Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 20. november 2010

Årets Julegaveidé

2 kommentarer
Lars Løkke Rasmussens selvbiografi: En evig stræben efter Storhed & Fad.

(Og, nej, det er ikke det her jeg har været kreativ med hele dagen. Den her faldt mig bare lige ind.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Så skål da!

2 kommentarer
Når nu jeg sidder og er kreativ kan jeg jo dårligt finde på noget at skrive samtidigt. Men så er det jo godt der findes YouTube så man let og enkelt kan få et indlæg fra hånden:

Nyt nummer fra P!nk - og hende kan jeg altså ganske godt li'!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Nøj, hvor er jeg kreativ

2 kommentarer
Jeg føler bare lige trang til at gøre opmærksom på at jeg er vildt kreativ i dag. Vågnede lidt over 6 i morges, relativt udhvilet - sov hele 3½ time i træk, hvilket vist er rekord denne uge - og er gået igang med et af de projekter som har summet i hovedet hele ugen.

Det bliver noget jeg deler med jer senere - og som jeg virkelig håber mange får fornøjelse af - men indtil da står den på at klippe og klistre og skrive og tænke i et virtuelt rum.

Bare så I ved det....

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 19. november 2010

Nye planer for Skoler og Universiteter

2 kommentarer
Det var et velbesøgt pressemøde idag, da Undervisningsminister Tina Nedergaard og Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen skulle fremlægge deres kombinerede planer for fremtiden.

Charlotte Sahl-Madsen udtalte, at hun egentlig ikke længere havde så mange planer - for universiteterne var jo nu selvkørende, og deres succes kunne måles på, at man fik lige så mange point for at bestå en eksemen på et dansk universitet, som på et Top-20 Universitet.

Tina Nedergaard havde ryddet kalenderen, så hun til næste år kunne bruge al tid på at skændes med lærerformand Anders Bondo - dog uden at ville møde ham på noget tidspunkt.

Men i deres umiddelbare planer havde de bestilt tid hos frisøren: "Ja, vi har besluttet at afskaffe fjumrehåret," fortalte de.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 18. november 2010

Alligevel rystende

2 kommentarer
Man er jo efterhånden indstillet på en del historier om umenneskelig behandlig af mennesker i Danmark, som altså ikke lige har dansk statsborgerskab.

Men den her historie synes jeg altså var grum - om to drenge, Hijji hed de til efternavn, og deres forældre stammer fra Marokko. Idag var de vist 9 og 13 år.

De har boet i Danmark det meste af deres liv, men for ca 3 år siden nuppede moren dem, og rakkede rundt i Europa med dem, efterladende deres far herhjemme.

Efter nogle års rejsen rundt blev moren træt af det, og efterlader børnene hos deres faster i Spanien, og rejser selv hjem til Marokko. Hvor hun gifter sig påny, og får en ny søn, og i øvrigt intet vil havbe med de to drenge at gøre. Hvilket hun også skriver i et officielt dokument.

At moren virker ret skør behøver vi ikke diskutere - men det kan jo ikke blive børnenes fejl. Og vi vender tilbage til deres historie.

De var jo blevet efterladt i Spanien, og der henter deres far dem nu, og bringer dem tilbage til deres hjem i Danmark. Her hvor han er dansk statsborger, og har boet siden 1986. Der er bare det ved det, at fordi drengene har været ude af landet i et par år, er deres opholdstilladelse udløbet, og skal så ligesom genoprettes.

Men det nægter Udlændingeservice (det gør stadig ondt i mig når jeg skriver det newspeak ord!). For de finder ikke, at børnene er integrerbare i Danmark...?!

Så nu står børnene til udvisning med det vuns, og udsendelse til deres skøre mor, som ikke vil have noget med dem at gøre, som iøvrigt nu lever i ægteskab med en fundamentalistisk mand - som heller ikke gider have noget med fremmed frugt at gøre.

Den her... den må de sgufandeme bare ikke få lov til at gennemføre!

(Facts burde i det store hele være som præsenteret i 22 Nyhederne, men de har underligt nok ikke sagen på deres hjemmeside, så den er refereret efter hukommelsen.)

[Opdatering:] Har nu fundet link til indslaget.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 119: Hvilket designermøbel

Ingen kommentarer
Denne arkitekttegnede lampe er noget af det mest klassiske vi har inden for Danish Design. Desværre stjæles der mange af dem - formodentlig er det enlige mænd, med smålumre hensigter som står bag.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Apropos kål

Ingen kommentarer
Nu mens jeg står og hakker en hvidkålssalat, slog det mig lige, at der er nogle viise ord man bør huske i forbindelse med det der med at man helst skal have gået på et top-20 universitet for at måtte komme til landet:
Blomkål er blot almindelig kål som har gået på universitetet. (Grødhoved Wilson i En Dråbe Negerblod, Mark Twain)
Det oprindelige citat er:
“Training is everything. The peach was once a bitter almond;
cauliflower is nothing but cabbage with a college education.”
Note on Pudd’nhead Wilson’s calendar.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Google AdSense, selvcensur og tanker derom

Ingen kommentarer
Som jeg skrev i går, har jeg her på bloggen droppet Google AdSense. Eller de har droppet mig - det står lidt uklart for mig. Jeg overvejede egentligt først at skrive dette som et åbent brev til Google (her i Danmark), men det blev både for besværligt og pompøst, så nu kværner jeg bare løs som jeg plejer. Så må jeg se om jeg sender det videre siden.

For at opsummere de facts jeg kender til, så har jeg over den seneste periode set en forøget trafik fra Google (ved at studere Google Analytics) - som viser sig ved pings fra Mountain View i Californien, med tjenesteudbyderen Google, Inc.

Og det tog jeg egentligt som værende lidt sejt: Hey, Google interesserer sig for dig!

Lige indtil sidste onsdag, da jeg opdagede at samtlige mine annoncer var... blanke. Der var bare store huller i mit design. (Det virkeligt forvirrende var at Google AdSense samme eftermiddag/aften indførte et nyt interface - så kunne det være på grund af det?)

Anyway, jeg kiggede mig omkring - men andres AdSense så ud til at fungere ok. Og jeg kiggede på deres Help Forum - og fandt lignende symptomer, som gav mig en mistanke - men ingen sikkerhed for hvad der var galt, langt fra.

Efter der var gået ca seks timer, gik jeg gennem AdSense's support, og endte med at skrive en form til dem om mit problem. Jeg fik en mail tilbage, som sagde at de ville kigge på det asap, men at der nok ville gå 48 timer - og hvis det var weekend skulle jeg tage højde for det.

Fint nok. Imens kunne jeg så overveje - for det jeg kunne se fra Help Forumet var, at mine symptomer pegede på, at AdSense havde udelukket mit site (bloggen her) fra AdSense, på grund af en overtrædelse af deres betingelser. Eftersom jeg stadig havde adgang til min AdSense-konto havde de dog ikke smidt mig helt ud, så det var kun det ene site (bloggen, hvor 99% af min aktivitet foregår) de var sure over.

Det ret mystiske i forhold til det, var at ifølge alt hvad jeg kunne læse alle steder ville man få besked om, når Google AdSense fandt ud af at de syntes man overtrådte deres regler - og man kunne så reagere. Menjeg har ikke fået nogen som helst besked?!

I den tanke, at jeg muligvis ved en fejl ikke havde modtaget den besked, fulgte jeg et link til en form, hvor man kunne gen-rekvirere sin advarsel. På den fik jeg samme svar som tidligere, at der nok ville gå mindst 48 timer, etc.

Nå, men altså, jeg tænker jo. Hvad kan jeg nu have gjort, hvor jeg har trådt ved siden af i forhold til Google. En selvgranskning jeg jo iøvrigt har prøvet før. Og den mest almindelige overtrædelse jeg kan se ifølge de Forums, og også det jeg finder er det mest sandsynlige, er at AdSense mener jeg har adult content.

Her skal det historisk siges, at jeg netop havde en del erotiske/pornografiske (tekst) indlæg, før jeg gik kommercielt, men udskilte dem - netop for ikke at være for "fræk" i forhold til AdSense, med videre. Alligevel ved jeg da godt, at med en del af mine indlæg er der ingen tvivl om, at jeg er gået over stregen, hvis man ser mit site i en amerikansk kontekst... Der er hvad som helst jo stort set over stregen.

Men AdSense er jo internationalt, og har forskellige annoncer indenfor land, sprog og kultur. Så jeg må sige, at jeg også opfattede de regler i kontekst med den dansk/europæiske relativt frigjorte kontekst jeg befinder mig i. Hvor folketingspolitikere forlanger bare bryster i oplysningsfilm om Danmark, og hvor Lærkevej og Borgen giver os røve, dildoer og orgasmer i primetime på landsdækkende public service TV. (Ikke at jeg på nogen måde har noget imod det!)

I den kontekst føler jeg ikke jeg er gået over nogen streg.

Men det er jo ikke mig der bestemmer stregen - det er Google AdSense. Og det anerkender jeg fuldt ud, at det er en streg de selv har alt mulig ret til at sætte. Jeg synes det er synd - og i længden farligt - hvis de tror at amerikanske standarder for hvad der er tilladt eller ej, kan gøre universelle og globale. Men øjensynligt (udfra hvad jeg kunne læse på forummet) er det tilfældet.

Men altså - jeg ved det stadig ikke - for jeg har intet hørt fra dem. Stadig. Og det putter én i et lidt underligt limbo. Sådan set betyder det ikke det store for mig - for det er ved grød ikke nogen formue der er kommet ind på den front for mit vedkommende - men for mennesker som har opbygget sites, som de lever fuldt af - og de findes jo - er det da en uhyggelig situation at blive sat i. Uden at vide hvad man har gjort galt - eller om man har gjort noget galt - og bare kunne se sin indtægt gå i nul.

Nå - men alt i mens jeg ikke rigtigt anede hvad der foregik, kunne jeg se, at den der Google 'Bot fra Mountain View... den gik mere og mere amok; brugte ca 1 time hver på 12 forskellige sider om dagen, plus et par stykker den var hurtigere igennem.

Hvad den lavede aner jeg ikke, igen kan jeg kun gisne - men jeg begyndte at føle paranoia, når jeg kiggede i mine Analytics. For hvad ville det næste blive? At jeg helt ville komme i bad standing hos Google? Det har jeg meget lidt lyst til.

Nu følte jeg efterhånden at jeg var nødt til at gøre noget - jeg havde jo efetrladt bloggen med reklamer etc, for at de teknikere jeg først havde bedt om at kigge på sitet, kunne se det som det var - ellers kan de jo ikke sige om der skulle være noget galt. Men, altså... jeg troede ikke rigtigt på der skulle komme nogen løsning fra den kant mere.

Og så kunne jeg jo fjerne alt hvad der havde med nøgenhed, med videre, at gøre på sitet. Men gu' vil jeg ej! Der kan de amerikanere efter min mening stoppe deres bornerthed skråt op. Plus: hvor ville det så stoppe?

Jeg havde nemlig allerede længe været godt irriteret over, at så snart jeg skrev noget om taliban, terror, spam eller nogle andre ubelejlige(?) ord, var de eneste reklamer der blev vist for indlægget (og på forsiden, til indlægget var væk) reklamer for Falck førstehjælpskasser og lignende. Jeg går ud fra det er det, som i USA betegnes som PSAs (Public Service Announcements), svarende til vores OBS, som de smækker på når de ikke føler de kan tillade sig at sætte betalende reklamer på.

Så - til sidst endte jeg med simpelt hen at droppe AdSense på bloggen her.

1) Fordi AdSense oplysnings/serviceniveauet for mig var for ringe, og
2) Ligemeget hvad synes jeg AdSense er uhyggeligt restriktivt - og amerikansk imperialistisk. (Nu lyder jeg helt som min gamle kommunist-far.)

Men jeg mener det - for jeg synes det er helt fint, at AdSense vil beskytte AdWords kunderne mod, at blive associeret med noget de ikke ønsker - fordi det strider imod almindelig moral. Problemet er her, hvad almindelig moral er. Og det er ikke globalt - langtfra.

Og på samme måde er det også et problem, at AdSense siger der er ord, som hvis du nævner dem, så ryger dele af din indtægt.

Igen - jeg anerkender fuldt ud AdSenses ret til, som privat virksomhed, at agere som de gør. Men jeg synes ikke det er hensigtsmæssigt i den store virkelighed & sammenhæng. Og der ligger i det en debat om hvad man må og tør skrive, baseret i et rent kommercielt synspunkt, som i virkeligheden er langt vigtigere end al snakken i forbindelse med Muhammedtegningerne. Efter min mening.

(Se det som en stor-annoncør, som i gamle dage kunne sige til en avis: I trykker ikke den artikel! Det er lidt det samme - nu er det bare nogle automatiserede 'bots, som bestemmer hvad der absolut ikke må trykkes. Og i modsætning til før, hvor det var én avis, er det nu 100.000 bloggere som hver især skal afgøre om de vil leve med deres reklamer forsvinder en periode.)

Jeg holder stadig meget af Google - faktisk er det min favoritbusiness - og har al mulig respekt for dem. Derfor tror jeg også at dette må være noget de vil have lyst til at tænke over, og måske debattere?

Og jeg vil da ihvertfald foreslå dem ikke på den måde at efterlade deres reklamepladsleverandører i limbo, uden forklaring. Det betød sådan set ikke noget for mig - men det kunne det have gjort.

Don't be evil... vel?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 17. november 2010

Top-20 Universiteter

2 kommentarer
Da det jo åbenbart er forfærdeligt vigtigt for Birthe Rønn Hornbech og Peter Skaarup at man har studeret et pænt sted, besluttede jeg mig for at finde ud af, hvad Top-20 Universiteterne egentligt er for nogen. Og fandt en artikel i Politiken, som refererer en list fra The Times. Om det så er den der er den officielle - eller hvordan man finder ud af hvad der er den officielle, og hvad som tæller (placeringen på eksamenstidspunkt, eller gældende placering når man søger?) - må stå hen i det uvisse.

De hellige Harvard-haller
Det er jo nok også en liste, som det endes med skal finpudses. Pataya University må jo hellere komme med på en eller anden måde?
 1. Harvard University, USA
 2. University of Cambridge, UK
 3. Yale University, USA
 4. University College London, UK
 5. Imperial College London, UK
 6. University of Oxford, UK
 7. University of Chicago, USA
 8. Princeton University, USA
 9. Massachusetts Institute of Technology, USA
 10. California Institute of Technology, USA
 11. Columbia University, USA
 12. University of Pennsylvania, USA
 13. Johns Hopkins University, USA
 14. Duke University, USA
 15. Cornell University, USA
 16. Stanford University, USA
 17. Australian National University, Australien
 18. McGill University, Canada
 19. University of Michigan, USA
 20. University of Edinburgh, UK + ETH Zurich (Swiss Federal Institute of Technology), Schweiz
Åh... og hvis nogen skulle være nysgerrige: det højst placerede danske, Københavns Universitet, ligger som nr 51.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Iøvrigt synes jeg...

2 kommentarer
...at folk skal læse i dette link, hvis de leder efter hvem Svinet på Amager er.

(Og så vil jeg i øvrigt opfordre de af mine læsere, som selv har blog - og som er enige med Moffe - til at lave et lignende link (og med anker-teksten Svinet på Amager): så Morfars indlæg kan komme til at ranke højest på de søgninger, og folk i det mindste kan få en opsang.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En dansk Gerald Ford

Ingen kommentarer
I USA sagde man om Nixons vicepræsident, Gerald Ford, som blev præsident efter Nixon måtte gå af på grund af Watergate, at han var for dum til at tygge tyggegummi og gå på samme tid. Blandt andet på grund af et par fald episoder.

Og, tja.... jeg kunne altså ikke lade være at tænke på udtrykket i dag, da man i Nyhederne kl 22(:20) først ser Naser Khader snuble op ad trin på vej ind til integrationsstramningspointmøde (fordi han havde fart på for at undgå spørgsmål, jeg så det live tidligere), og kort efter stod han ivrigt tyggende tyggegummi bag Birthe Rønn Hornbech som talte om Danmark som foregangsland for den stramme og snævre adgang til det allerhelligste.

For tilsidst at prøve at snakke udenom spørgsmål om hvorfor pointene er indrettet som de er - hvilket ikke lykkes, da Cecilie Bech holder ham fast på spørgsmålet.

Ja - jeg kunne alstå ikke lade være at tænke på det amerikanske udtryk... too stupid to walk and chew gum at the same time. Og det kan da godt være, at det er en tynd og under bæltestedet sammenligning. Frankly, my dear - I don't give a damn!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Synes bare det er lidt øv-dage

Ingen kommentarer
Uden egentlige påviselige grunde - udover at jeg har været totalt søvnløs, og åbenbart kun kan sove mellem 14 og 15:30(?); ellers går (ligger) jeg bare og er træt, og har lyst til at sove - men kan ikke. Blandt andet fordi jeg får en del idéer - som jeg er for træt til at gøre noget ved.

Og så ligger jeg hele tiden på grænsen til at være syg, men uden rigtigt at blive det, så jeg for alvor kan pive...

Og så er det som om jeg er både sulten og kold hele tiden. Nogenlunde ligegyldigt hvad og hvor meget jeg spiser, og hvor mange dyner jeg iøvrigt kravler ind imellem.

Så det er bare sådan... øv. Men nu fik jeg da pivet lidt. Piv.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Så ligger pointsystemet fast

Ingen kommentarer
Og der er givet store indrømmelser i forhold til det oprindelige pointoplæg - faktisk er grænserne vel nærmest åbne som en ladeport nu. Man kan således komme til landet, hvis man er under 24 hvis man opfylder alle disse krav:
 • Man er professor med tenure ved Harvard, Yale, Oxford, Cambridge, men ikke Berkeley
 • Man har skrevet en PhD, eller taget 2 kandidatgrader, ved Harvard, Yale, Oxford, Cambridge, men ikke Berkeley
 • Man taler og skriver dansk, engelsk, fransk, tysk og spansk flydende
 • Man giver græsk på forlangende
 • Har boet i Danmark (postnumrene 2900-3000 minus 2980) de seneste 10 år
 • Man har vundet en skønhedskonkurrence på niveau med Miss Wet T-Shirt
 • Man har arbejdet i Danmark de seneste par år (au pair tæller ikke, for så virker den med postnumrene jo ikke efter hensigten)
 • Man lover at bo i postnumrene 2900-3000 minus 2980 resten af sin tid i Danmark
Som sagt - åbent som en ladeport.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ændring i reklamer på Bloggen

3 kommentarer
Som den opmærksomme læser måske har lagt mærke til, har der været fredeligt på reklamefronten her på bloggen den sidste uges tid - der har nemlig slet ikke været nogen. (Hvilket har efterladt nogle ukønne huller i designet.)

Hvorfor AdSense ikke har fungeret i denne periode er jeg faktisk ikke klar over - jeg har nogle formodninger, men jeg har intet hørt fra dem, så det er rent gætteri fra min side. Men den del med AdSense gemmer jeg til et andet indlæg.

Nu blev jeg så træt af hullerne i designet, så jeg bruger nu noget andet end AdSense - noget som hedder Partner-ads. Jeg har allerede brugt det ovre på den erotiske del, men prøver det nu også her (med dydige annoncer skam!)

Det er noget anderledes end AdSense - man har en del mere kontrol over hvilke reklamer der vises, og i hvilket omfang - tilgengæld er der ikke den kobling mellem indholdet på den enkelte side og reklamerne, som AdSense (forsøger) at opnå.

Afregning fungerer også noget anderledes - de fleste reklamer afregnes ikke per klik, som AdSense, men per lead/sale (det vil sige noget som fører til en transaktion i den anden ende), eller på provisionsbasis, som procent af et eventuelt salg. (Til gengæld må jeg vist godt opfordre mine læsere til at klikke løs - jeg får bare ikke noget ud af det, medmindre I også køber noget...)

Hvad der fungerer bedst økonomisk for mig, har jeg ingen idé om; det er ikke for pengene jeg gør det (jeg fik nu aldrig noget særligt ud af AdSense) - for mig er det stadig et eksperiment, for at vide noget om hvad og hvordan den side af 'nettet fungerer.

Nå - det var en lille opdatering på reklamefronten. Da I (de faste læsere) jo kommer til at kigge på dem indimellem, synes jeg næsten jeg skylder at opdatere omkring det. Og... hvis der er nogen reklamer som virkeligt irriterer - så lad mig det vide; med den nye kontrol kan jeg gå ind og sige, at jeg ikke vil have dem, eller at de skal vises sjældnere!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 16. november 2010

Quiz 118: Hvilket vejrlig

Ingen kommentarer
Denne poetiske verjtype er især populær ved fester med lejlighedssange - altså konfirmationer, sølvbryllupper, runde fødselsdag, jubilæer med videre.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Google: Noder til Shakira: Waka Waka (This Time for Africa)

Ingen kommentarer
Ja, det er jo ikke fordi jeg har synderligt styr på noder til musik, men en del søgninger på Waka Waka havner altså hos mig, og således også denne.

Så jeg søgte lidt videre, og fandt faktisk en video med nodeark og klaverspil af sangen - jeg kan se det oprindeligt er lavet til en blog ved navn www.littletranscriber.blogspot.com, så man kan jo eventuelt kigge der for andre formater, eller noget.

(Se her, hvis du leder efter teksten til Waka Waka (This Time for Africa) ).

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Klovn - The Movie trailer

Ingen kommentarer
[Opdatering]: Nu har jeg set den - find min anmeldelse af Klovn - The Movie her.
[/Opdatering]

Jeg troede ellers næsten de slet ikke ville komme med forfilm - men nu er den her. Jeg glæder mig stadig til forpremiere på Klovn - The Movie!

[Opdatering]: Jeg har i øvrigt også fundet et klip fra Klovn - The Movie.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Et Liv i Danmark

1 kommentar
Efter historien med de fejlagtige oplysninger i Et Liv i Danmark-filmen - den som skal oplyse indvandrere, som vil familiesammenføres om danske forhold, blandt andet så de er klar til at blive testet - besluttede jeg mig for at kigge på den film. For det er vel et eller andet sted meget godt at vide, hvordan vort land præsenteres - og hvad der siges om os... sådan fra helt officielt hold.

Så jeg googlede den, og fandt den også på sitet nyidanmark.dk...

Og... titlen burde vist snarere være Et Liv i Kedsomhed - jeg kan ikke tro andet, end at de som har klippet den film, må have for øje, at ingen må være vågne mere end 2-3 minutter. Og filmen er i 17 kapitler á ca 5 minutter. Med bølgende marker, Dannebrog og Dybbøl Mølle. Og advarsler om hvor koldt det er. (Det er ihvertfald mit indtryk efter første kapitel).

Værsgo - prøv selv at se hvor længe I magter at se, og ikke mindst høre, med:
zzzzZZZZzzzzZZZZZzzzzZZZZ

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

De unge er sure - stor demonstration på Christiansborg

Ingen kommentarer
Som del af Skattepakken, som igen er en del af Genopretningspakken, som træder i kraft her til Nytår, er der - udover den meget omtalte fedtafgift, som Flødevareministeriet har svært ved at forklare - blandt andet også en ny afgift som, påstås det, skal afholde de unge fra at drikke.

Det vil nemlig fremover koste 600 kr, hvis man kaster op på offentlig vej (eller park eller strand). Dette er faldet mange unge for brystet, en del udtaler at de slet ikke kan overskue deres økonomi, hvis dette forslag indføres - især ikke samtidig med at SU'en også beskæres.

Der vil derfor på onsdag kl 14 blive gennemført en stor demonstration på Christiansborg Slotsplads, under parolen: Fri SMS og 0 kr i Opkastsafgift!!.

Demonstrationen er sponsoreret af mobilselskabet Call Me.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 15. november 2010

Fejlagtig Danmarksfilm

2 kommentarer
Der har sneget sig enkelte uvæsentlige fejl ind i den film, Et liv i Danmark, integrationsministeriet har lavet, så indvandrere kan forberede sig på deres "viden om Danmark"-test. Integrationsministeriet fastholder dog at fejlene ikke vil få indflydelse på indvandrernes score i selve testen:

Nej, i testen indfører vi traditionelt vore egne fejl, som gør det umuligt at svare korrekt på alle spørgsmål - og de fejl har ikke noget med filmens fejl at gøre, hedder det fra integrationsministeriet.

De fejlagtige oplysninger som har sneget sig ind i filmen var sådan set allesammen sande nok, da optagelserne fandt sted, men tingenes tilstand har siden ændret sig. Her er nogle af fejlene:
 • Danmarks regent er Kong Frederik IX
 • Danmark står uden for det Europæiske Fællesskab (EF)
 • Sofus Krølben er topscorer på det danske fodboldlandshold
 • Danmark har ca 3,5 millioner indbyggere
 • Der findes 700 pølsevogne i Danmark, men ingen pizzariaer eller shawarma-steder
 • Danmark deltager ikke i Eurovisionens "Melodi Grand-Prix"
 • Der er lavet 5 af de populære Olsen-banden film
 • Årets Debuterende Forfatter er Klavs Rifbjerg
 • Fremskridstpartiet har 28 mandater i Folketinget

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Tillykke til Medina

2 kommentarer
Medina blev - næppe overraskende - den store vinder ved aftenens Danish Music Awards. Og det er da fuldt fortjent!

Så poster lige hendes nye video Addiction - hvor jeg måske nok synes der er lidt for meget Cher-agtigt autotune. Kan bedre lide når hun folder sig ud som den danske Lady Gaga.

[Opdatering:] Når det så er sagt, kan jeg da godt mærke mine lemmer - efter at have hørt sangen et par gange i træk - ønsker at bevæge sig til musikken. Så, jo... endnu et hit!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 14. november 2010

Kanon-Søren

6 kommentarer
Der har været en del omtale af, at Søren Pind ved sit nylige besøg i Somalia dansede stammedans med lokalbefolkningen.

Hvad der tilgengæld kan undre er, at ingen medier har beskæftiget sig med et noget større stunt, som Søren Pind ved samme lejlighed udførte. Han optrådte nemlig som kanonkonge, hvilket man ellers skulle synes var uden for Frihedsministerens resortområde.

Jeg har derfor spurgt Søren Pind hvad det nu handlede om:

LPD: Søren Pind - ved dit nylige besøg i Somalia lod du dig skyde ud af en kanon, ved et møde med lokale stammeledere. Hvorfor?
SP: Jomen, det beroede sådan set på et kommunikationsproblem. Stammens ældste blev ved med at bede mig om at skaffe fred i Somalia, og det kunne jeg jo ikke hjælpe dem med...
LPD: Og hvordan kommer kanonen så ind i billedet?
SP: Jamen, jeg måtte jo gøre dem det begribeligt, så...
LPD: Ja... jo... jeg forstår stadig ikke rigtigt kanonen?
SP: Jo, altså... jeg måtte jo gøre det klart, at fred kunne de godt skyde en hvid Pind efter...!

Leoparddrengen takker for forklaringen. Og undskylder iøvrigt mange gange over for læserne!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Vi er de nye Konservative

4 kommentarer
Saadan ser Morten Messerschmidt tilsyneladende Fremtiden for Dansk Folkeparti i forhold til de Konservative i et Interview i Politiken Søndag. Hvor han - i øvrigt ganske præcist - analyserer de Konservatives Problemer - og viser hvordan Liberal Alliance på den ene Side, og Dansk Folkeparti på den Anden, udfylder den konservative Rolle bedre end de Konservative selv.

Unge konservative Stormtropper i hvide Skjorter
paa Charlottenlund Travebane
Og selve Tesen - at Dansk Folkeparti og Morten Messerschmidt nu er Bannerførere for tidligere Konservative Værdier og Idealer, kan man jo ikke komme udenom - det er faktisk en ret præcis Analyse. Herr Messerschmidt skylder dog maaske at præcisere, at der naturligvis fra DFs side virkelig gribes tilbage i Historien, så man kan finde ind til de sande Kerneværdier. De Konservative Kronjuveler, om man vil.

Helt nøjagtigt skal vi vel cirka 70-80 Aar tilbage - så er der tilgengæld ogsaa et klart Overlap!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.