Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 1. august 2009

Dyrt

Ingen kommentarer
Fandme dyrt i flæskesvær, i dag har jeg købt 3 poser gammeldags, og de har crunchet sig igennem dem på ingen tid. Måtte også tage flere glas i brug.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 31. juli 2009

Flæskesvær

3 kommentarer
Endnu bedre end chips var flæskesvær. Jeg har nu fundet ud af, at hvis de to typer parrer sig sammen, får de en ekstra stor orm som barn. Lyserød med striber. Men tilsyneladende er det lidt som med muldyr, for de med striber får vist ingen børn.

Har måttet tage et par nye syltetøjsglas i brug, der blev for trangt i kun et, og det trænger vist også til at blive vasket. De lægger nogle ikke helt lækre slimspor.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 30. juli 2009

Hudorme

Ingen kommentarer
Ok, chips var effektivt, de har formeret sig, og forekommer en del større. Da de kom ud fra min næse var de vel max et par millimeter, men en af dem er nu helt oppe på 1 centimeter. Jeg kan også se der er to typer, en lyserød, hudfarvet en, og en anden type som er helt hvid, med en enkelt mørk plet i hovedet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 29. juli 2009

Chips

Ingen kommentarer
Hvad spiser sådan nogle hudorme egentlig? Nu har jeg prøvet at give dem nogle franske kartoftler. De var med Sour Cream & Onion, det er måske ikke så smart. Men de vænner sig vel til det.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 28. juli 2009

Den Gamle Fabrik

Ingen kommentarer
Kan I huske igår, da jeg nævnte noget med underlige bevægelser?

Den var sgu god nok. Det viser sig, at da jeg ordnede ansigt i lørdags, inden jeg skulle i byen - så de hudorme jeg fjernede ved den lejlighed, de har levet videre, og endda formeret sig.

Nu har de fået et nyt sted at bo, i et syltetøjsglas fra Den Gamle Fabrik.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 27. juli 2009

Aflyst

Ingen kommentarer
Fuck en dag. Hele tur til Marielyst er så blevet aflyst - et eller hysteri med min mor.

Men fuck det, det er sgu også meget fedt at være fri for. Ungerne har jeg sendt tilbage til deres mor, så kan hun rode med dem, de var sgu også bare hysteriske hele tiden.

Så nu sidder jeg her, med ferie, og ved ikke rigtigt hvad jeg skal lave. Herligt. Nå, finder jo nok på noget, men lige nu sidder jeg og stener lidt.

Synes der lidt underlige bevægelser fra den her underkop på bordet? Men det er vel bare del af mit underlige humør...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ferielukket

2 kommentarer
LUKKET TIL DEN 6/8
I MÅ HYGGE JER
(men watch this space - helt dødt bliver her ikke)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 26. juli 2009

PostDanmark Rundt

Ingen kommentarer

For de som holder af touren og cykelløb i det hele taget, kan jeg anbefale at gå og se the real thing, i form af PostDanmark Rundt. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, men man får da en fornemmelse af løbet.

Jeg selv plejer at være der med ungerne på opløbsstrækningen på Frederiksberg Allé - ca 175 m fra mål. Det kommer vi så ikke til i år, for vi er jo sydpå.

Men jeg kan kun opfordre til at prøve det - jeg glemmer aldrig første gang jeg var der, og opdagede hvordan man ligefrem kan mærke lufttrykket fra et felt som passerer forbi - næsten lydløst, bortset fra en smule summen fra kæder.

I år er det søndag den 2. august på Frederiksberg Allé. Og så er det iøvrigt også ret meget folkefest - hvis man er i det humør kan man bestemt møde mange mennesker, få sig nogle pøller og nogle fadøl. Det har tit haft lyst til at slå mig løs i, men har jo endnu altid skulle været ansvarlig forælder.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Afsked

Ingen kommentarer
Farvel til Tour de France. Et interessant et af slagsen, men det har altså ikke budt på de allerstørste oplevelser, efter min mening. Mon ikke det kommer i løbet af de næste år, når de unge folk får vokset sig rigtigt til?

Ellers en dag præget af noget for sen opvågnen, efter alt for sen gåen i seng. Og at jeg skulle overtage børn, og havde en hel masse planer, som jeg selvfølgelig så ikke havde tid til.

Og at overtage børn - efter 3 uger - var selvfølgelig herligt, men man har jo helt glemt hvor omfattende det er.

Så jeg har lidt travlt her til aften; der skal ordnes lidt af hvert inden vi tager til Marielyst imorgen. Ikke mindst har jeg jo planer om at lægge lidt til jer, mine kære læsere, så I ikke kommer til at kede jer alt for meget. Eller glemmer alt om mig.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Bortset fra det

Ingen kommentarer
Det var jo en ganske herlig nat. Jeg hjemsøgte Ideal Bar, og dansede vel der nogle timer. Jeg havde jo opdaget på vejen at jeg både havde glemt bælte og sedler, så det måtte jeg klare mig uden.

Bæltet virkede ikke som om det var det store tab, og sedlerne... det vil google søgningerne jo vise. Der er godtnok nogen, jeg godt kan tænke mig at blive fundet af...

Alt i alt føltes det som ganske fortryllende aften, og ja - der er mange jeg gerne vil findes af. Men det må vise sig.

Ellers gik jeg på Amigo, og det var også sjovt, og jeg blev hevet videre på Guldregn, og det var ekstra fint, da jeg ikke selv havde penge med på det tidspunkt.

Jeg håber i piger som kigger med derfra finder forløsning på anden måde!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Havde lovet et tegn

Ingen kommentarer
Havde faktisk spurgt efter det længe her til morgen. Ville vise denne pige jeg godt kan li', at jeg har fuld kontrol over den her blog... sejt ikke?

Og hun endte så med at sige noget jeg kunne vise det med. Som jeg ganske kort efter, da der skete sjove ting på Vesterbrogade, fuldstændig glemte.

Så nu spænder jeg noget andet for vognen, men jeg tror i det mindste hun vil forstå sammenhængen.

Men stadig dumt at spørge om, når man nu ikke kan huske fra næse til mund.

Og så vil jeg lige give den helt personlige meddelelse, at jeg rigtig godt kan li' dig - ikk? Og tak for i aften, og her til morgen!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Zappo

Ingen kommentarer
Jeg føler at aftenen må tilhøre Zappo - sølvdjævlen! Og jeg prøver vist Ideal Bar om en times tid, eller så.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.