Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 3. januar 2009

D&D 4th ed

2 kommentarer
Spillede igen i går efter lang tids venten.

Det fungerer bedre efterhånden synes jeg, efterhånden som man får lidt mere styr på sine powers.

Synes dog stadig at hele systemet er lidt for smooth - det vil sige, der er for lidt forskel i mellem klasserne og deres powers, det hele virker meget ens. Men som system er det gennemført.

Har også stadig fornemmelse af, at systemet ligeså godt kunne være lavet til et computer RPG med healing surges og encounter powers etc. Og at det er endnu mere designet til rent kamp end rollespil (og, ja, ved godt det altid er op til spillerne og DM, men nogen systemer læger altså mere op til det ene end det andet).

Men altså - bliver trods alt fortsat mere positiv, så på den led er det jo godt nok. Men det bliver altså aldrig den samme åbenbaring som 3.0 var, da jeg først læste reglerne til den.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

My Complication Got a Little Complication

Ingen kommentarer
(citat: Brazil)

Var jo så nede og hente mine dragter, og den del gik uden problemer. Kommer hjem og får kigget på dragterne. Ser foreløbig storartet ud.

Prøver så at iføre mig en knaldgrøn sag. Og der er ikke et øje tørt, det bliver nogenlunde så tåbeligt som jeg har håbet på.

Men der er et problem: man kommer i dem via "indgang" i ryggen, hvor der så sidder lynlås. Og jeg har altså ikke gået til så meget yoga, at jeg kan nå ned og lukke den. Så kan krafteddeme ikke lukke dragten.

Det kunne jo så som sådan overkommes - en enkelt upzipning kunne man jo nok få hjælp til. Men jeg kan jo heller ikke komme ud af dragten igen.... og det er mindre heldigt - for det første fordi jeg ikke har tænkt mig at leve resten af livet i en sådan dragt, for det andet fordi jeg undlod at vælge lynlåse omkring skridtet (man kunne ellers vælge både en mande og kvinde stil), da jeg opfattede det som værende et eller andet fetish/bundløst påfund - havde ikke helt gennemtænkt de praktiske implikationer/problemer ved en bogstavelig talt heldragt.

Så min plan er nu at fremskaffe en form for kæde jeg kan sætte fast i ryglynlåsen, som kan gøre det muligt for mig at lyne op/ned. Så må jeg gå på toilettet ved at bruge aflukke og droppe pissoir.

Men indtil det er på plads, må debuten desværre vente.

(Tror nok dragterne mest er møntet på fetish- og s/m-lege, hvor der er en partner i nærheden. Og så er det jo ikke noget problem med lynlåsen. Men det er ikke helt gennemtænkt som single weirdo - må jeg jo tilstå :) )

Opdatering: Nå, med lidt mere eksperimenteren nhar jeg fundet ud af man også kan kravle ind forfra, og så er der ikke noget problem - man skal bare lige dreje tingene lidt. Men ved ikke om jeg kan holde det ud i længden - det virker som om det bliver ekstremt varmt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 1. januar 2009

Wax on, wax off

Ingen kommentarer
Efter skidrop var der så en Karate Kid film jeg ikke kendte - The Next Karate Kid. Denne gang en meget ung Hillary Swank som lærlingen (og hun er vitterlig meget ung - og nærmest bogstaveligt rent tits and ass + lidt teeth). Men filmen var overraskende god - desværre med crappy slutning.

Men fik mig til at tænke på hvor god den oprindelige Karate Kid film var - og at den, sammen med The Breakfast Club nok er de bedste ungdomsfilm jeg kan huske fra min tid i den alder.

Men et spørgsmål er ihvertfald stadig åbent: hvem ville vinde i en kamp mellem mr Miyagi og Yoda?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Bekendte eller kendte?

Ingen kommentarer
Det går lige op for mig, at en af de piger jeg mente at kende fra Amigo Bar i nat, egentlig ikke er en jeg kender, men er relativt kendt skuespillerinde. Kan sgu godt være forvirrende ind imellem. Men ved da så nu, at hun kan li' Jägermeister, ihvertfald :)

Som da jeg i går eftermiddag handlede ind i SuperBest, og så en jeg vidste jeg kendte et sted fra TV - men måtte bruge det meste af indkøbsturen på at prøve at komme i tanke om hvorfra. (Lorry, nu DR Sporten)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

The Saga continues...

Ingen kommentarer
Modtog så ellers brev fra posten igår, mine dragter skulle nu befinde sig på mit lokale posthus (det rigtige endda!). Så for 310 kr alt inkluderet kan jeg nu få dem udleveret.

Det vil jeg jo så prøve at få imorgen - bliver spændende at se dem. Og håber jeg kan afprøve nogle af dem i den kommende weekend. Ville gerne have haft dem her inden nytår, men det blev så tilgengæld den gamle dragts (nok) sidste tur. Vel egentlig meget passende.

Stadig lidt pudsigt at det har taget relativt kort tid at få tingene fra Kina, ifht hvor lang tid det tager at få dem fra Kastrup. Og hvorfor laver de egentlig ikke udbringning på sådan en pakke? Man skulle godtnok synes den var betalt? Nå - ligemeget; er alligevel sjældent hjeme når de bringer ud.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Nytår

Ingen kommentarer
Og så til debriefing af nytåret.

Startede med hendes majestæt dronningens nytårstale hos ex'en og vore børn, med efterfølgende middag. Og vi så en del afsnit af Klovn, som jeg gav hende til hendes fødselsdag - altid godt.

Har dog lidt mén efter aftenen, da min ældste kom til at træde eller hoppe på min storetå. (Han påstår han ikke hoppede, men det føltes det nu som.) Tror jeg mister neglen, den ser ihvertfald ikke god ud idag - fatter ikke jeg kunne danse så meget som jeg gjorde, senere.

For efter midnat, og efter at have set de obligatoriske raketter med sønnerne (dvs, den yngste ville ind såsnart han kom udenfor), gik jeg hjem, iførte mig leoparddress, og videre på Amigo Bar.

Der var en gruppe lesbeskie østrigere som var ganske hyggelige, og en dejlig dygtig danserinde fra Australien - det er ikke så tit jeg rent faktisk nyder at danse sammen med nogen, men hun var en fornøjelse.

Og ellers en del søde piger - både allerede kendte og hidtil ukendte. Men meget forvirrende på den måde at en del var ret pågående, men samtidig havde fyr med.

Så det blev der ikke noget af. Kunne ellers godt have brugt en scoring. (Og vågnede iøvrigt op med så stort jern at jeg spekulerer på om der var viagra i min øl?) Men der er jo en weekend på vej, hvor en del kan ske - se også næste post.

Og så var der skidrop da jeg vågnede her ved lidt i 2-tiden. Så alt er som det skal være. En japaner, som vist hed Sushimoto, mødte ikke op til start. Det kan jeg sgu godt forstå.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Selvlært danser

Ingen kommentarer
Når jeg nu påstår overfor folk, at denne blog fungerer lidt som en FAQ, må jeg vel også se at få besvaret nogle af de mest frequently asked.Og toppen af det må vel næsten være, hvor jeg har lært at danse.Svaret er ingen steder. Eller måske lidt fra Eldorado? Jeg ved det ikke.Jeg ved, at første gang jeg bemærkede at der var en speciel reaktion var ved en familiefest, hvor jeg og min bror slog os løs til The Number of the Beast (Iron Maiden). Skolefester skete der vist ikke det store til. Men da jeg begyndte at gå i byen - i starten var det mest U-Matic, og siden Kracnapolsky, fik piben en noget anden lyd, og jeg opdagede at jeg åbenbart kunne noget særligt.Bedømt ud fra folks reaktion - for som jeg selv følte det gjorde jeg som jeg troede man skulle. Men det var åbenbart lidt specielt.Mere vigtigt er nok, at jeg i dansen har fundet en form at udtrykke mig på, som de fleste nok ikke forstår. Men jeg har hørt musikere tale om musikken som en form for sprog som musikere forstår indbyrdes, på tværs af alle mulige andre sproglige barrierer. Og den samme oplevelse har jeg med dans - som nogen gange er kommet meget konkret til udtryk.Men idet jeg ellers ikke er jordens mest kommunikerende menneske, har dansen nok fået en endnu mere central betydning for mig, end den ellers ville have haft.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

RIP

Ingen kommentarer
Skulle egentlig til at skrive nogle lidt mere sammenhængende ting om nytåret end i morges, men ser lige at Gert Petersen er død - og han fortjener lige en note med på vejen. Han var i stort set hele min barndom og ungdom synonym med SF, så selvom man ikke har hørt noget til ham længe er det sgu vemodigt at han nu er gået til de evige jagtmarker.

Og hvad skal foreningen til Gert Petersens forskønnelse dog stille op med sig selv nu?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Godt Nytår & Welcome to the Pleasure Dome

Ingen kommentarer
Ok, er nok lidt for kvæstet til at analysere det nye (og for såvidt det gamle) år endnu. Men skal lige skrive, hvis der rent faktisk skulle være nogen der finder dette udfra at google leopardrengen - som jeg har foreslået et par stykker i nat - at jeg kan kontaktes på leoparddrengen.snabel-a.gmail.com (og snabel-a skal altså erstattes af @....)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 29. december 2008

Når rygmarven strejker

Ingen kommentarer
Må sige jeg har svært ved at finde ud af hvilket ben jeg skal stå omkring den aktuelle aktion/msåke invasion af Gaza. Normalt befinder jeg mig (næsten) ubetinget på palæstinensernes side - men efter Hamas har taget over i Gaza er det blevet mere & mere betinget hvad angår den side (ikke Vestbredden!).

Ikke fordi jeg ønsker befolkningen på Gaza noget ondt - men synes man må sige at Hamas virker uden for rækkevidde af nogen form for forhandling - og man må jo trods alt anerkende Israels ret til at forsvare sig, når der er tale om direkte angreb med raketter - også selvom man mener Israel selv har skylden langt hen ad vejen for tingenes tilstand.

Jeg tvivler dog på at bombardementer af Gaza's helvede vil føre til noget positivt, men hvad pokker skal de ellers gøre - så langt forstår jeg Israel.

Iøvrigt har jeg rimeligt god fidus (well, alt er relativt) til Israels fungerende premiérminister, Tzipi Livni som vel er det mindst onde man kan få, som samtidig har en (spinkel) mulighed for relativt bred opbakning. Og hvis hun ikke træder i en eller anden form for karakter er det nok helt sikkert det bliver Netanyahu næste gang - og det vil være en katastrofe - igen-igen.

Så - ved sgu ikke hvad jeg skal synes.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.