Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 18. juli 2009

Skal i den grad i byen

5 kommentarer
Hvis nogen skulle være i tvivl. Jeg skal tage hævn over DMI og egen træthed. Så hvis nogen ser noget de tror er en løssluppen leopard i løbet af natten: vær kun en smule bange!

I may eat you, but only in a nice way... :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

"Der kan ikke sendes sms"

Ingen kommentarer
Kom lige til, ved et uheld, at tænde for finalen i AllStars på TV2, hvor de gjorde opmærksom på at der ikke kan sendes sms.

Nej, det tror pokker - det er trods alt længe siden programmet blev sendt første gang. Og det var dødssygt dengang, og i har pint os med en omgang mere siden; så hvorfor tor I lige den første gang er blevet så meget bedre siden dengang, at vi skal pines med det igen?

Så send da for helvede hellere Vild med Dans igen, hvis det absolut skal være. Eller hvad med genudsendelser af Lykkehjulet?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Tomatsalat

Ingen kommentarer

Har nu fået etableret forbindelse fra mit kamera igen. Et lille billede af mine Tour de France frokoster fra de sidste par dage. (Idag nuppede jeg så lige et par kippers til - udmærket!).

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Uhyggeligt

Ingen kommentarer
Med et halvt øje sidder jeg og ser Nyheder her kl 12. Walter Cronkite er død - amerikansk nyhedsvært og ikon, 92 år gammel.

Ikke synderligt sørgeligt, og ikke noget der berører mig. Så kommer Obama på, og holder en kort mindetale over manden - sikkert meget relevant for amerikanere, men ikke for mig. Alligevel opdager jeg pludselig at jeg har våde øjne - stadig egentligt uden at være rigtig berørt.

Hvad fanden er det Obama kan med sin stemme?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Noomi Rapace nøgen / Noomi Rapace nude

Ingen kommentarer
Ja, jeg beklager overskriften. Men det her er tildels en servicemeddelelse til de, som via google bliver ved at havne her, i en konstant jagt på en nøgen Noomi Rapace.

For her til morgen så jeg filmen Daisy Diamond (jeg skulle jo lave et eller andet, når nu DMI havde snydt mig). Og i denne må man sige hun er nøgen - det er hun vel ca halvdelen af filmen. Til at starte med med en kæmpemåtte, som man overraskes over en så spinkel pige kan have, siden barberet ned (ja, man ser barberingen).

Og man ser hende blive kneppet af Trine Dyrholm iført en strap-on, ligesom hun selv knepper en mand i røven, ligeledes iført strap-on.

Det er nu ikke en erotisk film. Det er en film, en fabel, om utilstrækkelighed som forælder, om skyld og skam, og jagten på syndsforladelse. I familie med Breaking the Waves.

På papiret en svensk film (nok derfor den ikke rigtig er kendt i Danmark), men bortset fra Noomi Rapace er alle skuespillere danske - i en mængde små roller er det stort set alle Tordenskjolds soldater der optræder.

Jeg kan ikke helt finde ud af hvor god jeg synes den er; men jeg vil godt anbefale den, for jeg tror godt man kan få noget ud af den uden at blive overvældet.

Og Noomi Rapace spiller ihvertfald skidegodt.

[Opdatering]: Se eventuelt også indlægget om Noomi Rapace's "efterfølger" i den amerikanske udgave af Mænd som Hader Kvinder, Rooney Mara nøgen.

[Opdatering 2]: Eller indlægget om Yasmine Garbi nøgen, det er hende som spiller Miriam Wu i filmene. I indlægget er der forøvrigt også er billede af hende og Noomi Rapace.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sagen om Regnen Der Blev Væk

Ingen kommentarer
Jeg har så meget lyst til at lægge sag an mod DMI. Helt ærligt - de har skræppet op i 3 dage om det her regnskyl, og så sker der ikke en dyt.

Eller rettere, det gør der sgu nok, bare et døgn senere end de har sagt, så jeg får ødelagt 2 nætter. Har checket nyheder, og de forventede undergangshistorier er udeblevet; så det er ikke engang fordi vi i København/Frederiksberg befinder os på en specielt tør plet - hvor det kl 21 hed at syndfloden kunne ramme os hvert øjeblik?!

Jeg endte med at være en anelse træt efter mine kulinariske udskejelser (hvor jeg syntes en flaske hvidvin passede meget godt til de der artiskokker), så henad midnat tænkte jeg at den der regn da vist ikke kom lige umiddelbart. Men ville lige tage en time på øjet, og så se situationen an, og hvis det stadig var tørvejr hoppe i en heldragt.

Udmærket plan, bortset fra jeg åbenbart er sovet videre efter den der time - og så vågner kl kvart over 5 og så er det hele lissom spildt. Fucking DMIs skyld det hele!

Og lummert? Ja, det er det også endnu. Amatører!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 17. juli 2009

Den første "porno"

Ingen kommentarer
Jeg kan huske to film, som må have været nogle af de første heavige erotiske påvirkninger jeg har haft. Og begge er nogen jeg så i selskab med min mor - analyze that.Den første blev sendt på DR (dengang der kun var DR), og var filmen Rødt Chok (Don't Look Now) som udover at være ret uhyggelig og med sær symbolisme i Venedig, bød på nogle heftige sexscener mellem Donald Sutherland og Julie Christie.

Muligvis ville de virke meget uskyldige idag, men for mig, i den alder jeg så dem, var dt pænt ophidsende.

Den anden film jeg virkelig husker, var mere eksotisk... og mere hardcore. Jeg tror det har været Grand, eller måske Husets bioraf vi så den i: Montenegro - eller Perler og Svin. Jeg kan ikke huske så meget af handlingen, andet end det vist var det sædvanlige kaotiske østeuropæiske (lavet af jugoslav i Sverige). Men der var en stripper, der lavede et show, der endte med hun var ganske nøgen, og skulle modtage en legetøjstank med en påmonteret dildo i sit inderste. Reelt så man det vel ikke, men i min hukommelse gjorde man. Ihvertfald følte jeg godtnok jeg havde set noget nyt den aften...


Men røv-irriterende at se de ting med sin mor - man får en forfærdelig masse mundvand, som man skal sluge uden dt kan høres, kan jeg huske. Men hun havde vist det samme problem.

Nu må jeg vist se at finde ud af hvor man kan købe Montenegro på DVD :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Kulinarisk dag

Ingen kommentarer

Tilgengæld for udsigt til regn, laver jeg godt nok lidt lækre ting til mig selv i dag: startende med en tomat/agurk/rødløg salat til Tour'en. Nu laver jeg så et par artiskokker - første gang jeg har gidet lave det, bare til mig selv.


Til "dessert" kan jeg skære nogle meloner og/eller mango.


Og ind i mellem, som tilbehør, hvad lysten nu siger, har jeg tzatziki og hummus. Og - tada - et par rigtig gode spanske pølser; så helt vegetarisk er det ikke.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Jeg tror bare jeg bliver hjemme

Ingen kommentarer

Jeg er godt nok ikke helt sikker - jeg har egentligt set meget frem til at gå i byen i aften. Men hvis vejret kommer til at blive så regnfuldt og vådt som de taler om, kommer der jo næppe til at være mange øjne i byen.


Og så vil jeg egentlig hellere gemme energien til i morgen. Så tror jeg sætter mig selv på standby, og ser hvordan tingene udvikler sig. Foreløbig er det jo stilhed før stormen/skybruddet.


Men hvis jeg går ud, bliver det Amigo. Det er tæt på, og ugen er iøvrigt af den rigtige slags (i forhold til bartender-team).

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 18: Hvilken dør-type?

2 kommentarer
Hvis indgangen til en skydebane er lukket af en skydedør, hvad er det så der lukker indgangen til et toilet?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 16. juli 2009

Godt kørt Nicky!

Ingen kommentarer

Til lykke med sejren! Det er dig sgu vel undt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En fortsat samtale

2 kommentarer
Jeg var så på vej på en mindre tur, da jeg passerer vores lokale betonbyggeri. På vejen passerer jeg en sort pige, somalisk eller sudanesisk, med tørklæde, bærende på en pose krydderblade - jeg gætter på det er koriander eller mynte. Først senere går det op for mig, at jeg allerede kender hende. Selv er jeg i shorts og ærmeløs t-shirt.

Bor du her? spørger hun bag mig.

Øh, næh, jeg på , jeg bruger det bare tit som genvej.

Nå.

Er du dansk?

Øh, ja, det er jeg...

Hvorfor taler du så så mærkeligt?

Det ved jeg ikke, gør jeg da det?

Ja. Bor du alene?

Ja... det vil sige nej... både og... Jeg mener, jeg har 2 drenge, som jeg har en uge, og så er de en uge hos deres mor.

Nå.

Og så sluttede samtalen ellers der, hun hun gik til en side, jeg gik videre ligeud. Jeg ved snart ikke om jeg tør gå der mere, det er næsten som at komme i hård terapi eller sådan noget?!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Afladskøber?

Ingen kommentarer
Så kom jeg ellers til at gøre noget jeg ikke plejer i går. Jeg plejer at være mere kynisk, og er vel nærmest generelt imod velgørenhed - en af grundende jeg holder meget af MyC4-konceptet.

Men nu var der et indslag i TV-Avisen, om Børnefonden der havde problemer - eller rettere, de sponsorerede børn fik problemer - fordi mange sponsorer var nødt til at trække sig, angiveligt på grund af økonomiske problemer forårsaget af finanskrisen.

Og så kunne jeg ikke lade være at lave en parallel i mit hovede til efterladte sommerhuskatte. Og tænkte at hvis det ikke kostede mere end et par hundrede om måneden kunne jeg vel godt overtage sådan et sponsorat; og så viste det sig jo, at det kostede kr 195,-.

Så jeg gik ind på deres site. I første omgang uden held, der var nok andre der havde fået samme tanke, for serveren sagde den havde for travlt. Men gjorde det så igen senere, så nu er jeg "ejer" af et sponsorbarn.

Hvem skulle nu have troet det...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 15. juli 2009

Manga Chicks

4 kommentarer

Jeg var inde i Fantask idag, hvor en gruppe på teenagepiger, iklædt hver deres manga-inspirerede outfit, var inde og købe nye forsyninger manga & anime.

Det var ikke en uniform, de havde hver deres stil. Og udover at der var en del pussenusset med farverige hårbånd med videre, var det altså også ret punket. Og var meget imponeret af den enes sko (eller var det støvler) med en 12 cm sål, som så iøvrigt også gik over i en høj hæl ovenpå.

Kan godt misunde, at der ikke var manga i min ungdom, så havde det da været en del sjovere at stå og hænge ud i Fantask; og der må da kunne laves nogle gode par af manga chicks og D&D-nørder? (Og de kan altid hygge sig med lidt Cthulhu-porno!)

Billedet her er ikke af dem - men et jeg fandt på nettet; men you get the idea. "Mine" var dog mere imponerende og gennemførte.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Fås de i Leopard?

2 kommentarer

Jeg er stadig meget lykkelig for mine Leopardsko, men jeg må sige: de her ser altså også ud som om de kunne være ret seje i leopard.


De hedder åbenbart Vibram FiveFingers og er en slags løbesko, der gør at man kan løbe som barfodet, men med beskyttelse. Tror lige jeg vil checke dem nærmere ud!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Jeg smelter

2 kommentarer

Jeg ved ikke om det bare er mig, eller min arbejdsplads - men jeg synes godt nok det er vamt & lummert i dag. Kan overhovedet ikke koncentrere mig om noget som helst - så får lavet ca ikke noget.


Så må man jo bare drømme om en pool.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

So ein ding muss wir auch haben

Ingen kommentarer

Da jeg kom forbi Axeltorv i går opdagede jeg at næsten hele pladsen var afspærret, og en stor kran var igang med at flytte nogle elementer af en slags.

Hvad pokker sker der her? tænke jeg. Heldigvis blev det hurtigt besvaret, da der hang et skilt om at der ville komme et Observationshjul (fancy navn for Pariserhjul). Som ville åbne 20 juli. 50 meter højt, såmænd.

Det lader til at den slags hjul er blevet højeste mode blandt byer, der gerne vil regnes som storybyer, og når vi nu skal have klimatopmøde og jeg ved ikke hvad, er det klart vi også må have sådan et.

Og da jeg jo synes at en blog skal foregå i byen, ligesom et Tour de France foregår i landskabet, ville jeg straks viderebringe oplysningen.

Straks og straks - jeg glemte det faktisk i går. Men nu er det ihvertfald viderebragt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 14. juli 2009

Så er det sommer!

Ingen kommentarer
Glem agurketid, Sankt Hans, høje temperaturer med videre. Men når DR begynder at sende meget, meget underlige pseudovidenskabelige katastrofeminiserier - som de gør netop nu - så er det man ved det er sommer!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Mod må være

2 kommentarer

At optræne sin ringmuskel og sit bækken til at kunne modtage en honningmelon i anus. Og dernæst, med melon indført, at gennemføre et bungeejump.


Eller er det blot idioti?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Etisk Råd & Den Virkelige Verden

Ingen kommentarer
TV2 Nyhederne havde et indslag her til aften, om en test der allerede fra 10ende uge, via en simpel urinprøve, kan fortælle om en kvinde er gravid med en dreng eller en pige.

Hvilket jo vil betyde, at hvis man er virkelig utilfreds med kønnet, vil kunne få en abort, indenfor den almindelige abortgrænse. Et medlem af abortankenævntet, psykolog Birgit Petersson, og et medlem af etisk råd, teolog Morten Kvist, var straks ude og mene at testen skulle forbydes.

For puhada!

Nu tror jeg reelt set ikke problemet er særlig stort - det ville være noget andet hvis vi boede i Kina, men det gør vi jo ikke. Men lad os sige, vi har nogle gale forældre som absolut ikke vil have en pige? Så kan vi mene om dem hvad vi vil - men strengt taget ville det måske heller ikke være det bedste for en datter at vokse op i det miljø?

Men det er jo sådan set irrelevant - testen findes, og lad os bare sige den skulle blive forbudt i Danmark. Så er der jo ikke noget til hinder for, at disse mennesker ville tage til udlandet og få lavet testen. Og siden få lavet en eventuel abort dér, eller herhjemme.

Højst sandsynligt ville der ved et forbud straks opstå nogle netsider, hvor man kan bestille en test, sende urinprøven, og få svar et par dage efter.

Så hold da op med at tale om forbud, som alligevel ikke nytter en brik, og blot vil være til hinder for at der tages fat om det egentlige problem:

Nemlig de tilfælde hvor faren har et bestemt ønske om barnets køn, og ønsker at presse moren til en abort. Det er ikke utænkeligt, og der skal man da ihvertfald sørge for at støtte op om moren, og sørge for at hun er orienteret om at hun hverken kan tvinges til testen eller aborten.

Men der er nok ingen tvivl om, at der vil opstå problemer i den retning. Men tag da fat om den nældes rod, istedet for at tale om latterlige forbud.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Lyserøde rulleskøjter

2 kommentarer
Så blev den yngste jo år i dag. Jeg gav ham et par lyserøde rulleskøjter (+ diverse beskyttelsesudstyr).

Mange vil sikkert undre sig over farvevalget, men det var hans eget ønske. Han har nemlig lyserød som en af sine yndlingsfarver. Det havde hans bror iøvrigt også i den alder, det er dog skiftet for nogen år siden.

Så det blev nogle skøjter med nogle fine disneyprinsesser på...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Daglig undren

2 kommentarer
Jeg ved godt jeg ikke er den eneste, end sige første til at bemærke det: men hvorfor er det, at man ca hver dag, i supermarkeder, skal se at folk - oftest kvinder, og oftest lidt oppe i årene - modtage alle deres varer. Og først derefter går det op for dem at de også skal betale, og begynder at rode i deres omfangsrige håndtaske efter deres portemonnæ, og efter at have fundet den skal de lige finde deres dankort.

Hvorefter de kan stikke det i terminalen, og efter et par fejlagtige forsøg indtaste den rigtige pinkode. Hvorefter transaktionen er gået igennem, og der er iøvrigt er åbnet en kasse mere.

Er de simeplthen ikke klar over, at det er muligt at finde kortet frem før? Og endda sætte det i, og endnu mere endda hvis man er heldig og avanceret indtaste pinkode, så transaktionen er helt klar til at blive gennemført når man godkender?

Jeg spekulerer ofte på, om man skulle forsøge at fortælle dem det, på en meget venlig måde. Men jeg er bange for at det vil blive taget ilde op - selvom deyt da vil være smart for alle, inklusive dem selv.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

De er smarte

2 kommentarer

Gøen er jo hundes måde at efterligne menneskelig tale. Men nu kommer det frem, at katte også har ladet sig inspirere af mennesker. Som sædvanlig dog på en mere snu måde: de har simpelthen fundet ud af, at variere deres spinden så vi mennesker bliver mere påvirkede af den. Så de kan få noget mere mad.


Man skal jo passe på med at lægge for mange menneskelige tanker i hovedet på dyr - men ærlig talt, de må da synes vi er godt dumme!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

We'll always have Paris

Ingen kommentarer
Til lykke til min yngste søn, som i dag bliver en del ældre. Og til lykke til Frankrig... øh, for at de for så mange siden fik smækket Ludvig og Co i guillotinen.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 13. juli 2009

Tøsedrenge!

Ingen kommentarer

Hvad fanden er det for nogle kommunistiske 5. kolonne demokrater, der begynder at brokke sig over at Cheney har brudt forfatningen en lille smule, og lavet sit eget hemmelige CIA-projekt? Og sat sin egen advokat til at bestemme hvem der måtte vide noget om det?

Enhver kan sige sig selv, at det ikke gik at fortælle kongressen noget, den korrupte bande ville jo med det samme ringe til Obama... undskyld, Osama og fortælle hvad der var gang i. Sådan et skide kongresudvalgs samlede IQ kan jo tælles på en kugleramme med 2 kugler.

Men det er jo den retorisk man kunne have regnet ud ville danne skole, når nu amerikanerne har tabt sig selv, og stemt ham halenegeren ind. Trist at folk ikke kan indse, at man ikke kan lave omelet uden at slå æg i stykker. Og iøvrigt vidste folk jo godt at det foregik, så hvad brokker de sig over.

Selvfølgelig vidste man lige her ikke præcist hvad der foregik, og det må jeg da tilstå jeg også er nysgerrig efter at finde ud af - hvad dette superhemmelige projekt gik ud til.

Bortset fra det kan i bare lukke røven. Big time assholes!Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Dansens udvikling

2 kommentarer
Udmærket!


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Min første computer

6 kommentarer

Det tidligere indlæg fik mig til at tænke på, at jeg bør få beskrevet min første computer for eftertiden. Det vil sige, egentlig var det min far, som købte ZX81'eren, men da han senere opgraderede til en ZX Spectrum overtog jeg sinken, så det var også min første.


I sig selv havde ZX81'eren kun 1KB hukommelse, men den udgave min far købte var der en udvidelse, så den kom op på 32KB. Desværre var det en udvidelse en eller anden elektoniknørd selv havde bygget; og han burde nok have koblet en kondensator eller noget på, for hvergang køleskabet gik igang genstartede computeren.


Mindre sjovt, når man ikke bare kunne gemme hele tiden - det tog nogle minutter at gemme et program på tilkoblet båndoptager; så den blev smidt ud. Efter noget tid købte han så en autoriseret 16KB udvidelse.


1KB er altså 1024 bytes, og svarer ca til hvad der kan stå på en tætskreven A4 side. Hvis man køber en computer idag, vil den ofte have 3GB - det er 3 millioner gange så meget som 1KB - så der er sket noget siden.


Computeren kunne sætes til at køre i 2 hastigheder - fast og slow. Fast var jo en hel del hurtigere end slow; ulempen var så, at for at opnå denne hastighed blev opdateringen af skærmen (dvs det tilkoblede TV) slået fra, så der var sort skærm imens. Så det gik ikke til spil, men var udmærket til udregninger. Så kunne man iøvrigt også bruge skærmens hukommelse imens, den blev jo ikke brugt til andet.


Tastaturet var ikke et tastatur, men en plastikoverflade som man trykkede på. Kontakter under plastikken registrerede så trykkene (efter nogle forsøg). Det var ikke en computer man havde lyst til at skrive lange romaner på - men det var så iøvrigt også urealistisk.


Med alle dens begrænsninger lærte jeg utroligt meget af den. Jeg må dog sige, at det er dens efterfølger, ZX Spectrum, som altid vil have den største plads i mit hjerte.


Der findes en del emulatorer, jeg fandt lige en online en her, hvis man har lyst til at prøve den...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Lidt for meget nørd

Ingen kommentarer

Som del af mine daglige opdateringsmails, fik jeg tilsendt link til endnu en liste over ting der gør en til geek. Og blev lidt forfærdet over hvor mange af dem jeg kunne (eller ihvertfald ville kunne google uden problemer, det er tæller også).

Nå, de siger jo også at the geek shall inherit the world.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 12. juli 2009

Hvad er sex?

5 kommentarer
Trofaste læsere af denne blog, vil vide at jeg er meget imod tanken om forbud mod prostitution. Om man så ønsker at kalde det et forbud mod køb eller salg kommer sådan set ud på et, det er de prostituerede forbuddet vil ramme.

Så jeg håber naturligvis ikke at Mette Frederiksen skal gå hen og få held med sit forehavende om at gøre Socialdemokraterne til et pro-forbudsparti. For det vil efter min mening få venstrefløjen til at fremstå - og være - et goldt, puritansk og realitetsforvrængende overformynderisk alternativ til vores små-korrupte regering. Og det er ikke hvad vi har brug for.

Hvad det lige er, der har fået så mange kræfter på venstrefløjen til at slå ind på den blindgyde, forstår jeg ikke rigtigt; andet end det virker som nogle af de samme blinde udløbere af kvindebevægelsen, som ikke har forstået noget, som før med Karen Jespersen, Louise Frevert og Ulla Dahlerup havnede i armene på Dansk Folkeparti, og nu er i det superformynderiske, overmoralske.

Jeg er ikke så skuffet over Mette Frederiksen, for hun har altid ageret på sine følelser, og fred være med det. Men hvad ellers fornuftige mennesker som Pernille Rosenkrantz-Theil og Villy Søvndal, for eksempel, vil på den galej forstår jeg ikke.

Men lad os sige, at et forbud af salg af sex skulle gå hen og blive en realitet. Så vil det jo kræve vi for en juridisk definition af hvad det er for ting der ikke må sælges - altså: hvad er sex.

For det er da så pludselig et svært spørgsmål, synes jeg. For en gammeldags massage skal vel stadig være tilladt, også selvom den giver nydelse?

Tantra-massage, siger udøverne jo selv i dag, hvor der ikke er tale om forbud, ikke må misforstås som værende sex, selvom der kan forekomme udløsninger - så hvad med det?

Men naturligvis kan vi ikke have udløsning som en afgørende definition, for så kan kvinder jo bare købe løs - og det går vel ikke, i ligestillingens navn?

Og vi kan vel heller ikke definere det som kontakt mellem kønsdele, for så er blowjobs og handjobs jo tilladte. Så kan vi sige, der slet ikke må ske kontakt med kønsdele; men hvad så med spanking af diverse former, hvor der måske slet ikke finder kropskontakt sted?

Min pointe er: vil et eventuelt forbud ike bare være totalt latterligt, fordi de eventuelt anklagede parter bare kan påstå der ikke er foregået noget som helst sexuelt - eftersom ingen af dem er interesserede i at loven skal håndhæves?

Hvilket vil bringe os tilbage til en situation, hvor politiet - hvis de ønsker at håndhæve loven - er nødt til at bruge undercover agenter, som i Hill Street Blues, eller andre amerikanske serier. En ting jeg ellers altid har syntes det var ganske fint vi var fri for i Danmark.

Sagt på en anden måde: det minder mig lidt om det der stod i busserne i gamle dage: Is, mad og drikke må ikke nydes i bussen. Hvilket jo straks fik mig til at tænke, som barn - ah, så må man godt spise her. Man skal bare huske at sige, at man sandelig ikke nyder det.

Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor jeg går så meget op i det her spørgsmål. For eg er ikke selv sexkunde, og regner heller ikke med at blive det. Men jeg tror det er noget med, at jeg synes hele holdningen omkring det er et symptom på et sygt forsøg på formynderi, som jeg vil kæmpe fra sten til sten for ikke skal blive gængs tone i vort land.

På samme måde som jeg forsøger at gå imod fordomme og rascisme; for det udspringer af det samme hul i hovedet, selvom de mennesker der står bag selv føler de har ganske forskellige humanistiske udgangspunkter.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En underlig første uge

Ingen kommentarer
Det er jo en atypisk rute i år, og det synes jeg også man har kunnet mærke i den første uge. Hvor de første bjerge kom før de plejer, men i virkeligheden som et antiklimaks - for faktisk var de flade dage langs middelhavet en del mere inspirerende en Pyrenæerne har været.


Ikke mærkeligt som etaperne har været bygget op, men.... anderledes.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Kropsvæsker

8 kommentarer
Da jeg var for første gang var i noget der kunne kaldes et forhold - det varede vist en lille måned - blev pigen meget glad, da hun fandt ud af jeg ikke var bange for min egen sæd, og ikke havde noget imod at smage på den.

Hun sagde noget i stil med: "Fyre forventer at man slikker dem, og lader dem komme i munden på sig, og sluger spermen - men selv er de død bange for den."

Og det undrede mig - for jeg havde aldrig haft noget imod migselv på den måde. Faktisk var det ganske ofte, da jeg fik mine første reelle udløsninger, jeg ville indtage sæden som måde at slippe af med "bevismaterialet" - inden jeg havde fået mere styr på brug af toiletpapir, køkkenrulle, aviser eller reklamer til at opfange udstødningerne.

Men jeg tror nok, at jeg altid har delt kropsvæsker op i 2 kategorier: affaldsprodukterne, de usunde: tis, snot, galde, betændelse med videre.

Og de sunde: blod, spyt, sæd, fissesafter.

De usunde har jeg ingen lyst til at få i mig, under nogen omstændigheder. Men mine egne af de sunde, ser jeg ingen problemer i. Tværtimod har jeg ofte den følelse, at man kan sørge for at kroppens lagre af forskellige ting ikke udtømmes, ved at genindtage væskerne. For eksempel, hvis man får et sår på fingeren, og kommer såret i munden, holder du både såret rent, og stofferne i blodet bliver genindtaget, jernet for eksempel.

Ligeledes har jeg ingen problemer med at indtage en andens sunde kropsvæsker, hvis det iøvrigt er en man har valgt at være intim med. Ikke at jeg forventer noget den modsatte vej, men jeg synes da at hvis man tager afstand fra den andens væsker, er det et eller andet sted at tage afstand fra personen selv.

(Jeg kan så godt forstå hvis piger ikke har lyst til at man kommer i munden på dem, men det er noget mere mekanisk - kan godt se det må være en underlig følelse, og med stor fare for at få noget i den gale hals.)

Og jeg ville da synes det var ret mærkeligt at være sammen med en pige, som nægtede at have min finger i munden, fordi den havde hendes safter på sig - hvilket signal sender det, om hvordan man har det med sig selv?

Undtagelsen fra dette kan så være menstruationsblod: for ganske vist hedder det blod, men det er jo også mange andr ting, og er egentlig en udskylning af meget andet også. Så burde måske nok henregnes under affaldsstoffer.

Personligt har jeg nu aldrig haft nogle problemer med at være sammen med piger under mens, og heller ikke med atbruge munden. Men der er vi vist ude i noget hvor der er meget forskellige holdninger - og blandt begge køn.

Bortset fra det, synes jeg vi skal lære at elske vore sunde kropsvæsker. Livet ville ikke eksistere uden.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.