Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 26. marts 2011

Sendt fra min iPhone.

7 kommentarer
Indimellem modtager jeg mails, hvor der nederst står Sendt fra min iPhone.

Den første af slagsen jeg fik, var fra en jeg ikke kendte særligt godt. Og mine første tanker var: Sikke en jubelnar - hvad helvede rager det mig, at han har købt en skidedyr, overhypet telefon? Prøver han at blære sig med det, eller hvad har han gang i?

Jeg havde på det tidspunkt ikke fantasi til at forestille mig sandheden - at det er en reklame Apple som standard smækker på mails sendt fra iPhones. Jeg mener - reklamer nederst i mails er ikke nogen ny ting, men så plejer det at være fordi man bruger en gratis mailservice. Og så er det fint nok... men en iPhone er mig bekendt ikke ligefrem gratis, så...?!

Der så sikkert også nogen der vil mene at beskeden er en slags undskyldning for at der kan forekomme sms-forkortelser og slåfejl, fordi det ikke er til at skrive ordentligt på sådan en. Og det er fair nok - så skulle beskeden bare være: Beklager fejl, men en iPhone er altså crappy at skrive på.

Anyway - hvis du har sådan en iPhone, og ikke har rettet/fjernet den tekst, vil jeg klart opfordre dig til at gøre det. For når jeg for en mail fra dig, og der står Sendt fra min iPhone. - så tænker jeg altså: sikke dog en jubelnar!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 147: Hvilken betegnelse

1 kommentar
Fællesbetegnelse for de 23 tætskrevne A4 sider, som beskriver den økonomiske spændetrøje en del EU-lande pålægger hinanden.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 25. marts 2011

Banebrydende!

3 kommentarer
Husk at følge med når M klokken 19:50 i aften - ja, det er lige før X-Factor - live-transmitterer udtrækningen af en hemmelig præmie. Selve udtrækningen forestås af et halvdødt insekt!

Jeg er sikker på, at det er noget som kommer til at danne skole for blogland, så det er med at hænge på. Læs mere og find link til bugcastet her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Plutonium

Ingen kommentarer
Det må vist være på tide at denne Jomfru Ane Bands Balladen om Atomkraft fra start-80'erne får en revival:Iøvrigt, hvis nogen undrer sig over, at der tales om plutonium i forbindelse med Fukushima's reaktor 3 -plutonium som man ellers mest forbinder med atombomber - så skyldes det, at man siden september er gået over til at bruge en såkaldt MOX-blanding i netop den (MOX=mixed oxide). Det er en blanding af plutonium samt uran og forarmet uran, som fungerer ca som det uran man normalt bruger i a-kraftværker.

Det er en måde at komme af med overskydende plutonium på, istedet for at skulle gemme det af vejen i milliarder af år, og det er jo som sådan en god nok idé.

Når det altså ikke går galt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En Playstation-mobil

Ingen kommentarer
Det er godtnok en reklame for Telia (som jeg ikke bryder mig om, på grund af tåbelige problemer med dem, da de overtog Orange i Danmark for år tilbage), men android-mobilen kan jeg da godt se charmen i... og jeg er sikker på, at min ældste især vil kunne se charmen. Det er jo nærmest en kinder-mælkesnitte...

Og man behøver næppe blive Telia-kunde for at hygge sig med mobilen.


(sponsoreret klip)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 24. marts 2011

Lady Gagas Vagina-monolog

Ingen kommentarer
For godt en måneds tid siden postede jeg et indlæg med det nyeste udspil fra Lady Gaga - dengang var der ingen video til, hvilket jeg savnede.

Det er der så kommet nu - well, egentligt for næsten en måned siden, såvidt jeg kan se på YouTube datoerne, men jeg følger vist egentligt ikke så meget med - blev bare mindet om det med mit indlæg om Lady G i går. Jeg er nok håbløst bagefter.

Og den er da meget cool - og lidt mindre Madonna-frastjålet end den tidligere udgave. Og hvorfor jeg så taler om en Lady Gaga vagina-monolog i overskriften.... well nej, man ser ikke Lady Gagas kusse/fisse, og man ser ikke Lady Gaga nøgen (kun næsten)- men jeg vil sige det på den måde, at der ikke er ret mange fallos-symboler i videoen.

Om det er en kommentar til hele Lady-Gaga-er-hermafrodit-fjolleriet skal jeg ikke gøre mig klog på (I was born this wa-hay). Men det ville da ikke være så mærkelig en tanke.

(Iøvrigt minder monolog-indledningen mig nu mest af alt om Glass Spider fra Bowie's Never Let Me Down-album.)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Bekymrende målinger

Ingen kommentarer
Information.dk kan man i dag finde en artikel, om tallene for de radioaktive udslip fra Fukushima som godt kan give anledning til bekymring.

Det drejer som om Nature, som offentliggør beregninger fra Østrigs Meterologiske Institut ZMAG. Beregninger som baserer sig på de målinger, som har vist forøget forekomst af radioaktive stoffer rundt om i verden (der regnes her med tal fra Claifornien, Alaska og Rusland - men siden har man jo også fundet partikler i for eksempel Island og Sverige).

Ikke at disse tal i sig selv giver grund til panik, hvor de er målt - det skal understreges. Men hvis man regner bagud, og regner på hvor meget radioaktivitet der sandsynligvis er lukket ud fra Fukushima, giver det nogle skræmmende resultater, ihvertfald hvad angår isotoperne Jod-131 og Cæsium-137.

På de første 4 dage efter udslippet, viser målingerne i følge beregningerne, at der for Jod-131s vedkommende er sluppet 20% ud, i forhold til det samlede Tjernobyl-udslip. Og for Cæsium-137s vedkommende er udslippet efter 4 dage på 50% af det samlede Tjernobyl udslip.

Det er ret skræmmende tal - ikke mindst set i lyset af, at de japanske myndigheder til at starte med slet ikke mente at der skete noget udslip. De første 4 dage... i morgen er det 14 dage siden jordskælvet og tsunamien ramte - og det er jo ikke fordi man har en fornemmelse af at der er sket en markant forbedring i forhold til begyndelsen, snarere tværtimod.

Med andre ord, kan det langtfra afvises at man allerede nu står med et udslip der for Cæsium-137s vedkommende langt overstiger Tjernobyl, og hvad angår jod-131 er ved at matche.


Ikke rart - selv ikke hvis det meste er havnet i Stillehavet. Det vil ihvertfald nok gøre at man bør overveje en ekstra gang, om man nu har lyst til den sushi. Især tun, da det sandsynligvis vil ophobe sig øverst i fødekæden. Hvor tun er sidste stop - inden mennesket.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Produktidé: Gokkesokken™

Ingen kommentarer
Kære SCA Hygiene Products -

Jeg skriver til jer fordi jeg har en idé til et nyt produkt til jer, som hvis markedsført vil kunne være med til at rydde et tabu af vejen:

Det er jo nok almindeligt kendt at de fleste mænd efter de er blevet kønsmodne onanerer, og fortsætter med dette livet igennem. Og det er vel også anerkendt at dette i de fleste tilfælde fører til udskillelses af et sekret fra penis?

For mange mænd udgør dette et problem, da det jo hverken er hensigtsmæssigt eller hygiejnisk at dette sekret efterlades rundt omkring. Udbredte løsninger på dette problem har været at benytte papir til opfangelse af sekretet - for eksempel køkkenrulle eller en gammel avis - som kan lægges hvor man mener sekretet vil havne; eller man har kunnet folde en form for beholder af servietter, køkkenrulle eller toiletpapir omkring penis, som så har skullet fange sekretet, inden det havnede nogen steder.

Især den sidste løsning er blevet mere udbredt over de senere år, hvor flere ting gøres i siddende stilling foran en computer, inklusive onani. Men der er en del problemer forbundet med denne praksis: det kan være svært at folde papirerne rigtigt, så der ikke opstår en lækage, ligesom man også skal passe på at folde for tykt, for det kan ødelægge eller umuliggøre selve onanien.

Og ikke mindst, så er det jo noget mærkeligt noget, at det på den måde skal være en hemmelighed at det foregår, at man er tvunget til at folde sine papirer i dølgsmål.

Derfor er det at jeg foreslår Gokkesokken™ - et produkt målrettet at opfange mænds sekreter ved onani. Og mit håb er at det - udover at lette livet for utroligt mange mænd - kan afmystificere det hele. Så det en dag kan blive naturligt for en mand at sige til sin kone/kæreste: "Jeg har næsten ikke flere Gokkesokker tilbage - gider du købe en pakke med?" På samme måde som menstruationen for kvinder blev aftabuiseret i 70'erne, og inkontinens med jeres Tena-produkter nu er blevet noget man taler åbent om.

Det vil naturligvis kræve en del produktudvikling, men jeg forestiller mig at en Gokkesok skal være:
  • nem at få på
  • helst one-size
  • være elastisk
  • sidde fast omkring penis, men uden at genere
  • måske indeholde en form for smørelse
  • være allergitestet
  • være parfume og duftfri
  • kunne skylles ud i toilettet
  • være miljøvenlig
  • naturligvis kunne opfange sekretet
Jeg håber I kan bruge idéen. Som I får gratis - for mig handler det ikke om penge, jeg ønsker blot at dette klare behov hos mænd anerkendes og trækkes ud i lyset, så det ikke skal ses som noget beskidt eller skummelt - men blot ses som en naturlig del af at være en mand.

Jeg må dog pointere, at jeg også har posted dette brev på min blog, ligesom et eventuelt svar fra jer kan havne der.

De bedste hilsner
/Leoparddrengen

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 23. marts 2011

Lady Gaga besvarer fan-spørgsmål på YouTube

1 kommentar
Lady Gaga - som jeg jo holder meget af - er blevet stillet nogle af 50-tusinde videospørgsmål fra fans. Hun besvarer nogle af dem i denne YouTube/Google-seance.

(Som også lidt handler om at hun er meget søgt efter - der søges også meget på Lady Gaga nøgen, kan jeg tilføje - selvom det ikke har været så galt meget på det sidste.

Speaking of witch (ja, det var meningen) - lægger hun ikke meget op til at man også skal søge på hende upskirt, her?)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 22. marts 2011

Forår, forår, forår

1 kommentar
Jeg har vist før nævnt at jeg holder meget af The Cars. Så da jeg var ude og gå tidligere fyldtes jeg af sol-energi på denne første rigtige forårsdag - som passende kom dagen efter forårsjævndøgn - og småsang Forår, forår, forår for mig selv. Og først efter lidt tid kunne jeg huske hvad sangen hed, som det stammer fra - hvor de godt nok synger Summer, summer, summer - og der er vi vist ikke helt endnu. Men følelsen er god nok.

Og det var så i det hele taget fint - for det gjorde at jeg fandt denne video til Magic fra Heartbeat City-pladen. Og den har jeg aldrig set før.

Min gåtur endte så op med at blive lidt lang, på grund af beskeder og gøremål der kom indover - jeg tror jeg har gået 20 km i dag, de 16 mere eller mindre ud i et. Men det er en anden historie.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 146: Hvilken roman

Ingen kommentarer
Denne profetiske og dystopiske roman fra omkring år 1900, skrevet af en nobelprisvindende forfatter, handler om to fremtrædende politikere - i perioder ledere af hvert deres parti - i et Danmark 100 år senere. Hvad hedder den?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 21. marts 2011

Læbestift-antipati

Ingen kommentarer
Når man er så træt og genrelt uinspireret som jeg er i dag, kan det være meget godt med de her betalingsvideoer jeg kan smække på. Når der er ny af dem, kan man ofte komme med et surt opstød eller løs snak.

Den her handler om læbestift, nærmere bestemt fra Dior og de er vist svært glade for at reklamen er med Kate Moss. Den er under alle omstændigheder ganske intetsigende.

Man kunne så tro, at jeg heller ikke er målgruppen. Men i min tid har jeg brugt stort set alle former for make-up. Men læbestift kan jeg altså ikke holde ud - at få al smag ødelagt resten af aftenen - det gider jeg altså ikke. Ligesom jeg også synes det kan være ganske forfærdeligt at kysse piger, som netop har lagt et lag læbestift. Jeg synes det stads burde afskaffes, ihvertfald bør der bruges noget uparfumeret noget - så modehusene kan godt droppe deres lort, som altid indeholder alt hvad det kan af tilsætningsstoffer.

Jeg læste engang - tror det var en antropolog der udtalte det - at læbestift bruges, fordi det virker på mænd, i det det får mundens læber til at fremstå som seksuelt ophidsede kønslæber. Er vel sådan set meget troværdigt - det syntes jeg godt læbestift-reklamerne kunne arbejde lidt mere med. Hvad med: Dior - brings a touch of cunt to your face?

Og så læste jeg et interview i Politiken med en tysk feminist og kusse-portrætør, at en ny trend er læbestift til fissen. Så er vi vist kommet full-circle - og den vil jeg virkelig insistere på skal være smagsløs & parfumefri. Ellers gider jeg ikke.

Nå, men anyway, her er reklamen:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 20. marts 2011

Lars Barfoed er vred

7 kommentarer
Justitsministeren bør skiftes ud
- lad Lars Barfoed komme til!
De sidste dage, på vej hjem når jeg har været nede og handle i min lokale fakta, mødes jeg af en plakat med en vred Lars Barfoed. Han ser godt nok ikke særlig vred ud - jeg synes mest han ligner en som lægger an til et poker spil med svigersøn. I sort-hvid og med ærmerne rullet op.

Men teksten fortæller en anden historie - med en font, som vist er lånt af Danske Bank fortæller Lars Barfoed:
Det gør mig vred når jeg hører om f.eks. hjemmerøverier.

Det er en voldsom krænkelse af den personlige frihed at blive krænket i sit eget hjem.
Og det må jo siges at være en stærk udmelding! Her har Lars Barfoed virkelig fundet sin niche, sin platform. For hvor alle de andre partier virkelig går ind for f.eks. hjemmerøverier, så bliver Lars Barfoed vred!

Og med den viste forargelse over de her hjemmerøverier, kan jeg kun tolke det på en måde - han går benhårdt efter justitsministerposten, så han kan få lavet tingene om - for som det fungerer i øjeblikket og har gjort længe - det går da virkelig ikke. Der trænges til nye boller på suppen!

Sådan forstår jeg ihvertfald den annonce!

[Opdatering]: Se også Bubber være vred!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.