Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 26. september 2009

Nok lidt mere end jeg ønskede at vide...

Ingen kommentarer
... men der er stadig plads til undren.

Men vil den som søger efter "østerbro massage svensk urin" venligst holde op med at lede hos mig? Mig bekendt er der ikke noget svensk urin at finde her...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Mål

Ingen kommentarer
Så fik jeg langt om længe taget mål til leopard jakkesæt i dag. Så dem mailer jegom lidt, og så skulle jeg gerne have resultatet indenfor et par uger... spændende.

Hvis det kan interessere nogen er dette mine mål (så kan jeg også selv finde dem igen en anden gang) - alle tal i cm:

Bryst: 96
Liv: 91
Hofte: 100
Skulder: 50
Arm: 56
Hals: 40
Lår omkreds: 50
Læg omkreds: 40
Benlængde yderligt: 97
Skridt til fod: 67
Skridtlængde: 69

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sikke en aften

Ingen kommentarer
Det var ikke fordi der var så mange mennesker - det vil sige, der var faktisk lidt for mange da jeg kom, og det tog noget tid at få nogle af dem væk fra dansegulvet.

Men udvalget var på mange måder udsøgt.

For det første var der min yndlingskasseassistent fra nærliggende discount-supermarked. Som jeg har været lige ved at skrive indlæg om tidligere, og har fantaseret om at droppe min "seddel" til diskret en dag, så hun ville finde den, og undre sig over hvad det var, og checke dette site. Nu har hun så fået den helt direkte i stedet for.

Hun er utrolig smuk - en selvfølgelig alt for ung til mig, så det må blive ved de flirtende blikke i kassekøen.

Og så derefter en pige, som begyndte at danse med mig, og kyssede mig, og derefter trak sig tilbage, og derefter kom igen... etc Vi endte op med at blive ret intime, hvorefter hun sagde hun havde kæreste på. Fair nok, sagde jeg.

Senere dansede vi så videre, og blev for alvor intime - jeg må tilstå, jeg kan godt lide at danse med piger dr har kæreste på (sålænge han ikke er i nærheden), for så behøver jeg ikke tænke så meget på videre forløb.

Men: tænke på videre forløb: hun var der igen. Jeg var først meget i tvivl om det var hende, for hun havde ændret hårfarve og andet. Men jeg tog mod til mig og spurgte, selvom det ville virke ufatteligt dumt om hun ikke var. Men hun var.

Og jeg skal ikke træde for meget rundt i det, og jeg ved naturligvis ikke om det fører til noget - vi virker begge som om vi har ufatteligt mange forbehold - men nu fik jeg i hvert fald også hendes mail, så jeg kan tage et initiativ. Hvilket jeg vil gøre.

Til sidst kørte der Shu-bi-dua på jukeboxen, som jeg ikke rigtig kunne bruge til noget - og hvis jeg blev ville alting blive meget forvirrende, med potentielle dates, og intim dans med piger med kærester. Så jeg valgte at gå hjemad.

Men altså - selvom jeg på ingen måde føler jeg har danset specielt godt, eller noget, så en aften der peger på interessante tider fremad. Som kineserne muligvis ville sige.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 25. september 2009

Vild med Dans

5 kommentarer
Det kan da godt være det er optrækkeri, og et antropologi studie værd, med de programmer her fredag aften. Men jeg ser det altså med en del glæde.

Nu er jeg måske også lidt mere interesseret i dans end de fleste. Selvom jeg må indrømme, at de her standarddanse aldrig har interesseret mig synderligt (og jeg bruger her ordet standard om alle dansende i VmD, for jeg mener dem der er opbygget på en bestemt måde). Jeg har jo altid danset min egen stil, som vel hører under begrebet freestyle, såfremt der kan snakkes om en stil overhovedet.

Men det gør mig faktisk mere nysgerrig: hvad ville der ske, hvis jeg var én af de ti dansere? Ville jeg være så låst i mine egne måder at gøre tingene på, at jeg slet ikke ville kunne komme ind i de der faste mønstre, eller ville jeg være en form for naturtalent, eller bare en lunken mellemvare?

Derfor blev jeg også lidt intrigeret, da jeg blev spurgt om at gå til den slags til fest fornylig. Egentlig har jeg ikke lyst, men jeg er samtidig altså lidt nysgerrig.

Og så har jeg også et latent mindreværdskompleks, eller hvad man skal kalde det, på området. Fordi: ganske vist er jeg vant til at blive rost og vække glæde med min dans.

Men en hændelse sidder dybt i mig: da min ex begyndte sin systematiske nedbrydning af mit selvværd for efterhånden en del år siden. En dag var jeg gået i byen (med hendes velsignelse, troede jeg) og havde genopdaget min glæde for dansen, og alle de andre turister havde været ganske imponerede.

Så jeg var vågnet op med tømmermænd, og en ganske god følelse. Og fortalte hende om natten.

"Leoparddreng, du kan jo ikke danse!", sagde hun så. "Det kan godt være du tror det, men det kan du altså ikke!"

"Øh, hvad..." var min reaktion. For det første over hendes fjendtlighed, for det andet over indholdet. "Det var da ikke lige sådan du syntes, da vi mødtes på Krasnapolsky?"

"Jo, det var. Du har aldrig kunnet danse. Det der er det gode ved dig, er at du gør det. Det er der ikke ret mange mænd der tør. Men du kan altså ikke."

Fedt nok... virkelig lækkert at høre fra en der efter sigende skulle elske dig. Og jeg troede ikke på det, hverken dengang eller nu - fordi der er lidt for mange roser jeg får fra andre sider. Og jeg får det lidt for godt af at danse til at tro på det.

(Det hører så også med til historien, at min ex gik til ballet i sine unge år - og da helt sikkert har ret i at jeg ikke kan danse, set i en teknisk/ortodoks kontekst. Men det er så også en meget begrænset kontekst at se ting i.)

Men - selvom jeg ikke rigtig tror på det - er det altså en eller anden tvivl der hænger ved. Så det kunne være ret sjovt engang at få nogle danse-autoriteters ord for hvad jeg kan/gør - som ikke nødvendigvis har en agenda med at køre mig ned i pløret.  

Iøvrigt er mit bedste bud på en vinder i øjeblikket Lisa Lents.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Arabisk

Ingen kommentarer
Jeg overvejede faktisk alvorligt at gå til arabisk på et tidspunkt. Det har været i 2003, omkring optakten til Irak-krigen, og tiden efter, hvor det for alvor var tydeligt at man ikke kunne stole på ret meget i vestlige medier - så jeg ønskede virkelig at kunne danne et mere nuanceret billede.

På samme måde som jeg i 80'erne ihvertfald ville gå på et gymnasium, hvor man kunne lære russisk. Jeg gik der så ikke sålænge, men det er en anden sag...

Det blev så aldrig til noget med det arabiske - noget med at finde tiden i en småbørnsfamilie, ligesom jeg heller aldrig rigtigt har fået genoptaget fægningen.

Men jeg kunne godt forestille mig at jeg kunne finde på det om nogle år - både det arabiske og fægtningen - jeg forestiller mig, at jeg godt kan være væk nogle aftener til den tid, og ungerne kan klare sig selv lidt.

Men det kan da også være man skulle checke markedet for gør-det-selv-kurser ud på nettet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Top secret

Ingen kommentarer
Endeligt indlæg (oversat via Google Translate til arabisk, og tilbage til dansk):

Dette er en post fortrolige og må ikke være offentligt tilgængelige.

Den beskriver, hvordan ledelse af forsvarsminister ikke havde til hensigt at undersøge den læk i systemet - mere specifikt, hvordan et internt dokument, som intet har at gøre for nettet i meget kort tid efter, at udformningen af de havne i et større dagblad.

Oplysninger, de selv taler om, hvor forfærdeligt det er, og ankom.

Som du trykker påstå noget andet, noget velkendt.

Denne lækage kommer ikke til at stå bag undersøgelsen. Meget mærkeligt.

Men de mest fremtrædende er, at folk kan være i ledelsen af forsvarsministeriet, der kan vise sig at lække den slags, og behøver ikke at kontrollere de oplysninger sektor og et dokument af ordet.
Oprindelig tekst:
Dette indlæg er top hemmeligt og bør ikke komme til offentlighedens kendskab.

Det beskriver hvordan Forsvarskommandoen ikke har tænkt sig at undersøge en læk i deres system - nærmere bestemt hvordan et internt dokumenter, som ligger uden forbindelse til nettet, meget kort efter det er dannet havnes hos en større avis.

Oplysninger man selv taler om hvor forfærdelige det er, er fremkommet.

Og som man iøvrigt i pressen påstår man intet kender til.

Denne læk har man ikke tænkt sig at undersøge, hvem der står bag. Højst besynderligt.

Men det mest utrolige er måske, at folk i Forsvarskommandoen, der kan finde på at lække den slags, ikke har styr på at man skal strippe dokumentinformationerne fra et Word-dokument.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Fredagsplaner

Ingen kommentarer
Fredag... ingen børn... kom ikke rigtigt i byen for 14 dage siden.

Skal jeg mon ud i aften? Jo, det tror jeg nok jeg skal! Det bliver vist "bare" på Amigo fra ved 2 / ½3-tiden. Så skal der danses igennem. Forhåbentlig.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 24. september 2009

Ups - hvad var nu det?

2 kommentarer
Da Søren Gade tidligere var ude og klage og hvine over den her arabiske oversættelse af "jægerbogen" - og især da det kort efter kom frem at den var lavet med Google Translate (uha!) - tænkte jeg faktisk, at det jo passede meget godt i hans hysteri-kram ("nu kan man jo se hvor interessant den er"; uh, ja, et tryk på translate?).

Og mistænksom som jeg nogle gange er, tænkte jeg, at det da næsten kunne tænkes at "han" selv havde oversat den, og lagt den et sted.

Og nu viser det sig så, at den udgave BT altså har fundet, oversat af Google Translate, bærer spor tilbage til Forsvarskommandoen. Hvilket de ikke kan kan give nogen synderligt sammenhængende forklaring på.

Farce * Farce * Farce. Må være kubistisk farce.

(Og så kunne jeg ikke lade være med at hæfte mig ved, at Forsvarets Efterretningstjeneste tidligere sagde, at de ikke havde haft bogen ind over deres bord. Lidt fantastisk hvis den virkelig er af så stor betydning som det hævdes.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Farvel til Klovn

Ingen kommentarer
Jeg så så sidste afsnit i aften - da jeg ikke har Zulu har jeg jo måttet vente til de kom på TV2.

Og det er altså lidt trist at sige farvel til - for ingen tvivl hos mig om atdet er den bedste comedy serie nogensinde på dansk TV; ikke fordi konkurrencen er hård, men den er altså klasser over hvad der ellers har eksisteret.

Og jeg ved, at en del (hej Morfar!) brokker sig over den er konceptet er stjålet / for inspireret af / hugget fra HBO's Curb Your Enthusiasm. Og det skal jeg bestemt ikke afvise, for jeg har ikke set nogen af dem.

Men det er altså ikke noget der kan få mit pis i kog - hvis det er må det være den bedste adaptaion ever.

Så farvel, for nu - glæder mig til gensyn når båndsløjfen begynder igen!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Lærkevej

2 kommentarer
En Taxa på Wisteria Lane var min første tanke omkring denne nye dramasatsning på TV2; og det er det også. Men den er også mere end bare det; hvis vi skal blive i de kendte(?) serier er der så også blandet noget Picket Fences ind.

Jeg er generelt ret positivt indstillet, uden at være helt solgt. Men af et første afsnit gjorde det faktisk ganske godt indtryk!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Fogedforbud

Ingen kommentarer
Jeg har fremhævet dem før - reklamerne fra Autopartner.

Men helt ærligt - kan man ikke gøre noget for at stoppe dem? Et fogedforbud for eksempel - de må da med deres fordummende indflydelse være til skade for Rigets sikkerhed?

Eller i det mindste et tilhold, så jeg kan slippe for at få dem vist i mit fjernsyn?

Jeg bliver simpelthen så trist når jeg har set den.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Husker du Christian Christensen

Ingen kommentarer
Det gør du nok hvis du er lige så gammel som jeg.

Han var minjøminister i Schlüters oprindelige 4-kløverregering* i 80'erne, for Kristeligt Folkeparti. Han var en af de mere sympatiske medlemmer af den regering, men han var nok mest kendt for den her talefejl/sygdom han havde, som fik ham til at udskifte en del konsonanter med n'er.

Hans mest kendte udtalelse var således dengang han deklarerede, at København havde brug for flere nossepladser.

Anyway, der florerede dengang også nogle vittigheder om ham, den bedste (og den eneste jeg husker) er denne:

(Da den normalt skal høres, skriver jeg oversættelse i rødt efter CC's replikker)

Christian Christensen kommer ind til en oldschool barber.
CC: Jeg vil gerne kneppes å naneres. (Jeg vil gerne klippes og barberes.)
Barberen: Hvad siger De?!
CC: Jeg vil gern kneppes å naneres! (Jeg vil gerne klippes og barberes!)
B: Så må de altså gå et andet sted hen, hr, den slags gør vi ikke her!
CC: Onanér! (Åhr, la vær!)
B: Beklager, men det kan vi altså ikke tilbyde!
CC: Nå, så gnider jeg igen. (Nå, så glider jeg igen.)

* 4-kløverregeringen bestod jo af partierne V, C, Q og M. Hvorfor jeg og ligesindede yndede at kalde den WC-kumme regeringen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Et ubehageligt svar

Ingen kommentarer
Jeg kender dig
tror jeg
desværre kender jeg din krop for lidt
jeg kender den lidt
men meget mindre
end jeg ville ønske
men jeg kender dit sind
jeg har hørt
læst
forstået
og ikke forstået
dit sind
i lange tider
nu
og jeg tror
ingen forstår
og misforstår
dig
så godt som
jeg
Og dit galpende gylle
og gyllende galde -
det er velkomment
hvis du får det bedre
Men ellers er det jo nok
lidt enerhverende
bare en smule
og så
synes jeg nok
jeg burde kende
din krop lidt bedre

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Lettere sejt

Ingen kommentarer
Fyld strøm på digicam'et og din mobil, sæt kameraet til at tage et billede hvert 5. sekund, pak det ind i en flamingo-kasse, lad være at tænke for meget over de mulige konsekvenser, bind det sammen med en vejrballon af helium, og håb på du er heldig...

Hvis du er heldig får du det her - billeder op til 27.000 meters højde, og ned igen. Jeg må tilstå at beundre initiativet, selvom det lyder som om det kunne være gået rigtig galt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Bankbonusser

Ingen kommentarer
Der er jo en del debat om at forbyde bankfolks bonusser fremover. Efter de senere års udskejelser og ikke mindst resultaterne af dem.

Jeg har egentligt syntes det var en lidt underlig tanke - grundlæggende fordi jeg tænkte at bankerne vel sådan set vidste hvad der var bedst for dem - hvis det virkelig kunne betale sig med de vanvittige bonusser de kan finde på at udbetale, så fred være med det.

Men efter at have set Dags Dato i aften, har jeg nok ændret lidt holdning - selvom jeg synes det er absurd at det skal være sådan.

Men Cityboy forklarede det udmærket: for wheelers & dealers'ne handlede det sådan set bare om at opnå så store bonusser fra år til år som muligt. De vidste udmærket at det de handlede var noget junk - men hvad rørte det dem, det ville nok først crashe om nogle år, og hvad så? Det værste der kunne ske var at de blev fyret, og de havde jo for længe siden tjent hvad de skulle bruge resten af livet.

Så modtagerne går efter så meget de kan, uden moral. Det er sådan set ikke overraskende.

Det der virker mere overraskende er at bankerne tilsyneladende er uden for pædagogisk rækkevidde, og ikke kan se at det er betændt miljø de skaber, og en ond cirkel ved at konkurrere på den måde; det svarer jo til at betale dem der kan pisse mest i bukserne på kortest tid mest; men det er dine bukser de pisser i.

Men problemet er tilsyneladende at det system går hele vejen op igennem hierarkiet - det kan ikke betale sig for nogen at kigge langsigtet. Hvis de bonusser så bare blev udleveret i optioner, som først kunne bruges efter 5 eller 10 år ville filosofien nok blive en anden. Selvom jeg er skeptisk.

Jeg synes det er absurd - men for mig virker det som om en form for lovgivning på området er nødvendig. Mere fornuftigt ville det muligvis være at fyre samtlige besturelser og direktioner, og derefter gøre op med kulturen. Men det går nok heller ikke.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 23. september 2009

Cityboy

Ingen kommentarer
Det var en ret fascinerende Dags Dato i aften (Sex, druk og bankbonusser) - om boheme/bacpacker/hippien Geraint Anderson, der - da han løber tøt for penge - bliver foreslået at tage et job i London City.

Og uden nogen forudsætninger til at starte med tjener kassen på diverse bonusser; først og fremmest ved at gå på stripjoints med de potentielle kunder.

Men henad vejen føler han tilsyneladende en sådan lede ved det hele, at han begynder at skrive en anonymklumme om hvad der foregår: hvor korrupt og inkompetent det finansielle system er. Han vækker chok og forargelse i miljøet, men ingen ved hvem han er.

Tilsidst siger han op - efter et motorcykeluheld og en sidste bonus. Og kort efter crasher det hele.

Ret interessant historie, på godt og ondt. Så hvis den genudsendes vil jeg foreslå at se den.

Og jeg kunne godt finde på at få fat på hans bog: Beer and Loathing in the Square Mile.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Revanche

Ingen kommentarer
Jeg har haft børnene ovre i dag - de sover nu - og jeg har heldigvis kunnet tage delvis revanche for den kedelige weekend jeg udsatte dem for.

Fik blandt andet spillet D&D Miniature spil med den ældste - hvor jeg krafteddeme tabte, efter 1 heldigt slag fra hans side, og 2 uheldige fra min på det mest kritiske tidspunkt. Så han er ovenud tilfreds.

Og den yngste blev også glad fordi jeg klarede den næste boss i Zuma's Revenge.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Blåbærvin

Ingen kommentarer
Jeg har denne sensommer virkelig fået en del mere smag for blåbær end tidligere - måske fordi jeg i det hele taget er mere på frugter end før, og så synes jeg også de har været meget billige i perioder.


Men jeg kom til at tænke på den anden dag, om der egentlig nogensinde er nogen der har prøvet at lave vin af dem? (Dumt spørgsmål, for selvfølgelig er der det - jeg tror ikke der er noget organisk, som der ikke er forsøgt at få alkohol ud af på et tidspunkt.)

Jeg kan ihvertfald forestille mig, at man kan få et ganske godt resultat ud af dem, for på mange måder minder de jo om druer i samg og konsistens, og den mørke skal med et lyst indre. Og så er de af naturen kernefri.

Så måske man skulle begynde at prøve at lave vin selv - ligesom min far gjorde da jeg var barn, og altid havde nogle balloner stående og bløbbe - vist som regel med tvivlsomme resultater, men han drak det da alligevel.

Det kunne være et interessant eksperiment.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 22. september 2009

Olieindsmurte kroppe

2 kommentarer
Nu sidder jeg så og ser brydning - ikke noget jeg er vant til at se i større stil, men nu sender de det jo pludselig i TV fordi det foregår på dansk grund.

Og udover at reglerne virker underlige, er det faktsik meget sjovt at se på, når man lige overvinde de første homofobiske tanker & associationer...

Men jeg kan ikke lade være med at tænke på... det må jo være en kæmpe fordel, hvis ens krop er indsmurt i olie eller fedt - så det går jeg udfra der er regler imod. Men hvad så hvis man har naturlig meget fedtet hud? Findes der regler for hvor præcis hvor fedtet ens hud må være, og doping-tests af det? Og hvad hvis bryderne spiser mange flæskesvær, for at få eksploderende bumser og hudorme, er det så også ulovligt?

For ikke at tale om, at det nok ville blive en mere yndet publikumssport, hvis der blev brugt lidt mere olie. Og måske et nyt dragt design, det har de haft så meget held med i beach-volley. Og så måske nogle mixed-doubles... så jeg tror jeg for alvor det ville udvikle sig til en publikumsmagnet!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Et hårdt miljø

2 kommentarer
Kontant handlede til aften om metoderne indenfor Studerhue & Blåbog-branchen... og det var godt nok hårde sager: rygtespredning, korruption, kickback-kommision, dårlig kvalitet og manglende levering.

Hårde sager. Jeg er glad for jeg aldrig har skullet have sådan en hue - sikke noget snavs man ville kunne komme ud i.

Og så sætter det jo tanker i gang, om det ikke ville være en idé med et forbud mod studenterhuer, så den slags kriminalitet kan forhindres - og vi kan forhindre vores børn & unge at blive involveret i den slags?

Eller vil det bare resultere i et sort marked for studenterhuer på Christiania, med bandekrige og skuddrab til følge?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Udmærket, W.C!

Ingen kommentarer
Eyvind Vesselboe, Venstres svar på W.C. Fields, har været ude med riven i forhold til sine partifæller og regeringen. Og kritiserer deres håndskyhed i forhold til Dansk Folkeparti.

Og det er jo storartet. Vesselboe er da også en af de Venstre-politikere jeg har mest sympati for; jeg synes dog han i lighed med andre ligesindede har haft en tendens til at springe op som en løve og falde ned som et lam. Jeg kunne godt tænke mig noget mindre partidisciplin og noget mere principfasthed fra den interne position i Venstre.

(I Konservative er der vist ikke længere nogen intern opposition, hun meldte sig ud for noget tid siden. Jeg tror ikke man kan kalde Charlotte Dyremose en opposition.)

Så ødelagde det også en del af argumentationen da Eyvind Vesselboe i TV Avisen til aften kl 21 kom til at kalde Dansk Folkeparti for Danmarks Statistik - det kom ligesom til at forvirre begreberne en del, i sær da han blev spurgt hvad han mente, og ikke mente han havde sagt Danmarks Statistik. Så var de 20 sekunder ligesom gået...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Equinox

Ingen kommentarer
Det er så efterårsjævndøgn i aften - det vil sige det er nu efteråret rigtig begynder (det der med at det begynder 1. september er efter min mening noget vrøvl). Og vinterhalvåret. suk.

Jeg må tilstå at dette sol-pejlemærke er det jeg bryder mig mindst om. Forårsjævndøgn er nok mit foretrukne, for da begynder man at kunne mærke lyset, og kan se frem til et dejligt langt forår og efterfølgende sommer.

Sommersolhverv foregår i en dejlig tid, og er rart selvom der er lidt tristesse over at dagene nu igen bliver koldere.

Vintersolhvervet er midt i mørket, men man kan da glæde sig over, at nu bliver det ikke værre.

Men Efterårsjævndøgnet... jeg har svært - forærdeligt svært - ved at finde noget som helst positivt i det. Beklager i forhold til alle efterårselskere (selvom jeg da må indrømme at bladene på en god dag kan være meget pæne).

Jeg har derfor også haft noget svært ved at tage det her med at årstiderne skifter ved solhverv/jævndøgn til mig - selvom jeg synes det giver meget mening. Men det betyder at jeg pludselig er født om efteråret i stedet for om vinteren - og det bryder jeg mig ikke om, hellere vinteren trods alt. Og i virkeligheden skulle jeg have været det - jeg er født 10 dage for tidligt, så det burde have været vinter!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 21. september 2009

Kugler og maling

Ingen kommentarer
Ja - jeg prøver at lokke husarerne og husarinderne til med mine overskrifter :)

Men som jeg nævnte i sidste uge, har jeg en historie om noget paintball jeg vil ud med.

Første gang jeg prøvede paintball var det dødssygt. Det var en polterabend (som iøvrigt var helt fin), og der var lejet et indendørs arrangement et sted. Et sted der var meget mørkt og klaustrofobisk, og jeg brugte briller i den periode, som ikke rigtig kunne sidde under beskyttelsesbrillerne, så jeg rendte rundt uden - og kunne ærlig talt ikke se en skid.

Så det havde jeg ret negativt billede efter.

Nogle år efter vil min arbejdsplads på det tidspunkt lave sådan en lad-os-komme-hinanden-ved-dag for hele arbejdspladsen (vi er ca 15 på det tidspunkt).

Denne gang foregår det udenfor, og jeg bruger linser på det tidspunkt. Så der er ingen undskyldninger.

Og hvad sker der? Det viser sig at den ellers gennemført pacifistiske Leoparddreng morer sig gevaldigt over det, men endnu mere chokerende - tilsyneladende har store evner inden for det dér.

Der var mange situationer hvor jeg klarede dagen for holdet - jeg tror vi vandt 7-1 i forskellige kampe, eller sådan - men især to fremstår tydeligt i hukommelsen.

Den første: jeg kommer snigende af en sti mellem nogle buskadser. En modstander dukker op for at prøve at få ram på mig, men inden han har nået at sigte ordentligt på mig har jeg ramt ham; en anden modstander, der har gemt sig nogle meter fra ham rejser sig op, og vender sig mod mig, men også ham for jeg inden han kan gøre noget.

Med et pletskud lige midt i panden, lige over beskyttelsesbrillerne. Som giver ham et blåt mærke han må gå rundt med i 2-3 uger derefter, og nærmest ligner en indisk kvinde. (Pletskud skriver jeg. Man må faktisk slet ikke sigte efter hovedet - men det havde jeg helt ærligt glemt i min blodrus.)

Derefter var sejren let for at få.

Den anden situation: vi spiller "indtag fortet", og vi er kun 2 tilbage i live på hvert hold. Jeg er løbet tør for ammo, så er i princippet ikke noget værd mere. Bortset fra - der er jo den her regel med, at når man er indenfor 1 eller 2 meter, må man ikke skyde, men skal i stedet sige "BANG".

Så jeg sæter min partner til indimellem at skyde fra et skjul mod fortet, mens jeg sniger mig ind på det; og da jeg er komme helt tæt på åbning laver jeg et Rambo/Bauer rul ind nede ved jorden, finder ud af jeg er ½ meter fra den ene modstander, retter geværet mod ham: BANG, ser ud af øjet den anden 3 meter væk, som det først nu går op for hvad der foregår, er henne ved ham på et sekund, BANG.

Herligt - havde en umådelig god følelse bagefter (og med skam at melde, hvergang i de næste uger jeg så vores chef-designer med blåt mærke i panden blev min glæde vækket igen. Sammen med en lille bitte sort samvittighed. Men glæden var langt størst.)

Og jeg kom til at tænke på et afsnit af L.A. Law, hvis der er nogen der kan huske den serie fra sen-80'erne; Advokaterne hed den på dansk?

Hvor partnerne også en dag er på paintball/overlevelsestur. Og Stuart Markowitz, den lille, forsagte jødiske skatteekspert pludselig går amok med sin paintgun - og tilsidst er ved at ende med at slå de andre ihjel.

Så langt ud røg jeg dog ikke; men det mindede mig lidt om.

Min konklusion: paintball kan komme utroligt meget an på, hvor man er, og hvem man er med. Og man kan ikke helt regne med hvordan folk vil være.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Please, ikke mere

3 kommentarer
Som den nyhedsjunkie jeg er, tror jeg jeg i dag (siden kl 18) er røget ind i 4 eller 5 interviews med Michael Maze. Og altså til lykke med EM, men jeg må indrømme at bordtennis altså ikke interesserer mig det mindste - udover måske til nød at spille det selv.

(Det er endda en af de ganske få sportsgrene jeg rent faktisk engang har gået til, i min skoletid.)

Og Michael Maze interesserer mig nok om muligt endnu mindre.

Så, altså - tillykke. Men nu er det også slut, ikke?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

"Danish mother" revisited

Ingen kommentarer
Det gik lige op for mig, hvorfor YouTube indslaget med Karen - og hvorfor jeg ikke burde være hoppet på den:

I den virkelige verden ville Karen jo være gået til Sporløs på DR - og udover exponeringen have fået hjælp til at finde farmand. Først hvis det ikke virkede ville man gribe til YouTube.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

"forfatteren til leoparddrengen"

Ingen kommentarer
Det er så en af de google-søgninger der er havnet hos mig, som jeg ikke kan lade være at undre mig over. Denne gang ikke over at den er havnet her - men hvad er det der ledes efter?

Er det oplysninger om mig - som både er og er forfatteren bag/til Leoparddrengen.

Eller findes der en bog, der hedder Leoparddrengen (det tror jeg ikke, og ingen søgninger har vist at det skulle være tilfældet) - og det er forfatteren til denne der menes?

Eller er det den italienske roman Leoparden (Il Gattopardo) af Giuseppe Tomasi di Lampedusa (senere filmatiseret af Luchino Visconti med bl.a Burt Lancaster og Claudia Cardinale på rollelisten) der egentlig er tale om? Og hvordan kommer man så til at forveksle det med Leoparddrengen?

Jeg finder nok aldrig svaret - men jeg kan altså ikke lade være at spekulere.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sleeping my day away

Ingen kommentarer
Efter at have afleveret børn i morges, og lige hængt lidt foran computeren gik jeg i seng. Læste nogle sider i en bog , og vågnede så kl lidt i 3. Så der røg lige 5-6 timer ind på kontoen. Og det var ikke fordi det var for meget, kunne jeg mærke.

Og jeg kan heldigvis også mærke at det har hjulpet, føler mig en hel del friskere nu. Nice!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Læser de overhovedet deres egne artikler?

2 kommentarer
Nyhed på tv2.dk, under overskriften Voldtog og mishandlede hestepiger: handler om at en mand er blevet dømt for sexuelt samvær med to piger på hhv 12 og 13 år på gerningstidspunktet. Men artiklen slutter med, at manden samtidig er blevet frifundet for anklager om mishandling, vold og trusler.

Og hvordan hænger det så lige sammen med overskriften?

(Jeg skal som sædvanlig i den slags sager understrege at jeg ikke sympatiserer med den dømte - men derfor kan man vel godt synes det på sin plads at redigere ordentligt alligevel?)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 20. september 2009

Får hun ret?

Ingen kommentarer
Jeg tror det ikke. Jeg håber det ikke. Jeg tror at hun denne gang har forregnet sig - eller med vilje tager fejl, af kortsigtede, taktiske årsager.

På den anden side har jeg så meget respekt for Pia Kjærsgaards evne til at læse både sit eget bagland, og en mindstefællesnævner i befolkningen, at jeg bliver bekymret, når hun udtaler som hun gør, at klimaet er den nye udlændingepolitik.

Forstået som, at det vil være DFs nye satsning (udover at de jo ikke dropper udlændingene), at få drejet debatten hen i, at det slet ikke kan betale sig med alle de penge til vedvarende energi med videre, men at man hellere skal bruge nogle penge på højere diger med videre.

Og hun mener, at befolkningen støtter hende i det. Og her håber jeg ved gud at hun mislykkes. Ikke at hun behøver have et flertal bag sig, men hun er jo god til at bruge teknikken med: "Vi er mange som... *host* ... mener at...." med stort held.

Og man må jo lade hende og Thulesen Dahl, at det er godt i tråd med resten af partiets politik: hamrende uintelligent og udelukkende gående på at lukke Danmark af.

Jeg nævnte fornylig i en kommentar, at vi trængte til politisk kystsikring i Danmark. Det var godt nok ikke sådan ment.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Tandløs

Ingen kommentarer


Det burde jeg ihvertfald næsten være nu, for det har godtnok være en uge der har trukket tænder ud; med feber, hovedpine med mere til mig, børn der også skiftevis har været hjemme syge, og i weekenden overopsatte på at jeg skulle lave alt muligt med dem, som jeg dårligt var i stand til.

Så jeg må tilstå, at jeg ser frem til de er afleveret i morgen tidlig, og jeg kan prøve at komme mig lidt.

Og det der med godt vejr & solskin? Det er ikke spor sjovt, når man ikke kan nyde det. Faktisk var jeg helst fri for al det lys.

Og - ja, beklager klynk endnu engang - men man får sgu ikke meget medlidenhed fra sine børn, så må man jo klynke ud i cyberspace.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Tip til knuder

Ingen kommentarer
Nej, jeg er ikke pludseligt gået bondage-vejen. Men kom i tanker om et af de nyttigste fund jeg har gjort på det her internet, og ville så lige dele det med dig (eller din significant other).

Indtil for nogle år siden gik jeg stort set aldrig med slips, men fik så pludselig smag for det - det hang egentlig mest sammen med, at jeg opdagede jeg skulle bruge størrelse Large i skjorter i stedet for Medium, og så pludselig kunne holde ud at have øverste skjorteknap knappet.

Mit problem var så, at det der med slipseknuder ikke var noget jeg var særlig ferm til, og jeg googlede derfor opskrift til hvordan det nu er. Og fandt denne - som er ganske suveræn, synes jeg, der lærer man alle de klassiske knuder, og den er udført spejlvendt, så man hænger den bare op ved spejlet, og så er det pærelet.

Så det er hermed givet videre. (Selv bruger jeg som regel nu en lille Windsor, kan jeg afsløre, hvis du skulle være nysgerrig...)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.