Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 27. februar 2010

Sådan, Kwame!

7 kommentarer
Der har lige været første gennemløb i slalom, som jeg så slutningen af (jeg gider virkelig ikke kigge på de etablerede navne).

Og det var noget af en massakre, langt de fleste røg ud efter få sekunder på pisten. Hvor det da også var både tåge og regn og stejlt nogle steder og alt muligt!

Men med start nr 102 kom sneleoparden - som jeg jo som bekendt holder med - og bevægede sig yndefuldt gennem portene. Og gennemført i modsætning til langt de fleste.

Han ligger dermed efter første gennemløb som nr 53, og det må vel nærmest betegnes som en sensation!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Vi vidste det jo godt!

Ingen kommentarer
Forskere har nu fundet ud af, at liberals (altså i den amerikanske brug af ordet, ikke Venstres) og ateister (det rummer nok også agnostikere) generelt er mere intelligente. Og at der er en overvægt blandt mænd, der kun går efter en seksual partner.

(Det ville nok være mere rigtigt at side, at intelligente mennesker har en tendens til at være liberals og ateister?)

Og det kommer jo ikke som nogen overraskelse - men det er da meget rart at få bekræftet. Det ville selvfølgelig være rart, hvis nogle af de mennesker som ikke er liberals eller atheists læste forskningsresultatet, og så "lyset" - men de vil jo nok ikke forstå det de læser. En skam.

Den næste opgave
Det bliver så at afgøre hvor stor intelligensforskellen rent faktisk er. Vil to konservative & troende tilsammen være klogere end én liberal & ateist/agnostiker?
Præstefætrene
Preben Wilhjelm

vs

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Det her må jeg jo næsten prøve engang

Ingen kommentarer
Eller alternativt få fyldt noget sprut på en af mine makeup-artist veninder!

Jeg kan godt se nogle muligheder i det dér...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Og så et til lykke til Sverige

Ingen kommentarer
Som endte op med at vinde guld i curling. Jeg holdt godt nok med Canada - som det da også så ud til ville vinde i flere omgange, men svenskerne var nøjagtig ligeså heldige mod slutningen, som da de spillede mod Danmark i første kamp. Grrr.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 26. februar 2010

Fire on Ice 2010

Ingen kommentarer
Bestil Fire on Ice Curlingpigernes Kalender
Bestil Fire on Ice 2010 kalender

Som måske bekendt, fik jeg rigtig mange hits på folk der søgte efter curlingpigernes kalender, Fire on Ice 2010. De fleste ville nok bare se billeder, men der var også nogle der ville købe den, kunne jeg se på google søgningerne.

Derfor satte jeg mig for at finde ud af hvordan man gjorde det så jeg kunne videreformidle det, og det var altså noget med at sende mails frem og tilbage.

Det tænkte jeg måske ville afholde nogle fra at bestille, så jeg tilbød dem (en af curlerne) at lave en form til bestilling igennem. Hvilket hun takkede pænt ja til. Jeg har egentlig afventet endelig godkendelse, men jeg gætter på de sumper ud i Vancouver, jeg har ihvertfald ikke hørt noget endnu (og de har vel også skulle se semifinaler, og finalen er jo om lidt). Men da hit-strømmen er ved at stilne af, synes jeg hellere jeg må gøre det med det samme.

Jeg skal understrege, at jeg ikke har andet med det at gøre, end at videreformidle data.

(Og hvorfor jeg gør det? Tja, som det nok vil være nogle læsere bekendt, kan jeg altså godt lide curling - også selvom Danmark ikke vinder medalje. Og så betragter jeg det lidt som en pligt som sand gentleleopard at hjælpe nøgne piger!)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Jeg håber i den grad hun bliver knaldet!

3 kommentarer
Altså ikke på den gode måde, men at hun får en sag om injurier på halsen for den dér.

Hvad helvede ligner det, som tidligere justitsminister, nu udenrigsminister, at dømme folk i pressen - som netop ikke er dømt i retten?! Dommer er såvidt jeg ved ikke en titel Lene E. kan sætte på sit visitkort.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Alpe-porno

Ingen kommentarer
Kom lige i tanke om denne 80'er klassiker, fra dengang der var scratching og jodlen til! Bring me Edelweiss med Edelweiss.

Undskyld!


Hmmm - måske man skulle gå på Heidi's i aften?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Camilla Broe - The Story - The Movie

Ingen kommentarer
Som fortalt af en læk i det danske regeringsapparat ** Hvis nogen læsere ikke skulle kende filmen: den hedder Brazil, og er en af de absolut bedste film. Ever. Must see!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Det nye Rengøringsgrundlag

Ingen kommentarer
Stadsminister Lars Løkke Rasmussen brugte onsdag en del tid på at optegne de store linier i regeringens rengøringsgrundlag, efter ministerrodkagen.

Derefter fortalte den nye Indendørsrengøringsminister, Bertel Haardere, om hvordan han vil tage hårdere fat med masser af knofedt og nå i krogene med lækkert pillearbejde, mens vores allesammens nye Udendørsrengøringsminister, Lene Espersen, bare siger hun ser frem til at gøre rent bord i stemmeboksene.

Den nye Trafikrengøringsminister, Hans Christian Schmidt, var blevet bedt om at udtale sig om sit forhold til vejsalt, men valgte at udeblive, da "betalingen for interviewet ikke er god nok, og jeg iøvrigt ikke skylder dig nogen tjenester!"

Desværre tyder meningsmålinger på, at rengøringsgrundlaget ikke er faldet i vælgernes smag, og man må nu imødese en særdeles beskidt vandkamp. Udendørsrengøringsminister Lene Espersen ser frem til dette, hun udtaler: "I modsætning til de andre regner jeg med at vokse med opgaven. Og at have vokset før opgaven, for den sags skyld."

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Backup af din Blogger-blog

Ingen kommentarer

Gårsdagens hændelser i mine forskellige google-konti gjorde mig ganske glad for at jeg lige havde lavet en backup af bloggen her. Der skete heldigvis ikke noget med bloggen, men det er jo egentligt rart at have en - for det ville da godtnok være sygt, hvis en kinesisk hacker skulle gå ind og rydde det hele.

Ellers er tendens jo nok til mere og mere at lægge sine backups online, og det kan jo også være fint nok. Men det vigtigste med backups er vel at man har data to steder - så hvis det ene fejler, har man det et andet sted. Så det er altså ikke nogen garanti for datasikkerhed, at de ligger online i første omgang.

(Hvis man så henter data ned, kan man selvfølgelig altid backe dem op online - bare det er et andet sted, end hvor man henter dem fra.)

Jeg skal så gladeligt indrømme, at det faktisk ikke var tænkt som en backup det jeg gjorde - jeg hentede bloggen ned som xml, med det formål at importere den igen ovre i den nye, uartige del (og siden slette det som ikke var relevant på den side).

Ikke desto mindre var resultatet jo, at jeg fik en fil på min lokale HD, indeholdende hele min blog: indlæg, layout, kommentarer med videre.

Og det er utroligt enkelt i Blogger: Gå i Betjeningspanel -> Indstillinger, fanebladet Grundlæggende. Øverst på den side ser du 3 links, hvor det midterste er Eksporter Blog. Klik på det, og derefter på knappen Download Blog - og så har du hele din blog som en fil! (Men lad nu være med at trykke på linket til Slet Blog, ikke?)

Denne blog, med pt små 1500 indlæg fylder som fil kun ca 5.5 MB, så det burde ikke være et problem. (Det er så uden billeder, de ligger et andet sted - og er en helt anden historie hvad angår backup!).

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 25. februar 2010

Drømmeguitar

Ingen kommentarer
Jeg synes man hører alt for lidt til Television og Tom Verlaine* i vore dage. Hvis du hører til en af de - vist desværre alt for mange - som ikke kender dem, så lyt engang til dette nummer, Marquee Moon.

Det er fra før musikvideoerne - de blev gendannet midlertidigt for nogle år siden, så man kan finde det i live version, men jeg foreetrækker den gamle studieudgave.

* Stemmen og guitaren - som vistnok blev kaldt spindelvævsguitar. Udmærket ord, men idag foretrækker jeg altså ordet drømmeguitar.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Kodning

Ingen kommentarer
Nøj, jeg har kodet effektivt idag - en idé til et formål meldte sig igår, og nu har jeg så endda gennemført det.

Det er selvfølgelig ikke noget jeg får nogen penge ud af, men det var for en form for godt formål. Og så kunne jeg bruge det til at få hul på en byld, og rent faktisk lave noget effektivt - jeg kan jo godt endnu!

Når det bliver godkendt af interessenter kommer der nok et link her, så kan I såmænd nok gætte hvad det var til den tid.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 59: Hvilken filmtitel

Ingen kommentarer
Denne danske film smelter to historier sammen, og er en fortsættelse af både Pizza King (1999) og Råzone (2006).

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En meget farlig dom

Ingen kommentarer
I Italien har der været en sag med en gruppe unge studerende, som havde lagt en video af at de mobber en autist fra klassen på YouTube. De studerende er blevet bortvist, såvidt så godt.

Men en dommer har nu også idømt 3 ledende medarbejdere fra Google (som ejer YouTube) betinget fængsel for episoden. De har selvfølgeligt intet haft med den at gøre - men fordi videoen blev lagt på YouTube er de altså ansvarlige, mener dommeren.

Videoen blev ganske vist fjernet kort efter YouTube blev orienteret om den - men det var ikke godt nok for dommeren - han ville have at YouTube skulle have hentet tilladelse fra alle involverede, inden videoen blev offentligt tilgængeligt.

Og det kan jo lyde meget fornuftigt, når man ser på en enkelt, forkastelig video. Men det vil i praksis gøre det umuligt at lade almindelige mennesker komme til orde på internettet - om det er gennem video, skrift eller andre medier - hvis alting skal forhåndsgodkendes, og det skal checkes om eventuelle tredjeparter giver tilsagn.

Det vil betyde et farvel til blogverdenen, et farvel til YouTube, et farvel til stort set al fri kommunikation på nettet. Kun i private emails vil man kunne skrive, uden at ting skal forhåndsgodkendes og censureres.

Og de eneste der kan bruge nettet til massekommunikation, vil så være store etablerede sites, som kan holde deres medarbejdere i ørerne, og sørger for at intet grimt slipper igennem. Det vil muligvis være godt for autistiske drenge, og bestemt godt for Berlusconi-typer.... men ikke for os andre.

Så det er en meget farlig dom, som det må gøres alt for ikke kommer til at danne præcedens!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Send hende dog til Guantanamo!

Ingen kommentarer
Nu ligger det åbenbart alligevel ikke fast, om sagen mod Camilla Broe bliver anket eller ej.

Tilgengæld har amerikanerne nu fundet noget hun ihvertfald er skyldig i, og som ikke er forældet. Hun er simpelthen blevet taget på fersk gerning i at opholde sig i USA uden visum eller indrejsetilladelse!

Skide være med at det på ingen måde er frivilligt hun er i landet, at det rent faktisk er den amerikanske forbundsstat som har krævet hun kom til Florida - hun må ihvertfald ikke være i landet. Så det der med at sætte hende ud mod kaution - det bliver nok ikke en mulighed - man kan jo ikke have sådan en illegal alien gående frit rundt?!

På den anden side kan hun vel heller ikke blive bag tremmer, hvis dommeren mener det er ok, hun kommer ud, mens sagen står på. Og man kan heller ikke sende hende til Danmark, for så tager det sikkert en masse år før hun kommer igen - og så er sagen om ulovligt ophold sikkert også forældet.

Men løsningen ligger jo lige for: hun er nu i Florida, det er jo knapt et stenkast fra Guantanamo ovre på Cuba - og der kan man jo netop holde fanger som giver problemer i forhold til det amerikanske retssystem, det er rigtig smart fundet på - faktisk en af Cheney og Rumsfelds lyseste idéer.

Og ganske vist har det mest været brugt til illegale kombatanter (og ikke illegal aliens), men det er jo sådan noget terror noget, og Camilla Broe er jo også nærmest terrorist, det er ihvertfald en terrorlov hun er udleveret på baggrund af... og det der terror, det er jo sådan en frygtelig forbrydelse, så der er det fint nok at man ser stort på de anklagedes rettigheder*, så sagen er oplagt. Send hende med første millitærfly til Guantanamo!

* Det er nemlig et interessant princip, som har vundet indpas i juraen de sidste ca 10 år: des værre forbrydelse du anklages for, des færre rettigheder har du og des mindre beskyttelse. Jeg syntes sådan set nærmest det burde være omvendt, men hvad ved jeg om den slags. Der findes heldigvis klogere folk - som Lene Espersen, Brian Mikkelsen og de førnævnte udenlandske + selvfølgeligt mange flere.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Kendte nøgne

Ingen kommentarer
Nå nu det åbenbart er så uhyggeligt populært med det der nøgenhed - det hamrer stadig ind med hits i en jævnt hastig strøm - så lad mig lige gøre opmærksom på et site, jeg selv gennem tiden har benyttet til den slags. For, ja, jeg skal da heller ikke gøre mig for hellig, jeg kan da også finde på at checke nøgne kändisser ud.

The Celebrity Nudity Database, www.cndb.com,  er et sted hvor man kan finde stort set alle oplysninger om i hvilke film skuespillere og skuespillerinder har vist hud.

Selve sitet er meget fredeligt, der er ingen billeder, men der er de senere år kommet hardcore reklamer på, så hvis man ikke har lyst til det, er sitet ikke så godt mere.

Men skuespiller/inderne listes ellers efter de forskellige film, og gives af brugerne karakterer og kommentarer, alt efter hvor meget man nu får at se.

Og det kan altså veksle ret meget hvordan forskellige scener opfattes... der dukker indimellem nogen op, som det virkelig ikke kræver meget at begejstre.

Anyway, jeg synes godt man kan anbefale sitet, om ikke andet for lidt underholdning ind imellem - og som en måde at komme i tanker om navnene på de skuespillere/inder man altid lige har drømt om at vide, hvad de har bedrevet.

Lad mig tilsidst linke til omtalen på sitet af en film, jeg selv har omtalt her på bloggen - for den er ganske underholdende: Montenegro eller Perler og Svin

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 24. februar 2010

Om reklamer, slemme firmaer og Robin Hood

3 kommentarer
Har I nogensinde tænkt over, med alle disse reklamer der er på nettet, at man kan bruge dem imod de som reklamerer?

For hvis nu man ser en reklame for et rigtigt slemt firma og killer på reklamen, så kommer firmaet til at hoste op med nogle penge for noget det absolut ikke får noget ud af (for du er naturligvis ikke påvirkelig, du kan jo ikke lide det.)

Og hvis sitet hvor reklamen ligger så iøvrigt er et flinkt site, så får det jo en næsten Robin Hood agtig betydning!

Man skal selvfølgelig ikke klikke på en reklame til et sådan sted, hvis de rent faktisk kan bruge dit klik til noget. For eksempel ville et klik som ledte til Jyllands Posten jo øge deres antal hits på nettet, hvilket igen vil kunne gøre at de kan tage flere penge for deres annoncer. Så den slags skal man holde sig fra.

Nu kunne man jo tro, at dette var en opfordring til at klikke på mine nys installerede annoncer her på sitet - men det må man endelig ikke tro. For for det første er dette ikke et flinkt site, og for det andet må man slet ikke opfordre til den slags! Så det kunne jeg aldrig finde på!

Men jeg har faktisk selv ind imellem praktiseret det jeg beskriver ovenstående. Og så gør jeg ihvertfald næsten altid det modsatte:

Hvis jeg googler et firma, jeg godt kan lide, og det så dukker op nær toppen af min søgning, men det iøvrigt dukker op allerøverst i et "sponsereret link" og iøvrigt ude til højre som AdSense-reklame: så sørger jeg for kun at klikke på det "almindelige" søgeresultat, så de ikke skal hoste op med penge for reklamen - jeg ville jo hen til firmaet under alle omstændigheder, ingen grund til de skal have den udgift.

Det er jo også en måde at vise sine sym- og antipatier i cyberspace...

(Iøvrigt, hvis nogen har feedback på at jeg har fået de her reklamer op - enten i det hele taget, eller i forhold til hvor meget de fylder, med videre, hører jeg det meget gerne. Jeg er jo selv ny i det game, og gør det meget som eksperiment. Og vil jo ihvertfald nødigt skræmme nogen væk!)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

I det hele taget en dårlig dag for Google? Eller..

Ingen kommentarer
...er det mon kineserne som er på spil?

Jeg har ihvertfald haft problemer rundt omkring - som tidligere nævnt med ikke at kunne bruge editoren her på Blogger. Og en del af mine analytics data fra i dag er forsvundet (data som var der tidligere, så de er blevet indsamlet?!).

Og så fungerer forbindelsen mellem mine forskellige Gmail-konti heller ikke stabilt?!

Der er ugler i mosen? Er der andre end mig der er udsat for underlige ting i dag?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Kunne ikke oprette eller redigere indlæg i Blogger

Ingen kommentarer
Jeg har gennem de seneste mange timer ikke kunnet redigere eller oprette posts i Blogger.

Nu fandt jeg så ud, at problemet skyldes jeg bruger "den nye editor", som åbenbart har tekniske problemer i øjeblikket.

Så nu har jeg slået tilbage til den gamle.

For de som har de samme problemer som jeg, kan man altså gøre dette: Gå i Betjeningspanel ->Indstillinger. Nederst på siden, under Globale Indstillinger, finder du Vælg Indlægs-editor - sæt denne til Gammel editor, og Gem Indstillinger.

Så skulle det gerne virke igen!

Men spørg mig ikke hvor længe det varer før den nye editor virker igen!

[Opdatering:] Den har så virket igen siden ihvertfald ved 23-tiden!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 23. februar 2010

Min Se & Hør frisbee

Ingen kommentarer
Da jeg tidligere nævnte Se & Hør, fik jeg lige et flashback. For det er ikke meget jeg ser til det blad i vore dage, bortset lige forsiden ved check-out i supermarkedet.

Men som barn så jeg det en del, jeg husker det især på de lange togture til min farmor i Holstebro og senere Venø. Og jeg kan huske de havde nogle meget sjove opgaver, sådan lidt logisk sudoku-agtige (men nærmere kan jeg heller ikke huske det).

Men det jeg først og fremmest husker S&Hør for, var den frisbee jeg fik gennem bladet. Jeg kan faktisk ikke huske om jeg vandt den, eller købte den, eller hvordan.

Men jeg havde ihvertfald en hvid frisbee, med Se & Hør logo og reklame midt på i toppen. Det der gjorde den meget speciel var formen: det var ikke den sædvanlige form af et låg med flad top, den var mere sådan i to niveauer, meget mere flyvende tallerken-agtig.

Den var vildt lækker - og så fløj den fantastisk! Jeg blev rigtig god med den (desværre ikke så god med standardfrisbees), og jeg kan huske hvordan jeg (igen hos min farmor) gik rundt ude på vejen ved hendes hus på Venø og øvede og lavede alle mulige trickskud.

(Min farmor havde et kæmpe asfaltområde på vejen foran hendes hus - nærmest en parkeringsplads. Det er aldrig rigtigt gået op for mig hvorfor, da hun ikke brugte bil, og der ikke var andre huse i nærheden.)

Den holdt endda længe, jeg kan huske den var i brug for ca 10 år siden. Dog kunne den ikke klare da min ex brugte den til at stå under en urtepotte, det flækkede den af tilsidst.

Så det kan godt være de laver et lorteblad på Se & Hør, men de kunne eddermame lave frisbee'er!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Er du ensom?

1 kommentar
En næsten-premiere på Ensom-videoen


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Det er simpelthen for svinsk

8 kommentarer
Nu har anklageren i sagen mod Camilla Broe i USA alligevel fundet ud af, at afgørelsen om at hendes sag er forældet skal ankes. Hvorfor hun alligevel ikke bliver løsladt i morgen, som hun ellers var stillet i udsigt.

Det må man jo sige er meget godt i tråd med hvordan hun iøvrigt er blevet behandlet gennem hele forløbet - men det gør det bestemt ikke bedre.

Jeg vil dog håbe, at vores nye udenrigsminister, Lene Espersen, som sin første opgave vil tilkalde den amerikanske ambassadør, og in no uncertain terms fortælle ham, at nok er nok.

Og hvis de nogensinde skal gøre sig håb om at få nogensomhelst udleveret en anden gang, droppe de sagen mod hende nu, og betaler hende en klækkelig erstatning.

Og desuden fortæller dem, at hvis amerikanerne har fået det indtryk fra tidligere justitsminister Lene Espersen, at de bare kan gebærde sig som de vil, og ikke behøver tænke på rettigheder og den slags, fordi der jo er tale om terror(??), så er det helt forkert, for sådan spiller klaveret ikke i et retssamfund.

Det ville ihvertfald være en god start for udenrigsministeren!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

½ million traumatiserede amerikanere

Ingen kommentarer
Nu skal sagen mod CBS, om Super Bowl halvlegsindslaget fra 2004, op igen. Jeg kan ikke helt finde ud af hvad sagen nu går ud på, for de er vist én gang blevet idømt en bøde.

En bøde for at lade Janet Jackson optræde, uden at sørge for at hendes tøj nu også sad som det skulle - hvilket åbenbart fik 542.000 amerikanere til at ringe chokerede ind, over et bart bryst.

(Man skulle ellers godt nok se meget godt efter i det som oprindeligt blev vist på TV - såvidt jeg husker var der ca 1/10 sekund inden de cuttede væk, og over på noget umotiveret fyrværkeri. Jeg kan bare huske, at jeg sad og undrede mig over hvad der skete, for det virkede meget mærkeligt - og jeg havde ihvertfald ikke nået at se noget.)

Jeg syntes jeg så noget på en Se & Hør-forside fornylig, med at Julie Berthelsen også tabte bryster ud af kjolen til det nyligt afviklede Melodi Grand Prix? Kan vi så ikke køre en traume-sag af mod DR? Vi er så chokerede, at I altså bare må udlevere lækage-båndet? Ellers klarer vi det ikke!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ministerrodkage 2

Ingen kommentarer
I aftes kl 21:48

[ring ring] [ring ring]

LPD: Ja?
LLR: Hallo, er det Leoparddrengen?
LPD: Ja?
LLR: Ja, hej, du snakker med Lars Løkke Rasmussen.
LPD: ??
LLR: Altså, statsministeren.
LPD: Jeg syntes også jeg kunne gendkende stemmen.
LLR: Ja...? Godt, altså jeg ringer fordi
LPD: Hvor har du mit nummer fra? Det er da hemmeligt?!
LLR: Det ved jeg ikke, det var min sekretær der gav mig det. Altså, jeg ringer fordi
LPD: Er det politiet der har lækket det?
LLR: Jeg ved det ikke, kan vi ikke tage den senere? Altså, jeg ringer fordi, jeg har jo læst din blog noget tid, og synes der er nogle præcise analyser.
LPD: Ja??
LLR: Og du skriver jo om, at du ville ønske regeringen ville hente nogle ministre udefra, og så tænkte jeg på dig... om det var noget du havde lyst til?
LPD: Minister?
LLR: Ja!
LPD: Hvad slags minister?
LLR: Der er stadig nogle åbninger, hvad kunne du tænke dig?
LPD: Forsvarsminister! Jeg vil vide hvad der er på båndet!
LLR: Forsvarsministeren har jo ikke båndet, det er hos DR. Men, fint, Forsvarsminister er ledig, så..
LPD: Nej, så vil jeg hellere være Kulturminister. Så forlanger båndet udleveret af DR, så kan jeg høre det!
LLR: Beklager, den går til Per Stig Møller. Han skulle jo have noget, for Lene bliver udenrigsminister. Og Per Stig er jo meget intellektuel, så det passer nok godt til ham.
LPD: Øv. Nå - Lene udenrigsminister? Det skal nok blive sjovt når hun skal til "møde" hos Berlusconi *fnis*.
LLR: Øh..?!
LPD: Nå, så vil jeg være Transportminister, så jeg kan lege med tog!
LLR: Lige transportminister... den har jeg lovet til en gammel ven. Som en tjeneste...
LPD: Hvem?
LLR: Hans Christian Schmidt.
LPD: Hans Christian Schmidt? Det korrupte røvhul, som kørte miljøet fuldstændig i sænk? Som siden har været i total bad standing? Hvad pokker har han gjort for at komme tilbage?
LLR: Det vil jeg helst ikke ind på...
LPD: Øv. Nå, hvad er der snart tilbage?
LLR: Hvad med undervisningsminister?
LPD: Skal Bertel ikke være det mere? Jeg troede det var det eneste han ville? Udover at være kommisær, altså...
LLR: Han skal være indenrigs- og sundhedsminister.
LPD: Sundhedsminister? Bertel Bims? Så håber jeg der kommer flere penge til psykiatrien, for det bliver der da brug for!?
LLR: Ahem...
LPD: Nåhja, en ministerpost... Jeg har altid gernet ville noget med jagt og golf, så det dér Økonomiminister må være noget for mig?
LLR: Den går til Brian!
LPD: Brian? Gangster-Brian? Brian de Robespierre Arthur Ness Mikkelsen - som økonomiminister? Hvad tænker du på, Lars?
LLR: Det er ikke en blomst der har groet i min have. Men tilsyneladende mener de i K at det er den naturlige vej: fra justitsminister til Økonomiminister.
LPD: Ach... nå, kan jeg så blive justitsminister?
LLR: Den sidder de konservative på, det er deres valg. Det bliver Barfoed.
LPD: Lars Barfoed????
LLR: Ja... suk.. hvad er problemet dér?
LPD: Blev bare overrasket... for det er da vist det eneste bare en lille bitte smule fornuftige jeg har hørt endnu?
LLR: Tja, jeg ved ikke. Jeg tror ikke det bliver nemt. Pia kan ikke li' ham...
LPD: Nej, det er jo sandt... Men altså, det går jo ikke, at jeg skal bruge hele natten på at gætte en post, så hvad ville du selv foreslå?
LLR: Hvad med Videnskabsminister?
LPD: Altså for universiteterne? Jeg har jo ikke selv nogen uddannelse...?
LLR: Det gør ikke noget, det trænger til lidt nytænkning...
LPD: Og så får man den der bonus, fordi man er sponsoreret af Hewlett-Packard, right?
LLR: Nej, det var altså Helge der var det, det var ikke del af ministerfrynset!
LPD: Så gider jeg altså ikke! Jeg vil ikke komme ind og stå dårligere end Sander!!
LLR: Hvad så med Skatteminister?
LPD: Hvad gør du så af Kristian Jensen?
LLR: Han bliver gruppeformand!
LPD: Gruppeformand? Det var da noget af en degradering? Hvorfor?
LLR: Han trænger til at få stækket fjerene!
LPD: Ah, I see - når du om ikke så længe må gå af som Statsminister, forudser du magtkamp i Venstre, og Kristian Jensen er din naturlige arvtager nu... men på denne måde vil han stå svagere om et apr år, og du håber så du kan få en chance til, istedet for at blive hængt op i lygtepælene med hovedet nedaf?
LLR: Det behøver jeg vist ike kommentere...
LPD: Jeg tror ikke jeg har lyst til at være Skatteminister! Jeg vil være populær!!
LLR: Så er der vist ikke så meget tilbage?
LPD: Hvad med "Uden Portefølje" - jeg har altid drømt om at blive Minister Uden Portefølje, lige siden Ariel Sharon blev det i Israel, efter Sabra og Shatila massakren!
LLR: Hvad pokker er en Minister uden Portefølje?
LPD: Det betyder man ikke skal lave en skid... at man bare er minister og medlem af regeringen.
LLR: Jeg har dødvægte nok, det tror jeg ikke lige vi kan bruge.
LPD: Nå, Lars, det var ærgerligt, jeg tror ikke lige I har noget at tilbyde, så...
LLR: Jeg tror faktisk også det var en fejl at ringe... du virker ikke som om du tager det rigtigt alvorligt?
LPD: Det kan der måske være noget i, som manden sagde da han pissede i Atlanterhavet...
LLR: Så tror jeg jeg vil komme videre i teksten - jeg har en masse jeg skal have ringet til...
LPD: Hey, hvor havde du mit nummer fra?
LLR: Ligemeget. Farvel!
LPD: Du må hyg [klik]


Og så var det ellers blevet tid til at se curling!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Erotisk flyttedag

2 kommentarer
Som det nok vil bemærkes er jeg gået den kommercielle vej, og har tilføjet AdSense her på bloggen. Hvis det bliver for sygt kan det jo fjernes igen, men jeg blev efterhånden noget nysgerrig på hvordan det egentlig fungerer.

Men for at holde tingene clean & adskilt og efter alle kunstens regler, har jeg så flyttet de erotiske indlæg over i en anden ny blog: Leoparddrengen Kommer Igen ( http://leorotica.leoparddrengen.dk/ ). Hvilket jeg egentlig synes er meget ok løsning, efter at have tænkt lidt over det.

Der skal selvfølgelig sættes lidt mere op og pusles lidt mere på begge sites, men jeg synes det ser hæderligt ud nu, begge steder.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 22. februar 2010

I dette Øjeblik meddeles det...

Ingen kommentarer
...at en Læk i Forsvaret har oplyst, at Ministeren for Hæren, Flaaden og Luftvaabnet har overgivet sig!

Vi gentager: En Læk i Forsvaret har i dette Øjeblik meddelt, at Ministeren for Hæren, Flaaden og Luftvaabnet har overgivet sig!

Budskabet kan høres her!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Et par olympisk inspirerede gåder

Ingen kommentarer
Hvad er forskellen - om nogen - på transmissioner af slædekonkurrencer i Stereo i forhold til i mono?

Hvorfor er lead'sne (altså den som sender de første sten) i curling altid ekstremt renskurede?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Der er stadig håb

Ingen kommentarer
Jeg troede mulighederne indenfor curling var stort set udtømte ved dette OL, men det er faktisk ikke så teoretisk at gå videre.

Okay, for herrerne er vi ude i noget hvis-og-hvis, men for damerne ser det ikke så skidt ud - altså hvis de kan holde et vist konstant niveau de næste kampe, som de naturligvis skal vinde.

Og hvis svenskerne (som allerede er videre) slår Japan og/eller Schweiz (meget gerne begge!) begynder det faktisk at se ok ud - altså for at nå til play-off kampe om semi-finalen en sidste plads i semi-finalen.

Første hurdle er i aften mod Storbritanniens skotske lassies, kl 23 på TV2.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvad skal man synes

Ingen kommentarer
På den ene side er det jo smart - med chokolade hvor fedtet er erstattet af vand og mayo stort set uden næse. Hvis det altså passer at der ikke er nogen forskel.

På den anden side virker det altså lidt uhyggeligt på mig, med sådan nogle "gensplejsede"  madprodukter. Er det så stadig mad? Eller - det er det jo; men har det noget med natur at gøre?

Er vi ikke dybest set på vej mod en verden, hvor mad ikke længere er noget der baserer sig på ting, der findes i naturen. Men hvor mad bliver til via moderne alkymi udfra en ursuppe af ting, som engang har været i naturen. Lidt som kødet jo går hen og bliver, med thrombin.

Og det er jo meget smart, sikkert, udfra ressourcemæssige og endda ernæringsmæssige hensyn. Når vi nu ikke kan finde ud af balancere vores indtag af energi, i forhold til hvad vi forbruger.

Men lidt uhyggeligt er det altså. Og jeg kan ikke helt lade være at tænke på de fremtidige mennesker i Pixar's Wall-E.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 21. februar 2010

Min SEO-konsulent skal have en bonus...

Ingen kommentarer
Jeg ved ikke lige hvad der er sket. Om der er blevet omtalt noget med en kalender et sted, eller hvordan ved jeg ikke - men mit besøgstal i dag overstiger alle rekorder, og det er sket indenfor de sidste par timer.

Og stort set alle besøgende havner på denne side, efter meget varierede søgninger på temaet.

Det er da næsten uhyggeligt, hvordan det virker. Og det undrer mig meget med forskellen fra den ene time til den næste, men det må nok have noget med Googles indeksering at gøre, og hvornår det sker.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Et langt eksperiment

1 kommentar
Jeg og ungerne var i Eksperimentariet i dag. Egentlig var det også meningen min mor skulle have været med, så vi overnattede hos hende efter middag i går.

Men efter et par timer med børnene i morges var hun vist kørt træt, og meldte fra til turen til Hellerup med henvisning til en begyndende forkølelse...

Fint nok, så er det bare os. Og der er jo herligt derude - jeg har været der (kun) én gang før, med min eks, og den ældste da han var på den yngstes alder - og altså før den yngste eksisterede.

Og det var sjovt & spændende. Men dengang var vi der for kort, fandt vi ud af - der er jo et overflødighedshorn af ting at beskæftige sig med, og det blev kun til en brøkdel; og så er det jo heller ikke helt billigt, så det gælder om at udnytte tiden.

Derfor var planen da også at komme ved åbningstid idag, det vil sige ved 11-tiden - og vi kom kvart over 11, så den del var fint nok beregnet.

Og alting forløb sådan set fint. Jeg fandt bare ud af nogle ting... Den ene er, at jeg har lyst til at tage derud alene en dag - for der er rigtig meget jeg egentlig godt kunne have lyst til at fordybe mig i, som det er umuligt at gøre med 2 børn man skal holde øje med. (Og nok også gerne på en dag med færre mennesker, end en søndag i vinterferien.)

Hvoraf den yngste bliver mere og mere underlig - for man kan se han er træt i hovedet af alle de oplevelser og mennesker - men samtidig synes det hele er enormt spændende. Det gav altså nogle modsatrettede impulser og ønsker og et par sammenbrud undervejs.

En anden ting jeg fandt ud af er, at det nok er forkert at synes at ungerne skulle have samme tilgang til stoffet som jeg - og være analyserende og finde ud af hvad tingene gik ud påog betød, inden man begyndte at trække i håndtag og sprøjte med vand, og iøvrigt var videre til næste forhindring inden jeg var nået til første punktum.

Mange ting, mange impulser - og jeg nåede også at blive ganske træt i hovedet, af de mange mennesker og at skulle holde styr på drengene - og ja, også af at eksperimentere med tingene.

Så vi var en træt flok, dr et kvarter i lukketid begav os ud på turen hjem - og fandt ud af at Kong Vinter var tilbage for fuld styrke igen - kors hvor blev det en kold hjemtur, selvom vi ikke var ude ret længe af gangen.

Og så var det med at få skaffet mad i en ruf, da vi kom hjem. Og nu sover de så begge - jeg tror på det kan blive tungt.

Så altså - et langt (5½ time) men vellykket Eksperiment - og jeg kan anbefale det. Men husk at medbringe diverse mad og snacks, og tag nogle pauser undervejs.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

KISS, piger, KISS

Ingen kommentarer
Planlagde dette indlæg i løbet af 10'ende ende - men regnede egentligt med at det kunne være et positivt indlæg, a la gør det dog ikke så spændende!

Nu blev det istedet: det var dog katastrofalt!

Altså lad gå, at det hele bliver smidt væk på en fejlsten - tilsidst, endnu engang. Shit happens, og nu er det forbi.

Men strategien for sidste ende - hvor var den? Eller hvad var den? Når man har sidste sten i sidste ende gælder da en ting: Keep It Simple, Stupid! Hvorfor så prøve at vælge den svære løsning på hver sten?

(Undtagen den sidste, selvfølgelig - der var kun en. Som altså så også missede.)

Well - men I spillede sgu godt i første del. Synd det kiksede derefter.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.