Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 13. november 2010

En svær konkurrence

2 kommentarer
Jeg stødte netop på denne annonce ovre på Politiken.dk:

Og jeg tænkte: Jo, kr 25.000 lyder godt nok meget fedt - men det er jo også næsten umenneskelige krav. Altså - at det skal lykkes en at logge på med NemID... det er godt nok kun for frygtløse sjæle.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Fødselsdag - moi?!

Ingen kommentarer
[Opdatering:] Følg linket hvis du leder efter traileren til Klovn - The Movie.

[Opdatering 2]: Se her for information om billetter til Klovn - The Movie.

[Opdatering 3]: Nu har jeg set den - find min anmeldelse af Klovn - The Movie her.
[/Opdatering]

Trofaste læsere vil muligvis kunne huske, at jeg her omkring julefrokosttiderne kan finde på at brokke mig - fordi  jeg har fødselsdag midt i december, og det mellem julefrokoster og børnefamilier (som vi alle i min omgangskreds er) - er nogenlunde umuligt at holde fødselsdag.

Men så fik jeg en mail den anden dag - med mulighed for at købe billetter til Klovn - The Movie, som har forpremiere netop på min fødselsdag. Som er en mandag i år.

Og så tænkte jeg - hmmm - hvis man faktisk holder det på mandagen - så må det da være muligt at undgå nogle julefrokoster. Og så kan det jo bare gøres lidt stille og roligt - med en film, og måske en smule at drikke efterfølgende. Og så eventuelt prøve et af de her gourmetburgersteder der er kommet på det seneste, inden.

Det lyder faktisk slet ikke så dumt. Og som kenderne af bloggen her også vil vide, så er Klovn absolut noget jeg holder meget af... så jeg bestilte med det samme 4 billetter, og inviterede de ældste venner på et sådant arrangement.

Og kan mærke at jeg glæder mig lidt... helt mærkeligt at skulle lave noget for en selv på sin fødseldag! Og - også til Klovn-filmen! Og forpremiere!

Nice!!

(I øvrigt er det altså 16. december Klovn - The Movie har normal premiere - bare for at afklare et gammelt mysterium.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ganske som vi plejer

Ingen kommentarer
Jeg skal være helt ærlig og tilstå, at historierne omkring amerikansk overvågning på Dag Hammerskiölds Allé ikke kan få mit pis i kog - for naturligvis har amerikanerne da holdt øje med deres ambassade, og naturligvis er de da gået til grænsen - og over den - hvis de ikke har fået besked på andet.

Og jeg synes overraskelsen og forargelsen hos visse personer - bland andet Hans Jørgen Bonnichsen, som jeg ellers har en del respekt for - skriger til himlen af enten hykleri eller naivitet. I dette tilfælde tror jeg mest det sidste.

Men når det så er sagt, synes jeg det er bemærkelsesværdigt at Justitsminister Lars Barfoed end ikke har tænkt sig at undersøge hvad der er foregået, men blot vil sende nogle PET agenter ud til a nice cuppa tea.

Altså det er ikke for det - det flugter naturligvis med regeringens gennemgående politik lige siden 9/11, som har handlet om at forsøge ikke at kende til, hvad det er USA har gang i - selv når man måtte blive stillet overfor de mest åbenlyse indicier og endda beviser. Som efterhånden snart bliver oprullet i blandt andet Forsvaret.


Det overraskende er den tydelighed der lægges for dagen - vi ved godt nogle skide love er overtrådt, men vi vil helst ikke vide hvilke - og slet ikke nærmere om hvad det drejer sig om. Og jeg må igen være helt ærlig - jeg kan ikke helt finde ud af hvad der stikker bag. Er det amatørisme eller arrogance fra Lars Barfoed? Eller bare en særlig ærlighed?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 12. november 2010

Quiz 117: Hvilket dyr

1 kommentar
Der er tale om et husdyr som især avles i det nordlige skandinavien - der er tale om en domesticeret variant af et vildt dyr, som holdes af samer, som har droppet nomadetilværelsen.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

"De tager vores saftevand"

6 kommentarer
Man skal stå tidligt op, for at være på forkant med DFs indlæg i debatten. Det er til tider lykkedes mig delvist - for eksempel havde jeg forudset DFs ønske om flashede bryster med videre i min konkretisering af pointsystemet.

Men det seneste argument DF har lanceret i deres medlemsblad, som skal beskrive hvor samfundsskadelige indvandrere er - det havde jeg godt nok ikke set komme. Jeg kan huske i min barndom, at noget af det der blev brokket over omkring fremmedarbejderne var, at de tog vores piger! Og det er jo et klassisk argument, når man er bange for blod udefra.

Men nu er det ikke længere vores piger der er i fare - nej, nu er det vores saftevand og småkager som er i fare! For - ifølge DF - vælter det ind med indvandrere i venteværelser på hospitaler og i venteværelser, hvor de plyndrer løs af lækkerierne. I et sådant omfang, at hele sundhedssystemet tilsyneladende har været ved at knække halsen på det, og nu har måttet indstille at have den slags goder i venteværelserne.

Alt er naturligvis uden hold i virkeligheden, men vidner om et gennemparanoidt syn på verden. Og jeg ser frem til næste forslag fra DF - at der skal serveres saftevand på hospitaler og i lægers venteværelse - men der skal tilsættes alkohol, så det har en alkoholprocent på mindst 4,6 - så vi dansksindede kan have saften i fred!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Stueren?

1 kommentar
Da Poul Nyrup Rasmussen i 1999 udtalte, at DF ikke var stuerene, var det nok ikke særligt klogt. Men det var nu et udmærket billede. Og naturligvis ikke blot rammende, men også præcist og sandfærdigt.

Og hvis man ikke troede det dengang, kan man da konstatere det på nuværende tidspunkt, hvor DF har haft fri adgang til stuerne i de sidste 9 år. Og har skidt og pisset i de fleste hjørner, og midt på gulvet. Gulvtæppet er krøllet sammen og bliver næppe nogensinde til gulvtæppe igen - det ligger der kun for at gemme over de værste af Regeringens misérer.

Og stanken efter 9 års pissen og skiden - hvor Regeringen i sin iver efter at få lov til at bo i huset, ikke engang har ønsket at tørre op efter DF, fordi de tænkte at hvis de ignorerede lortene ville andre sikkert også - er uudholdelig. Der trænger i den grad til en hovedrengøring.

Jo, Poul Nyrup ramte rimeligt godt plet, dengang.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 11. november 2010

Taktik og Følelser

1 kommentar
Overskriften lyder vel nærmest som titlen på en Jane Austen-roman? Men det føles da også nærmest helt sådan, med de sidste dages udtalelser fra SF-ordførere.

Og jeg forstår dem alle.

Jeg ved nu godt, hvad det kloge havde været: det havde været at sige, at: Vi aner ikke ´hvad det er regeringen (og DF) vil - og det aner de vist heller ikke selv - så vi har ingen holdning til hvad det er de ævler om, før de kan sige hvad det er de mener. Og udstillet regeringens splittelse. Og det må da også have været, hvad Villy Søvndal har håbet på.

Desværre - og det er sørgeligt overset blandt de politiske kommentatorer - ser Henrik Dam Kristensen en hurtig gevinst i at vise sig som hardliner, og går ud og taler positivt om hele pointsystemtanken. I stedet for at forholde sig afventende, og lade regeringen syde i eget fedt.

Og det gør jo så, at der bliver lagt pres på SF - for vil de nu følge trop og være de rene musketerer med Socialdemokraterne, eller vil de springe fra. Vel at mærke, springe fra noget det svæver i tåger hvad er.

Og det er så et pres, som nogle SF'ere ikke kan holde til, og de går - efter min mening meget sympatisk, men ikke taktisk klogt - ud, og siger at de under ingen omstændigheder kan være med til hvad DF & regeringen lægger op til.

Og så er katten ude af sækken, og Villy Søvndal må handle realpolitisk - og siger 1) at SF står last og brast med Socialdemokraterne, 2) at der ikke i sig selv nødvendigvis er noget galt med et pointsystem, og 3) at man stadig afventer hvad pokker det er der ligger i aftalen med DF, og 4) at det er meget værre ikke at sige det, for ellers risikerer man 4 år mere med VKO.

Og jeg er sådan set enig i det hele, ihvertfald set i det lys at SF allerede er gået med på 24-årsregel (det synes jeg så tilgengæld er højst tvivlsomt). I og med man har gjort det, har man jo allerede accepteret et pointsystem: hallo, du skal have 24 point... og du får et point for hvert år du har levet.

Så diskussionen må vel, for SF, handle om man eventuelt kan finde noget som er mere fornuftigt og retfærdigt end det. Og det synes jeg egentlig - når nu de har det som de har det - at det måske nok kunne være en god idé at være offensiv omkring. Gå da ude med et forslag, sammen med S, til hvordan man bedre kunne lave et sådant system. Så det ikke bare handler om 24 år.

Spørgsmålet er selvfølgelig om de kan blive enige om noget i den retning - men i den givne situation synes jeg det ville være det smarteste. Og så vil det allersmarteste måske være, at Villy S. lige tager en snak med Helle T. - om hun ikke lige kan få Henrik D. til at holfr kæft i bare 5 minutter mere - udlændingedebatten er faktisk ikke på et niveau i øjeblikket, hvor man absolut behøver overbyde regeringen + DF.

Og det er der vist mange der glemmer. Det vigtige, taktisk, er at der vises sammenhold mellem S og SF, så folk føler de ved hvad de får, hvis man stemmer på dem. Men langt de fleste danskere mener da faktisk idag, ifølge meningsmålinger, at der er strammet nok op. Så er der sgu da ikke nogen grund til at gå ud i overbudspolitik - men det er efterhånden tilsyneladende en rygmarvsreaktion fra Henrik Dam Kristensen.

Men jeg stemmer altså med ret stor sikkerhed Enhedslisten.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En bytter

6 kommentarer
Jeg har været inde på det før, men det er da en højst mærkværdig ting, den måde (man tror?) man kan købe fred fra vrede vælgere, ved at anlægge nogle motorveje som der egentligt ikke er behov for.

Som altså aktuelt i Holstebro - man nedlægger deres sygehus, og det bliver de ganske vrede over. Men så skal de da have en motorvej i stedet...

Hvis argumentet for motorvejen så endda var, at så kunne ambulancen da komme hurtigt på hospitalet, ville det da give en eller anden form for mening. Men det er det ikke: da forslaget oprindeligt blev lanceret af Venstres Kristian Pihl Lorentzen, var der tale om en udbygning af landevejene til tre spor - så man kunne overhale traktorer og på den måde få ro i sjælen.

Men det forslag var åbenbart ikke vidtgående nok - eller vreden over sygehuslukningen var større end forventet - nu handler det om at vi skal have et Danmark i balance: Hver eneste gang der er bygget en motorvej, tiltrækker det investeringer, er nu argumentet fra samme Kristian Pihl Lorentzen.

Så om et par år kan vi sikkert få at vide, at boomet i Herning, med bygning af Multiarenaen/Jyske Bank Boxen (eller hvad den nu hedder) med videre, skyldes den nye motorvej. Ligesom Holstebros Giacometti Maren/Kvinde på kærre næppe nogensinde var kommet til Holstebro, hvis det ikke havde været for motorvejen.

Det er da også et gevaldigt boost der har været i Nordjylland, efter de fik de fik de to motorveje Risgaard og Knudsen. Jeg kan ganske vist ikke huske jeg hørt om noget, egentligt, men der er da næppe tvivl om, at der må være kommet en iskiosk ved en rasteplads. Eller noget.

Muligvis forstår jeg bare ikke det med motorveje, fordi jeg ikke selv er til biler. Men jeg kan ikke lade være at have en fornemmelse af, at de penge da må kunne bruges anderledes og bedre. På hospitaler, for eksempel?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 10. november 2010

Quiz 116: Hvilken lidelse

Ingen kommentarer
Der er tale om en underdiagnose af OCD, som udelukkende rammer mænd - som føler et overdrevent behov for onani, enten i bestemte situationer eller på bestemte tidspunkter. Hvad er den danske betegnelse for lidelsen?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Google lukker for at Facebook kan importere kontakter

4 kommentarer
Google har tilføjet en ny klausul i deres Contacts API, som betyder at interfacet kun er åbent for andre systemer, som selv tilbyder at at deres brugere kan exportere kontakt-data på samme måde. Altså siger Google til applikationer som Facebook: hvis du vil have adgang til vores data - som vi stiller til rådighed (hvis vores bruger ønsker det) - skal du også give adgang til dine data (hvis din bruger ønsker det).

Og det gør Facebook, internettets storsnylter ikke. Så nu lukker Google altså for import af kontakter, fra for eksempel GMail, til Facebook.

Hvilket i praksis betyder, at Facebook ikke længere for adgang til at gennemsøge din GMail konto, og foreslå Facebook venner på den baggrund - eller sende spammails ud til folk, om de dog ikke nok vil komme på Facebook, fordi den person nu er kommet på, og gerne vil have en til at joine deres rædselsdomæne. (De requests har jeg fået mere end nok af.)

Og reelt vil det nok også betydet lidt øget sikkerhed - jeg har nemlig fået masser af spam fra hvad jeg tror er Facebook-applikationer som har overtaget en brugers kontakter - herunder altså min email-adresse, fordi vedkommende har mig som kontakt udenfor Facebook.

Med mit syn på Facebook, vil det nok ikke overraske nogen at jeg synes det er storartet! Og det er sådan set ligegyldiggt for mig hvad Googles bagvedliggende motiver må være.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Google: Hvad betyder 'sic'?

Ingen kommentarer
Sic er latin og betyder - som i således eller sådan. Man bruger det især når man citerer noget tekst ordret, og bevarer en stave- eller grammatisk fejl, men altså vil gøre opmærksom på at fejlen var der oprindeligt, at det ikke er en man har tilføjet.

Det kan være noget man gør for at fremhæve fejlen, eller det kan simpelthen være fordi man ikke vil rette i et citat, men samtidigt ikke vil tage ansvar for fejlen - eller blot vil understrege, at fejlen ikke er opstået ved en fejl.

Udover ovennævnte brug kender man idag især ordet fra det latinske ordsprog sic transit gloria mundi (som betyder således forgår al verdens herlighed).

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 9. november 2010

Jane Austen - en dårlig staver?

4 kommentarer
For nylig kom det frem, at Jane Austen - en de mest klassiske engelske forfattere - angiveligt ikke skulle have været særlig ferm til hverken stavning eller grammatik. Men at dette er blevet godt skjult på grund af en dygtig redaktør.

(Noget jeg har set allerede har givet håb til nogens litterære karriere...)

Men - ret tilfældigt er jeg netop samtidigt gået i gang med min første Jane Austen bog, Persuasion (hendes sidste roman - udgivet efter hendes død). Og jeg mener faktisk at have fundet noget i den, som kan være relevant for diskussionen.

Sidst i sjette kapitel beskriver Austen en afdød søn til ægteparret Musgrove, som i live ikke skulle have været meget værd, og hans forældre sørgede ikke stort ved tabet af ham. Men nu pludselig nogle år efter hans død, overvælder sorgen dem. Angiveligt.

Anyway, Richard / Dick Musgrove, som sønnen hed var altså blandt andet heller ikke for god til stavning. Som det fortælles her (he er Captain Wentworth) - taget fra sidst i næstsidste afsnit af kapitlet:
And not only did it appear he was expected, and speedily, but the Musgroves, in their warm gratitude for the kindness he had shown poor Dick, and very high respect for his character, stamped as it was by poor Dick's having been six months under his care, and mentioning him in strong, though not perfectly well-spelled praise, as 'a fine dashing felow, only two perticular about the schoolmaster', were bent on introducing themselves, and seeking his acquintance, as soon as they cool hear of his arrival.
(min fremhævning)

Så - her fremhæver hun altså det karaktertræk hos Dick, at han er dårlig til stavning - og giver endda adskillige eksempler på det. Ville hun gøre det, hvis hun ikke selv følte sig på nogenlunde sikker grund? Jeg tror det ikke.

Mit gæt er, at hun har været sjusket til tider, og ikke gidet gennemlæse og/eller rette sine skrifter - for det havde hun jo en udmærket redaktør til - men at hun har haft rimeligt udmærket styr på stavningen og grammatikken.

Således udtalt af Leoparddrengen, Den Dansende (og nu også litterære) Detektiv - efter blot seks kapitler læst af Jane Austen!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Dumma jävla idiot!

2 kommentarer
Den her synes jeg så faktisk er ret sjov:


(sponsoreret klip)

[Opdatering]: Familien, 2. del kan ses her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Morgenens WTF

3 kommentarer
Så vågner man ellers op til en nyhed fra Ritzau, om at Birthe Rønn Hornbech og DF er ganske uenige om, hvad det nu er for en point-aftale de har indgået.

I følge Rønn Hornbechs udlægning handler det om, at man enten skal kunne et verdenssprog på højt niveau (indtil videre har jeg forstået at verdenssprog er dansk eller engelsk) eller have en uddannelse eller have erhverserfaring, hvis man som ægtefælle skal kunne komme til Danmark.

Hvilket da også lyder noget fredeligere ned hvad man ellers har hørt. Derfor kommer det heller ikke som den store overraskelse, at Peter Skaarup er ganske uenig: ifølge ham er pointsystemet slet ikke udformet endnu, og det er ihvertfald ikke nok bare at kunne tale engelsk.

Jeg er mest tilbøjelig til at tro, at DF har ret - ihvertfald i praksis. For det første kan jeg på ingen måde forestille mig, at de ville gå med til aftalen som Rønn Hornbech opfatter den. For det andet ender de altid med at have ret.

Og hvis Birthe Rønn Hornbech virkelig har lavet en aftale, som ikke er færdigformuleret... så er det meget uhyggeligt, og viser, at hun endnu ikke har lært at hun forhandler med djævlen. Hvilket hun ellers efterhånden burde vide, da Danmarks mest principfaste vindbøjtel jo snart mange gange har sagt at noget strider i mod hendes menneskesyn - for 3-6 måneder efter at gøre det til hendes egen og regeringens politik. Hvis point-reglerne endnu ikke ligger fast - så kan man godt regne med, at de ender med at se en hel del mere ud som i min satiriske tolkning.

En anden ting jeg så ikke kan få ind i min hjerne, er fortsættelsen af Rønn Hornbechs kronik, hvor hun skal gøre rede for de nye regler. Hun fortsætter nemlig med, efter at have skrevet, at man skal opfylde et af de tre ovennævnte krav, med: Opfylder man ikke et af disse krav, vil der være mulighed for at kombinere færdighederne og alligevel opnå ægtefællesammenføring.

Og - her kan det godt være jeg er miljøskadet, fordi jeg altså arbejder en del med logik - men står der ikke der, at hvis man ikke opfylder ét af kravene, skal man istedet opfylde 2 eller flere af dem?! Og hvordan skulle det give nogen form for mening?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 8. november 2010

En win-win situation

Ingen kommentarer
Claus Hjort blev her til aften i TV Avisen spurgt - med alle de pakker regeringen og DF nu har præsenteret - hvor alle pengene nu skal komme fra. For det har man ellers ikke hørt meget til.

Det var skam mest af alt Claus Hjorts tidligere ministerium, Beskæftigelsesministeriet, kunne han fortælle. Hvor man nu sparede en milliard på diverse tåbelige aktiveringsindsatser. Og det var jo både en masse dejlige penge, og så forstod han i øvrigt at det var folk faktisk glade for blev sløjfet. (Mærkeligt at han ikke talte om alle de penge der også nu bliver sparet, når nu der ikke længere kommer alle disse nassende og uduelige ægtefæller til landet?)

Og det er da også svært at finde på noget slemt at sige om, at folk nu ikke længere skal i aktivering, når de allerede har fået et job - et cetera, et cetera af de helt absurde ting regeringen har fået foranstaltet.

Claus Hjort præsenterer årets finanslov -
ren win-win og gul pris over hele linien!
Men jeg kan ikke lade være, at finde det noget absurd - når selvsamme Claus Hjort, som op gennem årtiet har talt glædesstrålende om hver gang, han har fået gjort livet endnu mere surt for de arbejdsløse - nu står og taler glædesstrålende om alle de penge der bliver sparet, ved ikke at gøre livet helt så surt for de arbejdsløse.

Det er vist da man kalder en win-win situation?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Multimedieskattefarcen

Ingen kommentarer
Da multimedieskatten først blev foreslået harcelerede jeg kraftigt i mod den. Og den er da også stadig idiotisk - hvilket jeg jo mildest talt ikke er den eneste som synes. Da den blev indført var det også tydeligt, at det var en misundelsesskat, som DF stod bag, og tog som del af betalingen for at lægge stemmer til resten af reformen. Regeringspartierne - især de Konservative - var også ude med en af deres elskede floskler, om at det ikke var en blomst der havde groet i deres have.

Ved forhandlingerne om årets integrationsstramininger med tilhørende finanslov, var Liberal Alliance så ude med 3 ultimative krav, det ene af dem var, at multimedieskatten skulle afskaffes. Og det punkt havde de egentligt fået i hus, men da Anders Samuelsen ikke kunne få resten opfyldt, valgte han at udvandre.

Men udtalte bagefter, at han da regnede med, at de Konservative ville holde fast i at multimediaskatten skulle afskaffes. Fjolset.

For selvfølgelig får han da ikke sin deal igennem, når han ikke vil følge aftalen til dørs. Og slet ikke når han går ud og siger sådan. For DF skal da nok sørge for, at han ikke får det mindste.

Men samtidig er de konservative blevet hånet offentligt... så de vil da godt have der sker et eller andet.

Og så er det sådan et bastard-kompromis opstår. Som den ændring af multimedieskatten, som nu foreligger. Som betyder, at den fungerer som hidtil. Bortset fra, hvis man er to ægtefæller, som begge betaler multimedieskat - så kan den ene ægtefælle nøjes med at betale halv skat...?!

Hvem der lige har fundet på det.... det gad jeg nok vide. Vedkommende er sikkert stolt. For det er da ca så komplet kompliceret og blottet for realitetsfølelse, som man kan finde på det.

Og det skal godtnok blive interessant at se, hvordan det lige skal fungere i praksis. Med tanke på, at rigtigt mange virksomheder jo har givet lønkompensation for den øgede skatteudgift - fordi de ikke ville risikere medarbejderne sagde nej til at have PC eller mobil hjemme, så de rent faktisk begyndte at holde fri.

Skal de så til at komme med gode råd om hvem af ægtefællerne, der nu skal slippe billigere? Eller skruer de bare ned for kompensationen, så er det synd for dem, som ikke er gift.

Eller hvad med nogle multimedieskatteproformaægteskaber (godt ord)?

Jeg gad vide hvem der vil lagge navn til, at den blomst har groet i deres have i dag... (Det var Brian Mikkelsen der forsøgte at præsentere den - jeg tror ikke han selv havde forstået hvordan det fungerede, og det har mange andre lighedspunkter med noget han kunne finde på - så han er mit bedste bud.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Assasin's Creed: Brotherhood

Ingen kommentarer
Jeg har aldrig spillet Assasin's Creed, men ud fra hvad jeg har læst har jeg en idé om at det skulle være ganske godt.  Så - når der nu kommer en 3'er - Brotherhood - kunne det da godt være man skulle overveje at hoppe på vognen. Så kan man også få en lille rejse tilbage til Rom, ser det ud til. Det tror jeg faktisk jeg vil.


Udkommer 18. november.
(betalt reklame, men jeg mener altså hvad jeg siger)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 7. november 2010

Tarmkræftscreening

1 kommentar
Det kendte værk, Screening
Som del af en ny pakke, Kræftpakke 3, vil regeringen nu have alle danskere mellem 50 og 75 år screenet for tarmkræft.

Med andre ord: regeringen tager de ældre i røven!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 115: Hvilket hårplejeprodukt

Ingen kommentarer
Denne type fedtede voks smøres i håret, hvor det bruges til at sørge for at avancerede frisurer holder. Produktet er specielt populært blandt lesbiske - måske fordi de er til mere eksperimenterende i deres frisurer, eller måske på grund af at produktet udsender bestemte feromoner som hjælper til at score; det vides ikke med sikkerhed. Hvad kaldes produktet?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Når det er svært at få bukser på

2 kommentarer
Førnævnte Steen AA postede den anden dag en video jeg synes bør være obligatorisk før julefrokoster - der viser hvor galt det kan gå, når man skal være smart når man danser (og er godt lakket til).

Den kom jeg til at se (og grine af) nogle gange - og kom så også til at se en af de relaterede videoer. Og den er altså også ret underholdende - hvis man da kan få det over sit hjerte, at grine af andre. Den handler om, hvor svært det kan være at få nogle bukser rigtigt på. En følelse vi sikkert alle kender.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Et nydeligt leopard-ensemble

1 kommentar
Steen AA var så venlig at tilsende mig en optagelse med Cee Lo Green - han tænkte at det måske var noget jeg ville kunne lide.

Og - jo - bandet vækker da visse leopardhormoner i mig! Hvad angår Cee-Lo selv, synes jeg måske godt han kunne have strammet sig lidt op - der findes jo dragter for folk i hans format!


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Nøgenballet

Ingen kommentarer
Jeg ser i programmet for i aften, at DR2 har et program om Dødens Triumf. Og det er ikke fordi jeg har tænkt mig at se det - men det slog mig, at der da sikkert er nogle søgninger på sådan noget nøgenballet.

Så det bringer jeg da straks et klip med her. Tiden var en anden dengang, for nu at citere Morfar, når han citerer landets statsminister - bikinilinien gik lidt andre steder end den vist gør i dag.

Det piner mig dog en smule at bringe klippet. For det betyder også at der kommer musik fra Savage Rose på bloggen her. Heldigvis er det her stykke ikke så slemt, emn ellers er jeg langtfra positivt indstillet overfor Savage Rose. Blandt andet fordi jeg har hørt dem utallige gange i Fælledparken - hvor jeg altså bestemt ikke var der for deres skyld - og hver gang Annisettes stemme sætter ind rammer den noget i min hjerne, og jeg får en vederstyggelig migræne.

Anyways - det var nøgenballet vi kom fra:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 114: Hvilken encyklopædi

Ingen kommentarer
Dette klassiske værk i mange bind, fortæller alt hvad der er værd at vide om at komme laks og ørreder på dåse.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.