Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 1. januar 2011

2010's sidste gode gerning

Ingen kommentarer
Jeg havde til ungerne i går købt to poser nytårshalløj i Netto. Som blandt andet indeholdt nogle kugler, som jeg egentligt troede var en form for knaldperler. Så dem sagde jeg de ikke måtte fyre af indenfor, men vi kunne gå ud senere og se på sagerne.

Så ved 20-21 tiden var vi ude, og forsøgte at få noget ud af dem. Men om vi knaldede dem hårdt i jorden, eller stampede på dem - det skete der intet ved. Og jeg har satdig ingen idé om hvad de gik ud på.

Men da vi nu var ude, gik vi op til Skt Jørgens Sø, for at se på hvad der nu var af raketabænding på det tidspunkt. Det var nu godt nok meget sparsomt, da - det var nu også lettere tåget.

Men en man skilte sig ud, deroppe på Svineryggen. Ud af tågen og røgen kom han som en Frankenstein vaklende imod os. Det viste sig at være en meget fuld mand. Af anden etnisk herkomst - mit skud er han var iraker eller lignende.

Jeg sagde godt nytår til ham, og sagde han skulle passe på... han var virkeligt meget fuld og vaklende. Han omfavnede mig, og sagde jeg var en god mand... og væltede så videre.

Jeg fulgte ham med øjnene lidt ad vejen, men kom så til at kigge på mere fyrværkeri igen, og faldt i snak med nogen fra Tåstrup. Og kort efter ville ungerne hjem.

Da vi når halvt ned ad opgangen til Svineryggen, spørger min ældste pludselig: "Gad vide hvad der blev af ham der havde drukket så meget?!"

Og jeg skal lige til at sige, at jeg egentligt ikke var sikker på han havde drukket så meget - for måske var han egentligt muslim og ikke vant til at drikke (ja, jeg gætter også på ting om folk udfra deres hudfarve, selvom jeg ikke har andet at bygge det på). Da der inde fra buskene lyder en spag, gebrokken jamren: "Hjææælp".

Det viser sig så at være føromtalte fulderik, som bogstaveligt talt er gået i hegnet - så langt inde at jeg ikke så ham som mere end en skygge i sneen. Og ikke kan komme på benene igen ved egen hjælp - han er en skildpadde væltet om på ryggen.

Jeg får ham - ikke uden besvær - hevet ud af buskene og på benene igen, og spørger hvor han skal henad. Det viser sig at han bor i nærheden, men han skal over en større vej, så jeg beslutter mig for ihverfald at hjælpe ham over den. Og spørger ham på vejen, om han så har haft en festlig aften?

Jo, det har han da. Men, fortæller han, de har haft vildt gang i den, da han fik fri fra arbejde kl 18. Og det bliver jeg også ganske imponeret over, for der er ikke gået mere end 2-3 timer, fra han har fået fri, til han nu vælter stort set sanseløs rundt.

Nå, men sender børnene op af opgang til eks'en på vejen, og følger ham videre. Og det var vist faktisk meget godt, at jeg ikke lod ham gå alene, for kort efter, på den større vej, er der en bil som enten laver en håndbremsevending, eller også er det noget med glatføre... den tager ihvertfald et 180 graders udskrid lige foran os, og kører tilbage samme vej de kom fra. Og havde min fulderik været derude havde han ikke haft nogen mulighed for at undgå det.

Men jeg får ham over vejen, og overlader ham så til sin skæbne - jeg tror på han kan klare den hjem derfra. Og med hvad han kommer af af velsignelser til mig, føler jeg mig godt betalt.

Og længere er den sådan set ikke. Men det var egentligt ganske underholdende, og jeg kom i (endnu bedre) humør af det. Og så er der den pudsighed, at der han gik i hegnet er ca 10 meter fra hvor jeg for godt 10 år siden lavede en større redningsindsats.

Så måske jeg bare skulle sætte en redningsstation op der?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Vimmersvej - originalen

3 kommentarer
Bamse er død i nat. Og det har en lidt større effekt på mig, end jeg egentligt ville have troet - for jeg har aldrig været synderligt meget til hans musik. Men samtidig er han ligesom en person der altid har været der, jeg kan huske da min mors daværende kæreste (eller egentligt var han vist daværende eks-kæreste) gik og sang Vimmersvej, en morgen jeg overnattede hos ham i midt-70'erne.

Så her er originalen af Vimmersvej, den afrikanske/zulu sang Mbube (Løve) af Solomon Linda, som var forlægget til amerikanske The Lion Sleeps Tonight.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En positiv start på året

2 kommentarer
Det var faktisk ganske hyggelig aften hos eks'en igår, med børnene. En aften helt fri for de knive i ærmet, som jeg ellers bruger meget tid & energi på at vogte mig for. Ganske afslappet - det lykkes ellers sjældent imellem os (ihvertfald for mig).

Og børnene hyggede sig, og jeg var også lige forbi min far. Så det var fint nok; storartet faktisk.

Og så faldt jeg i søvn mere eller mindre i samme øjeblik min røv ramte sofaen herhjemme. Og det var egentligt også fint nok - jeg havde alligevel droppet alle planer om at gå nogen steder. (Jeg ved ikke, alt det sne den sidste godt en måned har skubbet alle tanker om bytur ud af hovedet på mig - det er altså ikke særligt fedt at vælte rundt i sne i leopardoutfit... når det ikke i det mindste er sneleopardoutfit.)

Vågnede så ved 5-6 tiden og fik smidt mig ind i seng.

Og havde her for lidt siden en storartet drøm: jeg var i teateret(?!) og så et eller andet stykke, og jeg skulle rykke sæde fordi nogle sæder skulle bruges af de medvirkende. En anden, en pige, skulle også rykke sæde og vi faldt i snak... og jeg blev ret interesseret i hende. Efter forestillingen, var hun væk (toilettet?), men en af de medvirkende kom ned, og hun spurgte så om jeg ikke skulle ind og se Markus Antonius og Kleopatra om et par uger - hun var tydeligvis flirtende. Det ville jeg ikke afvise og vi kom til at diskutere forskellige hårstile for Kleopatra, og jeg måtte sige, at min absolut foretrukne udgave af Kleopatra var hende man kunne finde i Rome. Skuespillerinden forlod mig, og hende jeg havde set stykket med kom tilbage, og vi gik fra stedet i samtale. Og på en eller anden måde røg samtalen igen over på Rome, som jeg naturligvis skamroste, og tilbød hende at hun da kunne låne første sæson - på dette tidspunkt i drømmen gik vi til noget sammen (husker ikke hvad), så jeg ville kunne give hende DVD'erne næste gang der var time/klasse/wahtever. Det var hun med på, dog med lidt skepsis overfor Rome.
Jeg begiver mig hjemad, alene, og kommer forbi en kiosk (ved Jagtvej, hvad helvede lavede jeg der?), og tager impulsivt en DVD som koster 70 kroner. Kioskdamen kigger på den, og bemærker at David Bowie medvirker, og jeg siger noget om, at det vist kun er noget man bemærker, hvis man er næsten ligeså gammel som mig, og vi falder lidt i snak, og jeg får 30 kroner tilbage på de 200 jeg har betalt, og det kommenterer jeg, og mere smalltalk, og så får jeg en masse småpenge tilbage, som skulle gøre det ud for de 100 kroner der manglede, og jeg synes stadig det virker forkert, men vil ikke kommentere det, fordet er synd hvis hun ikke kan regne, men opdager så at der også er en 50'er - en ny type, helt brun. Jeg går nedenunder fra kiosken som nu ligger på første sal, og nedenunder er en bar, og kioskdamens datter indhenter mig (hun er ellers også lidt af et skår) og siger at kioskdamen har sagt at jeg er bubuli-business, og at hun skal få mig til at blive til hendes shift er slut. Og hun forklarer til tungnemme mig, at det betyder at kioskdamen vil have mig med hjem i seng, og sådan er det bare.  Jeg siger, lidt overvældet, at det må jeg tænke over, og overvejer samtidigt at lægge an på datteren... og så er det ellers jeg vågner.

Storartet drøm. Ganske vist fik jeg heller ikke noget sex i den, men 3-4 flirts, og en sikker havn (hvis jeg havde fortsat) er nu ikke såm dumt, og varsler godt for det kommende år!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 31. december 2010

Skrot Nytår

3 kommentarer
En hurtig nytårshilsen fra Leopardhulen. Er igang med en masse småretter på samme tid, så det går eftermiddagen med, så ingen dybsindige indlæg.

Blot håbet om et godt 2011 til alle. Selv har jeg en ganske god følelse for året kan jeg mærke, så det er en god ting!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 30. december 2010

Kejseren varsler reformer

2 kommentarer
Et dekret er netop udgået fra vor elskede Kejser Løkke Bonapartes hånd:

Lyt, oh tro undersåtter, til mine viise ord, på den første dag i det nye år. Vær beredt på at glædes!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Google: Hvor lang tid varer Klovn - The Movie

Ingen kommentarer
Jeg får efterhånden utroligt mange hits på det spørgsmål. Jeg tror nok de fleste havner på min anmeldelse af Klovn - The Movie eller muligvis på indlægget om hvor gammel man bør være for at se Klovn,, men der kan man jo ikke finde svaret.

Så her er det, helt enkelt: den varer ifølge Kino.dk 1 time og 40 minutter, eksklusiv reklamer og forfilm. (Min fornemmelse var egentligt at det var tættere på halvanden time, men den er ihvertfald ikke overdreven lang.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 130: Hvilken cocktail

Ingen kommentarer
Denne (alkoholiske) drink var ekstremt populær i slutfirserne og starten af halvfemserne. Men med internettets udbredelse blev den for generende, og er derfor nu forbudt. Hvilken drink er der tale om?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Rivers of Babylon

1 kommentar
Bobby Farrel fra Boney M. er død. Og det er ikke fordi det sætter det store tudeorgie igang hos mig, men jeg kom til at tænke på, om der egentligt ikke er mange, som ikke kender den oprindelige udgave af Rivers of Babylon?

Mit indtryk er ihvertfald, at de fleste kender den i Boney M.s pumpede udgave - men jeg holder faktisk meget af den oprindelige af The Melodians fra 1970. Selv lærte jeg den at kende før Boney M.s version, fordi vi var inde og se reggae-filmen The Harder They Come i midt-70'erne, og siden havde saoundtracket i midt hjem. (Iøvrigt noget af en voldsom film at hive en 6-7 årig ind til, tænker jeg i dag.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 29. december 2010

Cowboys & Aliens

4 kommentarer
Jeg sad og rodede lidt rundt på Apples trailerside - egentligt fordi jeg ville se hvordan Thor 3D så ud - men stødte så også lige på den her Cowboys & Aliens.

Og titlen var så tilpas åndssvag, at jeg ligesom måtte se hvad det var for noget - og det ser faktisk ikke uinteressant ud. Silverado møder Independence Day, eller noget i den stil. (Jeg kan så iøvrigt se, at filmen bygger på en graphic novel af samme navn.)

Jeg tror nok lige der er dømt drengerøvsfilm...

Premiere til sommer, med blandt andre Daniel Craig og Harrison Ford.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Store Nørd

Ingen kommentarer
En reklame for at blive ingeniør. Jeg undrer mig lidt over at de ikke bare sender et afsnit af DRs Store Nørd - men fint nok.


(sponsoreret klip)

(Iøvrigt er Store Nørd et program som jeg synes forfalder mere og mere - de første værter var ok, men for hver sæson skifter de tilsyneladende værter, og for hver gang bliver det hele bliver mere og mere jackass-agtigt.

Noget andet, men lignende, har gjort sig gældende for programmet Lille Nørd - det kan jeg så slet ikke finde en side for nu, kun denne delvise beklagelse.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Det Bornholmske Gummisvin

3 kommentarer
Oprindelsen for Danmarks mest populære eksportvare, Det Bornholmske Gummisvin, fortaber sig noget i tidens tåger.

Men en sejlivet myte fortæller, at det opstod ved et tilfælde for mange år siden, da Bornholm i en meget hård vinter var dækket af sne! Ja, det sneede faktisk i Danmark dengang, selvom det kan være svært at tro, men klimaet var koldere, og om vinteren skete det faktisk at temperaturen kom under 0 op til flere dage i træk.

Og denne vinter var helt usædvanlig, og Bornholm havde bedt om hjælp fra resten af Danmark, og de sendte 16 gummigeder. Det står ikke helt klart hvad en gummiged var, men man må gå ud fra at deres opgave var at spise sneen.

Billede af benzinstation
Samtidig befandt der sig på en benzinstation - benzin var noget man brugte til køretøjer dengang, og det er derfor vi har det så varmt i dag - en nødforsyning ornesæd.

Og ifølge sagnet skete der så et uheld ved denne benzinstation, som involverede ornesæden og de 16 gummigeder, som ved skæbnens gunst blev inseminerede. Og altså blev stammødre til vores bestand af gummisvin idag, som kun kan leve på Bornholm, og som er så lækkert at alverden vil betale formuer for det; og som jøderne har erklæret kosher, og muslimerne halal. Og mælken fra gummisvinet har som bekendt revolutioneret osteverdenen, hvor gummisvineosteløben måske er det værdifuldeste gastronomiske materiale, målt i kroner per gram.

I sandhed en forunderlig historie!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 28. december 2010

Det Gyldne Kompas

Ingen kommentarer
Jeg sad og så den film hertil aften, og var egentligt overasket over hvor god den var. Dunkel fantasy, sat i en parallelverden. Hvor alle mennesker havde en familiar, kaldet en dæmon, og verden kørte ved magificeret mekanik.

Desværre sluttede filmen noget abrubt - der var i den grad lagt i kakkelovnen til en to'er. Og jeg kan da også se at filmen åbenbart baserer sig på en bogtrilogi af Philip Pullman, hvoraf første bind hedder Northern Lights. Desværre kan jeg også se, at filmen åbenbart solgte for dårligt til at de fuldfører projektet.

Det var ikke en perfekt film - det virkede som om de prøvede at presse for meget ind på de to timer - og den krævede nok, at man kender fantasyformen rimeligt godt. Men jeg synes faktisk det er trist at der ikke kommer en fortsættelse, især fordi hende der spiller pigen Lyra, Dakota Blue Richards, gjorde det umådeligt godt, blandt stjerner som Daniel Craig og Nicole Kidman.

Men jeg tror det er nogle bøger jeg skal give til den ældste, med henblik på selv at læse dem! Så må jeg bare overveje om det skal være på dansk eller engelsk. For jeg kan se de er oversat.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Døn-alderen

Ingen kommentarer
Tidligere overhørte jeg den ældste prøve at forklare den yngste hvad teenager betyder - og hvad det kommer af. Med lange forklaringer om engelske tal, og hvad age betyder. Altsammen meget rigtigt, men jeg tror ikke den yngste fik så meget ud af det.

Men han forstod det lidt bedre, da jeg sagde at det også kunne hedde døn-alderen på dansk - fordi det er det tallene slutter med: tra-døn, fjor-døn, fem-døn, sajs-døn, sø-døn, a-døn og ne-døn.

Jeg er lidt spændt på om det holder ved, og det kommer til at hedde døn-alderen for fremtiden her i huset. De virkede begge meget glade for ordet.

Ellers er der gået lidt julekuller i den herhjemme, og begejstringen over den Wii jeg gav dem til jul er begydnt at lægge sig til fordel for skænderier. Og kælketuren som jeg ellers havde håbet kunne bryde stemningen lidt op endte efter 10 minutter i tænders gnidsel. Men ungernes irritation på hinanden blev vendt til vrede mod mig - jeg ved ikke rigtigt hvorfor - så nu hygger de sig fint med hinanden igen. Go figure.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 27. december 2010

Nu er WikiLeaks gode nok

2 kommentarer
Søren Espersen er ude med det hårde skyts imod Syrien i dag - fordi WikiLeaks-leakede dokumenter, viser at amerikanerne har gode formodninger om, at selveste den syriske regering havde en hånd med i angrebet på den danske ambassade under Muhammedkrisen.

Fint nok - jeg er sådan set enig, det er noget grisefy at brænde andres ambassader af, og det skal de have smæk for.

Jeg kan bare ikke lade være at finde det påfaldende, at Søren Espersen sådan uden videre går ud og reagerer på noget som stammer fra WikiLeaks. Når der har været lække om danske soldaters udlevering af fanger til mishandling og tortur, har Søren Espersen ellers altid taget tusinder af forbehold om man nu kunne stole på de oplysninger der kom fra WikiLeaks.

Ligesom Søren Espersen da også har langet ud efter WikiLeaks selv, og mener deres afsløringer går vores fjenders ærinde.

Lidt påfaldende hvordan oplysningerne åbenbart nogle gange er højst utroværdige og andre gange altså er sandheden ristet i sten. Og det selvom det åbenbart er højst overraskende oplysninger for Søren Espersen - som ligefrem er rystet over dem.

Hvilket så iøvrigt kan undre, da alle hele tiden har hævdet, at den afbrænding ikke kunnet have fundet sted, uden at den syriske regering havde en form for finger med i spillet... men det har Søren Espersen åbenbart ikke kunnet tro virkeligt skulle være sandt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 129: Hvilken fugl

Ingen kommentarer
Denne fugleart af kragefamilien hører især til i Sønderjylland. Den ses sjældent, da fuglene for det meste lever skjult i huller i jorden. Men ved oversvømmelser kommer de alle ud, og laver sort sol som de siger i det sønderjyske. Hvad hedder fuglen?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Billigere togbilletter - stå op

2 kommentarer
Transportminister Hans Christian Schmidt har tænkt dybe tanker, da han synes det er trist, at passagererne bliver sure over at stå op i toget, fordi der ikke er siddepladser nok - og foreslår at man kan få billigere billetter - hvis bare man lover ikke at sidde ned.

Der er enkelte problemer i forslaget - for eksempel at personalet skal gå og jage folk ud af sæderne, også når et tog ikke er fyldt; de sikkerhedsmæssige perspektiver; og det ret tåbelige, at folk vil komme til at stå og spærre i gangene, selv når der iøvrigt er siddepladser nok.

Og så vil gravide, syge og ældre jo iøvrigt komme til at opleve, at de skal betale mere for at køre med toget, fordi de ikke har mulighed for at stå op.

Nå, men bortset fra det er det jo et visionært forslag, som uden tvivl vil hjælpe til at flere skifter fra at køre i bil, til at køre med offentlig transport. Og det er jo en god ting.

Så her er lidt flere forslag Hans Christian Schmidt kan tænke over, og fremkomme med:
  • Tab dig og få rabat: fede folk fylder - tynde folk giver mere plads. Så det er jo oplagt.
  • Nyd turen i frisk luft på taget, få rejsen til halv pris.
  • Skid af inden togturen - få 5% rabat. (+ det det giver på vægten!)
  • Kør toget selv - få turen gratis. Det sparer en lokofører-løn, og hvor svært kan det være.
  • Sæt nogle gamle 3. klasses vogne på toget, eller eventuelt kreatur-vogne. 30% rabat. (Så er problemet også løst, med hvad udlændinge der skal ud af landet skal køres i.)
Hvem ved, med lidt kreativ tænkning kan det da være vi ligefrem kan få togbilletter som kun er lidt dyrere end i andre lande?

(Hans Christian Schmidt kunne jo iøvrigt eventuelt overveje, at passagerer som bliver tvunget til at stå op i toget, fordi der ikke er plads nok, tilbydes en kontant kompensation i stedet. Det synes jeg ville give mere mening. Men jeg er selvfølgeligt heller ikke vant til at tænke store tanker.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Vær god ved leoparder!

2 kommentarer
I Indien var en gruppe landsbyboere bange for den leopard, som dukkede op i deres nærhed. De prøvede at skræmme den væk, og da den gemte sig i nogle sukkerrør, prøvede de at ryge den ud. Men det skulle de ikke have gjort...:


Så lad det være jer en lærestreg, man skal behandle leoparder ordentligt og med respekt, og ikke komme rendende med brændende grene, og hvad ved jeg!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 26. december 2010

Fantastisk original tanke

2 kommentarer
Kan iøvrigt ikke lade være
at tænke på Wilhelm Freddie,
når DRs værter folder sig ud
med påspændt mikrofon
Igår aftes havde TV2 et årskavalkade program, hvor der blev set tilbage på året der gik. Blandt andet med et dobbeltinterview, som vist skulle være morsomt tænkt, med Lars Løkke Rasmussen og Morten Olsen, som skulle sammenligne hinandens jobs og situation.

Idag til aften havde DR et årskavalkade program, hvor der blev set tilbage på året der gik. Blandt andet med et dobbeltinterview, som vist skulle være morsomt tænkt, med Lars Løkke Rasmussen og Morten Olsen, som skulle sammenligne hinandens jobs og situation.

Altså - kan de ikke snakke lidt sammen. Eller kunne enten Morten Olsen eller Lars Løkke ikke lige have informeret om, at det havde de altså gjort én gang?

For der er vel ikke nogen grund til ligefrem at træde i ensheden? Eller det er der måske netop?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Yasmine Garbi nøgen

Ingen kommentarer
De sender Pigen Der Legede med Ilden i aften på DR1 (og DR HD), og efter der har været noget med en af filmene i trilogien plejer der altid at være mange søgninger på Noomi Rapace nøgen.

Noomi Rapace & Yasmine Garbi /
Lisbeth Salander & Miriam Wu
Men så er det jo, at min SEO-konsulent kom i tanker om, at der jo er noget med at Lisbeth Salander er ganske intim med en pige af kinesisk herkomst - og at der så nok efterfølgende vile blive en del søgning på Miriam Wu nøgen eller Yasmine Garbi nøgen eller Noomi Rapace og Yasmine Garbi nøgne eller Lisbeth Salander og Miriam Wu nøgne. Der er rigtigt mange kombinationer man skal tænke over, i forbindelse med den slags!

Og han mente, at det ville klæde mig at være på forkant med søgningerne, når nu folk efterfølgende får lyst til at se billeder af pigernes kærlige forening - og at det vel er meget godt at give dem det, i frisindets navn naturligvis. For der er da virkeligt tale om et opgør med fordomme, når man sådan kan vise billeder af en smuk forening af et lesbisk par, som endda er raceblanding.

Jeg har bortset fra det ikke set filmen - jeg syntes det hele blev lidt for meget, efter at have læst bøgerne indenfor ganske få uger, og så umiddelbart bagefter se Mænd Der Hader Kvinder. Men nu tror jeg det passer fint med timing at se 2. og 3. del, så det ser jeg frem til.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En ny kalender

3 kommentarer
Hvis det stod til mig - hvis jeg var enevældig kejser, eller noget - så ville jeg rykke kalenderen ca 20 dage, så 1. marts falder der hvos den 21. marts - forårsjævndøgn - ligger i dag. Og så ville jeg gøre 1. marts til nytårsdag - så den 28./29. februar er Nytårsaften.

For så ville månederne passe med årstiderne, astronomisk set (og faktisk også reelt). Og månedsnavnene ville også give mere mening - da deres navne stammer fra den romerske kalender, hvor nytåret netop faldt 1. marts, og det er derfor for eksempel hedder december, fordi det var 10. måned.

De som tror på - eller interesserer sig det mindste for - astrologi ville også få det meget nemmere - for hver enkel måned vil passe sammen med ét stjernetegn. Det ville ganske vist være lidt forrykket i forhold til, hvad man som regel forbinder månederne med i dag - Marts ville passe med Vædderen, December med Stenbukken, for eksempel - men det ville man nok hurtigt vænne sig til.

I det hele taget ville rigtigt meget i kalenderen give mere mening. Men det ville nok kræve en enevældig kejser at få indført, for jeg tør slet ikke tænke på det ramaskrig der ville opstå. Og problemer med folk som kun fik halv løn i den måned hvor ændringen fandt sted - det ville blive endnu værre end dengang i syttenhundrede-hvidkål.

For ikke at tale om alle de computere, som ville skulle omprogrammeres - det ville få år 2000 problemet til at ligne en børnekrydsord.

Men man har jo lov at drømme. Mine drømme er så lidt underlige - jeg drømmer om nye kalendre. Som ikke engang indeholder specielt mange nøgne piger- det må man kigge andre steder efter.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Årets perineum

Ingen kommentarer
Jeg ved godt vi sådan set stadig er i juledagene, men for en ukristelig person som mig er julen først og fremmest juleaften. Bortset fra det betyder julen mest noget med andre TV-programmer og lukkede butikker (det er heldigvis ikke så slemt mere, som det var engang).

Men de her dage, mellem jul og nytår - de er altså sådan et lidt underligt ingenmandsland. Hvor man ikke rigtigt ved, om man er ved at geare ned efter julen, eller varme op til nytåret. Og det slog mig altså så i dag, hvad det må være - det er simpelthen mellemkødet for året.

Hvad julen og nytåret så hver i sær repræsenterede var jeg lidt i tvivl om - indtil det gik op for mig, at nytåret jo er et nyt annus. Og så ligger resten jo klart som blæk.

Hvad køn af mellemkød vi så taler om ved jeg ikke, og det er egentligt også ligegyldigt, efter min mening. Men hvis man vil kan man sikkert finde noget symbolik i et juletræ. Men man skal nok tænke over hvordan man præcist drejer & vender den tanke. Et træ kan vel hurtigt blive en bush, hvis man vender det rigtigt.

Beklager, syrer lidt ud... :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.