Leoparddrengens
Public Key

søndag den 29. august 2010, kl. 02.44

Sandheden om Mænd

De skriver det er en rørende og dybfølt sort komedie om mænd, meningen med livet, drømmene og kærligheden.

Den er ihvertfald instrueret af Nikolaj Arcel (Kongekabale, De Fortabte Sjæles Ø), hvilket lover godt - også selvom det vist er en anden type film end man er vant til fra ham. Men om jeg skal se den? Det ved jeg godt nok ikke rigtigt, jeg ved ikke om det er en film jeg har behov for i øjeblikket. Men derfor kan den jo godt være god alligevel.

Med blandt andre Tuva Novotny, Thure Lindhardt, Lars Mikkelsen - og så Signe Egholm Olsen (Iselin fra Pagten).

Premiere 7. oktober.

(sponsoreret klip)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

nu er det da heller ik ligefrem en film jeg har brug for at se i øjeblikket.. men hvor ser den god ud! Jeg tror den skal ses Leo:)

Uden Relevans sagde ...

tuva er nice :)