Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 26. december 2009

Apropos klassiske 80'er-film

Ingen kommentarer
I går var det så Bossen og Bumsen. Og idag stod den på Ghostbusters. Som lige bortset fra nogle af effekterne holder 100 endnu. Man kan jo ikke lade være med at være lidt spændt på den 3'er der er under opsejling - virker det / virker det ikke? Og hvordan ser de ud? Der er immervæk gået næsten 30 år!

Jag havde købt 1+2'eren på DVD til drengene til jul, men fortrød i sidste øjeblik, og tænkte at den trods alt nok ikke var for den yngste. Nok meget godt. Men jeg så den så med den ældste her til aften. Som også kom med grin i en lind strøm.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 42: Hvilken by

Ingen kommentarer
Denne amerikanske blockbuster dansefilm fra 1984 med Kevin Bacon i hovedrollen blev indspillet i en lille dansk by. Hvilken?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 25. december 2009

Bossen og Bumsen / Trading Places

Ingen kommentarer
Jeg har lige genset (det meste) af denne fremragende film fra '83. Og den bringer mig altså i godt humør hver gang. Hver gang, for den er jo efterhånden blevet en juletradition. (Derfor vil jeg heller ikke begynde at referere handlingen, jeg går udfra den er kendt af stort set alle.)

Efter min mening er det den bedste af Eddie Murphys film fra hans gyldne periode (dvs Trading Places, 48 Hours og Beverly Hills Cop). Jeg er ikke sikker på jeg mente det dengang, men det er den mest holdbare af filmene, så der er ingen tvivl i dag.

Og så er Murphy jo også omgivet af virkelig solide med-præstationer. Jeg mener således også at filmen er Jamie Lee Curtis bedste rolle - ihvertfald af hvad jeg har set.

Og når filmen så også indeholder hvad der nok er den bedste togscene siden Marx Brothers' Sæt Dampen Op (Go West) - så er det altså svært ikke at komme i godt humør.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Journalistiske juletraditioner

Ingen kommentarer
Der er selvfølgelig flere. Men lad mig se:

Op til jul skal der ihvertfald, i ethvert medie, opskrifter på flæskesteg med sprød svær, og proper bagt and med videre i julemenuen.
Der skal indslag om folk der ikke giver julegaver.
At prisen på juletræer er endnu højere end den plejer at være.
Noget om julepyntede huse, og el/C02 forbrug.
Nogle voxpops blandt folk der køber gaver den 22ende og 23ende, om hvordan det er at være ude i sidste øjeblik (i parentes bemærket køber jeg aldrig før).
Indslag om mænd der køber lingeri - og om hvordan de køber i forkerte størrelser.
Endnu et indslag med folk der køber ind henad kl 22 den 23ende.
Og et indslag med mænd der køber forkert størrelse BH'er henad kl 22 den 23ende.
Noget om at danskerne kun går i kirke til julegudstjeneste.

Selve juleaften er der garanteret nogle faste historier - men dem må jeg indrømme jeg ikke kender, for der er jeg optaget.

Så juledag kommer der nogle nye faste historier:

Folk der har spist for meget/fået kvababbelse/maveinfektioner.
At der har været mange indbrud i julen.
Et eller andet uheldigt der skete ved Pavens julemesse.

Og så iøvrigt opvarmning til Nytårets faste historier: om slankekure, fitnessløfter, rygestop, forsætter i almindelighed, nytårsdress, fyrværkeri & beskyttelse & skader, hvad der er sket i året der gik (og i år ti-året), bedste/værste whatever i det forgangne år etc.

Der er vel et helt fag på journalisthøjskolen hvor de historier bliver indterpet. Eller bliver de virkelig genopfundet hvert år?

(Så havde min mor i øvrigt købt Ekstra Bladet i dag, som en avis der udkom. Hun troede jeg ville blive glad for det; men det er vel efterhånden 10 år siden jeg gad læse den sprøjte. Og jeg blev godt nok chokeret over kvaliteten - følte det som om jeg havde fået et Se & Hør i ekstra billigt tryk mellem hænderne. Hovedhistorien var hvem der er bedst/værst til at score unge kvinder, Riskær eller Asschenfeldt...?!)

Skal jeg være helt ærlig kommer der nok også hvert år noget brok over at medierne skriver det samme hvert år ved jul & nytår.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Lego-hygge

Ingen kommentarer
Well, der var så tæt på at gå jule-kuller i mig i morges, da det trak ud med at komme hjem fra min mor. Men tilsidst kom vi afsted med alle pakkenellikerne, og blev kun dyngvåde på vej hjem.

Og efterfølgende gik jeg ud, og fandt ud af at jeg havde taget helt fejl: var sikker på at Fakta-Q og den slags butikker havde åbent i dag, men der er åbenbart stadig én dag som holdes hellig. Bastards!

Nå, men vi klarer os vist. Men jeg blev ekstra våd på den tur! Så det var godt at jeg scorede min egen indkøbte mandelgave i går, en halv flaske snaps, så jeg lige kunne varme mig på en lille én da jeg kom hjem.

Ellers har jeg siddet og bygget Lego med drengene, mest den ældste, der fik et kæmpesæt. Og det er jo hyggeligt, når man tager sig tid til det - at sidde og rode efter de rigtige klodser og forme.

Nu tager de time-out med Stuart Little og popcorn (og lidt senere æbleskiver). Og jeg begynder så småt at have fået varmen. Og så er det jo en meget fin dag ikke rigtig at skulle noget.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Jul næsten overstået

Ingen kommentarer
Og hvordan forløb juleaften så?

Meget fredeligt må man sige, men vi var også kun min mor, mig selv og mine børn. Min ex var syg, og min bror er stadig i eksotisk land. Så det var egentlig bare en udvidet middag med ekstra traditioner - og gaver.

Hvor antallet i forhold til ungerne heldigvis var skåret drastisk ned i år, de sidste år har de fået tonsvis af mere eller mindre skrammel - kvantiteten har været i højsædet, hvorfor en masse aldrig har været i brug og bare fylder op. Det tror jeg ikke sker i år.

Og vi overnatter så her hos min mor, hvilket efterhånden også er tradition, og meget rart ikke at skulle bakse hjem med gaver med trætte, overgearede unger.

Faktisk har det været en relativt stress-fri jul, også selvom den til tider har været på grænsen til ikke at være det. Og det er vel nærmeste det højeste juleønske at få opfyldt?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Tungen lige i munden

2 kommentarer
Jeg var lige ved at oute mig selv, da jeg sendte julehilsner tidligere. Jeg sms'ede først nogle stykker til bekendte, derefter nogle hvor modtageren kender mig som Leoparddrengen, hvorfor jeg selvfølgelig underskrev som sådan. Og så så jeg lige en på min liste som hilsenen også passede godt til, så jeg sendte den også til hende.

Bortset fra hun ikke kender mig som Leoparddrengen. Og jeg ville som sådan intet have imod hun læser min blog, men vi har fælles bekendte, og dem ville jeg helst ikke have herind.

Men heldigvis kender hun mig fra gamle dage, hvor jeg jo også ind imellem var interessant klædt - måske kender hun endda den oprindelige leoparddragt fra dengang - selvom det tror jeg nu ikke. Men jeg tænkte ihvertfald at hun nok bare ville se det som sejt(?) tilnavn jeg gav mig selv, næppe som en hemmelig identitet.

Da jeg fik en sms tilbage havde hun så også givet sig tilnavnet Drage-prinsessen, så den er vist reddet. Men man skal på når man sms'er mellem forskellige identiteter!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 24. december 2009

3 sager

1 kommentar
Der kører i øjeblikket i medierne 3 sager, som på en eller anden måde er forbundne, ihvertfald på den måde at en del af persongalleriet det samme.

Jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke har fulgt helt så meget med i dem som jeg måske burde eller plejer. Men jeg føler efterhånden et behov for at skrive nogle ord omkring dem, om ikke andet for at prøve at få et overblik over hvad der er gang i.

Den første sag handler om Lars Hedegaard, og dermed Trykkefrihedsselskabet, som han er formand for. Han har sagt noget med, at muslimer får masser af børn for at kunne dyrke incest med dem og voldtage dem, eller noget i den stil. Og det mente han så ikke helt, men han mente det nu alligevel.

Det har sådan set ikke overrasket mig, for jeg har i den tid jeg har kendt til manden ment at han havde knald i låget. Men nogle medlemmer af det der Trykkefrihesselskab syntes åbenbart det var for meget, og meldte sig ud - eller blev meldt ud. (Jeg kan så undre mig over at de udtalelserne kommer bag på dem, men det må være deres hovedpine).

En af de som meldte sig ud/blev meldt ud, er sognepræste Katrine Lilleør. Som gav et ultimatum til næstformand i Trykkefrihedsselskabet, navnesøster Katrine Winkel Holm - som sørgede for at hun blev slettet som medlem.

Katrine Winkel Holms far, Søren Krarup, + fætter og resten af DF er stabile støtter for Trykkefrihedsselskabet og Lars Hedegaard, også i denne sag.

Sag nr 2, som jeg undrede mig over, var Venstres medieordfører Ellen Trane Nørby, som pludseligt var ude og lufte en tanke om at P3 skulle fjernes fra det analoge signal og flyttes over på DAB. Og så skulle den ledige programplads udbydes til en kommerciel kanal.

Nu hører jeg stort set aldrig radio, så det rager mig et eller andet sted en høstblomst. Hvad jeg ikke fatter er forslaget om at udlicitere frekvensen - for mig bekendt har de hidtidige udliciteringer resulteret i den ene konkurs efter den anden - så det er vel ikke en kommerciel kanal mere der er brug for?

Og så til den sidste sag. Hvor Ellen Trane Nørby igen er ude, dennegang for at foreslå at DR skal have en ikke politisk-udvalgt bestyrelse. Med den begrundelse at bestyrelsen er begyndt at blande sig for meget i de enkelte programmer. Især to bestyrelsesmedlemmer fremhæves for deres indblanding, nelig DFs udvalgte bestyrelsesmedlem Ole Hyltoft og Katrine Winkel Holm (der var hun igen, præstedatteren).

Og - ja, igen - jeg har altså lidt svært ved at blive helt klog på hvad der foregår med nogle af de folk de her dage. Måske er det bare for meget gløgg eller altervin, eller for mange baner i weekenden. Men et eller andet har de gang i. For eksempel:

Ole Hyltoft og Katrine Winkel Holm har blandet sig umådeholdent for at give Ellen Trane Nørby et alibi for at foreslå en ikke-politisk udvælgelse af DRs bestyrelse, som så på en eller anden måde gør at Lars Hedegaard bliver formand og nedlægger P3.

Ja, altså, der er nogle huller, det indrømmer jeg gerne - men jeg tror der kan være noget i det, som manden sagde da han pissede i Atlanterhavet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 23. december 2009

Kø-betjenten

Ingen kommentarer
Blandt dagens sidste øjebliks indkøbsøvelser var et besøg i Tiger på Vesterbros Torv.

Ikke overraskende gik køen gennem cirka halvdelen af butikken. Som grundliggende består af en lang, lidt snoet gang, men der er også et lille sidelokale eller alkove eller hvad sådan noget hedder. Hvis man blot skulle have varer fra gangen var det ikke noget problem, for dem kunne man jo bare tage på vejen mens man stod i kø. Men skulle man have noget fra sidealkoven var det et problem at være i kø, for så måtte man jo opgive pladsen.

Så jeg valgte at gå op ved siden af køen. Men det blev en meget bred mand for meget, han var vist mistænkelissom, og syntes vist jeg var mistænkelissom. Han greb fat i mig og sagde, "Jaja, det kan du godt spare dig, du skal ikke prøve at springe over i køen!"

"Jamen, jeg skal ind til siden og se efter nogle varer!" forsvarede jeg mig.

"Det kunne du li', og så hopper du ind i køen foran når du ser dit snit til det!", fastholdt han.

"Narj, narj, jeg skal nok komme tilbage bagerst i køen, jeg er flink nok." En formulering der overraskede mig selv noget, men den virkede åbenbart, for han gav slip på mig, og lod mig komme forbi. Men han var tydeligvis stadig meget mistænkelissom.

Jeg var fremme og kigge, og der var så ikke noget interessant, og begav mig tilbage i køen igen. Manden stod og studerede nogle 10-kroners ting, og så mig ikke (måske med vilje), så jeg kunne ikke lade være med at klappe ham på armen, og give ham et meget bredt smil da han vendte hovedet og jeg passerede forbi.

Og hvorfor så den historie? Tja, jeg syntes den var lidt pudsig. Og så var det jo en storartet anledning til at få luftet det nye ord!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Varetægtsfængsel

1 kommentar
Danmarks overdrevne brug af varetægtsfængslinger er efter min mening en skamplet på vores retssystem. Desværre en skamplet som år for år bliver større, for der skal tilsyneladende mindre og mindre til for at man på den måde bliver pre-dømt.

Som nu igen aktualiseret af de Greenpeace folk, som var så høflige at møde op hos Dronningen. Og indtil videre er buret inde indtil 7. januar, "af hensyn til sagens opklaring"...

Umiddelbart virker det svært at se, hvordan indespærringen af dem kan være med ti at forhindre den sags opklaring. Hvis der var noget at forhindre skulle resten af de involverede nok finde ud af at forhindre det. Men det er de tilsyneladende ikke interesseret i - tværtimod prøver de at oplyse politiet om så mange af sagens detaljer som muligt.

For eksempel at bilerne var behørigt mærkede som Greenpeace biler, at de havde James Bond-nummerplader og legetøjsblink.

Jeg har faktisk svært ved at se at der overhovedet skulle foreligge en forbrydelse - vagterne må jo have ment at de var velkomne?

Under alle omstændigheder burde politiet i stedet for at prøve at få dem dømt give dem en præmie. Per Larsen har selv kaldt deres aktion et wake-up call, og det har der da vist i høj grad været brug for.

(I øvrigt synes jeg hende den rødklædte ser ganske sød ud. Men hun har jo også en fin kjole på.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 22. december 2009

Flot tekstet

2 kommentarer
Fra Lara Croft II, i aften på TV2.

Oprindeligt:
Lara: I had expected more from a Scot!
Terry: And I expected nothing from an Englishwoman!!

Oversat til:
Lara: Jeg forventede mere af en skotte!
Terry: Og jeg forventede intet af en brite!!

Så er der styr på geografien i det forenede kongedømme - og på forholdet landene i mellem.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 41: Hvilket fænomen

Ingen kommentarer
Det kan som regel opleves i rigtigt møgvejr med sne og blæst, hvor folk i hobetal bliver i godt gale i skralden og stiller sig op i siden af vejen og skælder ud - ofte med løftet pegefinger.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Panik før lukketid

Ingen kommentarer
Well, ihvertfald næsten.

Jeg havde fået min mor til at tage ungerne nogle timer i dag, så jeg langt om længe kunne få købt nogle gaver til her om et par dage.

Jeg iførte mig nogle rimeligt solide støvler jeg købte på QXL for et par år siden, for det tilfælde at der skulle komme heftig sne. Og den stund var oprindet nu. Men da jeg kom ned på gaden, og satte kurs mod Vesterport med drengene, kunne jeg godt mærke at det måske havde været en idé at benytte dem lejlighedsvist tidligere. For deres såler var ganske glatte - og i kombination med fortovenes beskaffenhed betød det at jeg sejlede en del rundt.

Og efter ikke særlig lang tids gåning kunne jeg godt mærke i min venstre hæl, at der var noget som gnavede. Ret meget endda.

Nå, vi kommer frem med s-toget, får købt juletræ med min mor, og bærer det hjem til hende. Hvor jeg efter kort tid drager ud for at gøre mine indkøb. Da jeg tager støvlerne på igen, kan jeg godt mærke at det ikke bliver nogen behagelig tur.

Men det skal blive værre. Første sted jeg er inde, viser det sig at mit betalingskort ikke bliver anerkendt - det kan ikke læses. Det skal så siges, at det også er ganske slidt - det der med at anbringe sådan et kort i et fint hylster eller rum i en tegnebog er ikke lige min stil. Så strengt taget overrasker det mig ikke, hvis det sætter ud. Men hvorfor lige nu?! Det er lidt for Murphy-agtigt!

Jeg har heldigvis lidt kontanter, som jeg akkurat kan dække det første indkøb med, men så er det også slut. Finder en pengeautomat, og forsøger lykken med kortet dér. Men nej. Jeg prøver tre gange i automaten, men den vil ikke.

Jeg begynder at overveje muligheder, men den eneste jeg kan se er at få min mor til at hæve kontanter til mig, og så overføre til hendes konto. Men det er ikke særlig fedt - og værst, jeg kommer til at miste en dag, for der er allerede gået en del tid.

Nå, jeg prøver en automat mere - og den er åbenbart mindre nøjeregnende, for det lykkes at få lov at indtaste pin, og hæve kontanter. Godt med dem, nu jeg har en maskine der virker.

Og så går det ellers stærkt - jeg udsætter altid mine juleindkøb til de sidste øjeblikke, og har også opbygget en evne til at være ganske effektiv - også selvom jeg ikke har nogen idé om hvad jeg skal give. Men i løbet af en lille time er jeg gennem det hele - mangler lige 2, men dem kan jeg hurtigt fixe i morgen. Heldigvis kom jeg i tanke om Fantask, hvor jeg ordnede en del ting.

Hjem og anbringe & gemme gaver. Skifte fra gnavende støvler til dejlig bløde gummisko - skide være med væske indtrængen, bare der ikke rives flere lunser hud af - og afsted til min mor igen.

Hænge der lidt, og så hjem med børn, som endda næsten ikke var sure.

Alt i alt en ganske fredfyldt dag.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Pas på, Numsesnifferen er løs

Ingen kommentarer
Det er mig en kilde til evig glæde at der findes så mange spøjse lyster. Men det er selvfølgelig trist at manden i forretningen ikke delte dem.

Måske det var noget for et tema til et dating site?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Det er altså ikke altid nemt

Ingen kommentarer
I den yngstes børnehave er der en nisse, der har touret rundt mellem børnene. Og har forskellige oplevelser rundt omkring, som så skrives ned i dens dagbog. Og ofte har den lavet spilopper, har jeg fået fortalt, og lavet ballade.

Igår fik vi den så med hjem. Vi gik godt nok på juleferie, så det var lidt upraktisk, men jeg lovede at komme ned og aflevere den i dag, inden de kørte i skoven. For det var synd han ikke havde haft den hjemme for han var jo syg hele sidste uge - og de sagde han var ked af ikke at få den med hjem.

Fint, den kom så med hjem i sin egen fine pose. Og blev ganske ignoreret af den yngste resten af dagen og aftenen.

Efter han var kommet i seng brød jeg så hjernen med hvilke ulykker den dog kunne slippe afsted med - men kunne ikke rigtig finde på noget genialt. Men inden jeg selv gik i seng tog jeg så en rulle toiletpapir og spredte rundt i hele lejligheden. Jeg tænkte at det da i det mindste var spektakulært.

Og nissen kom ind i sengen ved siden af den yngste.

Da han vågnede og så den, sagde han så: "Hvor kommer den fra? Hvem har stillet den dér?"
Jeg siger: "Den er nok kravlet derind af sig selv i løbet af natten!"
Yngste: "Nej, det kan den ikke. Det er jo bare legetøj!"
Jeg: "Men har du ikke selv fortalt den laver ballade?"
Y: "Det kan den altså ikke. Se selv. Det er jo bare legetøj!"

Så står han op og ser alt toiletpapiret. Nogen tids tavshed. Så siger han: "Jeg tror det er [storebror] som har gjort det!"
J: "Gjort hvad?"
Y: "Væltet køkkenrullen!"
J (med påtaget overraskelse da jeg ser det): "Tror du ikke det er nissen?"
Y: "Nej, det kan den jo ikke. Den kan slet ikke gøre noget."

Lidt tavshed mens jeg tager tøj, men så er den ældste stået op.
Ældste: "Nå, så det er DET jeg bliver beskyldt for?!!"
J: "Rolig, det er nissen som har gjort det...."
Y: "Det er det altså ikke, for den er bare legetøj."
Æ: "Hvorfor beskylder du MIG for sådan noget..."
J: "Rolig nu. Og hvis det ikke var nissen var det migf der gjorde det, ikke [storebror]."
Æ: "Det er altså ikke en særlig rar opvågnen at vågne op til at blive beskyldt for noget. Det var det jeg vågnede af!"

....og videre i samme spor.

Men jeg fik da afleveret nissen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 21. december 2009

Graviditet: Strafbart

Ingen kommentarer
Det er konsekvensen af nye regler for de amerikanske soldater i Nord-Irak: Hvis du som tjenestegørende soldat bliver gravid, eller gør en anden soldat gravid, kan du blive dømt ved en krigsret.

En lidt interessant udmelding. Som godt kan gå hen og lede til nogle interessante debatter i USA, ikke mindst i lyset af deres anstrengte forhold til abort og prævention, specielt i de områder som leverer de fleste soldater.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Familiebrokkerier

2 kommentarer
Jeg har efterhånden hørt en del historier fra diverse dele af familien, som har været eller er på dåbsrejse. Og som jeg kan mærke mellem linierne har det ikke kun været fryd & gammen - de har simpelt hen gået hinanden en del på nerverne. Også selvom de bestemt ikke har været sammen hele tiden.

Så jeg er sådan set ganske udmærket tilfreds med ikke at have været der. Jeg kan sagtens forestille mig en situation hvor jeg skulle ende op som diplomat & mægler imellem dem - og det kan sgu godt blive lidt enerhverende. Især når det grundliggende problem er deres manglende evne til at acceptere hinandens særheder (og - ja - vi har ret mange særheder i min familie).

Så har det heller ikke hjulpet at nogle af min brors venner deltog, hvor i sær én vist har været meget belastende.

Men det er sådan set ikke fordi det kommer bag på mig. Jeg tror såmænd at en af grundende til at jeg ikke rigtigt har gidet og ikke gjort noget for at komme med på rejse, var at jeg godt var klar over det ville gå sådan. Og være ret anstrengende. Ganske vist ikke klart formuleret for mig selv, men jeg er ganske godt tilfreds med ubevidste familieinstinkter. Ihvertfald i denne omgang.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sødt!

2 kommentarer
Jeg stødte lidt tilfældigt på dette indlæg om de bedste virale kampagner i det snart forgangne år. Der nogle ret sjove imellem, og en del jeg ikke havde set.

Især faldt jeg for dette bryllup, som så altså i øvrigt slet ikke var tænkt som markedsføring, den er autentisk nok:

(Ligesom mange af deltagerne har autentiske, amerikanske kropsvolumener.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Skræmmende

2 kommentarer
Løbende undertekst på TV2 News nyheder på TV2 kl 9:

Politiet i Syd- og Sønderjylland advarer mod at trække børn på kælk efter bilen

*suk*

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 20. december 2009

Mørkekammer

Ingen kommentarer
Ny teknologi er jo på mange måder fantastisk og storartet.

Men det slog mig for lidt siden (da jeg så den iøvrigt ikke særlig gode Blekingegadebanden på TV2), at de opvoksende generationer jo næppe kommer til at få fornøjelsen af at være i et mørkekammer - for hvorfor skulle de dog det?

Og opleve miraklet, når et foto man selv har taget lnagsomt, langsomt kommer frem på fotopapiret. Blandet med de sødlige kemikalielugte.

Og at man står i det farvede lys, og prøver at gætte hvor lang tid man skal give billedet. Først i belysningen gennem negativet, og siden i fremkaldervæsken. Inden man kan proppe billedet i fixerbadet, og man rent faktisk har et foto.

Det kan jeg godt synes er lidt synd de kommer til ikke at opleve. For det bliver jo nok de færreste som kommer til at prøve det.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Vend ryggen til, buk dig og hold kæft

Ingen kommentarer
Sådan er mit indtryk af Angela Merkels udtalelser. Og jeg må sige at jeg ikke helt forstår hvad hun mener med, at kritik af Københavner Akkorden skulle hjælpe dem som vil blokere for fremskridt.

Men der er jo også så meget jeg ikke forstår.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 40: Hvilket apparat

Ingen kommentarer
En dingenot som denne bruges især af mennesker, som foretrækker at det er dejligt koldt når man er på toilettet.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Skysovs

Ingen kommentarer


Som den opmærksomme læser sikkert allerede har opdaget har jeg lavet mine labels om til sådan sky-ting ude til venstre. Drejelig og det hele - for fint skal det være.

Men det gik ikke helt uden problemer - for den kunne altså ikke håndtere alle mine labels. For dårligt - der var ellers kun 2.360(?!). Så nu har jeg barberet lidt ned i hvor mange den tager med. Først valgte jeg kun at bruge dem hvor der var mere end 5 indlæg for etiketten, men det kunne den stadig ikke klare (der var små 200). Så nu har jeg altså barberet endnu længere ned - 118 kom jeg vist ned på.

Øvrige labels vises så ikke længere, men de er der endnu på indlæg, så man kan hoppe til relaterede emner fra det enkelte indlæg. Det skulle også gøre siden en anelse(!) kortere i din browser, nok næppe noget man mærker så meget til.

For de som er interesseret i selv at have sådan en Blogumus tingest på sin Blogger-blog, som den er døbt, kan man finde koden + vejledning her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Og Leoparddrengen sov

Ingen kommentarer
Nå... det blev ikke til så meget bytur i nat, hvilket jeg skal beklage, hvis nogen var på jagt efter mig.

For efter at have besøgt min kære fader i går, og drukket nogle glas sukkerrørsbrændevin (ikke rom!) for at fejre han hjemkomst, og efter at have set et afsnit af Battlestar Galactica, følte jeg et stort behov for en lille lur.

Så jeg satte ur til at ringe 00:40 og lagde mig til at sove ved 23-tiden. Og vågnede kl ca 7:30 og konstaterede at klokken var 7:30 og sov så lige 3 timer mere, til nu.

Hvad kan jeg sige? Jeg har vel trængt til det. Man skulle jo så tro jeg var udhvilet nu, men jeg kunne nu godt bruge et par timer mere....

Ceterum censeo Facebook esse delendam.