Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 13. juli 2011

Dallas vender tilbage?!

Ingen kommentarer
Syret at fortsætte den serie 20 år efter - men det er åbenbart hvad man gør. Umiddelbart er jeg meget skeptisk over om den kan holde i forhold til konkurrence fra de mange klasseserier der skabes i øjeblikket.

Men ingen tvivl om at vi har brug for noget socialistisk propaganda, som Erhard Jacobsen betegnede serien...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 12. juli 2011

Hvor bliver medierne af?

Ingen kommentarer
Når det israelske parlament vedtager en lov, som gør det straftbart at opfordre til boykot af ulovlige bosættelser på Vestbredden - så skulle man da næsten synes, at det fortjente omtale i danske medier?

Især i et Danmark, hvor vi har en regering som nærmest har startet et korstog for ytringsfriheden?

Men, nej, ikke et ord. Jeg ville ellers gerne se et interview med Søren Espersen. Ikke for det, jeg ved hvad han vil sige, men det vil være vederkvægende at få hans hykleri udstillet så åbenlyst.

Bemærk også, at manden bag loven, Zeev Elvin, begrunder behovet for den med, at de ikke kan presse udlandet til at gøre noget ved boykot, hvis de ikke selv har gjort noget på hjemmefronten først. Nu tror jeg heldigvis ikke, at Israel vil få noget som helst held med at prøve at få EU til at indføre anti-boykot love (det vil fandme være absurd, så skal vi alle købe et kg sharon-frugter ugentligt?) - men det betyder at det er noget vi kommer til at høre mere til.

Så kom da i sving, Danske Medier, hvorfor skriver I ikke om det?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.