Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 18. august 2011

It's all done with mirrors...

Ingen kommentarer
Tak til @sofierye for at sprede denne forbi mig på Twitter. Det er altså ret gennemført skjult kamera!


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 17. august 2011

Der bliver aldrig valg, ever!

Ingen kommentarer
Måtte lige blande mig i legen...


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

X-Bov - resume og anmeldelse

2 kommentarer
Det var med spænding jeg åbnede op for DRs nye satsning i reality-genren i går. Da jeg kun kan se luftbårent TV er det begrænset hvad jeg ellers har kunnet følge med i af den slags.

Historien i X-Bov foregår i 3.X på et sjællandsk gymnasium - det præcise sted holdes hemmeligt for ikke at eksponere de unge for meget - og det gælder om at vinde nøglerne til Den Gyldne Bov (som bare ligner en Jaka Bov med noget maling). Undervejs holdes der delafstemninger, og seerne kan være med i nogle, andre er for eleverne på gymnasiet.

Jeg forstod ikke helt systemet, især er det lidt underligt, fordi man ikke ved hvornår afstemningerne kommer. Der var ikke nogen i første afsnit kan jeg afsløre.

Det åbnede med at Lars L havde stjålet et kærestefoto af Helle og Villy fra Helle, og det morede han sig nu med at vælte nede i kantinen - det troede han han ville blive rigtigt populær på, men han vidste ikke at Helle og Villy holdt fri den dag, og i stedet knaldede på Helles kollegieværelse. Hvilket straks gjorde dem så populære at de fik De Frosne Majs (Helle) og De Frosne Ærter (Villy). Jeg forstod ikke helt hvad forskellen er på dem, men ihvertfald er både Helle og Villy fredet i næste afsnit.

Den nørdede Søren P - som hele tiden citerer Star Trek (We are the Bov) - var lige kommet hjem fra spejderlejr i Jylland og talte på gymnasiets forum meget for at alle regler skulle overholdes, altid. Imens forsvarede Claus at Lars L havde stjålet Helles billede med "at et lille tyveri jo ikke gjorde så meget". Og brokkede sig over at Helle og Villy ikke kom i skole, men det viste sig at hans egen fraværsprocent var alt for høj, han blev senere kaldt ned til rektor og truet med at blive smidt ud.

Lars B, som er kæreste med Lars L, flippede grøn over at der ikke kom nogen afstemning, og truede med at forlade programmet. Lars L tænkte at han måtte vise Lars B at det kun var de to, og sagde derfor til Pia at hun alligevel ikke måtte komme med i en trekant. Pia havde ellers set frem til at være dominatrix, og blev nu skidesur fordi hun "blev spist af" med et golden shower af Lars L.

Søren E var blevet møgsur over at Gymnasiet ville holde fest, hvor også klasser fra et andet gymnasie var inviteret, og klagede til elevrådsformanden. Han gav i første omgang Søren E ret, men da festen ikke længere blev kaldt en fest men et bal sagde elevrådsformanden god for det, og så flippede Søren E for alvor skråt.

Søren Es gode ven, Søren K, fik imens hvad der må betegnes som et nervøst sammenbrud, fordi Søren K mente at hans tvillingesøster, Sørine var blevet hængt ud i GymnasieBladet. Sørine går ellers slet ikke i gymnasiet, men arbejder deltids som organist i den lokale kirke, men hun havde sat et skjult webcam op i drengenes omklædningsrum, og lagt det på nettet. Det var det de skrev om i GymnasieBladet. Søren svarede igen ved at sætte et skjult webcam op i pigernes omklædningsrum - "Så går det lige O-P op!" sagde han.

Og alt i mens scorede Margrethe billige point ved at tilbyde lektiehjælp i kantinen.

Og hvad syntes jeg så? Altså - ingen tvivl om at jeg følte mig godt underholdt, men på den lidt ufede mod hvor man sidder med dårlig smag i munden. Det skyldes til dels castingen - man har altså svært ved at tro på, at den danske ungdom virkeligt er så tåbelige, som de viser sig i serien - skulle det virkelig være reality? (Og så kunne castingen altså godt have fundet en klasse, hvor de ikke allesammen hedder Søren eller Lars, det er ret forvirrende.)

Det virker også som om der er nogle personer der er blevet klippet helt ud, eller som man ihvertfald ser meget lidt til. Det kan være det hjælper henad vejen, men de måtte ihvertfald godt profileres lidt bedre.

Seriens største problem er dog, at den er meget rodet synes jeg. Det er meget svært at forstå, som seer, hvordan nogle af de ting der bliver gjort, skal hjælpe eleverne til at vinde Den Gyldne Bov. Jeg håber det hjælper i næste afsnit. (Spoileren for næste afsnit var iøvrigt at Lars L får et blowjob - men det er skjult hvem som giver det.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 15. august 2011

Anti-regeringskampagneidé - #Fail #Fail #Fail #Fail

2 kommentarer
Efter at have set Claus Hjorts mega-fail på TV2 News, som i Go' MorgenDK - fandeme smart, ligefør en kampagne om at Helle og Villy "ikke svarer på de svære spørgsmål" - var min eneste tanke: #Fail!

Det gik så hurtigt over i Bowies Fame som blev til #Fail, #Fail, #Fail, #Fail. Og jeg kunne så ikke lade være at tænke på, at det da kunne blive en ret slagkraftig anti-regerings viral youtube græsrods ting. En video, hvor man bruger forskellige morsomme klip af repræsentanter fra regeringen (for eksempel Bertels risengrødsbersærkergang, og Fødevareminister Henrik Høeghs forsøg på at spise et æble og Lars Løkke "banging the table").

Med melodien til Fame kørende, og modificeret tekst som karaoke. Selvfølgeligt meget gerne genindsunget, men det kræver lidt mere....

Jeg har desværre ingen erfaring med at lave videoer eller lignende, så jeg kan ikke selv gennemføre det. Men hvis nogen derude kan, så tror jeg det kunne blive et fremragende resultat, med en god ørehænger.

Her er den oprindelige sang, med teksten under, modificeret til #Fail. Man kan selvfølgeligt gøre med ved den, men den kan sådan set også fungere as is. Nedenunder har jeg fundet instrumental-version.

#Fail, (#fail) makes a man take things over
#Fail, (#fail) lets him loose, hard to swallow
#Fail, (#fail) puts you there where things are hollow
#Fail (#fail)

#Fail, it's not your brain, it's just the flame
That burns your change to keep you insane (sane)
#Fail (#fail)

#Fail, (#fail) what you like is in the limo
#Fail, (#fail) what you get is no tomorrow
#Fail, (#fail) what you need you have to borrow
#Fail (fail)

#Fail, "Nein! It's mine!" is just his line
To bind your time, it drives you to, crime
#Fail (#fail)

Could it be the best, could it be?
Really be, really, babe?
Could it be, my babe, could it, babe?
Could it, babe? Could it, babe?

Is it any wonder I reject you first?
#Fail, #fail, #fail, #fail
Is it any wonder you are too cool to fool
#Fail (#fail)

#Fail, bully for you, chilly for me
Got to get a rain check on pain (pain)
(#Fail)

#Fail, #fail, #fail, #fail, #fail, #fail, #fail, #fail, #fail, #fail, #fail, #fail, #fail
#fail, #fail, #fail, #fail, #fail, #fail, #fail, #fail, #fail, #fail
#Fail
What's your name?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 14. august 2011

LIMBO på PC

Ingen kommentarer
Det danske spil LIMBO har været meget omtalt, ikke mindst på grund af sin meget specielle gråtonede grafik - og jeg har længe gerne ville prøve det. Desværre var det kun til at få til XBox, og når man nu ikke har sådan en var det jo svært. Og intet tydede på at det ville komme til PC, da jeg søgte så sent som for et par måneder siden.

Men så lige pludselig opdagede jeg LIMBO på Steam i går - hvor det var til salg for ikke mere end € 10. Så det købte jeg fluks.

Og det er altså en oplevelse at spille - grafikken giver en helt speciel stemning, og der er gode puzzles i de enkelte baner. Og så masser af god, sort humor. Og så også nogle chokeffekter, som virker - fuck, det har gav nogle sæt i mig, da en kæmpeedderkop angreb...

Den største hage ved spillet er at det ikke er længere - ungerne spillede det igennem på en dag - hvor også andet blev foretaget - og når det er spillet igennem er der så ikke så meget mere. Så man skal mere se det som en film eller lignende, end et spil man kan spille igen og igen.

Men det er altså en oplevelse jeg synes man skal give sig selv - at æstetik, humor og tanke kan mødes. Og så er det da også storartet at spillet er dansk - stor cadeau til Playdead. Så hvad venter du på, køb det da. Det er ikke mange penge...

(Og nu nævnte jeg ungerne spillede det - det skal man nok lige overveje, for har de hang til mareridt kunne jeg godt forestille mig de kan få det. Der er uhyggelige edderkopper og væmmelige fælder, og døden i LIMBO er ikke pæn at se på - men ofte morsom. Jeg gav mine lov, men det er ikke sikkert dine skal.)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.