Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 28. september 2010, kl. 16.23

Kørgrønt.dk - find det her

Hvis du leder efter kørgrønt.dk så gå til www.kørgrønt.dk (altså med 3 gange w)- for selvom jeg skrev til trafikstyrelsen, som "ejer" kampagnen, for 10 dage siden, har de åbenbart endnu ikke fået rettet deres site, så det kan tage imod på den annoncerede adresse. (Og, nej, de har heller ikke svaret mig, iøvrigt.)

Og da jeg nu kan se de reklamerer i TV med adressen kørgrønt.dk - hvor man ikke engang kan klikke sig ind - er det ret håbløst.

Men nu har jeg da gjort mit til at lede på rette vej...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

totalt retardos også at de ikke svarer dig.

Leoparddrengen sagde ...

Ja.

Jeg forestiller mig, at de har hyret et bureau ude i byen som kører det hele.

Og så har der måske siddet en kontorassistent, og siddet og checket deres mails, og så kom der noget underligt brok & teknisk sludder fra en som hed Leoparddrengen.

Og den er så blevet arkiveret lodret et eller andet sted.

Their loss.

(Men synes edderbankeme det er smart af det bureau at køre reklamer af på landsækkende tv, med en webadresse som ikke virker. Burde det ikke være minimum af test man gennemfører inden man søsætter sådan noget?)