Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 11. april 2009

Jeg er altså iøvrigt lidt imponeret

Ingen kommentarer
Ja, det er nok ubeskedent. Men er faktisk lidt overrasket over hvor formbar min gamle krop åbenbart stadig er - for det er virkelig utroligt hvad sådan 4-5 dage på frugt og grønt + vægte og løb kan gøre.

Fuck det er effektivt. Og fuck hvor ser jeg godt ud. I al ubeskedenhed. Hæ. :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Jo!

Ingen kommentarer
Solen var varm nok, græsset nærmest perfekt - og jeg glemte for en tid Klaus Bondams skænding af buskene. Men måtte bryde op da en gruppe kom med sandwiches - intet galt i det - men de larmede ustyrligt med deres papir. Har aldrig været ude for noget lignende indenfor larm med papir. De kunne lave en performance ud af det.

Well, men det var under alle omstændigheder tid til at gå, men døden skal jo have en årsag. Nu er jeg bare spændt på hvordan sol, tjære og psoriasis reagerer på hinanden!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Mon ikke

Ingen kommentarer
Parken er ved at være varm nok?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Det skulle jeg så ikke

Ingen kommentarer
Altså ud og sidde på solrig terrasse. Havde ellers håbet måske at kunne få taget nogle billeder af mig i diverse dragter - nu hvor Fotografen i den forløbne uge gav lyd fra sig. Det har hun ellers ikke gjort efter hun fik kinda fyr på, men det lød på hende som om det var slut.

Men det var det åbenbart ikke - nu skulle de på Fisketorvet. Jeg har ikke noget imod hun har fyr på, men hun har åbenbart problemer med at se andre når hun har. Så nu sker der ikke en brik. Føler mig lidt brændt af, øv.

Nå, men kan da heldigvis finde ud af at få det sjovt selv, ha. Men der bliver ikke taget så mange billeder af det - det er måske også meget godt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Nok ikke en nat som vil gå over i historien

Ingen kommentarer
Fik danset, nice. Men det var ærlig talt noget dødt, eller ihvertfald en lidt underlig død stemning, på trods af masser af mennesker. Måske er det fordi vi er langt inde i påsken (og jeg først lige er stået på vognen). Jeg ved det ikke.

Der dukkede så også en meget kendt tv-pesonlighed op, som var der meget diskret, men der var samtidig ikke megen tvivl om at hun ændrede dynamikken. Meget underligt hvordan den slags virker - og skal ikke være for hellig, for jeg har da nok også lavet en pirouette eller to den ene eller den anden vej som jeg ellers ikke ville have lavet. Men stadig underligt.

Ligenu er jeg spændt på hvad morgendagen bringer - og om den måske ikke inkluderer at sidde højt over en baggård på Vesterbro med masser af sol, og noget sprut.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 10. april 2009

Ra-ra-rasputin

Ingen kommentarer
Nå jeg nu sidder og drikker vodkasmoothie med rasputin-vodka, skal det da fejres på en eller anden måde?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Min barndoms Langfredag

1 kommentar
Akja, akja. Akkeja.

Lad mig et øjeblik lyde som en meget gammel mand, og fortælle om hvordan tingene var engang. For er der en dag på året som har ændret sig, må det først og fremmest være Langfredag.

Da jeg var barn var der jo en heftig lukkelov. Den sagde at butikkerne skulle lukke 17:30 på hverdage, om fredagen måtte de være åbne til 19. Om søndagen og helligdage skulle de være lukket.

Så Langfredag var der lukket.

Men ikke nok med at butikker var lukket. Af en eller anden grund skulle ting være hårdere på netop langfredag: ALT var lukket. Så vi mennesker kunne sidde hjemme og tænke over vores synder, og over at Gud havde givet sin enbårne søn til os i sit billede, og ofret og martret ham, at vi kunne få forladelse for vores synder. Eller noget i den stil. Allerhelst skulle vi jo piske os selv.

Det var ihvertfald ikke en munter dag.

Caféer? Well, fandtes ikke...
Værtshuse? Lukket!
Biografer? Lukket!
Restauranter? Lukket!
Kiosker da? Lukket!
Aviser? Fyføjda, nej!
S-tog? Okay, der gik vist et på hver linie hvert tyvende minut. Men så skulle man også have syndsforladelse bagefter...
TV? Jo, det kørte, men på halv hastighed. Sådan føltes ihvertfald. Og det viste var altså ikke muntert. (Og der var jo altså kun en kanal).
Og hvis et ungdommeligt hovede tænker: jamen internettet kunne de da ikke lukke!, så er det altså et for ungdommeligt hovede!

I det hele taget var der på gaden en følelse af at det var forkert at være glad på den dag - selvom de fleste jeg kendte dengang synes det hele var noget pjat.

Kom bare til at tænke på det i dag, som på mig foreløbig har virket som meget munter og solrig dag. Og tak Jesus da for det, ville jeg sige - hvis jeg ellers var religiøs.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Lynstegt

Ingen kommentarer
Har indtaget ugens første alkohol i form af en Carlsberg Hvede fadøl, med en gang hummus og salat (har endnu ikke droppet det vegetariske) på min lokale café - storartet, og masser af sol. Men føler mig allerede lidt bimmelim... så det skal nok blive sjovt senere.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Opbevares på køl ved siden af mælken

Ingen kommentarer
Da jeg skulle stille varer på plads i køleren efter dagens (hovedsageligt) alkoholiske indkøb, fandt jeg ud af hvorfor jeg tidligere ikke kunne finde den shower gel jeg købte i går: den stod nok så fint der ved af en liter letmælk og hyggede sig.

Nå, men skulle ellers vistnok have forsyninger til resten af påsken nu, alkoholmæssigt. Var i fakta og købte en del øl, samt en Rasputin-vodka til vodkasmoothie og en flaske Captain Morgan Rum fordi den var på tilbud.

Så nu er der vist ingen tvivl om jeg skal hjemsøge Amigo i nat, og få danset efter alt for lang pause. Yeah!

Og det må jo nok blive som Leoparddrengen, når nu det er så længe siden sidst. Dobbelt yeah!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 9. april 2009

Påskefuldmåne

Ingen kommentarer
Det er jo fuldmåne i aften - og det giver mig lyst til at fortælle jer, mine kære læsere, hvordan man kan vide hvornår påsken falder. Det er nemlig en viden jeg ofte har haft glæde af at sprede, så hvorfor ikke også her?

(Jeg er så ikke altid sikker på at de som hører på mig er lige så glade, men... who cares?)

Anyway, påsken falder på første søndag efter første fuldmåne efter forårsjævndøgn. Og da alle de andre helligdage og højtider her i foråret følger påsken kan man altså også finde ud af dem, hvis man ved hvornår det er fuldmåne.

Så ved I det :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Man bliver jo pjaskvåd af at bruge en bruser

2 kommentarer
I "Min Italienske Drøm" i aften havde de lokale italienere lidt svært ved at forstå manglen på bidéter - for som en af dem sagde, man bliver jo pjaskvåd når man bruger en bruser, det er så upraktisk når man har tøj på. Men det havde skandinaverne åbenbart styr på.

At forestille sig, at man ikke blev vasket eller skyllet på en eller anden måde havde de slet ikke fantasi til at forestille sig - eller i hvertfald for meget pli til at tænke tanken højt.

Ellers synes jeg det bliver tydeligere og tydeligere at striden i Casa dei Danesi i den nærmeste tid kommer til at stå mellem det skandinaviske IKEA-helvede, repræsenteret ved Mette (& Michael) og det mere italienske, repræsenteret ved Casper & Josephine. Finn & Hanne er vist også på IKEA, men jeg regner absolut med at de ryger næste gang nogen ryger (troede det ville ske i aften, men det sker åbenbart først om nogle gange).

Jeg må sige jeg efterhånden klart holder med C&J på grund af ovenstående, men tror de kan få problemer med det, da det jo fait accompli i øjeblikket er det skandinaviske der er i højsædet - og de kan få problemer med at skulle enten forsvare noget de ikke tror på, eller skælde ud over noget de skal sælge.

Nok lidt det der gav aftenens besøgende par anledning til at mene de virkede lidt usikre. Tilgengæld har de, hvis det bliver tydeligt at de vil det italienske, i modsætning til de øvrige, en stærk allieret i lokalbefolkningen i Rosora. Så får de bare et hyr med sidenhen at bringe huset tilbage til mere italienske tilstande, og finde nogle antikke dobbeltsenge.

Så stadig god underholdning, men jeg savnede lidt flere kulturproblemer i aften - selvom den med bidétet var ret morsom.

Vidste i øvrigt ikke der også findes IKEA syltetøj??

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ønsker I den totale frugtsalat?

Ingen kommentarer
Okay, har lige for anden gang i mit liv taget mig sammen til at lave den rigtig dogme-agtige tropiske frugtsalat, som jeg nu sidder og nyder:

Der skal bruges:
1 Mango
½-1 Ananas
1-2 Papaya
2-3 Bananer
10 Ananas-kirsebær
1 lime

Som udgangspunkt skal der ende op med at være lige meget ananas, papaya og banan, så det kommer lidt an på størrelse.

Mangoen skrælles, kødet skæres fra stenen, og det skæres i mundrette stykker, som lægges på et fad spredt på et fad.

Skrællen og stokken skæres fra ananasen, og den skæres i mundrette stykker, og lægges spredt på fadet. (Tip: gem eventuelt stokken, den kan proppes i en smoothie.)

Bananer skrælles, og skæres i skiver, som lægges spredt på fadet.

Papaya skæres i halve, de kaviaragtige sten fjernes, hvorefter kødet skæres fra skrællen (eller omvendt - hvordan man gør er vist lidt et temperamentsspørgsmål). Papayakødet skæres i mundrette skiver, og vendes i en skål med saften fra det meste af limen. Derefter lægges papayastykkerne spredt på fadet.

Ananas-kirsebær tages ud af deres skræller, og skylles så de ikke længere er fedtede. Vendes i det sidste af limesaften, og anbringes som topping på resten af frugten.

Bon appétit!

Iøvrigt kan jeg meget anbefale dette fantastiske site, hvis man gerne vil vide noget mere om eksotiske frugter, som man måske ikke har helt styr på hvordan man bruger.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Koldt og sumpet

Ingen kommentarer
Nej, det var godt nok en kende køligt nede i parken, især når solen gik bag skyer, hvad den af en eller anden grund har valgt en del de sidste timer. Og jorden var sumpet, men det regner jo også om natten de her dage.

Brød mig ikke om at se, at en af buskene ved min faste plæne tilsyneladende er gået ud, og nogle af de andre så heller ikke ud til at have det for godt - hvad har Klaus Bondam nu gang i? Er det fordi de er for tætte til at man kan hygge sig i dem, de skal væk?

Så jeg endte op med at sidde lidt ved søen og læse. Også ok, men ikke det samme.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Gad vide om der ville være penge i det?

Ingen kommentarer
En ny fitness/slankekur-bog (til mænd): Fra Nite Owl til Spiderman på 4 dage.

Men jeg ville jo nok ende op med et sagsanlæg fra både DC og Marvel, så det er næppe det værd.

Tror jeg går ned og ser på min plæne i Ørstedsparken om lidt, om temperaturen er blevet til at ligge der.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Søvn

Ingen kommentarer
Godtnok helt underligt både at kunne sove længe og være tømmermandsfri - og endda være gået forholdsvis tidligt i seng.

Lever af frugt & grønt disse dage. Det er dejligt, men kunne lugte en oksesteg i aftes, med masser af krølfedt - det lugtede nu også dejligt. Men jeg trænger vist til en mindre forårsrengøring, kan jeg mærke - især fordi jeg snart ikke har danset en måned.

Og om et kvarters tid skal jeg ud på en lille løbetur - skal bare lige have lavet smoothie, så der er noget at omme hjem til. Jeg er stadig ambivalent i forhold til løb, men mine balder elsker mig for det :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 8. april 2009

Netshopamok

Ingen kommentarer
Huha, har haft travlt med creditcardet her til aften - har købt både stuff og mere tjære - så om et par uger eller 3 skulle der kunne gennemføres fuld opgradering af samlet outfit.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Mere saksesjov

Ingen kommentarer
Har nu fundet ud af hvad de små hvide runde tingester jeg har fundet rundt omkring de sidste dage er; det er ikke flamenco stykker brækket af fra den fornyligt indkøbte DVD-afspiller, som jeg egentligt troede. Heldigvis er det heller ikke lort fra albinomus - det kunne det ellers godt ligne.

Nej, har opdaget at min kære yngste søn, i sin iver med saksen, ikke blot har klippet mine plastikposehanke i småstykker, han har også klippet et fint lille hul i vores sækkestol.

Nå, det er vel næppe noget der ikke kan klares med gaffertape...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En stille og rolig og sund start

Ingen kommentarer
Jeg fik vist proklameret noget der lød som at jeg ville ligge i sprit & marathon dans i sidste uge - men jeg tror lige jeg tager det stille og roligt en dag eller to. Det er hvad jeg har mest lyst til, fysisk og psykisk, kan jeg mærke (har åbenbart levet for sundt de sidste dage) - kombineret med at jeg har noget arbejde, som bedst kan gøres i helligdagene.

Så det bliver næppe før i morgen eller fredag nat jeg for alvor kommer ud; men skal nok vende tilbage med opdateringer...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Leoparden vågner

Ingen kommentarer
Jeg vågner ved siden af dig om natten. Jeg spinder, for jeg føler mig tryg, og vil gerne havde du skal føle dig tryg. Din hud er varm, kan jeg mærke gennem min pels.

Jeg kan lugte dig, og lugte dit køn. Og jeg kan lugte mig selv - selvom det ikke rigtig er mig selv - og hvad vi gjorde tidligere. Men det interesserer mig ikke særligt nu. Jeg studerer dit ansigt i mørket - der kommer mere end rigeligt lys fra vinduerne - det er smukt. Jeg slikker din nakke og din hals - jeg har en sær fascination af din strube, måske fordi det er der jeg ville bide dig, hvis du var mit bytte.

Men du mumler noget, så jeg stopper for ikke at vække dig: jeg ved et sted det vil gøre dig bange hvis du ser mig sådan. I stedet lægger jeg mit hoved på din skulder for at sove videre. Men en lyd forvirrer mig, og jeg vågner, og jeg går ud af værelset for at følge lyden. Den kommer fra et vindue i et andet værelse, et større et.

Jeg går derind. Lyden kommerfra det store vindue, udenfor. Jeg går hen til det og stiller mig på bagbenene og kigger ud i natten. Natten som ikke er en rigtig nat, der er lys overalt. En stor bil bevæger sig langsomt, men larmene nede på asfalten. Nogle mænd kommer gående med sække, som de smider op i den, og den kører videre, blot for kort efter at stoppe igen. Det er den der har forstyrret mig.

Jeg kigger lidt på det underlige skue, men taber interessen, og vender tilbage til dig, som stadig ligger i sengen. Jeg gnider mine kindben mod dine, så du i morgen vil vide at du er min, og lægger mig igen ved siden af dig, op af dig. Og spinder. Og falder igen i søvn.

Ind i intetheden.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 7. april 2009

Quiz 8: Hvilken forplantningsform

Ingen kommentarer
Hvordan formerer munke og nonner sig?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Endnu et billede released

2 kommentarer

Jeg modtager brok over at her er for få billeder på bloggen. Og det er jo nok sandt nok. Så her kommer endnu et fra samme serie som før, fra for et par måneder siden på Amigo Bar.


(Hvis man ikke har set de tidligere leopardbilleder kan man kigge her).

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Mystisk?

Ingen kommentarer
Ok - gik så lidt videre i min søgen efter leopardting - og kom så til at tænke på, at det ultimativt mest gennemført grinagtige, i den rette situation, ville være leopardkondomer; hvis jeg skal være helt ærlig ved jeg ikke hvordan jeg selv ville have det med det. For, let's face it, jeg kan godt lide at være årsag til morskab, men der findes situationer hvor man ikke nødvendigvis ønsker der skal grines alt for meget...

Anyway - mystisk nok er det ikke umiddelbart til at finde nogen med leopardtryk. Det nærmeste jeg kom er en kinesisk fabrik, hvor man kan bestille kondomer efter eget design; men det er med tanke på videresalg, så man skal vist bestille mere end jeg selv på mit mest optimistiske kan få brug for. Især da jeg basalt set hader kondomer, og jo i virkeligheden ikke behøver.

Men det er et ret morsomt site, det kinesiske - især på grund af deres interessante brug af engelsk - så jeg giver link videre.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sejt stuff

2 kommentarer
Hæ - har lige fundet nogle flere ting på nettet, lidt i stil med skoene - men lidt vildere.

Det kommer efterhånden til at koste en del (ikke mindst i porto) - men hvad gør man ikke for vildheden. Har selvfølgelig lyst til at fortælle hvad det er for nogle ting - men jeg tror lige jeg holder lidt på det, til de er fremme, eller måske endda til efter første gangs brug - for maksimal effekt :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 6. april 2009

Hankeklip

3 kommentarer
Min yngste søn er meget på sakse for tiden, og hvad man kan gøre med dem. Så det var jo meget fint med gækkebrevsfremstilling den anden dag.

Nu har jeg så opdaget at han åbenbart iført saks har fundet mit lager af plastikposer. Og klippet alle hankene i fine små plastikstykker.

Ret irriterende. Men også ret sødt, et eller andet sted.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

På piller

Ingen kommentarer
Når Anders Fogh senere i dag skal komme med sin ikke-undskyldning til tyrkerne er han på smertestillende - den tapre kampsoldat er nemlig allerede kommet til skade, og har slået skulderen af led i en sen nattetime.

Det er også de forræderiske tyrkiske trappers skyld!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 5. april 2009

"Jeg fortryder jeg bragte det på bane"

Ingen kommentarer
Familiemiddage hos min farmor kunne indimellem udvikle sig til større skænderier mellem hende og min dengang særdeles alkoholiserede onkel.

Hvad de egentligt handlede om husker jeg ikke - men jeg husker de kunne vare meget længe (som regel midt i et spil kort), og bølgerne kunne gå meget højt. Men de havde næsten altid den samme afslutning - min onkel ville til min farmor sige, "Jaja, jeg fortryder jeg bragte det på bane."

Denne ikke-undskyldning ville hun så som ofte tage små-fornærmet imod, og opfattede den tydeligvis som en rigtig undskyldning. Og min onkel var kommet af med sin galde, uden at miste ansigt (ihvertfald i hans daværende verden).

Når jeg tænker på det nu, er det fordi jeg læser at tyrkerne virkelig sætter næsen op efter en undskyldning fra vor afgåede helt imorgen - og jeg forestiller mig, at hvis Fogh giver dem noget som helst, bliver det en variant af "jeg fortryder jeg bragte det på bane."

Men det skal da blive interessant at se hvad han finder på dennegang.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Mørke striber

Ingen kommentarer
Har Helle Thorning fået mørke striber i håret? Det er ikke noget jeg normalt ville gå op i, men sidder lige og ser hende i TV-Avisen - og det ser altså lidt mærkeligt ud, hendes hår?! Eller måske er det min antenne?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

At kunne være

Ingen kommentarer
Jeg kan være hvad du vil have

jeg kan være din elsker
din ven
din frelser
din prins
din ukendte
din samvittighed
dit spejl

jeg kan være ingenting

Jeg kan være det meste
men det kræver du beder
mig om det

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvem er egentlig højest?

Ingen kommentarer
Anker Jørgensen eller Lars Løkke Rasmussen?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

My Precious II

Ingen kommentarer


Ups, nu ved jeg hvad der blev af ringen efter Bush forlod scenen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hurra!

Ingen kommentarer
De næste 3 dage er gjort til officiel folkefest, med gratis fadøl til alle, i anledning af vores nye statsminister. Og det passer jo fint sammen med påsken.

Rent praktisk går man bare på værtshus og bestiller sine fadbamser, og be'r om at få dem skrevet på Lars Løkkes regning.

For at vise regeringens nye holdning til muslimer gælder tilbuddet også dem, understreges det.

Og så lige et servicetip: køb Carlsberg aktier ved børsåbning i morgen. Det bliver heeeelt vildt, som Lars Seier nok ville udtrykke det.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Simultantolkning

3 kommentarer
Jeg er fuld af beundring for de som er istand til at simultantolke - jeg fatter ikke man kan. Det er jo ikke selve oversættelsen der er problemet, men det at kunne høre det som skal oversættes, mens man selv taler - det forstår jeg ikke man kan.

Når det er sagt, forstår jeg ikke at man vælger at simultantolke Obamas tale i dag på TV2. Ærlig talt, så er der jo ikke noget formål ved at se den, når man ikke kan høre retorikken. så lad dog være - lad os der kan forstå det, forstå det, og lad de som ikke kan forstå ordene forstå de 90% som kommer gennem lyden og kropssproget.

En nøjagtig oversættelse kan altid komme efterfølgende - og den vil under alle omstændigheder også være mere præcis og korrekt end en simlutantolkning, ligegyldigt hvor dygtig tolken så i øvrigt er.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Wild Child?

Ingen kommentarer
Jeg havde hørt Iggy Pop før, men han gik først rigtigt op for mig med sin noget mildere end sædvanligt come-back plade Blah Blah Blah. Den var under stor Bowie inflydelse - og det var vel også meget naturligt, da det tildels var de pludselige penge fra China Girl, som Bowie havde brugt på Let's Dance, der havde bragt Iggy på fode igen.

Min yndlingssang fra pladen er det meget Heroes-agtige nummer Shades, men det er desværre ikke til at finde på YouTube; i stedet bringer vi så Real Wild Child.

Bemærk dansen - jeg tror nemlig nok en del af min inspiration, udover de gængse og åbenlyse, er ham og hans shamanistiske stil. Og smukt at se ham kravle som en leopard på jagt :)

Lidt underligt at tænke på, at han der var yngre end jeg er nu; jeg kan huske at jeg dengang tænkte det var utroligt vitalt danset af sådan en gammel mand. Well... :)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.