Leoparddrengens
Public Key

mandag den 27. september 2010, kl. 14.10

Blod

Jeg kommer netop fra velgennemført blodtapning. Noget jeg næsten altid kommer i rigtigt godt humør af, men som jeg også er noget spændt på resulatet af hver gang. Min blodprocent (hæmoglobinværdi) ligger nemlig i den lave ende, og hopper lige omkring grænseværdien for hvornår der må tappes.

Grænseværdien er 8,4 for mænd - og mit var i dag på 8,7 så jeg fik lov.

Og som sagt - det er noget jeg kommer i godt humør af. Tildels sikkert fordi man føler man kan pudse en glorie lidt (som jeg nu skamløst fortsætter med i al offentlighed), men jeg synes også der er en lille rus i eftervirkningen. Som er svær at sætte en finger på, men en følelse af lethed...?

Anyway - kan altså anbefale det, både af hensyn til hjælp de som har brug for blodet (og det kan jo være os allesammen en dag), og for den her følelse. Som det ganske vist ikke er sikkert man får, men jeg kan da samtidigt se at jeg ikke er den eneste som beskriver den.

Man kan læse mere på GivBlod.dk eller bloddonor.dk.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: