Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 5. september 2009

Det vrimler med jomfruer

2 kommentarer

Altså astrologisk set. Jeg synes ufatteligt mange af mine venner har fødselsdag for tiden.

Og jeg kan så ikke helt lade være med at tænke på, hvad der mon foregik til julefrokosterne sidst i 60'erne?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

DF-dag

Ingen kommentarer
Nu kan jeg sgu snart ikke klare mere af det her...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Næstekærlighed

Ingen kommentarer

3 forbryderiske medlemmer af Folketinget siger de ville skjule irakiske flygtninge, hvis de ringede på deres døre.

Det er jo ikke bare mod loven, som DFs Peter Skaarup heltemodigt udtaler - og han vil heldigvis få justitsminister Robespierre til at kigge nærmere på sagen. Det er også decideret ondt overfor irakerne at skjule dem.

Den rigtige, gode, næstekærlige gerning at gøre, er naturligvis at udlevere sådanne folk til politiet. Så man kan gøre det bedste for de stakkels mennesker, nemlig at sende dem hjem til Irak, hvor de kan hjælpe til med at genopbygge landet. Hvilket selvfølgeligt gøres bedst fra en irakisk fængselscelle.

Det er synd irakerne ikke ved hvad der er bedst for dem -men det er jo nok fordi de bliver forledt af kommunister og andet pak, samt præster som heldigvis nu er sendt på "velfortjent" ferie. Men vi må glæde os over, at vi har mennesker som Peter Skaarup med hjertet på rette sted!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ny superkraft opdaget

1 kommentar

I et billede jeg modtog efter de seneste, er det pludseligt tydeligt at Zappo - sølvdjævlen - kan mere end vi vidste om ham.

Vi vidste jo at han kan give stød, men tilsyneladende består hans krop udelukkende af eletricitet - derfor er den ikke rigtig korporlig, men gennemsigtig.

Det betyder selvfølgelig ikke at følelsen af ham er mindre intens - nogle vil nok sige tværtimod -men det er nok noget man skal vænne sig lidt til.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 4. september 2009

Zappo revealed

6 kommentarer
Når jeg nu ikke kommer i byen i aften, kan jeg jo så tilgengæld præsenterer jer for en lille treat, i form af de billeder jeg fik tilsendt fra sidste lørdag på Amigo. Så nu ved i også hvordan Zappo ser ud.

Det er iøvrigt en meget underholdende serie, fordi manden der trænger sig på på sidste billede, starter ud med at sidde og beskue min røv; men det billede har jeg valgt ikke at tage med, for jeg ville ikke kunne give ham bjælke på uden at ødelægge billedet.

Og bemærk så iøvrigt lampen, som "hopper foran" mig på to af billederne; jeg ved ikke helt hvad der sker, men jeg er jo i bevægelse, så det må være noget med en del af billedet der er taget først (inklusive lampe) og så kommer jeg ind foran bagefter. Det ville virke anderledes på gammeldags analogt kamera, lidt pudsigt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Robespierre går personligt ind i sagen

Ingen kommentarer
Brian de Robespierre bekendtgør til aften per dekret, at såfremt procesbevillingsnævnet ikke lader knivsagen fra Middelfart komme for Højesteret, vil han personligt gå ind i sagen.

Hvordan han lige præcis har tænkt sig at gøre det, uden at blande den lovgivende, udøvende og dømmende magt sammen i en pærevælling kunne jeg godt lide at vide. Men det er selvfølgeligt ikke et problem for Robespierre.

Jeg håber naturligvis at manden kan slippe for fængselsstraf, men det går ligesom ikke på bekostning af at Brian Mikkelsen tiltager sig diktatoriske beføjelser. Ikke engang hvis det kun er når Folketinget vedtager sindssyge love - for det gør de jo efterhånden hele tiden.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En times ro

Ingen kommentarer
Den yngste har været syg idag, så jeg har været hjemme med ham. Og han har været skiftevis hyperaktiv og totalt sur og irritabel. Så sådan en dag kan godt trække tænder ud.

Men nu er de bænket med Disney Sjov, fredag aftens frelsende engel til børnefamilier.

Pyha.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 3. september 2009

Fascinerende sindssygt

2 kommentarer

En artikel på nyhederne.tv2.dk fik det til at gå op for mig, at jeg har set adskillige dokumentarfilm om Manson-familien og deres massemord. Men at det aldrig rigtigt var gået op for mig, hvad de havd gang i.

Så det satte jeg mig for at finde ud af, og læste diverse wikipedia artikler - den mest oplysende den om Charles Manson himself.

Og det er et studie i mennesket mærkeligheder. Han er som sådan ikke noget stort mysterium. Sikkert misbrugt, psykopat og psykotisk, og har været institutionaliseret det meste af sit liv, og har så også lige flirtet med Scientology.

Men hvordan han har kunnet få så mange (især kvinder) til at være mere eller mindre fanatiske followers, og har kunnet klemme sig ind hos en af Beach Boys drengene, og bruge 100.000 $ og mere eller mindre overtage hans hus sammen med sit harem og hangarounds?

Hvordan gør man det?

Og hvordan for man overbevist sig selv om (sikkert ikke svært) og andre (det mærkværdige), at Beatles The White Album er en profetisk plade, og ikke mindst nummeret Helter Skelter - som så vidt jeg kan læse handler om en tur i en rutsjebane - handler om det endelige raceopgør mellem sorte og hvide.

Som de hvide vil tabe, og de sorte vinde - men Manson-familien vil - fordi de sorte er så dumme - ved at gemme sig under den apokalyptiske kamp, komme ud og dominere de sorte som the übermensch.
Og fordi det altså går for langsomt med dette Ragnarok i at starte, finder Manson altså ud af, at der må sættes lidt kunstigt skub på. Derfor mordene, som skal udføres så man tror det er sortes værk, hvilket altså skulle gøre de hvide så sure, at de begynder at slagte løs & vice versa.

Meget uhyggelig tænkning, men det mest uhyggelige er altså for mig at det er muligt at få andre (i stort tal!) med på sine syge, paranoide, psykotiske fantasier i det omfang.

Manson endte selv med at skære swastikaer i panden på sig. Og det er vel også den nærmeste parallel - til en anden der i endnu større omfang kunne føre sine syge, paranoide, psykotiske fanatsier på et endnu større antal.

Men på en eller anden måde er Hitler/Tyskland historien lettere at sætte sig ind i - det var trods alt et endnu større kollektiv, det var hele normaliteten der blev flyttet. Men hvordan fanden den Manson-familie kunne køre løs - det forstår jeg forhåbentlig aldrig.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Endnu en grim dag for Danmark

2 kommentarer
I dag læste jeg nyheden om, hvordan en af de hjemsendte irakere var tidligere torturoffer, og nu fængslet i Irak. Dejligt.

Og jeg læste om hvordan politiet tilsyneladende heller ikke har rent mel i posen, omkring hændelsesforløbet ved rydningen af Brorson-kirken. Eller ihvertfald tilbageholder videomateriale. Gad vide om det ender med politidirektør Johan Reimann allerede snart kommer til at indkassere en næse så lang at han kan lugte sig selv i nakken - som han advarede Erik Ninn-Hansen om at denne ville få, da han var embedsmand i justitsministeriet under optakten til Tamil-sagen. så langt fører den sag dog næppe.

Og så var det dagen derpå, efter at en ung mand fik 7 dages ubetinget fængsel, og en ødelagt fremtid, for at have et par hobbyknive han bruger i sit arbejde, liggende i sin bil. En naturlig følge af at indføre minimumsstraffe. Alligevel kan jeg ikke lade være at tænke på, om det ikke var gået anderledes, om udåden var sket på den anden side af Lillebælt i Fredericia, istedet for Middelfart; og anken så var kommet for Vestre Landsret istedet. Østre Landsret har jo et vist ry for at være pot & pande med Justitsministeriet - og der sidder Robespierre jo.

Jeg ved ikke - hele verden røg et godt stykke til højre efter 11. september - og det kunne vel næpe undgås. Men jeg synes pendulet i det meste af verden virker som om det er ved at svinge tilbage. Men I Danmark virker det som om pendularmen bare svinger højere og højere mod højre.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Det kan jeg godt blive nervøs for

4 kommentarer
I Bangladesh har de fundet ud af, at de nu ændrer på deres embedsmandsdresscode, således at man nu ikke behøver have jakke på, og kan gå i skjorter med korte ærmer. Således at de kan spare energi, fordi de ikke behøver have air-con'en kørende på ligeså høj power.

Sådan set meget fornuftigt forslag. Jeg er bare lidt bange for at Naser Khader eller Brian Mikkelsen hører om det. For så kommer de vel til at foreslå et burkaforbud igen - denegang ikke begrundet i religion, men i hensynet til miljøet.

Det ville såmænd ikke overraske mig.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Brian de Robespierre

Ingen kommentarer

Det gør mig virkelig tryg for vores fremtidige samfund, at Brian Arthur Ness de Robespierre nu personligt går ind og afgør hvilke sager der skal forfølges, og hvilke ikke.

U-fucking-hyggeligt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Mine fysiske og psykiske disabilities

4 kommentarer
...Er langt henad vejen delt med salig Dennis Potter (uden sammenligning iøvrigt - men jeg synes han er noget af det største!), og beskrevet i dette klip.

I forhold til mig er der heldigvis tale om overdrivelse på alle planer, men jeg forstår Marlow så godt. Husk at se klippet til ende - både for skuespil og oplevelse.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 2. september 2009

Bøf & Bigbowl

2 kommentarer
Jamen, det var da storartet. Jeg var lidt i tvivl om hvad konceptet var, men det var sponsor-finansieret, så der var ingen smalle steder.

Blev desværre kun trediesidst i de indledende bowlingøvelser (efter bossen, og sponsor-sidekicket med en smadret skulder, så han måtte bruge venstre istedet for højre).

Så var der maden, som var buffet, og fint nok. (Og de havde 3 typer steg, som der stod en venlig mand og skar til én når man kom hen til steg-bordet.)

Desværre kom jeg til at sidde på hjørnet af bordet, ved siden af ham sponsor-sidekicket. Og han var altså ikke jordens sjoveste bordherre, medmindre man var skydefanatiker, eller Linuxnørd. Og ingen af tingene er jeg. Så prøvede såvidt muligt at komme ind i andre samtaler, men blev indimellem afbrudt da han ville fortælle om hvor fedt det var at skyde med diverse våben, eller hvor hurtigt hans maskine bootede efter han havde investeret i en SSD.

Oversponsor var så åbenbart sådan lidt macho-drengerøvstype, der yndede at komme til skade ved forskellige semi-vovehalse sportsgrene. Så jeg fik iført mig bedste pokerface (og det kan være rigtigt godt), og spurgt om han havde prøvet "Free-Fall Extreme".

"Free-Fall Extreme... Nej, hvad er det det går ud på?" spurgte han, tydeligvis meget nysgerrig, og undrende over han ikke kendte til det.

"Man hopper ud fra 1-2 km," fortalte jeg. "Uden faldskærm. Eller noget. Og så gælder det bare om at ens rullefald er godt nok."

Det tog de passende 4-5 sekunder før den sank ind, og det gik op for ham at det ikke skulle tages for alvorligt. Det er de 4-5 sekunder jeg elsker...

Siden vandt jeg så noget air-hockey, så aftenen var ikke helt tabt :)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Onde, onde mig

Ingen kommentarer
Fik en meget sms fra den ældste søn for en times tid siden: "JEG FIK MADPAKKE MED". Den undrede mig, for det vidste jeg da godt, så jeg ringede for at høre hvad han mente med det.

Det viste sig at han havde glemt ordet "ikke", og var skidesur på mig og hysterisk over ikke at have fået den med. Hvilket jeg tildels godt kunne forstå, for de havde atletikdag i dag, og jeg havde netop sørget for at der var nogle hurtige kulhydrater , med videre, imellem. Hvad jeg ikke kunne forstå var at han ikke havde fået den med, jeg mente bestemt at huske jeg kom den i hans sportstaske.

Han er så hos sin mor (fordi jeg skal til Bøf & Bigbowl), men hun er ikke hjemme, og ifølge ham er der slet ikke noget mad.

Så jeg ender op med at skynde mig hjem (så kan jeg også lige nå et bad inden bowlingen), og det viser sig faktisk at han har ret: jeg har på en eller anden måde glemt at få den madpakke i tasken?!

Crap - men det er jo sådan noget der sker; bare dødssygt - hvis man så i det mindste helt kunne glemme at lave kmadpakken, så man fik dårlig samvittighed, men havde sluppet for arbejdet? Men nej, man skal have både arbejdet og dårlig samvittighed.

Men nu har han da ihvertfald fået den over, og jeg kan lige nå et bad.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

We are nihilists

Ingen kommentarer

Vi skal ud og bowle med arbejdet i aften - på Bøf & Bigbowl, hvor Jarlen døde i Klovn, for at det ikke skal være løgn.

Og hver gang jeg skal noget med bowling, kan jeg ikke lade være med at løbe The Big Lebowski igennem - genial film! Men jeg kunne desværre ikke finde min DVD af den i aftes, tror jeg har udlånt den. Så er det jo godt jeg efterhånden kan den næste udenad.

Overvejede lidt at komme i en af mine heldragter, i bedste Jesus-stil, men det er nok bedre at holde mit arbejdsliv adskilt fra mine hemmelige identiteter, trods alt.

Håber bare de har White Russians på det dér Bøf & Bigbowl.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 1. september 2009

GMail er nede?!

3 kommentarer
Ihvertfald for mig - har prøvet i hele 3 minutter nu? Går jorden så under?

(Og den er vist ikke engang i Beta mere?!)

23:23 - den er så oppe igen nu, har været det nogle minutter. Alt ia lt var den vel nede i ca ½ time! Det har jeg godtnok ikke været ude for før!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Medicin-reklamer

Ingen kommentarer
Er det bare mig, eller er der ikke vildt mange reklamer for ikke-receptpligtig medicin på TV2 i øjeblikket? Og, hvor jeg før altid syntes de handlede om en sygdom, og de rådede til man talt emed sin læge, og så nævnte de lige produktet,er de nu mere direkte:

Smut ned på apoteket, og køb det her medicin, så får du det straks meget bedre!
Især neglesvamp og slankemedicin ("Alli") virker meget pågående i øjeblikket; og iøvrigt det der kaktus anti-tømmermandsmiddel; det er vel et naturlægemiddel?

Er der sket en eller anden regelændring, eller er de bare blevet mere aggressive? Jeg må sige, jeg egentlig ikke bryder mig om det - synes der er lidt vel meget pushing over det.

Apropos slankemidlet Alli; jeg undrede mig over navnet, den eneste association jeg fik var til Ally (McBeal) - men forklaringen er måske Calista Flockharts anorektiske udseende? Er det i så fald ikke lettere langt ude?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En hvid pind?

1 kommentar

I fredags, kort inden jeg forlod Amigo, var der en pige som - hvad skal vi sige? - ytrede ønske om at lære mig bedre at kende, og det var sådan set gensidigt. Men også at det ikke skulle være noget der tog sin begyndelse samme nat. Hvilket også var fint med mig.

Jeg har en fornemmelse af, hun havde samlet mod i lang tid, og da hun endeligt gjorde noget ved det, var hun ret - fremfusende? direkte? Ikke på en dårlig måde, men hun virkede ret interesseret - vel at mærke i mere end one-night-stand, hvilket også er fint med mig; selvom jeg jo ikke ved hvad jeg er ude efter, om noget - er jeg ihvertfald åben for hvad der sker.

Så hun fik min seddel, med Leoparddreng-mail, og url til blog.

Og jeg har så ikke hørt fra hende siden; hvilket generer mig, da jeg faktisk godt kunne tænke mig noget dating/flirt/med videre i mit liv, kan jeg mærke nu. Og hun lød bestemt ikke uinteressant.

Men hvis hun havde fået kolde fødder, kan jeg da godt forstå det; jeg kan så bare ikke forstå, at hun ikke har været inde og checke bloggen - for det ville jeg da have gjort, hvis det var mig. Men jeg har ikke kunnet se nogle besøg med mønster som ville passe på hvad jeg ville regne med fra besøg af hende. (Mine sedler plejer faktisk at give et hop i antallet af direkte besøg søndag/mandag/tirsdag efter byture, men det har der faktisk slet ikke været dennegang; så det er ikk ekun hende, som "svigter" mig, det er mange? Hvad gik galt?)

Alternativt kan hun have tabt seddel - men selv da synes jeg hun burde kunne google mig. Og det har jeg heller ikke set tegn på.

Eller hun kan have været blevet så stiv, at hun intet husker - men så galt fat virkede det nu ikke.

Så jeg sidder lidt og føler mig som teenagepige, som ikke kan forstå fyren i hendes liv, som hun mødte på diskoteket, ikke ringer.

Og det irriterer mig lidt. Samtidig kan jeg egentlig godt være lidt glad for, at mærke et savn på den måde - det virker på mig, som om jeg er ved at komme lidt videre, på et eller andet plan.

Men lige nu tyder det på, jeg kan skyde en hvid pind efter noget i dette tilfælde; eller skulle det være en af Amor's hvide pile - måske dukker hun op på Amigo næste gang jeg er der?
Time will tell... sooner or later, time will tell.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 31. august 2009

Jo, jo, den er skam god nok!

2 kommentarer
Jackson er i live! (apropos kildekritik)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 25: Hvilket madlavningsinstrument?

Ingen kommentarer
Oprindeligt blev det opfundet til tilberedning af testikler - deraf navnet - men bruges i dag også til mange andre ting.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvad lommen var fuld af

4 kommentarer
Da jeg hentede min yngste var hans bukser ganske våde på begge lår - han var iøvrigt ganske beskidt, men det så lidt mærkeligt ud. "Er du blevet våd af regnvejr," spurgte jeg.

"Nej, det er fordi jeg har fyldt mirabeller i lommerne," svarede han.

Og ganske rigtigt, begge jeans-forlommer var fyldt med hvad der engang havde været mirabeller, men nu var mirabel-mos blandet med mirabel-sten. Saften var sevet ud i stoffet.

Lækkert!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 30. august 2009

"Tak for dansen"

2 kommentarer
Det sker - ikke så sjældent - at jeg får bemærkningen når et nummer slutter. Og ikke i betydningen "tak fordi du dansede, og lod os se det," men i betydningen "tak fordi du dansede sammen med mig." Og det er jo også fint nok - bortset fra at jeg altså ofte bliver overrasket, fordi jeg rent faktisk ikke var klar over at jeg dansede med nogen.

Okay, vi har været på samme dansegulv, vi har danset samtidig, måske er vi de eneste på gulvet. Men der har ikke været nogen form for kropskontakt, og næsten ingen øjenkontakt. Og der har bestemt ikke været nogen form for synkronicitet i vores bevægelser, udover (i heldige tilfælde) hvad rytmen har foreskrevet.

Så hvordan er det lige vi har danset sammen?

Og jeg ved ikke helt hvad jeg skal svare - ofte bliver det et mumlet "øh, i lige måde?!", men det føler jeg også er lidt ægerligt, for det giver jo et forkert billede af hvordan det er at danse med mig, når jeg rent faktisk danser med nogen.

Men det jeg har lyst til at svare: "Jeg vidste ikke vi dansede?" vil garanteret blive opfattet som meget arrogant - og det har jeg (som regel) heller ikke lyst til.

så jeg tror bare jeg bliver ved med at mumle lidt endnu. Mumlen skal man ikke undervurdere.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ligklædet i Torino

2 kommentarer
Ligklædet i Torino
Læs om Torinoklædet på dansk
2 timers PowerPoint foredrag
www.ligklaedet.dk

Den reklame poppede op fra Blogger/Google, efter mit seneste indlæg om bispevielse.

Og det lyder simpelthen interessant, at jeg føler jeg må dele det med jer. Helt gratis!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Bispevielse

Ingen kommentarer
Der er vist noget med, at nonner går for at være gift med Jesus (og det er også en af grundende til de skal være så kyske - fordi deres krop er helliget ham).

Men hvem pokker er det Biskoppen skal giftes med i dag? Er det også Jesus? Er det så ikke noget grisefy? Eller er det den hellige jomfru? Det er vel også noget grisefy?

Og så må de jo i den danske folkekirke endda være gift, og således bolle ved siden af og alt muligt.

Jeg synes det er noget underligt noget - godt jeg ikke er del af det foretagende.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Berigtigelse

Ingen kommentarer
...eller hvad den slags nu hedder.

Jeg sammenlignede for nogle uger siden Tom Behnke med Goebbels. Det lader til jeg må trække dette i land, og undskylde i forhold til herr Behnke. For det lader til mere at have været repræsentanter fra Kirkeasyl, der i dette tilfælde har gjort brug af propaganda.

Og det er for fucking dumt. sagen er god nok i sig selv, der er ingen grund til at lyve omkring hvordan tingene foregår - det ødelægger troværdighed, og overskygger de reelle problemer.

Men altså undskyld til Tom Behnke. Jeg vil så vente til en anden gang med at sammenligne ham med nazister.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Griner min røv i laser

Ingen kommentarer
Muhammedtegner über alles, Kurt Westergaard, ferniserede på galleri igår. Under større mediebevågenhed end han har været vant til at opleve, men også en del større sikkerhed.


Så da et bud ankom med en anonym pakke, blev hele området afspærret. Pakken viste sig at indeholde.... blomster fra Pia K.


Så kan man sgu da tale om det hele er gået mere eller mindre i selvsving.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Roser - men lidt ond stemning

Ingen kommentarer
Ting kommer i stimer - i går var der en pige, som der måske / måske ikke kommer til at ske noget med. Bolden er meget på hendes banehalvdel, eller jeg kan ihvertfald ikke gøre så meget. Og idag, da jeg (Zappo) kom ind, var denne pige, som jeg var noget forhåbningsfuld om for et halvt års tid siden.

Og vi omfavnede, og alt var fint, og hun syntes igen jeg var sej - altid rart. Men de fyre hun var sammen med delte vist ikke helt holdningen. Og de forsvandt hurtigt (allesammen).

Og så var der ellers et selskab (eller var det 2?), hvor jeg fik danset med de fleste afpigerne, og det var altsammen meget fint. Og en pige, jeg ikke kunne huske, roste mig for min blog - talte om at der var mange kommentarer, og at det var noget med 90210 - så det har også været længe siden; og så mange kommentarer kan det vist ikke have været. Men fint nok, ros er bestemt altid velkommen!

Der var så også lidt folk, der ikke syntes det hele var sjov. Den ene var faktisk en af mine bekendte derfra, og jeg ved ikke ganske hvad han havde gang i, men han var ihvertfald meget, meget stiv; ikke noget nyt i det, men det lod til at han fik pisset alle omkring sig af gennem aftenen, og der var flere der enten gik, eller måtte tvangsmæssigt føres ud, i vrede.

Mest irriterende for mig var dog en Naser Khader-lookalike (med noget større mave) som både i går og idag var ude efter mig. Igår gav han mig nogle albuestød i maven, ligesom for at teste mig for at se hvad der skete. Da jeg så kiggede direkte på ham med leopardøjnene fik han lidt et chok, og trak sig tilbage. Tror det er første gang jeg har intimideret nogen fysisk, men det kan de altså også bruges til :)

Men som Zappo har jeg jo ikke det trick i ærmet, og han var stadig ond i sulet på mig. Bad mig om holde op med at svede på ham; jeg sagde til ham at så skulle han måske go lidt væk fra dansegulvet, og det tog han ilde op. Ikke fordi der skete noget (kunne dog høre ham sidde og fortælle diverse omkring ham, at nu ville han snart gå op og slå mig ned) , men det er altså lidt distraherende hele tiden at skulle have øje for, hvad sådan en fyr kan finde på, mens man danser. En af grundende til jeg går på Amigo, der er meget få af de typer.

Så håber han vælger et andet sted at komme. (Og helt ærligt, at sidde ved siden af dansegulvet, og klage over at jeg sveder, er ligesom at gå til boksning, og sidde ved ringside, og brokke sig over at der kommer blod & spyt ned.)

Men alt i alt ok positiv aften; men valgte at gøre den kort - for jeg var lidt nervøs over hvordan det eventuelt ville udvikle sig. Og hvem ved, måske kommer der nogle Zappo-billeder snart, der var ihvertfald en del fotograferende.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Zappo skal ud

Ingen kommentarer
Der blev udtrykt glæde over at se Leoparddrengen igår, men Zappo var åbenbart også savnet. Og det er da efterhånden også noget tid siden han har været ude. Så det bliver hans tur i aften. Amigo og muligvis Ideal Bar.

Umbrella fungerer iøvrigt også klart bedst for ham....

Ceterum censeo Facebook esse delendam.