Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 17. juli 2010

Wing Commander (igen)

3 kommentarer
Er et par gange inde for det sidste døgn blevet mindet om spillet Wing Commander (+ efterfølgere).

Jeg tror det, sammen med Civilization, var det første spil jeg fik til min første state of the art PC i '90 (det var en 25 MHz 386 - hvor der endda udover MS-DOS var installeret det helt nye Windows 3.0).

Et rigtigt godt space skyde spil - som udover det ret fantastiske gameplay også havde en del rollespil i sig; man kunne tale med de andre piloter på moderskibet Galatea, og man kunne blive mere eller mindre populær hos dem - hvilket så siden ville vise sig i kamp med fjenden - de tiger-lignende Kilrathi.

I Wing Commander II blev konceptet udviklet, så der nu var animerede filmsekvenser, som naturligvis blev afspillet efter ens valg af konversation.

Og det blev så fuldendt i III'eren, der såvidt jeg ved er det første PC spil som indeholdt filmsekvenser. Med Mark Hamill (Luke Skywalker) som en selv, og derudover blandt andre Malcom McDowell og John-Rhys Davies.

Optagelserne var nogle af de første, hvor en computer siden fyldte baggrunden ud - som vel nærmest er standard i dag, ikke kun indenfor science fiction.

Meget imponerende, men som jeg husker det gjorde det også handlingen lidt for stiv. Måske var det også derfor jeg ikke købte den senere IV'er. Eller måske følte jeg bare jeg havde prøvet nok.

Jeg så heller ikke den film der blev lavet over spillet - den skulle efter sigende også være rigtigt dårlig. Men er vel tilgengæld også en af de allerførste film der er lavet over et PC-spil.

En anden første gangs ting ved spillet: det går op for mig mens jeg skriver det, at jeg allerede for et lille år siden skrev et meget lignende indlæg. Det er vist ikke sket for mig før - men ser nu ingen grund til at slette de nye ord af den grund.

For jeg synes faktisk det er en vigtig serie at huske, da den har betydet så utrolig meget for teknik på mange planer - og det er lidt synd, at den vist næsten er helt glemt i dag.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Lacrosse

3 kommentarer
Lacrosse er en af de her lidt sære amerikanske sportsgrene, som ikke rigtigt dyrkes herhjemme, men som er relativt stort i USA - især fordi de dyrker det meget på college-niveau.

Første gang jeg stiftede nok bekendtskab med sporten, til at gide sætte mig ind i hvad det er, var da jeg læste  Tom Wolfes I am Charlotte Simmons - hvor Charlottes fyr er lacrosse spiller.

Men kort fortalt kan det vidst bedst beskrives som en slags luftbårent ishockey, hvor man bruger net på stænger til at kaste og gribe bolden, og prøve at score mål med.

Det er oprindeligt en indiansk sport - hvilket er en vigtig pointe, i forhold til grunden til at jeg blev mindet om sporten nu: et hold fra the Iroqouis Confederacy (indianer-nation på grænsen mellem Canada og USA (New York) er nemlig blevet nægtet indrejse i Storbritannien, fordi de insisterede på at rejse under deres indianske pas.

Men det måtte de ikke for først de amerikanske myndigheder, siden de britiske. De var ikke sikre nok. Amerikanerne - anført af Hillary Clinton, endte dog med at give dispensation, men briterne var ikke til at hugge eller stikke i.

Hvorfor de nu ikke kan komme til at spille et VM i en sport de selv er grundlæggere af, langt tilbage i tiden.

Og hvorfor kan de så ikke bare rejse under amerikansk pas, som de godt kan få udstedt? Det er vel sådan set meget naturligt - hvis de vil vedblive med at kunne fremstå som selvstændig nation, nytter det jo ikke noget, at de ikke selv kan udstede pas, men er nødt til at bede deres naboland om hjælp.

Så det er faktisk ikke en uinteressant sag, som handler om indianer-nationernes suverænitet rækker længere end til at måtte drive casinoer. Og om det nu skal være europæiske lande, der - efter at have skældt ud på amerikanerne over hvordan de dog behandlede indianerne i "cowboydertiden" - ender med at give det sidste dødsstød til de tilbageværende nationers eksistens.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En kæmpe, misformet pik

Ingen kommentarer
- som endda skulle være noget af en stinker.

Det venter de på i Houston, Texas. Og de kalder blomsten - som det handler om - for Lois the Corpse; den latinske betegnelse for blomsten er nok lidt for stærk kost for texanerne: amorphophallus titanum (=misformet penis i kæmpeformat).

Min første tanke - inden jeg lige fik tolket den videnskabelige betegnelse for planten - var også at den da så en anelse obskøn ud. Det er der så altså åbenbart også andre som har tænkt, da den skulle navngives. Jeg synes så bare ikke kun det er en pik den giver associationer til?

Men, men - nu skal vi jo ikke falde helt bag af dansen. De er selvfølgelig ikke helt så store, men på vore hjemlige bredde- og længdegrader har vi jo svampen Præstepik. Den synes jeg altså kan tage sig endnu mere imponerende ud, den er ihvertfald ikke altid så misformet som den sumatranske blomst.

Men den er så åbenbart også noget af en stinker - dens "pæne" navn er nemlig almindelig stinksvamp (og videnskabelig betegnelse er phallus impudicus).

Tænk bare at botanik kan være så interessant - jeg har ellers egentlig altid fundet det ret kedeligt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Jeg overvejer en iPhone 4

Ingen kommentarer
Det er jo ikke fordi jeg ellers er til Apples produkter, og jeg har slet ikke været til iPhones og den slags pjat - vil meget hellere have en Android, hvis det skal være.

Men jeg må indrømme, at det jeg har hørt om iPhone 4 virker ret tiltalende. Ihvertfald den der feature som gør, at man ikke kan bruge den til at snakke i - det synes jeg lyder ret cool, og som noget jeg vel altid har ønsket mig.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 16. juli 2010

Cherry on Top Award

2 kommentarer
Sådan en er jeg ved grød blevet begavet med - og det er jo dejligt.

Men den slags er jo ikke kostenlos, reglerne er:
  1. Tak den du har fået awarden af, og giv vedkommende et virtuelt kram
  2. Kopier awarden
  3. List tre ting du elsker (holder af) ved dig selv
  4. Kom med et eller flere billeder af noget du elsker (holder af)
  5. Giv award'en til 5 andre bloggere.
Jeg kan se awarden oprindeligt er på engelsk - så har tilladt mig at tolke det derhen, at når de skriver love kan det også på dansk være holder af.

Anyway:

1) Tak & Vituelt Kram.

Tak til Little Miss Phoenix. Som i sin hidindtil korte blogkarriere allerede har fået en god plads i mit blogger-hjerte, da vi deler en del. For eksempel det at have delebørn (altså ikke de samme!), og det at have god smag (læs: være nørdet). Og så kan hun lide mine (løgne?!)historier og min folkeoplysning, og synes jeg er lidt fantastisk.

Udover at det naturligvis får mig til at rødme, er det jo svært ikke at holde af en pige som hende!!

Og så det (de!) virtuelle kram!


2) Kopier awarden.


3) List tre ting du elsker ved dig selv.
  1. Jeg elsker når jeg danser
  2. Jeg elsker at være pernittengrynet
  3. Jeg elsker at have obskur viden
Og ved godt det ikke nødvendigvis er ting man så elsker ved sig selv, men det strækker jeg det altså ud til at gælde.


4) Billede(r) af noget man holder af.

Det oplagte her vil jo være ungerne, men dem holder jeg altså helst uden for bloggen. Så lad mig blive ved det nørdede:

D&D og rollespil i det hele taget - den hobby jeg har haft i over 25 år, og stadig glædes over.

5) Videresend award til 5 andre.

Den tror jeg lige jeg springer over - jeg har vist videregivet nok fra tidligere awards - og de nye som er kommet til, som jeg kunne finde på at give den til, har vist allerede fået.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Riis: Nu kører Contador for Saxo Bank

Ingen kommentarer
Den dramatiske udvikling efter 12. etape, som endte med at Astana fyrede deres favorit til podiet, Alberto Contador, har taget en ny drejning:

For få minutter siden fortalte Bjarne Riis undertegnede, at han regner med at kunne præsentere Alberto Contador som ny mand hos Team Saxo Bank senere på aftenen.

Riis har skudt papegøjen med lynindkøbet af Contador
"Vi skulle jo alligevel ud og finde et nyt topnavn som erstatning for Schleck-brødrene," fortæller han, og sætter dermed samtidig en stopper for yderligere spekulationer om deres fremtid hos Riis. "Og så var det jo oplagt at overtage Contador i denne situation. Og når vi samtidig kommer til at besidde både 1. og 2. pladsen i løbet er det jo ekstra fint."

Men Contador kan vel ikke køre for Saxo Bank i dette Tour de France?

"Jeg fik nogle af vores regeleksperter til at kigge på det, og det kan han faktisk godt. Der har nemlig ikke været nogen holdkørsel i år, og det er forudsætningen. Samt at vi har et ledigt nummer til ham, og det har vi jo i og med at Fränk måtte udgå, så fra imorgen kører Alberto med nr 16."

Og hvem skal der så køres for? Andy eller Alberto?

"Det må dagsformen afgøre. Jeg håber bare de kan komme på podiet sammen. Men i og med at Alberto vil være den vi satser på de kommende år, vil det da ikke være nogen skade til hvis han vinder i år."

Du er ikke bange for at de andre hold vil føle I er for dominerende, med både 1. og 2. pladsen?

"Nej, det er da set før at det samme hold ender på både 1. & 2. pladsen, og det var der da vist ingen der havde ondt af dengang.... hvis bare den rette ender øverst." (Bjarne Riis hentyder her til sin egen tour-sejr i 1996, da han vandt for Telekom foran holdkammeraten Jan Ullrich.)

Aleksandr Vinokourov anklagede Contador for at være illoyal, hvad siger du til det?

"Jeg synes ærligt talt Aleksandr har hidset sig unødigt op. Men det er jo udmærket, når det på den måde kan være til fordel for os."

Har du clearet indkøbet med dine nye sponsorer?

"Jada. De var ganske begejstrede!"

Og du har ikke et lille hint om hvem din endnu hemmelige hovedsponsor er?

"Så bliver det helt off the record?!"

Selvfølgelig!

"Ok - det er ......" - og her kan jeg så ikke referere mere. Men det skal nok vække opsigt når det kommer frem!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Touren: Contador fyret fra Astana

4 kommentarer
Tolvte etape af Tour de France havde ikke været slut ret længe, før en rasende Aleksandr Vinokourov indkladte til pressemøde.

Contador og Vinokourov
"Jeg kan meddele at ethvert samarbejde mellem Astana og Alberto Contador fra dags-dato er ophørt," meddelte han kort. "Der kommer nok et juridisk efterspil, men Contador vil ikke være at finde til start fra 13ende etape."

En chokeret presse prøvede at få en uddybning. "Alberto har i lang tid haft loyalitetsproblemer," uddybede Vinokourov. "Og i dag stjal han min etapesejr, og gav den til en af sine landsmænd. Hvis det ikke er fyringsgrund ved jeg ikke hvad er!"

Hvorefter Vinokurov til den forsamlede presses højlyde protester erklærede pressemødet for slut, og gik ind i hold-bussen.

Det Vinokurov taler om, er at han i lang tid førte løbet i dag, men med godt 2 km til mål stak Contador fra feltet med blandt andre Andy Schleck. Det medførte at han gik forbi Vinokourov, men samtidig trak spanieren Joaquin Rodriguez fra Katusha holdet med - og det var Rodriguez der endte med at vinde etapen.

At Contador på manøvren tjente 10 sekunder i forhold til Andy Schleck var altså ikke nok til at formilde den iltre kazakhstaner - og da Vinokurov er suverænt bestemmende på Astana-holdet er det altså forklaringen på, at rytteren som var favorit til at genvinde Tour de France i år, den aktuelle andenplads, ikke længere vil være at finde i feltet.

[Opdatering:] Bjarne Riis har meddelt at Contador nu kører for Team Saxo Bank.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Tip: Se Tour de France idag

Ingen kommentarer
Jeg tror 12. etape i dag går hen og bliver særdeles interessant - det meste af dagen på grund af det kuperede Massif Central terræn, og så afslutningen hvor der virkelig er lagt op til duel mellem Contador og Schleck - en 3 km sprint stejlt opad.

Så den er anbefalet, og især fa ved 16:30-tiden.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 15. juli 2010

P!nk nøgen

3 kommentarer
P!nk optræder i Parken den 24. juli, og derfor er min SEO-konsulent efter mig - han mener at det må være rette tid for et indlæg om en nøgen P!nk (eller en nøgen Pink, hvis vi skal gøre det lidt lettere for søgemaskinerne - det kan godt være det er meget cool med sådan et udråbstegn, men det er ikke smart for computere).

Efter at jeg i sidste halvdel af 90'erne stort set ikke hørte musik, var P!nk en af de unge kunstnere jeg fik øjnene op for i starten af det nye årtusind. Og jeg synes især M!ssundaztood pladen er gevaldigt fængende, med mange gode numre i mange genrer.

Og videoen herunder holder jeg meget af, for dens syrethed - og fordi hun netop fremstår emotionelt nøgen i den.

De senere år må jeg så sige, jeg ikke har fulgt så meget med i hendes udgivelser, i dag er det nok mere en som Lady Gaga der trækker. Men jeg har stadig stor respekt for den gode P!nk, og håber det bliver rigtig god koncert, for de som skal ind og se den.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvad sker der for EU

Ingen kommentarer
De vil have mig til at bringe nedenstående film - og vil betale for fremvisningen.

Og det gør jeg så - men altså mest fordi jeg har lyst til at dele min forundring over elendigheden i deres "markedsføring". Er det noget som sker, fordi det skal være den samme kampagne til alle EUs lande - og humoren (hvis man overhovedet kan tale om det) så bliver laveste fællesnævner?

Eller er det bare noget med at man har fået et budget, og så giver man ukritisk pengene til et eller andet reklamebureau.

I dette tilfælde er resultatet altså ikke bare ikke sjov, det er også meningsløst - og næsten det værste, det kommer for sent. Altså - hvis nu sådan noget rygestop & fodbold var kommet inden VM eller i starten, kunne det give en form for mening. Men når det hele er forbi, og de fleste mennesker er totalt mættet af alt hvad der har med fodbold at gøre?!

Fantastisk!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hey sucker!

Ingen kommentarer
Jeg kom pludseligt i tanke om dette oprindelige Wham!-hit. Fra en tid hvor rap stadig kun var noget ænder sagde i parken, og Gunnar Nu og Steffen Brandt endnu ikke havde ført det til Danmark.

Sgudda meget sjovt at gense - på en lidt tåkrummende måde?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 14. juli 2010

Glemte sexpartnere

3 kommentarer
Moffe kom med et interessant spørgsmål den anden dag : Kan du huske navnene på (alle) dem du har haft sex med?

Til hvilket jeg måtte svar Nej.

Men andre besvarelser viser tydeligt, at det er noget der er delte meninger og erfaringer med og omkring. Nogle kan (naturligvis!), andre kan som jeg ikke, nogen mener man må have haft vildt mange partnere hvis ikke, etc. Nok noget i den stil Moffe håbede på.

For mit vedkommende skyldes den manglende hukommelse lidt kombination af forskellige ting - men jeg kan konstatere, at der eddermame er mange jeg ikke kan huske navn på.

En grund er, ja: mange partnere. Jeg var sent ude, men i et par år opnåede jeg at være sammen med en del dejlige piger. For få, følte jeg godt nok dengang - især i perioder - men det var da nogle stykker.

En anden er: ja, jeg var tæskestiv meget af tiden - ingen tvivl om det.

En tredje god grund: jeg har siden de vilde dage dengang været i et monogamt forhold i 13 år, hvor jeg ikke (særlig ofte) tænkte tilbage på den tid.

Men den vigtigste er: jeg er simpelthen elendig til at huske navne. Hvilket nogen gange kan synes ret mærkeligt, da jeg har noget som minder om fotografisk hukommelse omkring stort set alt andet. Men navne... og det har altså ikke noget med om det er en tidligere sex-partner at gøre, eller andet - men jeg har det virkelig svært med dem. Heldigvis har jeg lært metoder, så når jeg ikke kan huske et navn, kan jeg slippe afsted med det.

Men jeg sværger - hvis jeg ikke kan huske nogens navn, er det ikke nødvendigvis fordi jeg ikke har tanker for dem - det hæfter sig bare ikke. (Og der er sgu kvinder jeg har været i (korte) forhold med, som jeg i dag ikke kan huske navnet på. Håber ikke jeg støder på dem.)

Jeg kan så huske andre ting - for eksempel tænker jeg på en af dem, jeg ikke har nogen idé om hvad hed, som Spidsmås - og det er da egentlig også et meget godt navn?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 år = stor dreng

2 kommentarer
Den yngste blev 5 i dag - og så føles han altså ikke så lille mere.

Okay, det har han ikke gjort noget tid, men nu er der kommet tal på. Det var en okay hyggelig dag, hvor vi samledes hos hans mor, og siden gik ned ved søerne. (Og jeg legede lidt frisbee med ungerne, sjovt som det har fået en revival for mig.)

Jeg gav ham et kroket-sæt - nok ikke verdens største gave, men jeg er egentlig ganske glad for at jeg fik idéen - for han har gået og beundret kroket-spilere, og villet være med. Så det skal vi nok få noget sjov ud af i løbet af sommeren (inklusive den ældste). Og så er det faktisk også noget, jeg kan huske jeg altid ønskede mig som barn, men aldrig fik - så det kan der også blive rådet bod på.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 13. juli 2010

FIFA afslører: flere mode-sponsorater

2 kommentarer
Efter at det i går kom frem, at Burberry bliver en af hovedsponsorerne for VM 2014, viser det sig i dag at det lader til at blive en hel trend ved det kommende VM.

Først har Alexander McQueen i dag i en pressemeddelse fortalt, at de har ehvervet eneretten til at levere fodboldstøvler til VM. Noget der nok vil skabe en del kontrovers, da det traditionelt har været et område hvor spillerne stod frit, og mange stjerner har haft lukrative aftaler med Adidas og Puma, med videre.

Alexander McQueens fodboldstøvle, forår 2011
Men det er altså slut under næste VM - der kommer der til at stå Alexander McQueen på det hele. I pressemeddelelsen hedder det blandt andet:


Det er os en stor glæde at kunne deltage ved VM, og kunne bringe lidt stil til det klassiske spil. Samtidig er vi triste over, at Alexander ikke selv kunne præsentere nyheden, det var noget han arbejdede meget på sine sidste måneder, og vi ved at han ville have været stolt over resultatet - se det vedhæftede billede af en McQueen fodboldstøvle, klar til forårssæsonen 2011.

En Vuitton ref-bag
Kort efter denne nyhed var kommet frem, var det så Louis Vuitton der kom på banen. Ved en stor ceremoni i Dubai, fortalte de, at de har fået eneret på et helt nyt koncept - dommertasker (Referee Bags, eller bare ref-bags). Som dommerne kan have deres forskelligt farvede kort i, samt pen og notatpapir og kommunikationsudstyr, herunder fløjte. Louis Vuitton forsikrer, at der er sørget for ekstra plads, hvis mere teknisk udstyr bliver indført, som der har været snak om.

Jeg havde en snak, off-the-record, med Sepp Blatter - om han ikke var bange for at dette ville skræmme noget af det traditionelle publikum væk. Han udtrykte den holdning, at det kunne da godt være. Men at det snildt ville blive opvejet af et meget mere købedygtigt segment. Og ævlede noget om at man bare kunne set på the walking fridge og bøsse-øller.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 90: Hvilket geografisk område

Ingen kommentarer
Silkevejen endte oprindeligt her, i det nordlige Afrika, hvor den importerede silke blev omdannet til tekstiler i enorme dynger, inden det blev udskibet til skræddere i Europa. Hvad kaldes området?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Uinspireret

Ingen kommentarer
Jeg ved ikke om det er varmen, men jeg har usædvanligt svært ved at få skrevet et fornuftigt indlæg om noget som helst i dag (og i aftes, for den sags skyld).

Jeg synes ellers der er nok af emner: Saxo Banks direktører der truer med ikke at sige mere - (jeg er sikker på Lars Seier føler sig som den rene John Galt, vi andre kan bare få lidt fred); Tour de France; en boganmeldelse der har ventet en uge, den bestilte henstilling til Danmark, Amagerbanken og hvordan jeg ihvertfald ikke ville skyde flere penge i den, mere VM-satire... og meget, meget mere.

Men når jeg nu ikke kan finde inspiration til det, kan jeg vel bruge et af de ældste trick i bogen og skrive om manglende inspiration. Og det være hermed gjort.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 12. juli 2010

Burberry ny FIFA-sponsor ved VM 2014

5 kommentarer
Knap er VM overstået for denne gang, før FIFA offentliggør hvem der bliver den nye hovedsponsor for VM i Brasillien i 2014: nemlig modehuset Burberry of London.

"Det er vort håb at dette sponsorat kan være med til at tiltrække et større kvindeligt publikum," udtaler FIFA-præsident Sepp Blatter, "i det de jo vil få noget mere at diskutere med deres mand eller kæreste om, end blot hvad off-side betyder, og hvem der har lækre ben."

Også Burberrys CEO Angela Ahrendts er fortrøstningsfuld: "Vi har jo kunnet se hvor stor omtale Adidas har fået på for eksempel deres Jabulani-bold - og vi mener der er et kolossalt uudnyttet potentiale i at forene sportsverdenen med high fashion. Så vi glæder os, og regner med at udvide vores kundegrundlag og markedsandel enormt."

Det er dog ikke bolden Burberry satser på at gøre mest ved, ved det næste VM:

"Vi har allieret os med nogle japanske gartnere," fortæller Angela Ahrendts. "Det er absolutely amazing hvad de folk kan gøre. Og med enkle midler - noget med at tørste græsset på de rigtige tidspunkter - kan de få forskellige farver i græsset, som igen bliver fremhævet når græsset slås korrekt. Så vi kan allerede nu præsentere dette!"

Angela Ahrendts løfter en planche op - som, fortæller hun, viser et luftfoto taget af en hemmelig prototype-fodboldbane i Japan.

"It's going to be absolutely fabulous!" slutter hun.

Den fremviste fodboldbane - med græs i de kendte tern.

[Opdatering:] Det viser sig, at FIFA har indgået flere mode-relaterede sponsoraftaler.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Holland efter finalen: "Iniesta tyrede!"

3 kommentarer
Det var en tydeligt forbitret Wesley Sneijder, som sad og kiggede på de jublende spanske spillere, efter Spanien vandt 1-0 i VM-finalen - en finale som først fandt sin afgørelse 4 minutter før tid i forlænget spilletid.

Wesley Sneijder er ikke ked af det - han er vred! Og efter kampen forklarer han hvorfor: "Det var så tydeligt at Iniesta tyrede på det skud! Derfor kunne Maarten (Stekelenburg, Hollands målmand, red.) ikke holde bolden. Dommeren stod ellers godt placeret - jeg kan ikke forstå han ikke underkendte målet!"

de Jong forsvarer sig mod Alonso.
Han er ikke ene om at være sur på dommeren. John Heitinga, som blev vist ud i overtiden, brokker sig også: "Den første advarsel fik jeg for at bruge mund - det er jo latterligt, når man tænker på hvordan dommerens søster bruger sin!"

Nigel de Jong fik en advarsel for et højt løftet ben, som endte i brystet på Spaniens Xabi Alonso: "Det var selvforsvar," forklarer han. "Hvis jeg ikke havde gjort det havde Alonso slået mig til lirekassemand, han havde mordi i blikket. Jeg synes det er for meget, at dommeren ikke skunne gøre noget for at dæmpe spaniernes voldsomme temperament."

Hollands anfører, Giovanni van Bronckhorst, har ikke meget sympati for den spanske sejr: "Ok, de fik så et mål mere end os, og dermed har de jo vundet. Men vi havde fortjent sejren! Det var jo os der havde bolden hele tiden, og vi havde virkelig presset Spanien i bund. Det var bare for meget at de skulle ødelægge vores fine spil, ved hele tiden at lægge sig ned og pive. Spis en tudekiks, helt ærligt!"

Bert van Marwijks, Hollands træner, ser også dommeren som en væsentlig årsag til det hollandske nederlag: "Vi burde i det mindste have fået Fair Play-pokalen," mener han. "Men det kan vi jo ikke engang - vi blev simpelthen bortdømt af Webb (kampens dommer, red.). Han kan tydeligvis ikke lide hollændere - han er åbenbart, som alle englændere, fuld af fordomme." Og han tilføjer: "Og så har han pigelus!"

(Jeg skal lige understrege at ovenstående er skrevet inden denne artikel udkom. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 11. juli 2010

Olé

Ingen kommentarer
Okay, det var langtfra nogen prangende kamp for Spanien. Men hvor er jeg dog glad for det ikke blev Nederenlandet der vandt - de spillede godt nok usympatisk, og det havde næsten ikke været til at bære.

Og medlidenhed med at de 3 gange har tabt en finale? Forget it - det her var en skamplet på 70'ernes Cruyff-hold.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.