Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 15. januar 2011

En leopard i vand

5 kommentarer
Jeg skal måske lige understrege, at jeg ikke har noget at gøre med der der skib Leopard som er blevet kapret. Eller rettere ikke kapret, men besætningen kidnappet (formentlig). Og som sejler med våben.

(Hvorfor gør det iøvrigt det? Og hvorfor ligger rederiet Shipcraft A/S som ejer skibet, inde i landet? Kan man overhovedet stole på et rederi som ikke holder til ved vandet og sejler med våben? Og hvorfor har deres site ingen default side? Ligger der noget på sitet? Skal man gætte sig til url'er? Meget mystisk det hele.)

Nå, men altså det har jeg ikke noget med at gøre. Men jeg synes det lyder som en meget dum idé at komme en Leopard i vand.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 14. januar 2011

Google: Hvor lang kan en krokodille blive

Ingen kommentarer
En leopard viser
hvordan man ordner sådan
en krokodille
Tja, det var da egentligt et ok spørgsmål, så det har jeg checket på Wikipedia.

De største typer krokodiller er Deltakrokodillen (også kaldet Saltvandskrokodillen) som man finder i det østlige Indien og Australien samt de dele af sydøstasien som ligger derimellem. De største krokodiller man er sikre på er to styks, som begge målte 6,2 meter, den ene skudt i Australien, den anden i Papua Ny Guinea. Man har dog også fundet knogler og lignende som kunne tyde på et dyr på helt op til 7 meter.

Den største krokodille i fangenskab er 6 meter, og lever i Samutprakarn Crocodile Farm and Zoo i Bangkok.

I forhistorisk tid har der eksisteret større arter, man har fundet fossiler på op til 15 meter.

Ordet krokodille stammer fra oldgræsk (κροκόδιλος) og betød firben.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Barfoeds Badekar

Ingen kommentarer
Kommende valgplakat for Lars Barfoed
Når nu Bubber er blevet politisk leder for de Konservative (under pseudonymet Lars Barfoed) istedet for Helle Ib, så er jeg spændt på hvad næste træk bliver.

Men mon ikke det bliver noget med en række pseudo-reality programmer på TV2 - sådan noget med H.A. og Barfoed på Stroppetur (hvor H.A. er Helge Adam Møller, naturligvis). Eller måske bliver det snarere noget med optagelser fra det konservative Danmark, som kan forundre og pirre. Og der skal altid være noget med bryster, så vi får en topløs Henriette Kjær, og Charlotte Dyremose som indretter swingerklub i en hestestald.

Og mon ikke der kommer nogle kokkeprogrammer - Mad med Lars og Naser. Samt den prisvindende Barfoed bag Tremmer, fra da Bubber blev anholdt under klimatopmødet. (Hvorfor er der iøvrigt ikke nogen der har gravet i det?)

Og så selvfølgeligt godt med genudsendelser af de gamle Barfoeds Badekar-programmer: de kommende vælgere skal jo også være tunet ind på hvem de skal stemme på.

Jo, jeg tror hurtigt det skal gå frem med meningsmålingerne for de Konservative.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 13. januar 2011

Google: Hvor gammel er Lars Barfoed?

Ingen kommentarer
Tja, der kommer jo nok mange spørgsmål om ham de næste dage, og de første som ovenstående klikker allerede ind. Man kan selvfølgelig finde svarene på Wikipedia, men lad da bare mig høste nogle hits.

Lars Barfoed er født 4. juli 1957, og det gør at dags dato er Lars Barfoed 53 år gammel. Han blev medlem af folketinget i 2001, og var Familie- & Forbrugerminister 2005-2006 (efter Henriette Kjær var blevet gået efter mandens økonomiske udskejelser). Selv blev Lars Barfoed gået efter en række madskandaler, som endte med at Dansk Folkeparti ikke kunne holde til at bakke ham op.

Efter en periode uden ministerpost blev han taget til nåde igen i 2008, hvor han blev transportminister, og efter Brian Mikkelsen blev Økonomi- & Erhvervsminister i 2010 overtog Lars Barfoed justistministeriet.

Lars Barfoed er valgt i Fredensborgkredsen, og er med i VL-2... hvis man er til loger & den slags.

Og så er han muligvis iøvrigt storebror til Niels Christian Meyer, bedre kendt som Bubber - ligheden er ihvertfald slående.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En glædens & sorgens dag

2 kommentarer
Der skal ikke herske tvivl om, at jeg er ovenud glad for at Lene Espersen idag er blevet tvunget til at tage sit gode tøj og gå. Jeg kunne ganske vist forestille mig bedre scenarier - for eksempel at hun var blevet, og havde kørt partiet helt under spærregrænsen. Eller at Brian, som jeg hepper på, overtager roret og gør det.

Det sidste er dog nok urealistisk - at han bliver valgt altså. Jeg er ikke i tvivl om, at han vil få ødelagt partiet fuldstændig hvis det skulle ske. Lars Barfoed er jo nok den mest sandsynlige og bedste kandidat de Konservative kan stile med. Hans største problem er nok, at DF hader ham - men det må man jo sådan set sige er et sympatisk træk.

Kan man føle sig fristet til at have medlidenhed med Lene Espersen? Muligvis kan nogle - min mor havde det for eksempel allerede lidt i efteråret. Jeg har ingen medlidenhed whatsoever. For mig er der ingen tvivl om, at hun er et af de største svin der har haft sin gang i dansk politik, eksemplificeret af hendes behandling af Camilla Broe og de danske retsprincipper.

Dog skal det indrømmes, at jeg på ingen måde mener Lene Espersen er dum. Hun er en yderst, yderst ubehagelig person, men dum er hun ikke. Og man må da også sige hun klarede sin aftrædelsestale storartet. Det fantastiske (og stadig urealistiske) ville dog være, hvis Brian kunne overtage - for han er ikke blot en yderst, yderst ubehagelig person, men også en yderst, yderst dum person. Så muligvis peger Lene på ham - som hun plejer - så hun igen kan komme til stå sig bedre end hun ellers ville. Vi for dog næppe at vide hvem der peger på hvem, imorgen.

Når jeg også nævner det er en sorgens dag, er det på grund af mindehøjtideligheden i Tucson, for de dræbte og sårede ved skyderiet i lørdags. Og egentligt skete det sørgelige naturligvis i lørdags, men jeg må sige at jeg begyndte at græde snot, da jeg så klip fra Obamas tale (bragt i sin helhed herunder) - især da det handlede om den niårige pige, født 11. september 2001 - så kan det altså næsten heller ikke komme længere ud.

(Og så har jeg iøvrigt helt personligt haft en ganske storartet & produktiv dag, så er vist i det hele taget lidt højspændt til aften.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Go, Brian, go!

2 kommentarer
Du ved vi elsker dig & du har hvor fulde opbakning. Du er altid gået i Lene Espersens fodspor - du kan gøre det! Du kan selv! Kom nu - vi gider ikke ham den kedelige Lars Barfoed!

Lad os få noget dynamik og vanvittig professionalisme! Danmark har brug for dig! De Konservative har brug for dig! Din intelligens skal lyse på os!

Ahr, jeg kommer næsten i ekstase ved tanken. NyLiberal Alliance - kan I se spærregrænsen? I ryger ud nu! Nu kommer Brian!

Go go Brian Go! Brian B. Goode!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Et tilfælde?

Ingen kommentarer
Dagens historie fra de konservative - om de gengældte anklager i familien Kjær/Pedersen - kan næsten ikke komme mere ubelejligt for Lene Espersen. Henriette Kjær virker som noget nær den enste, hvis loyalitet hun 100% har kunnet regne med - og nu havner hun så uden for døren.

Timingen er - mildest talt - uheldig. Hvorfor det da også er svært, at se bort fra muligheden af at det på en eller anden måde er orkestreret af nogen i den konservative gruppe. Jeg ved ikke præcist hvordan det skulle være foregået, men tanken er nærliggende - ren Kongekabale, men den historie er jo også baseret på et tidligere opgør hos de Konservative; hvor Erik Skov Pedersen (dengang Konservativ pressechef) skulle være en vigtig inspirationskilde.

Om det så er orkestreret eller ej. Og for den sags skyld, om Erik Skov taler sandt, når han siger at det skam er moderens underskrift: så taler det jo endnu engang ikke særligt pænt om mandens karakter, at han på den måde lader moderen hænge på en gæld på 200.000.

Men selvfølgelig - i hans verden er det jo småpenge af en regning at løbe fra - Roskilde Kommune føler vist stadig, at de mangler 28 millioner efter deres møde med Erik Skov Pedersen.

Endnu engang må man konstatere, at det er flinke & rare mennekser hele vejen rundt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 12. januar 2011

8. juni 2011: Store Test Dag

Ingen kommentarer
Jeg vil ikke planlægge at være alt for afhængig af internettet den 8. juni - for da tester nogle af de store spillere på markedet (Google, Yahoo, Facebook blandt andre) internettets IPv6 infrastruktur.

IPv6 er den adresseringsprotokol, som skal give hele internettet flere adresser - det løber nemlig tøt inden for de næste måneder. Men det skal altså lige testes lidt i stor skala. Hvilket er det man vil forsøge sig ud i den 8. juni.

Og det skulle forløbe smertefrit for langt de fleste... men jeg kender nok til computere til at vide, at meget kan gå galt i sådan en test... Bare tænk på hvad der ville ske, hvis PostDanmark fra den ene dag til den næste skulle operere med 1.000 gange så mange adresser som hidtil... (for internettet handler det dog om fantasiliarder så mange adresser - men så skulle der også være til et par år).

Man kan læse mere om World IPv6 Day på Googles blog.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Meget god værkstedshumor

Ingen kommentarer
Politiken har indbudt til kommentar-fest, hvor læserne kan komme med deres mening, om hvorvidt Lene Espersen bør trække sig eller ej. Erik fra Faaborg kom blandt mange andre svar med dette:
Nej, hun skal ikke trække sig, hun fik den bundne opgave, dengang hun blev valgt til forkvinde, at få De Konservative væk fra de 10% vælgertilslutning, som Bendt Bendtsen formåede at skaffe og den opgave har hun løst til fulde på relativ kort tid.
Og det fik mig altså spontant til at grine, så den skulle lige deles, synes jeg.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Manipulation

Ingen kommentarer
Mere Venstre-manipulation
Se godt på denne graf - den bruges af Venstre i deres store kampagner for hvor stor en statsmand Lars Løkke er, og at han redder Danmark ved at fjerne efterlønnen.

Og som argument er det jo vigtigt at vi forstår, at fra 2030 er der så godt som ingen indtægter fra olien i Nordsøen - og grafen viser da også et dramatisk fald når vi når til 2030.

Og kig så på årstallene i bunden - 2010, 2015, 2020, 2025, 2030, 2040, 2050, 2060... hov skete der ikke noget underligt der?? De første 20 år kører grafen med én tidsskala - og de næste 30 år med en anden; de sidste 30 år fylder kun det samme som 15 år i den første del af grafen.

Hvorfor faldet i indtægterne naturligvis kommer til at fremstå meget mere drastisk. Den slags er manipulation af værste skuffe. Og det er muligt at det er en detalje, som Venstres partisekretær Jens Skipper Rasmussen siger. Men det er jo som bekendt der djævlen gemmer sig; og det viser ihvertfald helt klart hvor langt Venstre er parate til at gå i deres propaganda. Sådan noget sker ikke ved en fejl - det er en bevidst handling.

Og med alle de øvrige fejl og "fortalelser" der kommer fra den kant (socialdemokratiske ministre på privathospital, besynderlige statistikker om efterlønneres helbred for at nævne et par stykker), er konklusionen klar - stol ikke på noget som helst Venstre siger eller viser, medmindre det bekræftes fra andre kilder.

Fordrejet, manipulerende statistik er noget nær det værste jeg ved. Føj for satan, Venstre!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 11. januar 2011

Hvad har Brian røget?

Ingen kommentarer
Brian kan stadig smage hashens sødme -
Henriette har svært ved at holde masken
Jeg troede virkelig ikke den slags om pæne Brian Mikkelsen, men efter jeg så ham og Henriette Kjær komme ud fra gruppemødet tildigere, føler jeg mig overbevist om at han må være baskeskæv.

Jeg er lidt mere i tvivl om Henriette Kjær - men det kan da godt være at hele den Konservative gruppe simpelthen har fundet ud af, at det var tid for en fredspibe, bogstaveligt talt. Og fyret op under en ordentlig koger?

Altså - prøv at se klippet. Det er fra cirka 30-50 sekunder inde, og Brian Mikkelsen minder mest af alt om Rune Klan, når Rune Klan er mest lalleglad.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Doggystyle, bitch!

Ingen kommentarer
De konservative har møde i dag, hvor de vistnok vil skælde ud på Lene Espersen, som ikke er tilstede. De er især sure over, at Lene Espersen har givet statsministeren et forspring i efterlønsdebatten, og mener off the record, at hun iforhold til Løkke lægger sig ned på alle fire poter som en anden hund.

Det er kluntet formuleret (er en hund ikke for det meste på alle fire poter), men det giver da mig et billede hvergang jeg læser det, som er dækket af overskriften.

De har det hyggeligt hos de konservative!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Black Swan - en anmeldelse

Ingen kommentarer
Jeg gjorde så alvor af overvejelserne, og var til forpremiere på balletfilmen Black Swan idag.

Den handler om balletpigen Nina - spillet meget gennemført og overbevisende af Natalie Portman - som får chancen for at danse hovedrollen som Odette/Odile (den hvide (gode) svane og den sorte (onde)) i Svanesøen.

Rollen som Odette mestrer hun til fingerspidserne, men Odiles mørke, forføriske side har hun svært ved at nå. Og det er ikke mærkeligt, da hun stadig lever hjemme med sin mor (Barbara Hershey), og har et kompleks til hende som kan nå til månen og tilbage igen. Og er ganske hæmmet seksuelt.

Så filmen handler om hendes forsøg på at finde den sorte svane, og om hvor meget transformationen vil koste, hvis den lykkes. Og om hun i givet fald kan finde tilbage igen. For det forekommer hurtigt klart, at Nina ikke har det mest stabile sind.

Til at hjælpe med at finde den sorte svane har hun Lily (Mila Kunis), nytilkommen fra San Fransisco (til New York), for hvem netop den rolle, den sorte svane, synes medfødt. Men prøver Lily at hjælpe hende, eller er hun i virkeligheden selv ude efter rollen. Eller vil hun bare have Ninas krop?

Nina er under stort pres, og har megen tvivl, men også meget beslutsomhed. Og der er behov for begge dele, som det bliver klart. Men kan beslutsomheden ende med at ødelægge Nina selv - eller dem omkring hende?

Filmen minder mig i virkeligheden mest om tidlige Polanski-gysere, mest af alt Repulsion (Chok). Og så kunne nørden i mig ikke lade være at tænke på Star Wars, når nu det er Natalie Portman, der er tale om - nogle af de scener hvor instruktøren Leroy (Vincent Cassel) prøver at lokke den sorte svane frem, mindede mig mest af alt om Darth Vaders forsøg på forførelse af Luke Skywalker - eller Senator Palpatines ditto af Anakin Skywalker.

Balletten tager ikke overhånd, så selvom man er balletforskrækket kan man godt tåle at se den - og slutdansen er forrygende. I det hele taget vil jeg sige at det er noget nær den perfekte date-film, for det unge, intellektuelle publikum: det er kunst & spænding & sex - hvad mere kan man ønske? Det var da også i høj grad det publikum som havde fundet vej til forpremieren.

Jeg vil nu mene, at det er en film alle kan tåle at se - og jeg vil gerne anbefale den til alle. Jeg ligger og svinger meller 4 & 5 etellerandet ud af 6 - og jeg giver den sgu 5, på grund af Natalie Portman - jeg bliver ikke overrasket hvis hun ender med at løbe med en Oscar for rollen - og jeg bliver ret overrasket hvis hun ikke bliver nomineret.

Iøvrigt har jeg også lyst til at nævne at Winona Ryder har en rolle i filmen - den kunne have været større, men det var godt at se hende igen. I det hele taget er filmen stærk på birollerne - men det er Natalie Portman der bærer den hjem.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Det lyder som Tamilsagen

2 kommentarer
Information ruller med historien om, at Integrationsministeriet i adskillige år ulovligt - det vil sige i strid med FN-konventioner vi har tilsluttet os - har afvist statsborgerskab til statsløse, født i Danmark. Med begrundelse i regler, som ikke kan bruges, ifølge FN-konventionen.

En praksis som i 2010 er blevet ændret - men stadig uden at statsløse ansøgere bliver oplyst om deres særlige rettigheder.

De oplysninger er velsagtens blevet nedpriorteret? Efter at have læse om forløbet finder jeg det svært ikke at tænke på Tamilsagen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 10. januar 2011

Hvis Android SDK påstår Java SDK ikke er installeret...

Ingen kommentarer
Det skete lige for mig, her da jeg prøvede at installere Android SDK. Jeg havde ellers lige efter forskrifterne installeret både Java SDK fra Sun og iøvrigt Eclipse, og begge dele så ud til at vfungere fint.

Men Android SDK blev ved med at sige, at den ikke kunne finde en Java SDK når jeg prøvede at installere det.  Men lidt søgen ledte mig til dette indlæg - som også fortæller hvad der skal gøres. Problemet opstår tilsyneladende, hvis man har installeret 64 bit udgaven af Java SDK, fordi Android kun kigger efter 32-bit versionen.

Så man er nødt til at eksportere den nøgle i registreringsdatabasen ([HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\JavaSoft\]), som fortæller om Java SDK'et til en tekstfil, rette alle forekomster af strengen HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\JavaSoft\ til HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\JavaSoft\, sørge for filtypen er .reg, og til slut importere den rettede fil i registreringsdatabasen igen. (Import og eksport sker i regedit.exe.)

Så skulle det spille - det gjorde det ihvertfald for mig! Læs nærmere om fremgangsmåden i det indlæg jeg linker til - og husk altid at være forsigtigtig med registreringsdatabasen. Det kan anbefales at tage backup af den, hvis du ikke føler du har check på hvad du gør! Og hvis du ikke ved hvordan man gør det, foreslår jeg at du holder fingrene fra den...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Forfordelt

2 kommentarer
Her er en nem lille remse til at huske hvad forfordelt betyder:
Far, hvorfor er farfar vred? Er farfar vred fordi han er delt af morfar?
Nej, farfar er ikke vred fordi han er delt af morfar, farfar er vred fordi han er forfordelt i forhold til morfar!
Men ellers læs også anden udgave Dansk Sprogævl fra sidste år.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 9. januar 2011

Mathilde Norholt (ikke længere) nøgen

3 kommentarer
[Opdatering: der var engang et link til nogle pæne billeder her på siden, men da billederne er fjernet er der altså ikke noget at komme efter i den anledning. Jeg lader dog indlægget stå, da også handlede om andet ...]

De sidste søndage er det strømmet til fra søgninger på Mille Lehfeldt nøgen - som kommer frem til mit indlæg med titlen Nøgne Mennesker, som omhandler filmen Smukke Mennesker. Og der kan man da også se Mille Lehfeldt ihvertfald topløs. Well, ihvertfald dobbelt-halvt topløs, om man vil.

Anyway, søgningerne kommer selvfølgelig på grund af Mille Lehfeldts hovedrolle i DRs serie Lykke. Men af de medvirkende der må jeg tilstå, at jeg selv snarere ville søge på Mathilde Norholt nøgen... hun ser altså ganske godt ud, synes jeg. I serien spiller hun Maja, Lykkes roommate. Og vist snart kæreste med Lykkes bror.

Faktisk fandt jeg selv ud af hvem hun var for et par uger siden - jeg har jo fået de samlede værker af Klovn i fødselsdagsgave, og har genset det hele. Og der er et afsnit - Franks Fede Ferie, afsnit 10 i anden sæson - hvor Frank og Casper på vej i sommerhus tager et par unge, kvindelige blaffere med. Og den ene af disse er Mathilde Norholt. Og hun ser altså så godt ud i sin lille rolle der, at jeg måtte checke ud hvem det dog var.

Så, jo, hende kan jeg godt lide. Og hvis man godt vil se nogle ganske nydelige billeder af en nøgen Mathilde Norholt, kan man finde [opdatering 28/9 '13: der hvor der linkedes hen er siden nu fjernet].

Noget andet - omkring den her serie Lykke. Jeg er stadig ikke helt sikker på om jeg kan lide den eller ej - men jeg kan ihvertfald ikke lade være at tænke på, at hvis Borgens politikere var blevet fremstillet som menneskene i Corporate Finance/Medicinalindustrien bliver i den serie, så havde der lydt et ramaskrig af den anden verden. Der er ikke mange sympatiske roller i den serie. Endnu, ihvertfald.

[Opdatering]: Læs eventuelt også min irriterede anmeldelse af Lykke.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Så er der 16 tilbage...

Ingen kommentarer
En plakat fra Sarah Palin - over 20 særligt hadede demokrater, som efter Palins mening har "stjålet" en republikansk plads i repræsentanternes hus, og endda har vovet at stemme for sundhedsreformen.

De er smagfuldt udpeget med kikkertsigte, og teksten It's time to take a stand - som vel kan oversættes med Det er tid til et opgør. 3 er markeret med rødt - det var pladser demokraterne tabte ved midtvejsvalget. Derfor står der også nederst: 17 tilbage!

Medmindre Gabrielle Giffords mirakuløst skulle komme nok til hægterne igen, efter at hun igår blev skudt gennem hjernen, til at hun kan genoptage arbejdet i Huset, kan plakaten passende rettes til 16 more to go.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Dobbelt Tungetale

Ingen kommentarer
Apropos de seneste Wikileaks-afsløringer, om regeringens ageren i forhold til USA, omkring CIA-fangeflyvningerne - synes jeg lige vi skal tage et kort øjeblik, og huske på de borgerliges yndlingsudtryk under den første Muhammedkrise i 2006:

De taler med to tunger!

Og det må så være et passende tidspunkt for et gensyn med Grima Slangetunge. Så kan vi jo se Kong Theoden som den danske befolkning?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Facebook lukker sandsynligvis ikke den 15. marts 2011

5 kommentarer
Zuckerberg, da han stadig var Facebook CEO
Der går åbenbart et rygte om at facebook lukker 15/3, fordi Mark Zuckerberg er kørt træt. Det er desværre ikke rigtigt - naturligvis ikke, for det kan han jo ikke bestemme, for Mark Zuckerberg gik som bekendt af som CEO for Facebook for længe siden.

Leoparddrengen - prøver atter at stoppe falske rygter. Og er kun en anelse misundelig på dem der lancerede historien.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Det ender med en rigsretssag

2 kommentarer
Så kom der endeligt noget kød på den seneste omgang Wikileaks, og sikke da en lækker luns Politiken har serveret for os i dag. Ikke at jeg er synderligt overrasket over regeringens håndtering af affæren, det er sådan set nogenlunde som jeg havde forestillet mig. For den er helt på linie med regeringen Anders Fogh Rasmussen håndtering af alle former for kildne sager gennem hele hans regeringsperiode.

Det eneste jeg ikke havde forventet var, at det ville komme så tydeligt frem - men det var selvfølgelig også svært at forudese en så massiv læk i USA, som cablegate har været.

Min spådom er, når der sker et skifte i flertallet i Folketinget efter næste valg, og der kommer en ny regering til, at der vil ske to ting: for det første vil der blive fundet så mange ting, der tyder på urent trav, i Statsministeriet, Udenrigsministeriet, Justitsministeriet og et par mere, at en kommende regering vil se sig nødsaget til at foreslå en kulegravning af hvad der er foregået, for at kunne vaske tavlen ren.

Og at et flertal i folketinget vil støtte en sådan undersøgelse - og de Grønlandske mandater vil kræve det. Som kommer til at vare nogle år, med afhøringer af embedsmænd og tidligere ministre under vidneansvar. Og at det vil ende med at der rejses tiltale for brud på ministeransvarsloven mod Anders Fogh Rasmussen og Lene Espersen.

Per Stig Møller vil gå fri - undersøgelsen vil en gang for alle slå fast, at han gennem hele forløbet blot har været en nyttig idiot. Som det også fremgår af dette dokument, det Politiken kalder det tredje WikiLeaks dokument - hvori Per Stig Møller tilsyneladende ikke aner noget som helst om noget som helst, men dog gerne vil hjælpe amerikanerne mest muligt, for eksempel kan de selv være med til at formulere de spørgsmål, som de skal svare på.

Derudover ender det med straffesager mod enkelte embedsmænd, samt et par sager om mened.

Men vi skal selvfølgelig lige have det nye flertal i Folketinget først.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.