Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 10. januar 2009

God anmeldelse

Ingen kommentarer
Apropos Jørgen Leth (nævnt i det foregående indlæg) kan jeg altså meget godt lidt denne reklame for Rejsen til Saturn:Den er ramt meget godt på kornet. Poetisk korn.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 9. januar 2009

Luder

Ingen kommentarer
Er via min surfen lidt rundt i andres blogs blevet opmærksom på bloggen En luders dagbog - beretninger fra en luders hverdag. En dejlig både oplysende og nøgtern blog af en luder/sexarbejder/prostitueret etc - kært barn har i sandhed mange navne for tiden.

Hun er jo - næppe overraskende - imod forbud mod prostitution, om det så er kunderne eller de prostituerede forbuddet går på. Og virkelig rart når velformulerede mennesker fra den branche udtaler sig imod et forbud - som en anden gjorde for ca et ½ år siden, i et af TV-Avisens magasiner (det var vist det, der hed Ærlig Talt). Eller det er den samme, det ved jeg strengt taget ikke - men hun gjorde det ihvertfald også godt.

For nok er jeg ikke kunde, har aldrig været det - og tvivler på at jeg nogensinde bliver det. Men jeg har netop altid været glad for vi ikke havde et eller andet tåbeligt forbud i Danmark, som gjorde de prostituerede til jaget vildt. Men det virker som om bølgen af småborgerlig bornerthed & snerpethed er ved at ændre ved det.

Den samme bølge som gjorde at Jørgen Leth ikke længere måtte kommentere Tour de France (fordi han havde fantasier om at tage sin koks datter bagfra, eller havde gjort det - nu har man da aldrig), og gjorde at Jeppe Kofod måtte gå fra sine ordførerskaber, fordi han røg i med en ung partifælle (endnu engang: nu har man da aldrig, og må jeg bede om mine himmelblå!).

Det påstås at det er for at undgå trafficking. Så gør da noget alvorligt ved det problem, men lad være med at forbyde alt over en kam. Det svarer til at forbyde at der findes arbejdsgivere af enhver art, fordi der er nogle gårdejere i Jylland der har haft litauere gående under slavelignenede forhold.

Et eller andet sted, selvom der ikke er nogen direkte påviselig sammenhæng, minder det mig også om Lone Dybkjær som ønsker at indføre omvendt bevisbyrde på voldtægt. Nar! Og hende troede jeg engang på var relativt intelligent. Men hun mener åbenbart, at des alvorligere en forbrydelse er, des lettere skal det være at domfælde. Så forstår jeg ikke helt, hvorfor vi ikke bare klynger mordmistænkte op i nærmeste lygtepæl med det samme.

Men det var et sidespring.

Den lykkelige luder - findes hun? Aner det ikke - det vil jeg gætte på at hun nok gør et eller andet sted. Men som norm er en luder næppe specielt lykkelig. Og det er sådan set ret irrelevant: vi plejer ikke at tale om den lykkelige renovationsarbejder, den lykkelige kassedame eller den lykkelige læge. Hvorfor er det så, at hvis alle ludere ikke er lykkelige, skal erhvervet forbydes? (Ja, undskyld, men det er faktisk den logik, de som taler om "myten om den lykkelige luder" benytter sig af.)

Og kan man komme på andre ting hvor en handling er lovlig, men det er ulovligt at betale nogen for at udføre den? Graviditet og fødsel (rugemødre) er måske stadig, det kan jeg ikke helt huske, men kan ihvertfald ikke komme på andet - og det er under alle omstændigheder ikke synderligt sammenligneligt.

Det de kalder beskyttelse, kalder jeg formynderi, og det hele minder mig om heksejagte fra middelalderen: Sig du lider som luder, ellers putter vi dig i sækken med en sten - hvis sækken flyder ovenpå tror vi dig: du er en lykkelig luder, og får lov at praktisere dit hverv.

Så til Sus fra Luder-bloggen, og hendes frie & selvstændige kolleger siger jeg held & lykke i tiden fremover - håber ikke vi får skandinaviske tilstande. Keep on fucking in the free world.

Og til andre kan jeg kun anbefale at kigge lidt på bloggen, den kan være med til at nuancere dine billeder - og det er sgu som regel meget sundt.

Opdatering 10/1 '09 22:45: Fik mail fra Sus idag (havde lige skrevet til hende for at gøre opmærksom på indlægget her), og det er ikke hende i det omtalte Ærlig Talt indslag. Hende der optrådte dér hedder Lilje Deluxe og hun har åbenbart også siden optrådt i program med Line Baun Danielsen, omtalt i Ekstrabladet her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ringenes Herre for første gang, igen

Ingen kommentarer
Har så lige her afsluttet oplæsning af Ringenes Herre for min ældste søn - et projekt der vel har taget i omegnen af et halvt år.

Egentligt syntes jeg jo nok han var lidt vel ung til den, men har meget gerne villet sikre mig, at han fik historien inden han kommer til at se filmen, så han kan danne sine egne billeder. Så vidt muligt - selvom han ikke har set filmen, har han garanteet allerede set mange klip & billeder, så han ubevidst har billeder af Gandalf med videre.

Filmen synes jeg nok han er noget for ung til endnu, men man ved jo aldrig hvornår de er hjemme ved en kammerat, og pludselig har set en af filmene - og så vil jeg ihvertfald være glad for at han kender bogen.

(Tag ikke fejl - jeg elsker filmene - men bogen bør altså læses før filmen, IMHO - og det gælder for stort set alle filmatiseringer; har man først set en film er der ikke meget ved at læse forlægget bagefter.)

Men i det store hele fungerede det fint, trods hans unge alder. Slutningen blev dog nok noget lang for ham - og det er da vist også noget nær verdens længste slutning. Men lidt meget at sidde med tårer i øjenkrogen, mens han ligger og råber hvornår Grums kommer... (Grums er hans halv-ork barbar fra Neverwinter Nights...)

Men nu er depechen ihvertfald givet videre, og jeg kan roligt lægge mig til at dø :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 8. januar 2009

Vi lever i en Andedam

Ingen kommentarer
Men hvorfor er det så vi har en kagle-pris? Er det ikke høns der kagler?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 7. januar 2009

Klon-sex

Ingen kommentarer
Sidder og ser den her video med P!nk, til Sober. Hvori hun blandt andet havner i seng med sig selv.

Det får mig til at tænke på et spørgsmål jeg stillede mig selv for længe siden - well, kom til at stille mig selv det højt, så mine daværende kolleger kiggede underligt på mig.

Men spørgsmålet er i alt sin enkelhed: hvis man bliver klonet, og går i seng med sin klon. Er det så homofili, incest eller meget avanceret onani.

Svaret er jo nok lidt af hvert, men synes nu det er interessant. (Selvfølgelig kan det, genetisk ihvertfald, sidestilles med at have sex med sin enæggede tvilling, men synes alligevel ikke det er helt det samme.)

Gad vide om det er et spørgsmål serien Star Wars: The Clone Wars vil tage op?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 6. januar 2009

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer
Som det måske er bemærket, er det ikke muligt at kommentere på denne blog - ihvertfald indtil videre.

Det skyldes at jeg gerne vil finde min form - og er lidt bange for, hvis jeg begynder at få kommentarer, at jeg vil skrive ifht at få flere af dem, eller få bestemte typer svar. Som det er nu, er jeg dejligt fri for at tænke på den slags. Og kan også et eller andet sted meget godt lide følelsen af at skrive i det offentlige rum, men ikke ane hvor mange der læser det (samtidig med at jeg også nogle gange føler det omvendt).

Men har på det seneste været lidt rundt på nogle andre blogs, og har selv lagt nogle kommentarer - og kan da godt se et interessant aspekt i den side også.

Så måske ændrer jeg på det henad vejen. Indtil da er man altid velkommen til at droppe mig en mail - leoparddrengen -at- gmail.com

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Gaza III

Ingen kommentarer
Skal lige fastslå, at min rygmarv fungerer igen, hvad angår Israel/Gaza - som sædvanlig er Israels aktioner og reaktioner fuldstændig ude af proportioner - og den nuværende aktion giver mindelser om massakren i Jenin, bare i meget større målestok.

Anvendelsen af hvid fosfor er særlig uhyggelig - en ting er at Israel hævder at det er ok at bruge mod millitære mål - men selv hvis man skulle acceptere det, er det umuligt at tale om rent millitære mål et sted som Gaza. Men Israel har selvfølgelig heller aldrig underskrevet forbud mod brug af kemiske våben.

Dertil kommer så de bombninger af FN-beskyttede skoler, som folk har brugt som safe havens, samt angreb på ambulancer & felthospitaler.

Nej, min rygrad og dens reaktioner er fuldt & helt helet op, og tilbage til normalen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

FC Borgerligt Centrum

Ingen kommentarer

Hmm, der klages over at der for få kendte i Borgerligt Centrum - og ja, man må jo nok sige de på det punkt foreløbigt halter efter Ny Alliance ved deres præsentation, så det må jo betegnes som katastrofal mangel - eller hvad?


Men tænker på desangående - Simon Emil blev engang af Mark Strudal tilbudt plads på et fodboldhold - noget som ellers ikke på nogen måde havde stået i kortene; ligesom det ikke står i kortene at Mark Strudal skulle blive politiker. Så mon ikke det er på tide at Simon Emil gør gengæld, og tilbyder Strudal en plads som politisk ordfører eller lignende. Det tror jeg sgu vil være et godt team! Og så kan partiet måske også få fat i et homofobisk segment, som de nok ellers har svært ved at nå?


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 5. januar 2009

Min superheltegruppe

Ingen kommentarer
Er jo efterhånden (eller, ihvertfald snart) indehaver af hele 4 superhelte identiteter.

Den første er jo så den gammelkendte, godt nok med ny dragt:
Leoparddrengen (superkræft: utrolig adræthed)

Den anden har haft sin debut i lørdags, sølvdjævlen
Zappo (superkræft: giver stød med statisk elektricitet)

Den tredie er det grønne syrechok:
Corrosive (superkræft: endnu ukendt)

Den fjerde og foreløbig sidste i gruppen er den lyssugende
Shade (superkræft: endnu ukendt, men involverer nok noget med supertæt masse)

Skal nok prøve at få nogle billeder på snart - men har haft lidt problemer med at få fat i "min" fotograf siden årsskiftet. Så indtil da, må man nøjes med de gamle.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Mød Irinïaëlla Ellariëllïon

Ingen kommentarer
- blandt venner (af andre racer) kaldet Irina. Min D&D 4ed character.

====== Created Using Wizards of the Coast DDI Character Builder ======
IRINIAELLA, level 1
Eladrin, Warlord
Commanding Presence: Tactical Presence

FINAL ABILITY SCORES
Str 16, Con 12, Dex 10, Int 18, Wis 10, Cha 12.

Starting Ability Scores
Str 16, Con 12, Dex 8, Int 16, Wis 10, Cha 12.


AC: 18 Fort: 14 Reflex: 15 Will: 13
HP: 24 Surges: 8 Surge Value: 6

TRAINED SKILLS
Arcana, Endurance, Athletics, History, Heal.

FEATS
1: Tactical Assault

POWERS
1, At-Will: Commander's Strike
1, At-Will: Wolf Pack Tactics
1, Encounter: Warlord's Favor
1, Daily: Lead the Attack

ITEMS
Longsword, Light Shield, Adventurer's Kit, Hide Armor
====== Created Using Wizards of the Coast DDI Character Builder ======

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Liberal liberalisme

Ingen kommentarer
"Men nu har jeg indset, at jeg ikke er liberalist. Jeg er liberal. Jeg er socialliberal. Man kan godt være liberal uden at være liberalist," forklarer han.

Citatet er af Naser Khader, og er sakset fra dr.dk; fint nok. Men burde man ikke have tænkt lidt over den forskel inden man skifter ideologi, og kaster sit parti halsløst efter Ayn Rand og Lars Seier?

Well, egentligt et inderligt ligegyldigt spørgsmål, og havde sådan set allerede for meget længe siden afskrevet Khader. Men han evner altså stadig at forbløffe mig med sit klarsyn.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 4. januar 2009

Quiz 1: Hvilket soveredskab

Ingen kommentarer
Dette soveredskab for vampyrer foregiver at være soveredskab for kvindelige vampyrer, men er i virkeligheden for mandlige. Hvilket soveredskab?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hjemme igen

Ingen kommentarer
Efter debut for de sølvfarvede heldragt.

Det er lidt svært at bedømme reaktion for by var usædvanlig død - åbenbart post-nytår, havde ellers håbet den var vågnet op igen (ja, så ingen scoringer...)

Var først på Amigo Bar, hvor reaktionen på sin vis var fin nok, nogle piger der bøjede sig i støvet etc. Men flimrede noget ud pga manglende belægning. Gik videre på Ideal Bar, og det var sådan set helt fint indtil en latterlig idiot fandt ud af at han syntes det var sjovt hele tiden at bevæge sig efter mig - på 10 cms afstand.

Det er måske svært at forstå hvor ubehageligt det er, men tro mig - under normale omstændigheder er det ekstremt ubehageligt. Når man så er i dragt, som jeg, føler man sig på et eller andet plan nøgen - godtnok er man det ikke, men man har heller ikke noget forsvar - og det gør det endnu mere ubehageligt.

Prøvede at fortælle ham at det var skide ubehageligt, endte med at gå, råbende at det var hans skyld at jeg forlod stedet - jeg håber det får nogle andre lidt mindre idioter til at fortælle ham det ikke var så smart. (Og, ok, ved godt det lyder naivt umiddelbart, men der var en del der prøvede at få mig til at blive, så mon ikke de kan give beskeden videre. Whatever.)

Tilbage på Amigo, hvor situation var status quo. Så gik kort efter hjem.

Status: vel egentlig skuffende, men som sagt død aften. Men det er tydeligt at det er endnu sværere at håndtere disse heldragter end den gamle leoparddragt. Der er mange der skal være smarte - og så er dragterne måske også en tand for revealing, bemærker at flere piger kigger skævere ud af øjenkrogen på mig end sædvanligt - de kigger stadig, men de er bange for at stå ved det.

Fedeste oplevelse var næsten de piger der tilfældigvis så mig på vej ud af opgangen på vej på Amigo - de var på vej ind i en taxa, og - well, spottede mig og gav mig en god bredside :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 års dag for lego-køretøjerne

Ingen kommentarer
Okay, ikke lego, men de ligner.

Og har nu været på Mars i 5 (jord) år. Spirit, ihvertfald - Opportunity først om nogle uger.

De første uger og måneder fulgte jeg med i stort set alt hvad de lavede. Om hvordan de planlagde de næste 30 cm de skulle køre fra dag til dag, om hvordan støvet dækkede deres el-paneler, om hvordan de kørte fast i løst støv, og selvfølgelig alle deres billeder og opdagelser.

Efterhånden må jeg indrømme det er gledet noget i baggrunden, og de seneste år har jeg vel højst set til dem én gang om året. Men det er da fantastisk at de stadig "lever" og har det godt - selvom Spirit vist skranter lidt - den virkede altid som den mest uheldige af de to.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Gaza II

Ingen kommentarer
Ved stadig ikke rigtigt hvad ben jeg stå på her. Men konstaterer at Israel nu er gået ind - og det kan ihvertfald blive frygteligt blodigt.

Hvad jeg mindst fatter er at Bush åbenbart skulle have et ord med på vejen, med hvilket han virkelig kan få mange araberes pis i kog. Han skulle bare holde mund 14 dage endnu - var det så svært?

Som om situationen ikke var modbydelig nok i forvejen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fakta Lukker

Ingen kommentarer
Ja, well, altså indtil videre kun min lokale. Men det er også slemt nok - som tidligere skrevet holder jeg meget af den.

Det er jo så ikke nogen katastrofe - har indtil flere fakta'er i nærheden. Men det er da også et eller andet sted et tegn på krise - og så iøvrigt et overraksende sted fra. Ville have troet at discount-butikker i første omgang var dem der ville klare sig bedst i øjeblikket, men så enkelt er det åbenbart ikke. Deres begrundelse for at lukke var at huslejen var for dyr i forhold til omsætningen.

Synes stort set altid der har været rimeligt velbesøgt, så ville være noget bekymret for den Føtex der ligger ca 30 meter fra fakta'en.

Men nu må vi se. Foreløbig overvejer at gå ned med blomster til dem når de lukker om en uge. Eller måske en dåse fiskeboller. Eller en pakke frosne svinekoteletter, som goddamn skulle være ferske.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.