Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 14. februar 2009

Vodka Karloff

Ingen kommentarer
Denne vodka er vist bedre kendt som "Billig Vodka" i Netto, det er ihvertfald det label jeg kender den under. Men kom til at kigge på etiketten i dag. Og nu spekulerer jeg jo på, om det er Boris Karloff den er opkaldt efter? Det er i så fald fortjent, vil jeg mene!

Grunden til at jeg kiggede på etiketten er jo at jeg atter har lavet vodkasmoothies - en dejlig dag med sol & lys, som underbygges af vodkasmoothies, for forhåbentlig at ende op i en munter aften derude. Jeg har fået vasket blodpletten af Corrosives tøj, så det bliver vist hans tur igen i aften.

Men, men, men... det er jo lørdag aften, vi skal da have noget musik! ....

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Skarphed

Ingen kommentarer
Har netop været på et par indkøbsture, og været et par smut forbi Søerne for at nyde solen og den genfundne skarphed i verden & dyrene & menneskene. Dejligt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Beverly

Ingen kommentarer
Hvad er det egentlig lige de har gang i med at lave nye afsnit af Beverly...? well, finder jo nok ud af det imorgen, for er jo næsten nødt til at checke det ud - jeg var trods alt Brandon i nogle år, i forhold til min lille sorte sambo.

Men jeg så aldrig de seneste sæsoner, der syntes jeg ærlig talt der gik for meget soap i den (og de utallige genudsendelser senere har ikke fået mig til at skifte mening). Men hvis konceptet fra dengang får en ny start for voksne (øh... Melrose Place?) kan det da ikke helt afvises at det faktisk kan være interessant at se i starten.

Om ikke andet kan man da altid få noget at brokke sig over.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Valentines

Ingen kommentarer
Det er så Valentines i dag. Og nej, har ikke en date.

Men hvad jeg ikke havde ventet for nogle uger siden: jeg savner en bestemt person.

Et behageligt savn - rart at kunne savne - og endnu rarere tanken om at hun måske vil læse dette, og måske gætte på det er hende jeg savner.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sol & Lys

Ingen kommentarer
Var nu godtnok fantastisk i dag (det vil vel sige igår...), først på arbejdet midt i møde, at blive blændet af sollyset som reflekteredes ind; senere at gå hjem, og mærke og se lyset og endda nogle steder føle varme fra solen.

Og ikke mindst, da jeg klokken ½-6 gik langs søerne, på vej til spilleaften, at opleve at det stadig var lyst. At foråret er rundt om hjørnet - og solen findes endnu!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ach, træthed

Ingen kommentarer
Var pænt smadret efter arbejde idag, havde mest lyst til bare at sove. Men var jo weekend, og ikke nok med det, første spilledag i dette år, da den sidste planlagte blev aflyst/rykket til idag. Så afsted nordpå, hvor jeg i tog kort før afstigning støder på medspiller, trygt sovende.

Det skulle vise sig at være meget symptomatisk, så godt som alle var meget trætte (bortset fra DM som var usædvanlig frisk) - og da det samtidig viste sig, at der for første gang i lang tid langt fra var mangel på øl, blev vi ret snalrede ret hurtigt.

Så udviklede sig til det måske ikke mest koncentrerede rollespil (faktisk tror jeg stort set ikke en rolle blev spillet), men uhyre muntert. Og den tidligere nævnte sover i toget blev den mest snalrede, hvilket godt kan være lidt farligt når man spiller Whi-izard.

Så kan ikke rigtig give nye karakterer til 4.0 versionen, jeg ved jeg er steget til andet niveau i aften, men hvorfor nogle gobliner bare skal røres, så er de *puf* væk, og andre er sejere end nærmest et helt party, er jeg ikke blevet meget klogere på - eller, rettere, måske en smule, men har ihvertfald ikke vænnet mig til det.

Ligesom det at holde styr på ressourcer virkelig kræver tilvænning, det er vel på mange måder den største ændring fra 3.x.

Gik så, efter at være kommet hjem og have fået varmen en smule, videre på Amigo iført Zappo, men det var lidt sent at komme - ikke meget gang i den der. Og fyr fra weird episode dukkede op, og talte om no hard feelings (som om han skulle have hard feelings??) - for senere at prøve (uden succes) at give mig sherif-stjerner gennem Zappos dragt. Men fik danset en god Vogue med en pige som jeg ærligt må indrømme nok kan bevægelser fra video bedre end mig - var ihvertfald sjovt nok. Men langtfra epokegørende.

Og guess what... om få minutter skal jeg sove.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 12. februar 2009

For dumt

Ingen kommentarer
Jeg er ikke ytringsfundamentalist, og synes Flemming Rose er en kæmpenar, og Jyllands Pesten er nogle svin. Men briterne har eddermame dummet sig for meget med dumt på, ved at bortvise fucking Wilders.

Eller sagt på en anden måde, jeg går fuldt ud ind for selvcensur - det bruger vi for helvede allesammen (forhåbentlig) hele tiden - men censur er altså ikke skide smart.

Ved ikke hvad de tænker på. Men Wilders må da have fået reklame for ca 1 mia £ i dag (men pundet er selvfølgelig heller ikke ret meget værd).

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hardcore

Ingen kommentarer
Endte op med at have en fri-eftermiddag idag, så var i Føtex efter diverse indkøb. Opdagede så de havde tartar til en 10'er pakken (sidste anvendelse imorgen), og fik en uimodståelig trang. Så købte hele moletjavsen (kapers, peberrod etc) og lavede nogle stykker af dem, med tilhørende smoothie.

Og så V for Vendetta - som jeg har haft liggende på DVD siden jeg gav mig selv den i julegave. Det er sgu en god film - eneste anke jeg har imod den, er at det at den er baseret på en tegneserie skinner lidt for meget igennem. Det fungerer rigtigt godt for nogle film, men for denne her er historien så god og ren, at tegneserieformen virker distraherende - synes jeg. Men ellers film i bedste Brazil/Equilibrium* tradition, med et stort tvist Greven af Monte-Cristo i historien.

Og så må jeg jo indrømme, at Natalie Portman gør at jeg nok aldrig 100% kan boycotte Israel.

Så alt i alt udmærket, men hardcore eftermiddag. Min mave begynder ihvertfald at synes det hele ligger lidt tungt. (Og frøs helt vildt under filmen, må have været fordøjelsessystemet der havde brug for alt energi i kroppen.)

* Man burde måske nok snarere sammenligne med Matrix end Equilibrium, når nu det er Wachowski-brødrene der står bag, men synes egentlig mere den minder om Equilibrium. Og er iøvrigt træt af Matrix efter de ødelagde det totalt med 2'- og 3'eren.

Og musikken herunder: well, det burde ikke være så svært at gætte hvorfor jeg kom til at tænke på den sang, eller rettere video?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 11. februar 2009

Quiz 3: Hvilken af Brandons kærester

Ingen kommentarer
Kommer før N og står under et træ i regnvejr.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Gospel-inspireret

Ingen kommentarer
Jeg er ellers ikke normalt meget til den slags musik, men når man kommer søvndrukken udenfor og vader rundt i sjap, og rammes af en fugtig, kold vind, fyldt med støvregn, tøsne og sne, mens man prøver at undgå at blive ramt af for meget sprøjt fra forbikørende biler - på sådan en morgen kan jeg godt føle mig inspireret til at bryde ud i hvæsende gospelsang, nærmere bestemt klassikeren Oh, Crappy Day.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 9. februar 2009

Det tidlige IT-Factory

Ingen kommentarer
Ganske interessant artikel på dr.dk/nyheder her til aften, omkring den første IT Factory konkurs, og de advarsler der blev givet til bankerne dengang.

Kan dog stadig ikke lade være med at undre mig over, at et revisionsselskab (PriceWaterhouseCoopers) kan droppe et firma - og et andet (KPMG) senere overtager det; og det andet ikke opdager noget, og stadig mener der har gjort alting fortrinligt? Jeg ved jeg har sagt det før, men bliver virkeligt nogle interessante retslige efterspil når ansvar skal placeres - hvem vidste/burde vide hvad hvornår.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Dummeste episode - kandidat

2 kommentarer
Okay, når jeg nu godt kan lide at lave sjov med andre og deres dumheder, er det vel også på sin plads at jeg deler nogle af mine egne.

Her er en af de mest tæerkrummende dumheder, jeg umiddelbart kan komme på. Det må dog siges at det skete for 21 år siden, og tingene var lidt mere afslappede på nogle områder.

Af en eller anden grund bliver jeg næsten altid taget ud til kontrol/samtale i lufthavne, jeg må vel passe ind i et eller andet profiling mønster. Men dennegang må jeg jo nok tilstå jeg selv var årsag til en smule opmærksomhed:

Jeg havde været en uge i London på et IT-kursus - min første udlandsrejse alene. Og det var min første gang i London, og som hardcore rollespiller var jeg selvfølgelig på shoppingtur i spillebutikker omkring Oxford Street i weekenden. Dengang var udvalget virkeligt meget større & billigere derovre. Så fik købt en del stuff, ikke mindst en masse miniaturer: et par kasser i plastik, men de fleste var klassiske Warhammer metal-miniaturer.

Der er mange andre sjove historier fra den weekend, men vi spoler frem til hjemtur fra Gatwick lufthavn. Af en eller anden grund var jeg pludselig i panik over om jeg havde overvægt (hvilket der overhovedet ikke var grundt til, måske det mest pinlige - men altså min første tur på egen hånd). Så hvad kan man gøre for at lette sin baggage?

Jo, man har jo alle de her miniaturer af metal; de fylder ikke meget, men vejer en del. Og hvad gør man så med dem? Jo, altså nogle kan man jo stoppe i håndbaggagen, men der var ikke meget plads. Men jeg havde store & dybe lommer (det var i marts, og jeg havde vist en vinterfrakke på). Så jeg stoppede vel ialt ca 2½ kg metal-miniaturer i diverse lommer i frakke og bukser.

Fint nok, ingen panik længere, problemet løst. Baggage afleveret. Gennem sikkerhedskontrol.... hvorfor bipper den maskine så meget - typisk altså. Ok, tømme lommerne.....

Hold da kæft hvor de gloede på mig.... hvis det var sket idag (eller ihvertfald for 1 måned siden, i USA) tror jeg jeg var blevet sendt direkte til Guantanamo. Nu blev det bare til nogle pinlige 5 minutter med en del hovedrysten. Jeg tror ikke engang de gad spørge mig hvad helvede jeg havde gang i.

Men hjem kom jeg... en erfaring eller to klogere.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Danselærer

Ingen kommentarer
Jeghar jo før påstået at jeg er selvlært danser. Det er dog en sandhed med modifikationer. Jeg var engang på et dannelsesophold i Finland, hvor jeg mødte en mester indenfor dansen, som lærte mig et par trin. Er netop stødt på optagelse af ham...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Kulinarisk kannibal-specialitet?

Ingen kommentarer
Presset kold jomfru olie.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Ok, har nu åbnet op for kommentarer på sitet. Tidligere har jeg jo ikke villet det, men er vel blevet selvsikker nok på hvad jeg skriver - og er vel også nysgerrig efter om nogen overhovedet læser det.

Så må vi se - måske jeg slår det fra igen, men indtil videre... er I velkomne derude. Men forvent ikke nødvendigvis svar. Og hvis jeg får lyst modererer jeg med hård hånd, og giver ikke nødvendigvis nogen forklaring. Det er min blog, og jeg gør som det passer mig :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 8. februar 2009

Nutt Case

Ingen kommentarer
Lidt morsom artikel på nyhederne.tv2.dk:
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-20300086.html

Ufrivilligt morsom - for jeg tror da egentlig nok den gode professor har ret - ridning er farligere (har ganske vist aldrig selv prøvet hverken ridning eller ecstasy).

Men der er så mange muligheder for at lave sjov med den, ikke mindst på grund af hans navn. Jeg forudser at rapporten bliver omtalt som The Nutt Case og han som the Nutty Professor - for ikke at tale om dem der skal ud og have en bane ridning.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Believe Again (igen)

Ingen kommentarer
Syntes lige alle skulle have mulighed for at se hvad jeg talte om i mit tidligere indlæg om Melodi Grand Prix. Bemærk øjeblikket da Brinck får øje på sit eget spejlibillede i kameraet ca 1:20 inde - og ikke kan lade være at smile forelsket.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Pimp-fest

Ingen kommentarer
Nu har Sus (tidligere omtalt) ovre på sin blog, lavet et sarkastisk indlæg om en læge, der vil arrangere støttefest for Reden. Sus & Reden ser jo forskelligt på en del...

Og kan jo som tidligere udtrykt også have det meget svært med Reden og deres bombastiske en-dimensionelle måde at se tingene på - men jeg synes måske nok hun farer lidt hårdt ud i forhold til denne velmenende læge (der godt nok lyder en anelse latterlig & bedrevidende & på amfetamin).

Men kan ikke lade være at tænke på min gamle plan om at få fremskaffet og sammensat et rigtigt pimp-kostume - oprindeligt var planen at det var til at gå i byen med en gang eller to, men det kunne være sjovt at troppe op iført det til sådan en fest. Jeg tror de fleste øvrige godgørende, solide samfundsstøttende deltagere ville have meget svært ved at finde ud af hvilket ben de så skulle stå på - og det er en reaktion jeg elsker.

Men det bliver næppe til noget. 500 kr er en del mere end jeg plejer at bruge på den slags, og ville også være lidt nervøs for hvilket formål de endte op med at blive brugt til.

Jeg mener, jeg vil jo gerne kunne se mig selv i spejlet. Men det kunne være smukt:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.