Leoparddrengens
Public Key

fredag den 1. oktober 2010, kl. 08.36

Burhan G og Nik og Jay nøgne

Nu efter nogenlunde samtlige kvindelige bloggere har postet denne video, føler jeg mig også nødsaget til det - for ellers tror folk jo bare at jeg ikke tør, fordi jeg føler mig truet af sådan lidt mavemuskler. Men det er på ingen måde tilfældet.

Sådan kommer jeg (man er jo superhelt!) da også til at se ud efter lidt frugtkur, så kommer man ned og får en fedtpromille på de der 9 stykker - så det er ikke noget der bekymrer mig. Men det kan da undre, hvis Burhan G altid ser sådan ud, hvorfor han ikke tog t-shirten af, da han tumlede rundt med Medina næsten nøgen?

Når, men altså - hvis det pigerne vil ha' er Burhan G nøgen og Nik nøgen og Jay nøgen, så skal de da også få det!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

"Duftspor" sagde ...

Mmmmm ... det var da en dejlig musikvideo ... man kan jo altid slå lyden fra :D

Leoparddrengen sagde ...

;)