Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 1. juli 2010, kl. 17.23

Prince kommer måske alligevel på Roskilde

Natlige forhandlinger mellem jurister i Økonomi- og Erhvervsministeriet anført af Brian Mikkelsen selv, samt repræsentanter for Prince har muligvis ført til et positivt resultat.

Prince prøver ny garderobe.
Det har ellers længe set ud til, at Prince på grund af sit navn ikke kunne få lov til at optræde på dette års Roskilde Festival, på grund af Økonomi- og Erhvervsministeriets tolkning af EU-regler om forbud mod tobaksreklamer.

Men nu lader det altså til at et kompromis er på vej. En hemmelig kilde i Forsvaret udtaler: "Efter hvad jeg har hørt mangler der kun lige nogle detaljer, så er der en aftale. Den går i al sin enkelthed ud på, at Prince på sit tøj skal have tydelig mærkning af sundhedsfaren ved rygning - så skulle EUs regler være opfyldt."

Brian Mikkelsen ville ikke udtale noget konkret, men siger: "Jeg er sikker på vi vil opnå en aftale som alle vil være tilfredse med. Jeg vil være tilfreds, er jeg sikker på! Og så er jeg sikker på der alligevel ikke bliver nogen retssager."

Roskilde Festivalen siger, at de selvfølgelig vil være glade hvis Prince alligevel kommer, men ser nye problemer i de mange Smokie-fans, som havde set op til at deres idoler skulle lukke festivalen i stedet for Prince.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: