Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 25. april 2009

Holy crap!

Ingen kommentarer
Det ser godt nok langt ude ud med de øjne,,, og man ser iøvrigt ikke særligt godt igennem de linser. (De fungerer nok bedre i dagslys hvor de ikke dækker for så meget af pupillen... men altså...)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Flyvende grise

Ingen kommentarer
For nogle år siden skulle man være nervøs for fugleinfluenza; nu er det så svineinfluenza. Kan ikke lade være med at tænke på, om den der frygtede pandemi ikke kommer when pigs can fly.

(Jeg synes såmænd det er alvorligt nok - kunne bare ikke modstå ordspillet.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Men nu går jeg sgu i parken

Ingen kommentarer
Og stener lidt på min receptpligtige medicin!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sgudda på piller

2 kommentarer
Ja, jeg har jo (næsten) brugt overskriften før. Men denne gang er det altså ikke den forhenværende, lystløgneren og krigsforbryderen det handler om - det er mig selv.

Lykkepiller, nærmere bestemt; antidepressiver.

For godt nok har jeg ikke skrevet om den længe - og den er sådan set også en del bedre end da det var værst - men den depression jeg røg ind i for et par måndeder siden har hængt ved, og især givet problemer i forhold til mit arbejde.

Så meget kraftigt opfordret af mit arbejde var jeg til lægen i går. Hvilket i sig selv var uhyre grænseoverskridende for mig, da jeg faktisk aldrig har været det før - og det, nok fordi jeg aldrig har været til lægen, er en af de sociale situationer jeg har udviklet en fobi i mod.

Da jeg først havde bestilt tid var det såmænd ikke så slemt - forstået på den måde, at det kunne have været meget værre; jeg var da stadig rystende nervøs, men ingen decideret panikangst eller lignende.

Så var altså deroppe igår. Min læge viser sig at være lidt pudsig type; meget distingveret (i sin tid valgte jeg ham fordi han var den yngste læge i mit område; vi er begge blevet ældre siden), ikke særlig høj. Han kunne spille britisk oberst i en 1. verdenskrig film. Let stammende.

alle mine taler om hvordan jeg har det, hvorfor jeg ikke har været til læge før, min barndom og hvad jeg nu ellers har følt det nødvendigt i mine tankespind at forberede mig på, får jeg slet ikke brug for.

Jeg får en kort tale af ham om hvordan depression bestemt ikke er noget at skamme sig over, hvordan det er de intelligente og følsomme der rammes af dem, og hvordan de numbnuts tilsyneladende er immune overfor det. Og hvordan jeg vil have det med lykkepiller?

"Jamen, fint, hvis det virker og det er noget du vil foreslå," siger jeg. Hvorefter jeg er i besiddelse af min første recept udskrevet til mig, ever, på 30 stk cipramil-klonede piller, og en tid om 2 uger.

Bivirkninger? Ikke rigtig nogen, måske noget forbigående tørhed i munden (som om den ikke allerede føles som om jeg har jogget gennem Sahara uden vand).

Så ned på apoteket. Jeg tror jeg skal betale en halv herregård for dem, men de koster under en krone stykket?! Får en længere forklaring af apoteker, og det med bivirkningerne holder vist ikke helt. Især de første 2 uger kan der komme en del, mest almindeligt den førnævnte tørhed, kvalme og søvnbesvær.

Nå, men læser indlægsseddel da jeg kommer hjem (og læser om mange flere bivirkninger) og æder så den første, og går i parken for at få noget sol. Og tørheden indfinder sig da ret hurtigt. Faktisk begynder jeg efter ikke så lang tid at få det noget underligt. Ikke decideret ubehageligt, men underligt.

Og det går efter noget tid op for mig, at jeg har det som om jeg har røget hash, er bare ikke rigtigt skæv, men derudover. Føler mig ikke rigtigt tryg motorisk og er i det hele taget lidt ved siden af mig selv.

Jeg spillede jo så senere i går, og der havde jeg det for det meste fint nok. Men da jeg blev alene, og gik hjem efter at være blevet sat af, havde jeg det godtnok igen underligt. (Hvor var det iøvrigt mærkeligt at gå af en totalt øde Blågårdsgade - har aldrig set der være så tomt og stille før!)

Så selvom jeg faktisk godt kunne være noget i byen da jeg kom hjem, besluttede jeg mig for at blive hjemme.

Nu har jeg så lige taget nr 2 pille (iøvrigt ikke meget jeg kunne sove, så den med søvnbesværet er også god nok). Er selvfølgelig nervøs omkring premiere i aften - er sådan set ret fast besluttet på at gennemføre det, skal sgu også have danset - men er lidt nervøs omkring min motorik og balance.

Så hvis nogen ser mig i aften, og det ikke lever op til forventninger, er det højst sandssynligt forklaringen - jeg er på piller!

(Er i øvrigt fucking spændt på hvordan de piller kommer til at virke i længden; men man kan først begynde at forvente en effekt af dem efter 3-4 uger.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 24. april 2009

Weekendens planer

1 kommentar
I aften skal jeg spille D&D, så hvis - og det er et stort hvis - jeg kommer i byen, bliver det først meget sent (vi taler ved 4-tiden).

Derfor er premiere udsat til lørdag nat (natten til søndag, så der ikke er nogen misforståelser) - hvor jeg starter på Amigo Bar ved 2-½3 tiden; hvad der siden sker må tiden vise.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 23. april 2009

Til møde på kommunen

Ingen kommentarer
Så blev det som forventet - Hanne & Finn (aka Myreløven og Brixtofte) måtte forlade Rosora, Min Italienske Drøm og Casa dei Danese. Og good riddance, undskyld jeg siger det.

Men jeg var faktisk ved at blive nervøs, der var flere fra Det hemmelige Råd der stemte på at de skulle blive, end jeg havde forventet; efter en præstation hvor Hanne nægtede at takke nogen fra byen på Italiensk, fordi hun var sur på læreren over at hun (Hanne) ikke kunne tale italiensk. Og hvor Finn havde brilleret med at fortælle kommunens kultur- & turistchef hvorfor alting var helt forkert i forhold til turisme.

Et møde, der iøvrigt var et af de muntrere indslag - lidt morsomt at en så lille by, har et helt rådhus med borgmester og turistchefer med videre.

Det bliver så afgørelsens time næste gang - hvor der ikke længere er undervisning, men det giver jo også meget god mening, da der ikke længere kan opnås helle. Det bliver selvfølgeligt lidt vemodigt at det stopper, men på den anden side kan der vist heller ikke koges meget mere suppe på den historie; de seneste afsnit har faktisk i forhold til de tidligere været noget tynde, og jeg tror ikke jeg var blevet drejet på, hvis jeg ikke allerede havde været det.

Men det skal blive interessant at se hvem der vinder Mette og Michael eller Josephine og Casper - selvom der vel ikke kan være meget tvivl om hvem der er favoritter.

Lige meget hvem der vinder, håber jeg da så der kommer et opfølgende program om hvordan det så er gået sidenhen.

I øvrigt - ret smart jakke Eva Ravnbøl havde på i starten af udsendelsen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 22. april 2009

LEOPARD syndrom

2 kommentarer
Opdagede idag at der findes sådan et; overvejede et øjeblik om det var noget jeg havde, og om det var en god ting.

Det er ikke en god ting fandt jeg ud af; heldigvis fandt jeg også ud af at LEOPARD blot er et akronym og ikke har noget med mig at gøre. Puha, det var tæt på!

Har så i stedet brugt tiden på at overveje nye indkøb:
Lagen
Div undertøj ...hmmm... Den her er da tæt på mine før ledte efter leopardkondomer - selvom jeg synes det er lidt uklart præcis hvordan den fungerer.
Tæppe - til at have med i parken.

Regner sådan set ikke med at købe noget af det. Men man har da lov til at lege med tanken. Og... tja... lagenet kan det sguda godt være...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 21. april 2009

Narkissos genfødt

5 kommentarer

Hmmm... kan ikke rigtig løsrive mig fra mit spejlbillede - kan højst finde ud af at skifte fra nøgen tilstand til leoparddragt m. leopardsko og tilbage. Looks so good!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Velsignede stilhed

Ingen kommentarer
Puha. Seneste uge med børn startede tidligere end planlagt, og varede også lige lidt længere. Så - hvor meget jeg nu elsker mine børn - er det altså rart at nyde stilheden, og have lidt tid alene.

Vi havde ellers en ret morsom tur i søndags, da vi skulle hjem til min mor. Af forskellige årsager havde jeg anbragt dem i cykelanhænger, som jeg så skubbede dem gående gennem byen i fra Frederiksberg/Vesterbro til Østerbro.

De er alt for store til den, og det i sig selv vækker lidt opmærksomhed. Men det var især årsag til en del morskab, da den ældste begyndte at synge hittet There's a zombie on Your Lawn og til omkvædet lod som om han var ved at spise sin lillebror: I'm gonna eat your brains! - herligt.

At jeg så også måtte bruge en del energi på at de ikke skulle slås alt for meget, og stikke solbrillestænger i hinandens øjne med videre er en anden ting.

Det var stadig en god tur!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.