Leoparddrengens
Public Key

fredag den 17. februar 2012

En god begynder-tablet?

Ingen kommentarer
I en tilbudsmail så jeg denne Archos 7 Home Tablet - til 714 kr.

Naturligvis er dens specs ikke de helt vilde - og en googling af den viste omtaler hvor det største problem var at den ikke kunne gå på Android Market.

De fleste andre problemer handlede om at det var en gammel Android version der lå på (vistnok 1.5) - men det var version 1 af tabletten, det her er version 2, som kører Android 2.1.

Og så har jeg fundet en side, hvor man kan hente en upgrade til Android 2.2 - med adgang til Market.

Så - lyder det ikke som ok tilbud, hvis man gerne vil prøve hvad en tablet er?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Bahrain: Det glemte oprør

Ingen kommentarer
Det er ikke meget dækning oprøret i Bahrain har fået herhjemme. Det kan der være flere grunde til, blandt andet at der har været så meget gang i den så mange steder. Men den vægtigeste grund er nok, at USA har en flådebase der, som er strategisk vigtig - ikke mindst i en situation hvor der rasles med sablerne i forhold til Iran.

@AngryArabyia
Men er det rimeligt, blot belejligt at overhøre en befolknings råb på demokrati? Det er ikke meget den danske regering har gjort, selvom en dansk statsborger, Abdulhadi Alkhawaja, er fængslet på livstid dernede, for at lede Gandhi-inspirerede protester. Og at hans datter, Zainab Al-Khawaja (@AngryArabiya), i søndags igen blev fængslet er også blevet forbigået i relativ tavshed - selvom hun også er dansk statsborger.

Men vi ønsker jo nok ikke at gøre kongefamilien dernede kede af det - Margrethe har jo selv lige givet kongen Storkorset, så han må jo være en flinker fyr...

Denne dokumentar fra Al Jazeera blev vist på DR2 for et par dage siden, og den vil jeg opfordre til at man ser. Jeg synes sgu ikke det er fair at vi glemmer dem, bare fordi det er det mest belejlige. Den varer 50 minutter, ca.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 14. februar 2012

Struensee - nu som film

Ingen kommentarer
Egentligt har jeg længe haft planer om at skrive en af mine løgnhistorier om livlægen - og han var vel også lidt inspiration for Dr Louise.

Jeg vil heller ikke afvise at det sker engang i fremtiden, men i første omgang bliver det nok lagt lidt på hylden, for nu kommer der en film om ham - En Kongelig Affære har premiere 29/3.

Den er instrueret af Nikolaj Arcel, og det tyder jo ihvertfald godt. Og så er den - naturligvis, fristes man til at sige, med Mads Mikkelsen som den tyske livlæge, som gjorde meget godt for Danmark og Dronningen, og derfor blev parteret i Fælledparken og siden lagt på Hjul & Stejle i et par år. Man skal ikke komme her...

Øvrige medvirkende er Alicia Vikander, Mikkel Boe Følsgaard, Trine Dyrholm, David Dencik, Bent Mejding, Cyron Bjørn Melville, Laura Bro, Søren Malling, Søren Spanning, William Jøhnk Nielsen, Rosalinde Mynster.

(sponsoreret klip)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En leopard-valentins hilsen

Ingen kommentarer
Jeg går normalt ikke meget op i det der valentines-halløj - det er jeg nok lidt for gammel til. Men da @tutmarie var så flink at dele nedenstående billede med mig den anden dag, kunne jeg ikke lade være at tænke at det måtte jeg da dele med jer, som hilsen på Valentines Dag, for det er da leopard-romantisk!

© Martin Simonsen
Og mange tak til Martin Simonsen, som har taget billedet, for at tage det og give lov til at jeg brugte det.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.