

Godt gået, Sus!

Ingen kommentarer
Haha... der kan man se hvad man går glip af når man er uden internet nogle uger. Jeg havde således ikke set eller hørt om SIOs (Sexarbejdernes Interresse Organisation) modtræk til Københavns Kommune mv før jeg så denne nyhed på TV2.

Københavns Kommune er jo - guderne må vide hvorfor - hoppet op på en eller anden høj hest, og opfordrer via postkort deltagere på Klimatopmødet til at holde sig fra sexkøb mens de besøger vores dejlige hovedstad.

Hvad gør sexarbejderne så? Jo, de forærer deres varer væk - hvis man kommer med postkort + adgangskort er der dømt gratis knald.

Genialt indfald. Og en god måde at sætte påstanden om de stakkels kvinder, som er tvunget til erhvervet på alle mulige måder, i perspektiv.

(Men pas nu på, Sus - du ved jo godt: sådan noget med at forære ting væk, det er jo ikke normalt. Det må virkelig betyde I er blevet skadet af arbejdet. Faktisk er det vel nærmest nymfomanisk sådan at ligge og forære sex til tusinder og atter tusinder af fremmede, perverterede mænd som kommer til topmøde udelukkende for at få sex (som om der ikke var varmt nok i forvejen - hvad med klimaet?). Og den nymfomani kan man jo godt regne ud hvor I har fået fra.

Enhver ved da at en normal kvinde ikke bare giver sex uden at få noget tilgengæld. Stakler!)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvorfor købte han ikke det fallitbo?

Ingen kommentarer
Gode gamle Thor Pedersen har fundet energi til at vågne op fra sit otium som Folketingsformand. Som en anden Holger Danske ifører han sig brynje i form af mega-dyr power-suit & slips, og siger ligeud at alverdens videnskabsmænd har knald i låget, og det der klimagejl er en tynd kop te.

Det synes jeg er ganske frisk gjort her et par dage før det dér Klimatopmøde. Det skyldes jo nok at han de sidste par dage har syntes der var frygteligt koldt ude på en af de gårde han blev tvangspålagt at bo på, når nu der var bopælspligt. For groft!

Men det må jo så ærgre ham frygteligt at han ikke benyttede lejligheden, her for et par år siden, til at købe hele Verden, dengang han havde muligheden for det. Eller hvordan det nu var det var med det.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Kolde nosser, kolde ører og et nyt level

Ingen kommentarer
Blev en kold og noget våd gåtur ude fra Nordvest, hvor liftet gik til efter spil i de nordlige forstæder. Men er nu hjemme og prøver at få lidt varme til de udsatte og følsomme steder. (Det er nu ikke fordi jeg har rendt rundt uden bukser, så nosserne burde ikke være specielt udsat - men jeg skal ikke afvise at manglende behåring har sit at sige?)

Men de vigtige dele: vi fik hjulpet nogle landsbyboere som blev overfaldet af nogle Warwinged Drakes som - lidt uvist af hvilken grund - var begyndt at hjemsøge landsbyen. De var dog kontrolleret af nogle Dragonborn som har skumle planer. En af drakes'ne var stukket af, og vi hjalp den, men den var hårdt såret. Den gav os nogle oplysninger om hvad der foregik (set fra dens synspunkt) inden den døde.

Nu er vi så taget til det bjerg, hvor Dragonborns og drakes har hovedkvarter. Halvvejs oppe kom vi til en hule hvori vi fandt (og ordnede) nogle kæmperotter og kæmpeflagermus. Desuden en underjordisk strøm, som jeg svømmede nedaf for at udforske, og fandt en bagvedliggende hule med en rygsæk indeholdende potions.

Og her venter vi så til næste gang. Men Iriniaella er nu fjerde level:


Irinïaëlla, level 4
Eladrin, Warlord
Commanding Presence: Tactical Presence


FINAL ABILITY SCORES
Str 17, Con 12, Dex 10, Int 19, Wis 10, Cha 12.


STARTING ABILITY SCORES
Str 16, Con 12, Dex 8, Int 16, Wis 10, Cha 12.
AC: 20 Fort: 18 Reflex: 19 Will: 17
HP: 39 Surges: 8 Surge Value: 9


TRAINED SKILLS
Arcana +13, Endurance +7, Athletics +9, History +13, Heal +7


UNTRAINED SKILLS
Acrobatics +1, Bluff +3, Diplomacy +3, Dungeoneering +2, Insight +2, Intimidate +3, Nature +2, Perception +2, Religion +6, Stealth +1, Streetwise +3, Thievery +1


FEATS
Level 1: Tactical Assault
Level 2: Tactical Inspiration
Level 4: Saving Inspiration


POWERS
Warlord at-will 1: Wolf Pack Tactics
Warlord at-will 1: Commander's Strike
Warlord encounter 1: Warlord's Favor
Warlord daily 1: Lead the Attack
Warlord utility 2: Aid the Injured
Warlord encounter 3: Follow Me In


ITEMS
Light Shield, Adventurer's Kit, Hide Armor, Terror Longsword +1, Dagger (2), Sling, Sling Bullets (20), Javelin (2), Healer's Brooch +2Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 4. december 2009

Weekendplaner

4 kommentarer
I aften er ikke den aften man skal gå i byen, hvis man gerne vil se en Leoparddreng. Jeg skal nemlig spille (D&D), og jeg regner med at det bliver for sent til jeg går nogen steder hen bagefter.

Men imorgen, lørdag, agter jeg at se om det kan lade sig gøre at gentage successen fra for 14 dage siden. Og jeg forventer det bliver som Leoparddrengen. Hvis jeg er i humør til at gå tidligt starter jeg på Ideal Bar (det er også længe siden jeg har været der), men højst sandsynligt bliver det direkte på Amigo.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 3. december 2009

Who cares?

2 kommentarer
Medierne kører i selvsving over at Tiger Woods tilsyneladende har haft nogle affærer. Lige nu sidder de ved gud i Aftenshowet og diskuterer hvorfor "vi" interesserer "os" så meget for det.

Hold mig udenfor, tak. Mig interesserer det ikke det fjerneste.

Noget andet er så, jeg kender ikke meget til golf, men jeg ved det er noget med nogle køller, kugler og huller som skal fyldes hurtigst muligt. Og så kan det vel ikke overraske hvis der bliver fyldt et par huller mere end det egentlig var meningen?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 2. december 2009

Boinc boinc

2 kommentarer


Nej, det er ikke et forsøg på at gå Nigger J i bedene.

Men nu med ny computer og nye multicore hestekræfter, kom jeg til at tænke på SETI@Home, det her storartede og enorme projekt som begyndte for godt 10 år siden; hvor alverdens computere - hvis deres ejere havde lyst - blev sat til at bruge overkydende cpu-tid på at kigge efter liv i universet, eller rettere tegn på at intelligent liv sendte radiosignaler ud i rummet.

Det gik jeg meget op i dengang, og det var også et ganske underholdende community der samlede sig omkring det.

Men deres succes gjorde at de tænkte på at gøre det mere almindeligt i store forskningsprojekter, som kræver meget CPU, så de endte op med at lave BOINCBerkeley Open Infrastructure for Network Computing - som er en åben platform, som projekter kan hoppe ind under. Og via den infrastruktur blive afviklet i parallel med andre som også melder sig til et bestemt projekt.

Ganske genial idé, og jeg hoppede også med på BOINC vognen noget tid. Men stoppede den efter noget tid, da min computer begyndte at blive gammel og svag. Og glemte det så efterhånden.

Men nu kom jeg i tanke om det igen, og har downloadet den, og meldt mig til et par projekter - gode gamle SETI@Home, og et klima-forudsigelses projekt.

Helt nice at være på igen!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Den er jo bare fucking god!

Ingen kommentarer
Jeg så så andet afsnit af DRs storbørns julekalender Pagten her for lidt siden. Og som jeg fik fornemmelse af i går, og bekræftet i dag, lader den til at være et mesterværk. Intet mindre.

Historien er god, og fungerer på alle de planer der nu er valgt. Fra nissernes magiske/fantasy/historiske verden, til menneskenes, børnenes, mobningsfyldte hverdag på skolen. Med forældre som ikke kender deres egne børn. Om fordomme i forholdet til den adopterede indiske (nisseagtige) pige - som selv hendes forældre deler. Og det plan som endnu kun antydes, men som vel bliver det vigtigste med tiden, krydsfeltet mellem den magiske og den menneskelige verden.

Jeg nævnte Absalons Hemmelighed, som min familie så med stor glæde for nogle år siden. Og det er ikke så mærkeligt at jeg blev mindet om den: udover at kvaliteten virker som om den er på samme niveau (dog tror jeg AH bliver overgået), og de historiske aspekter (før var det Absalon, nu - indtil videre - Grundtvig) er det også samme forfatter der står bag: Maya Ilsøe.

Hun må være et af de største dramatiske talenter vi har, og jeg er spændt på hvad der vil komme fra hendes hånd senere.

Men indtil videre er der 22 afsnit tilbage, som jeg vil glæde mig til. Og jeg kan kun opfordrr alle til at kigge med - børn eller ikke børn - for det er sgu kvalitet. Og den hårde mobbe-historie alene - hvor der ikke bliver holdt igen - fortjener et stort publikum.

DR 1 og DR HD 19:30, Ramasjang kl 20:00. Og nye seere kan på dr.dk se de første afsnit.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Fødseldag og afmac't

Ingen kommentarer
Ellers stod sidste uge - hvor jeg jo ikke ligefrem skrev meget her på bloggen - i fødselsdagens tegn, nærmere bestemt min ældstes.

Han fyldte 10, den første runde, og en hvor man uvægerligt kommer til at tænke tilbage på de allerede mange år der er gået. Og jeg må indrømme at jeg også i al hemmelighed kom til at studere et gammelt fotoalbum. Mærkeligt at gense hvordan han så ud dengang.

Og så crashede min mors Mac, så den måtte jeg også prøve at kigge på. Og jeg har jo ikke meget styr på de der æble-maskiner, så da den ikke ville som den burde, endte vi med at slæbe den indtil nogle flinke mac-læger i forretningen. Som kun ville gøre noget ved den for et ukendt, men sikkert højt beløb, da garantien jo var udløbet.

Så efter et døgns betænkning købte hun en ny igår, som jeg så hjalp hende med at sætte op. Og jeg må tilstå jeg for første gang synes en Mac er lidt lækker. Ikke at jeg selv vil have en, forstås, men den nye her var hurtig nok til at kunne alt det den ville på en behagelig måde. Jeg syntes altid den gamle var lidt for sluggish.

Men det har så også medført, at jeg nu har en Mac i mit hjem - for jeg fik den gamle hjem, for at jeg kan forsøge at redde harddisken. Hvad man dog ikke skal udsættes for.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Pagten

Ingen kommentarer
Jeg besluttede mig heldigvis for lige at se første afsnit af Pagten - DR1s julekalender for de større børn, mit indtryk er Harry Potter/næsten LotR segmentet.

Som de rammer rigtig godt efter hvad jeg har set. Det virker simpelthen som rigtig god historie. For et par år siden slog de benene væk under os med Absalons Hemmelighed - mit indtryk er, efter første afsnit, at selvom det er alt for tidligt at sige noget om, sker det muligvis igen.

Ihvertfald er den meget værd at holde øje med. Og selvom det er lidt for tidligt at sige, tror jeg den kan udvikle sig til at være en af de bedste kalendre ever - især altså fra et fantasy-synspunkt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Date rape

Ingen kommentarer
Indlægget er flyttet til bloggen Leoparddrengen Kommer Igen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 1. december 2009

Quiz 36: Hvilket TV2 program?

Ingen kommentarer
Dette populære program udsætter sportsfolk for usædvanlige udfordringer, som parvis dybgående anal brug af tvehovedede dildoer og buttplugs.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Guide til Lømmelparken

2 kommentarer
For en måneds tid siden ledte jeg efter Lømmelparken. Jeg fik dengang hjælp til at finde den, og da den nu har været oppe at vende igen vil jeg lige give vejvisning til den.

Hvis man kommer inde fra Røvhulspladsen skal man:

Køre ud af Voldgaderne (først Vestre, så til højre af Nørre)
Dreje til venstre af Stødgade
Fortsætte of Ufredsbro, siden Ufredsgade
Fortsætte af Faensvej - sørg for at have Pishospitalet på højre side
Lige inden du når til Bissebjerg og Mord/Tæsk-kvarteret finder du Lømmelparken på venstre hånd.

Alternativt kan du også tage S-Toget til Bissebjerg Station, og gå derfra, ind mod byen af Faensvej. Bissebjerg Station ligger på F***-linien tæt ved Kuglebakken og Rygeparken stationer.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Her har I mig tilbage...

4 kommentarer
Efter lang tids afsavn har jeg nu atter net hjemme. Jeg ved ikke om I har savnet mig - det håber jeg vel lidt - jeg har ihvertfald savnet jer.

Ligesom jeg har savnet en konstant strøm af bits til min maskine. Men den strøm er ihvertfald nu genetableret - i den grad! Det går sgu stærkt nu, med ny computer og større båndbredde. Og så har jeg for at det ikke skal være løgn gjort Chrome til standardbrowser, så nu er det næsten ikke til at følge med mere.

Og omkring følge med må jeg jo nu til at gennemtrawle 3 ugers blogindlæg fra jer allesammen, som jeg ikke har haft mulighed for at følge med i; og der er naturligvis også en del andre ting, der skal følges op på. Så der går nok et par dage før jeg er helt den gamle Leoparddreng igen.

Men nu ved I da, at det ikke varer længe....

Ceterum censeo Facebook esse delendam.