Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 27. november 2010

Et par af dagens overskrifter

Ingen kommentarer
Fra Politiken: Claus Hjort: Vi vandt kulturkampen

Fra DR: 4 ud af 10 danskere accepterer tortur

Tja... tillykke med de 9 års regering, Claus.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Stabil økonomi

7 kommentarer
Jeg har før været efter Nordea for deres reklamer - og nu forundrer de mig igen.

Deres reklame går denne gang på, at man hos Nordea kan få en økonomi i balance - men er det virkelig kun mig, der bagefter sidder tilbage med en følelse af, at der ikke skal meget til at vælte den økonomi? Og er det virkeligt noget man ønsker at signalerer som bank? At man får en ustabil økonomi hos Nordea?


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Åhr - la' nu vejr!

Ingen kommentarer
Jeg er allerede så skide træt af det her sne & kulde. Som aldrig har været min kop the, og har kun til nød kunne accepteres hvis man rejste efter det. (Hvilket jeg i øvrigt aldrig gør.) Heldigvis har vi jo se seneste mange vintre været velsignet med noget, som aldrig rigtigt var vinter.

Altså bortset fra sidste år, og så nu - og det er altså helt ærligt for meget!! Siger jeg efter at have stået på en meget nordlig og forblæst s-togsstation og ventet på toget i næsten 40 minutter i nat (fordi vi var i god tid, og fordi min gamemaster åbenbart ikke kan læse en køreplan - så det tog vi troede vi gik efter, først kom 20 minutter senere).

Fuck, jeg var kold da jeg kom hjem.

Og nu fortsætter det lortesne, og jeg skal ud og købe ind til den ældstes fødselsdag, som skal fejres i morgen og overmorgen, og jeg kan i forvejen ikke overskue det. Ja, jeg kan dårligt overskue at købe ind til idag!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 26. november 2010

Facebook får eneret på ordet 'feces'

5 kommentarer
Internet-giganten Facebook har længe kæmpet en ulige kamp mod snyltere og efterlignere, som prøver at stjæle Facebooks helt unikke og originale design, for ikke at tale om deres helt unikke og originale koncept. Men det er heldigvis slut nu - i en modig afgørelse har det amerikanske patentkontor tildelt Facebook den totale råderet over ordet face (ansigt), og book (bog) samt alle ord sammensat med disse ord (typeface,  bookcase, et cetera).

Desuden har Facebook samtidigt fået eneret på brugen af ord, som i deres stavning og udtale ligger tæt på face og book, herunder også ordet feces (og stavemåderne faeces og fæces). Repræsentanter for det medicinske miljø - som hidtil har været storbrugere af navnet - har heldigvis ikke overbevist patentkontoret.

En vred medicinstuderende siger: Det her sutter virkelig - nu er jeg nødt til at skrive hele mit speciale om, fordi al fæces er hos Zuckerberg. Men heldigvis må jeg stadig sige at han er en stor lort.

Det er dog nok kun et spørgsmål om tid, før Mark Zuckerberg også tager patent på ordet lort og lignende. Så Facebook kan være sikre på ikke at blive forvekslet - sitet ligner og opfører sig jo som lort, det er trods alt svært at komme udenom.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Olie i Sønderjylland?

1 kommentar
Nu er der åbenbart jagt på olie i Sønderjylland - olie som et polsk selskab mener at være ret sikker på er der. Det rejser umiddelbart nogle spørgsmål:

Hvordan kan det være det er et polsk selskab og ikke DONG eller Mærsk som undersøger det? Havde det ikke været mere nærliggende?

Og hvad er det med Sønderjylland og deres undergrund? Jeg synes at det er cirka hvert femte år, der kommer en eller anden sær historie, om at nogle geologer nu har fundet et mineral, og at der muligvis skal laves miner med muligheder for milliardindtægter. Men det bliver mig bekendt aldrig rigtigt til noget.

Men hvis der er olie - betyder det så, at Sønderjylland er Danmarks Texas? Der er mange lighedspunkter, hvis man tænker over det - en fortid, hvor der har været strid om tilhørsforholdet, og en rabiat patriotisme i dag. Køer på fladt land. Og så altså olie?

Og betyder det så, at vi om få år, kan regne med at se TV-serien Rødekro rulle over skærmen?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 25. november 2010

Hvad så hvis....?

Ingen kommentarer
Stig Elling mener at der skal gives dispensation til homoseksuelle, i forhold til ægtefællesammenføringsreglerne. Og det kan man jo sådan set godt forstå - pointen er, for ham, at man kan blive afvist fordi Udlændingeservice mener man har større samlet tilknytning til et andet land, men at det kan være umuligt at leve som partnere der, på grund af landets holdning til homoseksuelle.

Fair nok. Altså bortset fra at hele komplekset omkring ægtefællesammenføring på ingen måde er fair, men jeg forstår ham da.

Men så melder spørgsmålet sig straks hos mig - hvad med for eksempel par af en dansk agnostiker og en for eksempel saudisk muslim, som skønnes at have større samlet tilknytning til Saudi-Arabien? Dér vil et sådant ægteskab (såvidt jeg er orienteret) i bedste fald ikke anerkendes - og man risikerer sandsynligvis en hel del udover det.

Og er der ikke bare så mange mulige steder, hvor det vil være nødvendigt med dispensation - at det tydeliggør sygeligheden i foretagendet?

(Og lad mig så lige minde om Ægtefællesammenføringsspillet! :) )

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

"Nøgne kvinder i bad"

Ingen kommentarer
Der er sådan en søgning der relativt ofte havner hos mig - og den undrer mig lidt hver gang.

Ikke det at man gerne vil se kvinder i bad, det kan jeg da sådan set godt forstå - men at det er nødvendigt at specificere det skal være nøgne kvinder? Bare så man ikke risikerer at få alle de billeder det flyder med på nettet, af kvinder i bad iført selskabskjole eller spadseredragt?

Og så kommer jeg også i tanker om et billede jeg fik engang - engang hvor jeg var afhængig af Coca-Cola. Det fik så en af mine venners mors kæreste til at klippe en reklame (eller måske var det bare fra Playboy eller lignende?) ud han havde fundet et eller andet sted, af en pin-up som badede i Coca-Cola i et gammeldags zink-badekar. Og så havde han monteret det på et stykke flamingo. Faktisk ganske herligt billede, og det ærgrer mig at jeg i dag ikke har nogen idé om hvor det er blevet af.

Og den kombination af nøgne kvinder (=sex!) og Coca Cola, får mig så til at komme i tanker om The Coca-Cola Kid, en film fra midt-firserne med en ret ung Eric Roberts. Som igen får mig til at tænke på filmen Montenegro, som er af samme instruktør som The Coca-Cola Kid.

Og hvor vil jeg så hen med det - egentligt ingen steder. Bare en tur ned af memory lane.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

"Jamen, hvorfor spiser de ikke bare lagkage"

Ingen kommentarer
Jeg skal på ingen måde gøre mig til ekspert på skibsfart med container - men jeg kan ikke lade være at finde det lidt morsomt, at Mærsk-ledelsen nu åbenbart har dummet sig gevaldigt.

De har nemlig under krisen skåret helt ind til benet, hvilket også vil sige at der er skåret gevaldigt ned om bord på skibene - faktisk så galt, at skibene har været tæt på at løbe tør for proviant, og i enkelte tilfælde har været ude for det. (Det kan ikke være særligt sjov, hvis man befinder sig på i rum sø, på et af de syv have...)

Men nu går det fremad, det seneste kvartalsregnskab har vist rekordoverskud - hvilket har glædet fokene på Esplanaden så meget, at de har rundsendt, at det skal fejres på alle skibe den 19. november - med en lagkage.

Og det har så fået folk på skibene ganske meget op i det røde felt... jeg finder det svært ikke at komme til at tænke på en fransk dronning, som ikke helt var i forbindelse med sit folk.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 121: Hvilken sygdom

Ingen kommentarer
Denne sygdom, som skyldes infektion af parasitter, er udbredt hos dyr - og når hele flokken, for eksempel en ulveflok, er inficeret giver man sygdommen et bestemt navn - hvilket?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Når sulten melder sig selv

Ingen kommentarer
Det var en af de sidste klassiske antropologiske ekspeditioner, fra den tid hvor der stadig var hvide pletter på landkortet: nu skulle man undersøge Karnaka-stammen på Borneo.

Ekspeditionen blev ledet af Rad de Montpellier, Fyrste af Karbadjo (et af de små Habsburgske fyrstedømmer, som lå som enklaver i det Osmanniske Imperium). Til at dokumentere og fortælle om ekspeditionen for den brede offentlighed var også den kendte, aldrende forfatter Thomas Danube Serd, samt hans kone, zoologen  Musse, deltagere i ekspeditionen.

Karnaka-stammen var interessante, fordi de var delvist civiliserede, men stadig levede som stenaldersamfund. Da de var blevet opdaget 48 år forinden, havde de endvidere afsværget deres kannibalistiske traditioner, for at kunne handle med repræsentatnter for det britiske imperium. (Vi vil aldrig mere spise mennesker - undtagen hvis de selv be´r om det!, lød den lidt underlige ed de havde afgivet, formuleringen havde noget med deres religion at gøre.)

Turen gennem junglen var strabadserende, men forløb uden de store problemer. Og de nåede frem til Karnaka-landsbyen, hvor de blev bragt for høvding Mauso. Høvding Mauso var den af karnakaerne som talte bedst engelsk  - han var dog naturligvis ikke helt flydende i sproget.

"Vær hilset, fremmed, velkommen! Hvad bringer jer hid?" spurgte høvding Mauso.

"Goddag høvding Mauso, jeg er Fyrst Rad af Karbadjo," præsenterede fyrsten sig.

Serd præsenterede sig og konen: "Vi er Musse og T.D. Serd."

Høvdingen lyste op, og slog ud med armene mod resten af ekspeditionens medlemmer: "Og flokken er?"

Serd var en anelse døv, han var jo lidt oppe i årene - og hørte spørgsmålet som at der blev spurgt hvad klokken var. Han tog sit lommeur frem, og kiggede på det: "Middag!" svarede han så.

"Åh, hvor er vi glade for at se jer," udbrød høvdingen. "Vore guder sagde I ville komme, men vi var så småt ved at miste modet! Men nu er I her - første ret af Carpaccio, en hel flok til middag, og mousse til dessert! I kan tro vi skal have et festmåltid, som vi ikke har fået i mange år!"

Og det fik de! Mums!!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 24. november 2010

Warriors of the Wasteland

Ingen kommentarer
Det er hovednummeret fra Frankie Goes to Hollywoods anden plade. Nummeret blev et moderat hit, men i forhold til Frankies tidligere succeser måtte det regnes som et flop. Og sangen gik hurtigt ret meget i glemmebogen.

Hvilket jeg egentlig synes er lidt synd. Hvorom alting er fik jeg lyst til at høre den igen. Og så kan jeg også ligesågodt prakke jer den på.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Google: Hvornår kan man bestille billetter til Klovn - The Movie

Ingen kommentarer

[Opdatering]: Nu har jeg set den - find min anmeldelse af Klovn - The Movie her.
[/Opdatering]

Da jeg har skrevet om, at jeg skal til forpremiere på Klovn - the Movie på min fødselsdag, og har bragt traileren til Klovn-filmen, er en del søgninger omkring filmen havnet her. Blandt andet altså om hvornår man dog kan bestille billetter.

Og det vidste jeg jo ikke - jeg havde bare skaffet til forpremiere - og jeg kunne jo godt se, at det åbenbart ikke var muligt endnu. Men da jeg jo gerne vil have noget at give til mine googlere gav jeg spørgsmålet videre til kino.dk:
Hej -

Jeg kører en blog, hvor jeg blandt andet indimellem besvarer spørgsmål som kommer ind via google-søgninger. Og et spørgsmål der ofte popper op i øjeblikket er - hvornår man kan bestille billetter til Klovn. Så - well, jeg stiller spørgsmålet videre til jer...?

På forhånd tak :)

Bedste hilsner
/Leoparddrengen
Og jeg fik dette svar:
Hej Leoparddreng :),

Jeg kan desværre ikke give dig et konkret svar men…:

Biograferne laver for det meste kun spilletider ca. 10 dage ud i fremtiden, så vi ved ikke mere, end hvad der fremgår på kino.dk. Spilletiderne bliver opdateret hver mandag, så hold øje på kino.dk!

Derudover kan man tilmelde sig Buzz me-funktionen på Klovn - The Movies profil - grønt felt til højre. Så bliver man orienteret, når forsalget starter.

Bedste hilsner,
kino.dk
Jeg siger mange tak til kino.dk for svaret!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hate Speech

2 kommentarer
Jeg var henne og aflevere den yngste hos min mor her tidligere. Da jeg kørte tilbage i S-Toget nuppede jeg lige 24 Timer med, så jeg havde noget at læse i. Da jeg kom til side 7 blev jeg så mødt af overskriften: DF: Muslimer river og bider hjemmeplejere.

Egentligt refererer 24 Timer bare et indslag i Go' Morgen Danmark i går. Alene det at det ikke har været refereret andre steder, viser lidt om hvor langt ude i hampen vi er i landet efterhånden. Vi gider sgu knap reagere på de mest uhyrlige anklager.

Nå, men altså - historien er, at Liselott Blixt endnu engang er ude med et frådende angreb på muslimer i Sundhedssektoren. Som hun jo er gået helt amok i på det sidste - med saftevand, kage og tørklæder.

Men nu mener hun altså at samfundet må gribe ind overfor det her åbenbart enorme problem - at ældre muslimer på hospitaler og plejehjem går amok på personalet, og bider, slår og spytter på dem.

FOA - som jo nok burde kende til problemer for de ansatte i plejesektoren - kender ikke til problemet. Eller, jo - de kender godt til at personalet kan blive forulempet både fysisk og verbalt af de ældre (demente, går jeg udfra). Men at det skulle være et særligt problem blandt muslimske klienter/patienter - det kender de intet til.

Det rører ikke Liselott Blixt - hun er nemlig selv engang blevet bidt. Sikkert den samme gang for 20 år siden, da hun selv observerede nogle muslimer som drak saftevand og spiste kage i et venteværelse. Og så gælder det naturligvis for alle muslimer.

Det er efterhånden en klar kampagne fra Liselott Blixt - af udokumenterede påstande, som er egnet til at skabe had mellem befolkningsgrupper - hvad der normalt hører under definitionen på Hate Speech. Og... skal hun virkelig bare have lov til at fortsætte med det?

Altså - jeg er for ytringsfrihed, og så videre - men når man er valgt til Folketinget har man vel også en eller anden pligt i forhold til hvad man lukker ud - at det ikke blot er hadfuld, løgnagtig propaganda?

(Og for at svare på hendes spørgsmål i Go'Morgen Danmark - hvad man skal gøre ved de ældre muslimer som bider og river: man skal naturligvis gøre præcis det samme med dem, som man gør med ældre kristne, agnostikere, buddhister, hinduer, ateister etc, som bider og river.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Jamen, lad os da endeligt lukke os helt inde!

4 kommentarer
Da DF'eren Marlene Harpsøe forleden var ude med sit forslag om, at færdiguddannede skulle betale 130.000 hvis de tog job i udlandet i de første 5 år efter endt uddannelse... var jeg tæt på at skrive endnu et satirisk indlæg om deres tåbeligheder.

You shall not pass!
Men det var lidt sent - og jeg har skrevet så mange indlæg om DF på det sidste, at jeg må tilstå at jeg altså ikke magtede et mere, på det tidspunkt.

Men der skal ikke være tvivl om, at jeg føler forslaget er ganske vanvittigt - derfor har det også vakt en del undren hos mig, at dele af oppositionen tilsyneladende er ganske glade for idéen.

Lad mig derfor remse op, hvad jeg har imod forslaget:
  • Det er del af en trend med dansk selvtilstrækkelighed - som det ellers er DF som står for. Hvor det såvidt muligt gælder om at undgå kontakt med udlandet. Og en protektionistisk tanke-politik er på ingen måde sund!
  • Har man tænkt over, om det ikke vil afholde nogle fra at studere overhovedet? Jeg er ret sikker på, at jeg ville overveje det ganske kraftigt, om jeg ville studere - hvis det medførte at jeg efterfølgende blev stavnsbundet.
  • Hvad med de uddannelser, hvori det nærmest er givet at man rejser ud. Hvad med dem som studerer antropologi, eller kinesisk på handelshøjskolerne?
  • Og bureaukratiet i det - hvornår er man rejst ud, eller blot på ferie? Hvad sker der hvis man ikke betaler? Må man så ikke komme tilbage til Danmark? Mister man sit statsborgerskab? Så kan man da for alvor tale om hjerneflugt!
  • Hvad hvis man alligevel går arbejdsløs i Danmark - men tilbydes job i udlandet? Vil man så tvinge folk til at blive i Danmark på overførselsindkomst??
  • Det er ikke fordi problemet er stort - langt de fleste bevarer jo en tilknytning til Danmark. Hvis vi var et land som Indien eller lignende kunne jeg se problemet.
  • At fremtvinge tanker med tvang er generelt en dum idé og fører ikke til noget.
Det var et udpluk af hvad jeg har imod forslaget. Hvis man virkeligt mener hjerneflugt fra Danmark er et problem, så skulle man da hellere forsøge sig med en gulerodsløsning. For eksempel at tilbyde et skattefradrag de første år efter endt uddannelse, hvis man er i landet, så man kan få høvlet noget af sin studiegæld.

Stavnsbåndets tider burde virkelig være forbi (bortset naturligvis fra i Udkantsdanmark...).

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 23. november 2010

En sen undskyldning

Ingen kommentarer
For snart 2 år siden gjorde jeg nar af sitet ligetil.nu - eller egentligt ikke af selve sitet, men mine formodninger om sitet ud fra en TV-reklame. Som jeg ikke kan huske i dag, men som vist nok gav mig et ret negativt billede af sitet og dets nyheder, og ikke mindst læserne.

Men jeg gjorde mig ikke den anstrengelse, lige at checke sitet, så jeg i det mindste kunne kommentere det i forhold til TV-reklamen. Sådan skrev jeg nok mere umiddelbart dengang - i dag er jeg ret sikker på jeg ville have gjort det.

Men nu så jeg så en reklame online for sitet, og ville så se hvad det var med de letlæselige nyheder. Og det er jo faktisk et ganske sobert sted. Og jeg fortryder min tidligere arrogance. For det kan da godt være at man er ordblind eller ikke har et vanvittigt stort ordforråd eller har problemer med læsning af andre grunde - men det gør jo ikke ens behov for oplysning mindre - tværtimod. Og så er det da på alle måder storartet at nogen påtager sig at løfte den opgave, med større typer og et moderat lix-tal.

Så: Ligetil.nu - I har en uforbeholden undskyldning. Jeg kan kun forklare det med, at jeg nok tror - efter TV-reklamen - at jeg havde et billede af Fox News kørende i baghovedet. Jeg ved ikke helt hvorfor.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Afrikakorpset

6 kommentarer
Allerede inden den første soldat er trukket ud af Afghanistan - og uden at der vel egentligt foreligger noget konkret om at det rent faktisk kommer til at kunne lade sig gøre - er Lene Espersen klar med hvor de danske tropper næste gang skal ned og sikre Danmark mod terrorister.

Afrika! Det land som alle børn kender - og hvor store feltherrer har slået deres navn fast, som Napoleon, Hannibal og Rommel. Der skal vi ned - og skabe fred i Sudan og Somalia. For det går jo skidegodt, hver gang vi gør det - kaster os frådende ind i en mængde af stammer og religiøse fanatikere og skaber fred! Dennegang med udslidt og træt forsvar.

Hvad der egentlig ligger til grund for Lene "Rommel" Espersens planer har jeg svært ved at se. Andet end at det jo er meget praktisk - fra Mallorca er der nogenlunde lige så langt til Sudan som der er til Danmark. Og så kan man jo passende gøre det til fast base.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Bange

Ingen kommentarer
Jeg må - helt ærligt - tilstå at jeg godt kan være noget bange for, hvad der kommer ud af det seneste Nordkoreanske stunt, med artilleribestrygning af Yeonpueong. Med efterfølgende Sydkoreansk modsvar.

For det er jo altid noget af en uberegnelig faktor hvad de kan finde på - og det er umiddelbart svært at forestille sig, at det ikke udvikler sig, medmindre Kina går ind og snakker med meget store bogstaver.

Nej, jeg er ikke skræmt fra vid & sans - og jeg tror faktisk ikke som verden ser ud i øjeblikket, at det er en konflikt der vil brede sig ud over den nærmeste region - men det kan også blive gevaldigt slemt hvad der kan ske der - Nordkorea kan som bekendt ramme Seoul direkte med deres artilleri, så selvom man lader være at tale om atombomber, kan ødelæggelser i løbet af ingen tid blive helt uoverskuelige.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 22. november 2010

Skrot i Finansloven medfører måske skrotning

Ingen kommentarer
Bedst som regeringen gik og troede at der var kommet ro i rækkerne i forhold til pointstramninger med videre i forhold til Finansloven... så popper Venstres Marion Pedersen op, som trold af en æske, og nægter at stemme for Finansloven.

Ikke på grund af integrations- eller udlændingelove eller noget i den boldgade. Men fordi den nye Finanslov åbenbart åbner mulighed for at skrotte biler, som før ville skulle repareres. Jeg aner jo intet om biler, og vidste heller ikke der var regler for det. Men det er der åbenbart, og hvis der skrottes flere biler, istedet for at få dem repareret, vil det btyde færre ansatte på Auto-værksteder.

Og det er åbenbart Marion Pedersens niche. Igen, jeg aner ikke meget om det, men i forhold til arbejdspladser burde mere skrotning vel så tilgengæld betyde flere ansatte på skrotpladser, og flere bilsælgere.

Under alle omstændigheder synes jeg det er herligt - for selv om hun jo nok enten bliver banket på plads, eller får en hurtig indrømmelse, udstiller det i den grad hvor lidt der fungerer for den regering - og selv på de indre linier er det hele ved at falde fra hinanden, på baggrund af - undskyld alle autoværksteder og skrothandlere - hvad der forekommer som ret bagatelagtige ting.

Man kunne vel fristes til at mene, at regeringen er klar til at blive skrottet?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Uddrag af indlæg i DFs medlemsblad, Dansk Folkeblad

5 kommentarer
....og så blev jeg indlagt på hospitalet huhej vilde dyr og jeg fik at vide at jeg skulle opereres for brok og det havde jeg ikke lyst til men de sagde at det ville blive ved at gøre ondt hvis jeg ikke blev opereret og jeg måtte ikke få noget at spise før jeg blev opereret. Og så kom der en sygeplejerske som sagde hun hed Jasmin og så kunne jeg nok regne ud at hun sikkert var tyrk eller araber eller muhammedaner og så sagde hun at jeg skulle spise en pille og jeg spurgte hvorfor det og hun sagde for at jeg kunne blive rolig inden operation og jeg sagde at jeg var helt rolig og hun sagde at jeg alligevel skulle spise den og så lod jeg som om jeg spiste den men jeg gemte den under tungen og spyttede den ud da hun vendte ryggen til for jeg kunne da godt regne ud at hun bare ville stjæle alle mine ting som jeg havde glemt derhjemme. Og så lod jeg som om jeg faldt i søvn men jeg holdt øje med dem og så kom der nogle og trillede afsted med mig på min ubehagelige seng og så kom jeg ind i et rum med et skarpt lys og en masse metal og jeg blev lagt op på en hård seng og så så jeg at der var en masse mænd og kvinder i grønt tøj og med mærkelige grønne hatte og så gik det op for mig at det måtte være en muslimsk sekt som i hemmelighed undergravede vores hospitaler for de dækkede allesammen håret og måske var nogle af mændende jøder. Og så begyndte jeg at skrige på hjælp for jeg kunne godt forestille mig hvad de havde tænkt sig med en flot hvid kvinde i hendes bedste alder og at jeg ihvertfald ikke skulle røres ved af mænd og kvinder med grønne hatte for om det er tørklæde eller turban eller grønne hatte det kommer vel ud på et og så råbte de noget om en psykotisk kvinde og at hun ikke var bedøvet og så fik jeg noget for munden og jeg prøvede at slippe fri men så blev alt sort. Og da jeg vågnede havde jeg kvalme ligesom efter juleaften og jeg havde ondt i maven og min salig mand sad ved siden af sengen og havde ikke en engang fået kage eller saftevand fortalte han mig og hende muhammedaneren kom igen og jeg spurgte hvad de havde gjort ved mig og hun sagde at jeg ikke havde mere brok og jeg sagde at det troede jeg nu nok jeg havde og at jeg nok skulle sørge for at deres halaljulelege blev stoppet og...

Jeg tror vi stopper her...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 21. november 2010

Quiz 120: Hvilket antal

Ingen kommentarer
Hvor mange skandaler har der været i den katolske kirke de seneste år?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ægtefællesammenføringsspillet

4 kommentarer
Lad mig præsentere - med stolthed - det jeg har arbejdet lidt kreativt på de seneste dage: Ægtefællesammenføringsspillet.

Et brætspil hvor det handler om, at prøve at komme til at bo i Danmark med sin danske ægtefælle - og om de problemer det kan give. Klar dig forbi Peter Skaarup, Birthe Rønn Hornbech, Naser Khader, Karsten Lauritzen og Per Ørum Jørgensen - med held, udholdenhed og hjælp fra Sverige. Men bered dig på, at du kan have nået en vis alder, før du når til landet med Mælk & Honning, Danmark.

Det er foreløbig version 1.0 af spillet - muligvis har jeg været lidt hurtig med nogle ting, det må så rettes op i kommende version - jeg ville gerne have det ud af døren, især mens emnet er varmt.

Skriv endeligt forslag til rettelser / forbedringer som kommentarer her!

Reglerne kan læses herunder, og iøvrigt downloades på Leoparddrengen.dk.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.