Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 27. marts 2010

Man kan altid stole på lækager i Forsvaret

Ingen kommentarer
Således også denne gang. Hvis jeg skal være alvorlig omkring X-Factor, hvad jeg næsten ikke gider, men alligevel. Jeg synes det er fortjent, og måske den første vinder der rent faktisk vil blive til mere end en døgnflue. Ikke fordi han er skidego sanger, teknisk, men fordi han har en eller anden karisma, som udtrykkes når han synger. X-factor om man vil. Så til lykke til Viggo Thomas fra X-Factor.

Kom så ellers til at tænke på Kim Carnes under Tines første sang i aften, så der skal da også lige graves op fra gamle dage:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

SMS-svindel i X-Factor!

Ingen kommentarer
Jeg har lige sendt en sms med VI til 1212, fordi jeg synes Viggo fra X-Factor skal vinde. Og så får jeg en sms tilbage:
Vi forstår desværre ikke den sms du har sendt til os på 1212. Kan du have glemt noget eller skrevet forkert? Kig efter og prøv igen. Mange hilsner DR
Svindel og humbug. Jeg ved jeg skrev rigtigt: VI til 1212 - hvor svært kan det være?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvad pokker skal det gøre godt for?

Ingen kommentarer
TV2 Nyhederne havde her til aften et indslag om at regeringen reducerer afgiften på flasker med 50%, fra kr 1,60 til 0,80. Hvilket vil medføre, at det er billigere at bruge nye flasker, istedet for at genbruge dem vi kommer i flaskecontaineren. Hvilket medfører et 7 gange så højt energiforbrug.

Skatteminister (tidligere miljøminister) Troels Lund Poulsen begrunder det med, at han ikke synes det er den rigtige måde at lave miljøpolitik, via sådanne afgifter.

Ærlig talt - har manden spist søm? For det første: hvad er det for noget vås: selvfølgelig bruges netop afgifter da til at fremme en miljømæssigt hensigtmæssig brug af ressourcer. Det er da netop måden at lave miljøpolitik i et kapitalistisk marked, bortset fra deciderede forbud?!

Og for det andet: Hvad helvede er formålet med at ødelægge genbruget af flasker? Jeg kan absolut ikke se hvem det gavner, lige bortset fra nogle flaskeproducenter (og jeg vil opfordre dem der har mulighed for det, til at tjekke deres lobbyvirksomhed i forhold til regeringen grundigt). Alle andre vil det være til gene for.

Jeg fatter det ikke.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Et godt, billigt hotel i Venedig

2 kommentarer
Jeg forstår det er noget folk søger efter, og det kan da også være svært at finde.

Men jeg og eks'en + den ældste (som dengang var den eneste) var i Venedig for nogle år siden, og da boede vi på et rigtigt, rart lille hotel, som faktisk var rimeligt billigt i forhold til omgivelserne. Som jeg husker var det noget med 70 € pr overnatning (sidst i april), inklusive morgenmad.

Det lå så også ude på Lido (den her langstrakte ø, som ligger ude "foran" i lagunen), så man bor ikke inde i selve Venedig proper. Men det var vi faktisk ganske glade for - en del mere ro, og bedre luft. Og turen ind tager ikke særlig lang tid (og så får man udsigt til et dejligt stort Campari-skilt, når man om aftenen sejler tilbage mod Lido).

Hotellet hedder La Meridiana (som ligger her), og anbefaling er hermed givet videre.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Dagens motto

2 kommentarer
Dyslektikere og nordmænd, forener Eder

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 65: Hvilket fupnummer

Ingen kommentarer
En liberal tænketank har opfundet dette spil, som medfører at de øverste skummer fløden, altimens de nederste skal betale.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Gak til Esbjerg

Ingen kommentarer
Manneken Pis skider åbenbart også?
Christian H. Hansen - partistifteren - synes det er galt med alle de som tisser og skider i gaderne - især i Esbjerg står det åbenbart grelt til, kan man forstå. Og han vil have prisen for ugerningen op på 5.000 kr.

Umiddelbart synes jeg det ville lyde rimeligt med en differentiering? Og der bliver også nævnt opkast i indlægget, jeg er lidt i tvivl om det bare var for at beskrive Esbjerg, eller fordi det også skulle belægges med bøde? Det synes jeg så er lidt groft unfair, for opkast har det jo med at komme pludseligt og uvarslet - og endda nogen gange uden man selv er skyld i det.

Så det skal nok blive et interessant lovgivningsarbejde.

Anyway - det fik mig til at tænke på en mindre anekdote. Jeg havde været til julefrokost på min daværende (ganske store) arbejdsplads, og på et tidspunkt går jeg og min kollega mod indre by, retning Floss. Tiden er starten af halvfemserne. Efter at have ligget lidt under Puletræet på Rådhuspladsen styrer vi i en total Rune T. Kidde brandert videre af Studiestræde. Hvor kollegaen finder ud af, at nu skal han altså pisse.

Jeg prøver faktisk at fortælle ham, at det synes jeg ikke er skidesmart, for vi er på Floss om 1 minut. Men nænej, han skal sgu pisse nu!

Og bedst som han står der og overspuler en port, kører politiet forbi. Og jeg tror faktisk de bare ville være kørt forbi, men i det strålende humør han er i - og det hører med at han var sådan lidt skabsautonom, og det kom jo ud der - begyndte han at råbe efter politiet. Jeg kan ikke huske hvad, men de stoppede ihvertfald. Og begyndte at udspørge ham om hans forehavende, og havd han nu hed, og de sidste 4, og dem behøver jeg ikke oplyse. Hele møllen.

Og jeg stod bare og rystede på hovedet. (Tror jeg - jeg kunne vel sikkert godt have fundet på at indskyde "Mjæn dje' er da Pisserenden?", men jeg holdt mig vist i skindet.) Men efter at have fået hans navn og adresse kørte de videre (med hilsenen "Farvel, Tarzan" til ham). Og kollegaen var ganske overrasket over at de havde været så fredelige, for han kunne godt se det ikke var jordens smarteste forestilling.

Nå, vi vælter videre på Floss, og ryger ind i dagens & nattens sidste snestorm.

Om mandagen er han meget brødebetynget, og fatter endnu mindre at de bare lod ham gå. Det finder han så ud af om torsdagen at de heller ikke bare gjorde, da en fin lille bøde kommer ind af hans brevsprække.

Morale? Tror ikke der er nogen. Men det var en ganske underholdende historie at overvære fra sidelinien. Og jeg tror lidt mere fornøjelig, end hvis det var en som sked i Esbjerg.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Svært at finde dans

4 kommentarer
Well, som adviseret tog jeg på Vela, lesbisk bar i aften. Og det var da meget sjovt at oplve... og anderledes. Der var rigtig mange hatte. Og lugten var anderledes - en del af det var fra de mange stearinlys, men det meste var forskellige former for parfume og deo. Jeg kunne godt have nogen mistænkt for at tro på den der Axe-reklame, hvor pigen scorer mandens deo, og så i bussen antastes af diverse kvinder - og så bruge det lidt for meget.

Men jeg fik min jordbærdrik (som var ganske udmærket, og ikke dyr) - men jeg fandt ingen tegn på hende som havde anbefalet, og som jeg havde nogen forventning om ville være der.

Så jeg var der ganske solo, og fandt ud af at danse - men det blev altså en anelse underligt i længden. Jeg følte mig lidt som en cyklist på en gangsti, som havde en lækker cykel og for den fik beundrende blikke - men iøvrigt kun blev tolereret og ihvertfald ikke skulle sætte for meget gas på. (Især efter jeg først havde trådt en pige over tæerne, og kort efter ramt hendes kæreste i hovedet med en albue. Begge dele noget jeg faktisk vil påstå var deres egen skyld - jeg har sjældent oplevet noget så klodset - men det hjalp ikke på hjemmefølelsen.)

Så efter en times tid, og uden nogen dukkede op der mente de kendte mig fra nogen blog, gik jeg over på Amigo. Hvor jukeboxen er endegyldigt i stykker, og volumen var nede på det musik der blev spillet (på grund af andre bartendere som jeg før har beskrevet). Så der tog jeg en enkelt øl, og gik videre til Ideal Bar.

Hvor der var meget mærkelig musik - Balkan møder Bollywood. Højst, højst besynderligt. Men endu flere hatte, og nogle meget energiske indiske mænd, og en hel masse trutterut. Og jeg var også energisk en lille time, men det var altså lidt for mærkeligt i længden.

Så gik tilbage til Amigo Bar, hvor der nu var tyndet ret meget ud (desværre), men tilgengæld højere musik. Og indimellem kom der da dansabelt musik, så jeg fik også danset lidt der. Og snakket med diverse.

Så i virkeligheden var det en meget ok aften... men uden nogen som helst rød tråd, tilgengæld rig på wtf-momenter; og en masse gang frem og tilbage.

Og Vela - jo, vil gerne komme der igen en anden gang, men det kunne altså være rart med en eller anden form for guide.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 26. marts 2010

Online Shopping

Ingen kommentarer
Mere information fra EU på et højt plan. Dennegang (åbenbart) om handel online. Og! - man kan vinde en USB-stick på hele 1 GB, hvis man deltager i quiz'en!! Nøj!


(Og, ja, jeg betales altså per klik. Ellers ville jeg nok ikke se meget formål i at bringe den.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Mummelums

Ingen kommentarer
Det er efterhånden længe siden, men i anledning af forår og forestående lesbisk eksperiment, har jeg idag lavet vodkasmoothie. Og det er altså stadig lækkert!!

Og så lige et tip: jeg så tidligere, at TP havde første og anden sæson Californication til 99,95 pr sæson. Og det kan altså anbefales at investere i til den pris, hvis man ikke har set serien, og har lyst til en ganske god historie + en del underholdende nøgenhed.

Og lidt mere diverse: så lige et indslag om gratis førstehjælpskursus i TV Avisen, og det besluttede jeg da at jeg vil melde mig til - for jeg synes altid de kurser har kostet penge, og så humanitær er jeg ikke. Men gratis er det vel næsten en forpligtelse.

Nu er sitet tilsyneladende nede i øjeblikket (nok på grund af overbelastning), men ellers skulle man kunne det på folkehjaelp.dk.

[Opdatering]: Det der førstehjælp har en meget indviklet side - det var ret svært at finde bestillingssiden. Men det lykkedes. Og her er link til at bestille gratis førstehjælpskursus.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Justitia er blind - og tilsyneladende døv

Ingen kommentarer
Og sådan må det jo være. Det er jo bestemt glædeligt, at det lykkedes for storebroderen til en af de tre dømte for "massevoldtægten", at få pigen til at indrømme sin løgn. Og at det lykkedes at få den Særlige Klageret til at lade sagen gå om; og at det lykkedes (i tredje omgang) at få retten til at tro på drengenes historie.

Men jeg har svært ved ikke at finde det forbløffende, at to retsinstanser har kunnet fæste så meget lid til hvad der har været en løgn fra ende til anden, af en enkelt person - stillet overfor en ganske anden (og sand) forklaring fra 3 personer.

Kan det have noget at gøre med de forskelliges baggrunde? Og udseende?

Jeg håber nogle domsmænd og dommere tager et meget dybt kig ind i sig selv. Og måske især den dommer, som i sin præmis skrev, at han ikke kunne forestille sig, at en hvid, dansk pige ville have sex med en mørk, muslimsk perker dreng for prisen på en billet.

Anyway - jeg kan ikke lade være at forestille mig den situation, hvor drengene var blevet udvist. Hvilket de meget vel kunne være blevet, under lidt andre omstændigheder. Så havde det nok været umuligt at blive renset.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Deroute

2 kommentarer

For et par år siden skulle jeg købe et månedskort til DSB, fordi jeg i en periode arbejde ude i forstæderne. En særdeles kompetent dame hjalp mig til at købe det rette, og sørgede for at jeg sparede nogle penge på købet (da det var over helvvejs inde i måneden, jeg kan ikke huske den præcise teknik, men jeg sparede ihvertfald noget), fik mig i abonnementsordning så jeg sparede yderligere, samt pendlerordning, såjeg fik penge retur når der var forsinkelser på strækningen.

Så blev DSBs billetsalg slået sammen med DSB kioskerne. Og jeg har siden købt is (til drengene) hos hende - det var tydeligt at hun savnede at jobbet fortrinsvis handlede om billetter, et område hun var ekspert i. Og det klippekort, jeg købte hos hende, selvom jeg ikke engang havde brug for et nyt, endnu - det var ligesom ikke nok. "Sådan er tiderne jo," som hun sagde, da jeg nævnte sammenlægningen.

Nu kan hus så se frem til at skulle stå i 7-Eleven, i en af deres uniformer. Det må altså være hårdt for en, som tydeligvis brændte for og var engageret i DSB. Men sådan er tiderne, åbenbart.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 25. marts 2010

Sex sælger

3 kommentarer
Uimodståelige Høegh
Det har den relativt nye fødevareminister, Henrik Høegh, måttet sande, efter han igen og igen - ganske ufrivilligt - benyttes som blikfang af grådige købmænd i forstæderne og provinsen.

De har simpelthen fået øjnene op for, at kvinderne er vilde med hans udseende, og benytter det faktum skrupelløst for ussel mammon.

Henrik Høegh er lækker og udstråler sex - det kan man ikke komme udenom. Men bed da i det mindste om hans tilladelse, inden i misbruger ham sådan! Og betal ham da et ordenligt honorar, hvad ligner det...

Det næste bliver vel at en eller anden blogger skriver noget med Henrik Høegh nøgen, blot for at lokke kvinder til som vil have hans krop?!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 24. marts 2010

Leoparddrengen i Løvens Hule

Ingen kommentarer
På fredag prøver jeg noget nyt - istedet for Amigo, som jeg har været lidt skuffet over på det sidste, forsøger jeg mig med at gå på nærliggende lesbisk bix, som jeg har fået anbefalet.

Og - ved nærmere eftertanke - what's not to like. Hvis det er det homofile frisind & morskab som annonceret? Og masser af kvinder? Stort set ingen mænd (som - undskyld mig kønsbrødre - jeg for det meste synes er i vejen i byen).

Lyder egentligt ret perfekt. Så er der lige det med, at jeg nok ikke skal forvente at score noget - men det gør jeg jo alligevel aldrig.

Så jeg er lidt spændt på hvad det er for et sted. Og hvis det er helt galt ligger Amigo ikke mere end 5 minutters kravlen væk...

Nu kender jeg jo ikke dynamikken og tiderne dér, men jeg gætter på jeg er der ved ½2 - 2 tiden.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Bush vasker sine hænder...

Ingen kommentarer
...eller han tørrer dem ihvertfald.

Efter at have trykket hånd med nogle haitianere efter jordskælvet, blev det åbenbart for meget. Og hænderne måtte tørres af - i Bill Clintons skjorte.

10-16 sekunder inde.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Jeg sagde det jo...

Ingen kommentarer
Så er beslutningen om nye fly droppet de næste år - ganske som forudsagt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Søren Krarup: Det er meningsløst

3 kommentarer
Ikke overraskende er Søren Krarup ikke indstillet på at det skal være muligt for homoseksuelle at blive gift i folkekirken.

Han mener sådeles at der er meningsløst, når de Konservative pludelig har fået en mening om det, og at de biskopper som går ind for det er tåbelige, og at han ikke giver 2 øre for dem.

Og han fortsætter: Og bøsser må jo slet ikke komme ind i kirken - de skal stå ude foran, i våbenhuset. Hvordan skulle man så kunne blive viet? Galimatias!!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En hurtig opdatering

5 kommentarer
Som Bloggalicious spurgte i en kommentar: Hvordan går det egentlig med planerne om et Superheltehovedkvarter (i det gamle Scala).

Og jeg kan oplyse: Det går faktisk rigtigt godt - sidst jeg checkede havde vi et sted mellem 8 og 9.000 underskrifter. Jeg regner med at vi stopper ved 10.000 og afleverer dem til Frank Jensen.

Så hvis man ikke har skrevet under endnu, så er det nok en god idé at skynde sig - ellers er det pludseligt for sent!

En bemærkning: normalt bør man nok ikke underskrive sådan noget anonymt, men i sagens natur må det være ok med superhelte alter egoer, ville jeg synes.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

That's pathetic 2

3 kommentarer
Jeg stødte på en google reklame her før. Der stod noget med en bog af Ruth Evensen, og så "Ruth det ik slut" (sic - uden apostrof), og så en web-adresse. Jeg var ret overbevist om at det var satire, så for ikke at bruge af reklamepengene klikkede jeg - desværre - ikke på den, men gik direkte på sitet for at finde ud af hvad det var. Havde jeg vidst at det ikke var satire, ville jeg selvfølgelig have klikket vanvittigt meget på den, for at tømme deres reklamebudget.

Men det var altså ikke satire, selvom jeg længe var i tvivl, for jeg havde svært ved at tage det alvorligt.
Nå, men det er altså et site, der mest handler om at Ruth-pigen har skrevet en bog (som udkommer 25. marts - men jeg regner ikke med nogen læsere her vil købe den....). Som vistnok handler om hvor stolt hun er omkring Ungdomshuset, og hvordan Faderhuset bestemt ikke har gjort nogen fortræd, at de er udsat for en smædekampagne, og så også noget med hendes datter, men da  gad jeg ikke høre efter længere.

Grunden til at jeg overhovedet nævner det, er fordi den video der indeholder "pressemødet" er dybt patetisk (i den amerikanske betydning). Der er åbenbart meget tomt, fornemmer man (man ser kun Ruth), og hun forklarer at der skule være kommet flere, men de er åbenbart ikke kommet.

Man kan jo ikke lade være at få den tanke, at hun tror hun kan lave en bestseller, som på magisk vis kan redde deres økonomi. Det tror jeg dog er nogenlunde ligeså virkelighedsfjernt som alt andet der foregår i hendes hovede. Men reklame, det får hun da - jeg har ihvertfald allerede leveret noget omtale.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 23. marts 2010

En Dødsstjerne ved Tagensvej

2 kommentarer
Panum Instituttet i dag
Et indslag i Lorry i dag, handlede om at der - selvfølgelig - er en del, som ikke synes det er en god idé med et højhus ved Panum Instituttet. De har ellers stærkt brug for pladsen - og jeg vil nok mene, at det er et af de steder hvor et højhus vel vil skade og skæmme mindst.

Men jeg ville synes det var lidt synd, hvis det skal komme istedet for Panum. For jeg kan faktisk - i modsætning vistnok til de fleste - godt lide arkitekturen, som jeg synes har nogle pudsige linier. Og jeg har ofte taget mig i at synes, at bygningen ligner en Star Destroyer fra Star Wars.

Det fremtidige Panum?
Især når en Dukke fotograferer den på en tåget januardag. Og det synes jeg altså ville være synd, hvis det skulle forsvinde.

Men, men, men - så slog det mig - hvis man nu som erstatning bygger noget som kunne ligne en Dødsstjerne, på 90 meter, så ville det sgu være ok! Det ville faktisk være mere end ok - det ville være fænomenalt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Av

2 kommentarer
Stakkels Iggy. Forleden i Carnegie Hall gjorde han, som han har gjort så mange gange før: kastede sig ud til publikum i et stagedive.

Desværre var publikum ikke helt med på, at få en sikkert storsvedende Iggy Pop med bar overkrop over sig - og istedet for at gribe ham, og sende ham på en tur rundt, trak de sig tilbage - så den gode hr Pop smadrede lige ned i gulvet.

Nuvel, der skal jo mere til at gøre Iggy Pop fortræd, så det overlevede han også. Men, altså.... hvad sker der for publikum nu om dage?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 64: Hvilke instrumenter

Ingen kommentarer
De er især kendt for at blive anvendt af dyrevelfærdsorganisationen Red Grisen.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 22. marts 2010

Billig natbus - noget af et skifte

Ingen kommentarer
Midt i al galden læser jeg så i en artikel, at man fra på fredag kan køre billigt med det offentlige om natten. Noget af en kovendning, i forhold til at det plejer at koste trekvart bondegård at køre med natbus.

Men der begyndte jo et tøbrud i forhold natkørsel, da metroen kom til. Og nu er S-togene jo også begyndt; så med nedsat pris - en 20'er i hele området - også på busser, begynder det jo at blive helt civiliseret. Dejligt!

Så skal jeg bare lige få husket at sætte min telefon op til det, for den har vist været spærret for den slags tjenester, opdagede jeg engang jeg ville prøve det der sms-køb.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Galde

4 kommentarer
Så har børnehaven åbenbart fremrykket tidspunkt for podernes udkørsel til skoven med et kvarter. Uden at fortælle mig det, andet end for et par måneder siden at sige at det ville skifte på et tidspunkt.

Så da jeg kom ned med min 10 minutter i 9, for at aflevere ved bussen kl 9, var de kørt allerede. Grumble.

Og så har USA fået deres sundhedsreform. Til lykke med den - både til USA og Obama, ingen tvivl om at det er et fremskridt. Men man skal ikke tro, at de dermed får et system der er åbent for alle. Man skal stadig aktivt forsikre sig, og betale for det - det nye er at alle har adgang til det. Men den hjemløse streetperson får næppe de store muligheder. Især ikke, da det tiltag som skal give folk penge til forsikringen er.... skattelettelser.

Jeg har fuld forståelse for, at det har været nødvendigt med en masse kompromiser, og man nok ikke kunne have forventet noget bedre, og at det under alle omstændigheder er et kæmpefremskridt. Men man skal ikke begynde at tro, at de dermed får et system der minder om det danske. (Som, nedslidt og udsultet som det er blevet, i sin grundide da ihvertfald er nogenlunde retfærdigt.)

Hvad ellers? Jo, var på Thai-restaurant i går, en som i gamle dage var god og billig. Men u var den blevet dyr og dårlig. Smukke tjenerinder, men det kan ikke ændre på helhedsindtrykket.

Nå, tror jeg vil gå og give den yngste smæk...  bare sådan for at afreagere lidt!

(Iøvrigt - var det ikke en idé med en lakridsbelagt bøf? Så kunne man åbne Galde & Jensens Bøfhus...?)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 21. marts 2010

Radio Lu-xem-bourg

Ingen kommentarer
I dag hører jeg ikke meget radio. Men en overgang i mine teens gjorde jeg. Til at starte med, da jeg fik egen radio/kassetteafspiller var det P3. Men så opdagede jeg mellembølgebåndet, hvor man kunne tage udenlandsk radio. Og opdagede især de engelsksprogede udsendelser fra Radio Luxembourg.

Hvilket jo var fantastisk. For dengang var det stadig sådan, at tingene i England var 3 måneder længere fremme end i Danmark - og dermed også i Storhertugdømmets radiostation på 1440 KHz. Så, med undtagelse af På Slaget 12, og andre nationalklenodier på den tid, var jeg auto klar over hvad der ville blive et hit om 3 måneder, bare ved at høre den kanal.

Ikke at det på nogen måde hjalp mig til noget som helst - men det har vel givet mig en føling af at have fingeren på pulsen...

En DJ der var på stationen husker jeg især - han havde mange af de sene udsendelser, det vil sige dem der sluttede klokken 5 om morgenen. (Og jeg skulle møde i skole klokken 8. Hæ.) Han hed Bob Stewart, og havde en ganske dyb stemme. Og jeg kan stadig huske hans afslutningsreplik, som han fyrede af der kl 5 minutter i 5, ganske fast: "This is Bob Stewart - wishing you a good night & good morning - wherever you are!"

Senere begyndte jeg så også at høre lokalradio fra københavn. Radio Sokkelund, Radio Rosa og Christiania Radio var noget af det jeg hørte mest. Men jeg skiftede meget fem og tilbage, for det kom an på hvad jeg læste - jeg fandt ud af, at hvis jeg læste noget på dansk, var det bedst hvis radioen kørte på engelsk, hvorimod hvis jeg læste på engelsk skulle radioen helst være på dansk.

Og det har nok været hovedårsagen til at jeg efterhånden forlod Radio Luxembourg helt. Det blev siden til RTL TV, og radioen lukkede... men på det tidspunkt var jeg forlængst væk. Og hører altså stort set ikke radio i dag.

Men især et nummer kan få mig til at tænke på den radio. Okay - 2. Radio Gaga med Queen kan også, men det er fordi det nærmest handler om den radio, eller lignende. Men Mike Oldfields Moonlight Shadow (Maggie Reilly synger) lå nummer 1 præcis på det tidspunkt da jeg først begyndte at høre stationen, i '83. På det tidspunkt havde den ligget nummer 1 meget længe, så de gad næsten ikke snakke om den mere - men for mig var den ny, og den blev også først et hit i Danmark nogle måneder senere.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.