Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 29. november 2012

Tillykke til de 3 vindere ...

Ingen kommentarer
I fredags udskrev jeg en konkurrence i anledning af, at jeg nærmede mig de 3.000 followers på twitter. Et tal jeg nåede for et par dage siden, så konkurrencen sluttede som planlagt her ved midnat.

Som lovet var der lod (højst ét) til alle som i konkurrenceperioden fulgte mig, eller tweetede/retweetede link til konkurrencen.

Ialt blev der tale om 91 medvirkende - jeg skal dog sige at jeg har blokeret en enkelt ny follower, som jeg opfatter som imbecil racist. En mulighed jeg ikke havde nævnt forud - men den ruler jeg som enevældig dommer ikke kom med. Ligeledes droppede jeg at medtage en enkelt amerikansk business-konto, som jeg ærligt talt ikke tror ville have nogen glæde af at vinde, eller ved hvad vedkommende går glip af.

De 91 lodder har jeg så nummereret fra og med 0 til og med 90 (man er vel C-programmør!), og ladet sitet www.random.org stå for udtrækningen af 3 numre.

Det blev til tallene 35, 21 og 57. Eller sat i numerisk rækkefølge: 21, 35 & 57.

Og det betyder at vinderne af bogen Til almeen Dannelse blev:


Tillykke! Jeg sender DM med detaljer.

Og til alle der ikke vandt - tak for at være med, på den ene eller den anden måde, og gøre det lidt sjovt at runde de 3.000. Og er man grædefærdig over ikke at have vundet, så kan Til almeen Dannelse altså købes for kun kr 29,-.

Og hvis du skulle have lyst til at anmelde Til almeen Dannelse - så kan det endda være du kan få den gratis!Ceterum censeo Facebook esse delendam.