Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 23. oktober 2010

Brian Mikkelsen fanget på Bornholm

Ingen kommentarer
En betuttet Brian Mikkelsen
i håndjern efter anholdelsen.
Efter en regulær menneskejagt er det her til aften lykkedes for politiet at stoppe Brian Mikkelsen i hans ministerbil nær Åkirkeby på Bornholm. I bilen fandt man Sheila E., som Brian Mikkelsen i nat bortførte i Ikast efter ekstrakoncert med Prince. Hun var heldigvis i god behold, men er nu indlagt på Bornholms Sygehus til observation.

Politiets foreløbige efterforskning viser, at Brian Mikkelsen i sin tid som justitsminister opbyggede sit helt eget hemmelige korps, Brian Millitsen, bestående fortrinsvis af PET-agenter og folk fra Narkopolitiet. Tilsyneladende har han planlagt et kup mod staten, hvis det skulle blive til et valgnederlag ved næste folketingsvalg, men hans had til Prince fik ham til at bruge sine paramilitære tropper før tid - det var dem der bistod ham ved bortførelsen af Sheila E, og iøvrigt sørgede for de tumulter, der førte til anholdelsen af Prince.

Nuværende justitsminister, Lars Barfoed - de Konservative problemknuser - oplyser her til aften, at Brian Mikkelsen er sendt hjem i seng, og nok har været overanstrengt af at have haft efterårsferie, og det bedste for ham er at få ro nu. Han er nok klar til at genoptage arbejdet om et par dage, oplyser Lars Barfoed, som indtil da er fungerende Økonomi- og Erhversminister.

Oppositionen kræver en undersøgelse af forløbet, men dette afviser justitsministeren: "Der er jo efterhånden ingen grænser for hvad oppositionen vil have undersøgt," udtaler han.

Han oplyser også at Prince i løbet af eftermiddagen er blevet løsladt, og har modtaget en undskyldning, og herefter er udvist af landet, med forbud mod indrejse de næste 5 år.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sheila E bortført - Brian Mikkelsen jages

Ingen kommentarer
Midt- og Vestjyllands politi bekræfter her til eftermiddag vedholdende rygter: overvågningskameraer viser at Sheila E. blev bortført fra Spinderokken af en gruppe personer under tumulten omkring Prince' anholdelse ved han ekstrakoncert efter Herningoptrædenen.

Og ikke nok med det - billederne levner heller ingen tvivl om, at det er Økonomi- og Erhvervsminister, tidligere Justitsminister og Kulturminister, Brian Mikkelsen, som først henvender sig til Sheila E., og ses komme en pille i hendes drink. Og da hun kort efter synker sammen gør tegn, hvorefter resten af gruppen kommer og fører hende ud.

Politiet gætter på, at Brian Mikkelsen er identitisk med den "Harry Potter-lignende københavnersnude" vidner tidligere har forbundet Sheila E. med.

Motivet til Brian Mikkelsens handling kendes ikke, men det er en kendt sag at Brian Mikkelsen har et horn i siden på Prince: Op til Prince optræden på Roskildefestivalen i sommers, forsøgte han at forhindre den ved at henvise til EU-forbud mod tobaksreklamer. Det endte dog som bekendt med et kompromis, så Prince alligevel kunne optræde, hvis blot han bar advarsel mod rygning.

Det var dog ikke en afgørelse som Brian Mikkelsen var tilfreds med, og der gisnes i øjeblikket om at bortførelsen af Sheila E. er en form for hævnakt fra Brian Mikkelsens side.

Man har omkring kl ca 14:30 set hvad man mener var Brian Mikkelsens ministerbil krydse Øresundsbroen med kurs mod Sverige, men om Brian Mikkelsen eller Sheila E. var med har man ingen anelse om.

Prince selv er der ikke noget nyt omkring, han sidder såvidt vides stadig varetægtsfængslet.

[Opdatering]: Sheila E er nu fundet i god behold, og Brian Mikkelsen er sendt hjem i seng.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvor ER Sheila E.?

2 kommentarer
Mysteriet om Sheila E's forsvinden efter tumulterne om Prince's ekstrakoncert på Spinderokken i Ikast efter den ordinære koncert i Herning bliver større og større.

I nat fik medierne oplyst at hun sandsynligvis var kørt på et hospital i området, men det viser sig nu ikke at være tilfældet. Ingen hospitaler har fået bragt den 52-årige trommeslager og percussionist, Sheila Escovedo, bedre kendt som Sheila E, ind.

Politiet siger at det eneste spor de har i sagen, er at vidner oplyser at hun sidst er set i samtale med "en Harry Potter-lignende Københavner-snude". Andre vidner har oplyst at hun "var sammen med ham der Brian Nielsen", men det har politiet ikke kunne få til at give mening.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Prince, da han endnu ikke er løsladt eler har været fremstillet i dommervagten. Men en repræsentant for Prince udtaler at "Vi er alle meget bekymrede for Sheila, og håber at hun snart vender tilbage i god behold."

Ida Funkhouser aka BassIda er også urolig.
Sheila E. er et ikon for perkussionister over hele verden, såeledes udtaler Uffe Savery fra Safri Duo: "Uden Sheila E. havde det ikke været muligt for os."

Hun blev opdaget af Prince i 1978, men har i lang tid arbejdet solo. Sheila's veninde på Prince-touren, danske Ida Funkhouser, udtaler: "Jeg tror nok Sheila følte det som sin pligt at komme Prince til hjælp på denne tour." Men hun ønsker ikke at gå nærmere i detaljer med hvad hun mener.

[Opdatering]: Sagen udvikler sig - nu jages Brian Mikkelsen for at stå bag bortførsel af Sheila E.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Prince anholdt i Ikast

Ingen kommentarer
Det kom i nat til uroligheder da Prince gav sin traditionelle after-koncert. Efter braget i Jyske Bank Boxen i Herning havde Prince' promotorer lavet aftale med Spinderokken i nærliggende Ikast om at han skulle fyre sit afterparty af der.

Da rygtet begyndte at løbe omkring klokken midnat skabte det trafikkaos på de midtjyske veje, som man ikke har set magen til siden finhvalen strandede i Vejlefjord. Fans kom fra nær og fjern for at opleve funk-miraklet.

Selvom koncerten i Herning sluttede omkring midnat, kunne Prince først nå frem til Spinderokken omkring kl 3 i nat, da alle veje var overfyldte.

Men så gik det ellers også løs! Desværre var nogle af Spinderokkens stamgæster, som bestemt ikke var Prince fans ("Vi er mere til Lars Lilholt," udtalte de i dommervagten) blevet hængende, og i pausen antastede de percusssionist og trommeslager Sheila E.

Dette fortørnede Prince så meget at han sagde "Y don't U 4cking rednecks go home, 'n' suck Ur own Dicks", hvilket igen fik stamgæsterne til at blive ophidsede, og det endte med korporligheder.

Ordensmagten var dog hurtigt på stedet - de var blevet tippet om at der kunne opstå ballade tidligere - og anbragte de involverede - herunder Prince - i detentionen. Det forventes at der begæres navneforbud i sagen ved et grundlovsforhør ved middagstid. Men politiet bekræfter at de har en Hr Nilson i deres varetægt.

Sheila E. har efter episoden været savnet, man mener hun er blevet kørt på hospitalet, men det har ikke været muligt at finde ud af hvilket hospital som dækker området - nogle mener det er Holstebro, andre at det er i Århus.

[Opdatering]: Sheila E er helt forsvundet. Politiet leder efter hende.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Nu ramler det

Ingen kommentarer
WikiLeaks offentliggør i morgen små 400.000 hemmelige dokumenter om Irak-krigen. I blandt disse mange dokumenter er tilsyneladende beviser på krigsforbrydelser udført af danske tropper.

I form af udlevering af fanger til myndigheder, som man var vel vidende om ikke ville behandle dem efter genevekonventionens regler - hvorfor en sådan udlevering i sig selv er et brug på konventionen. Man har så søgt at skjule udleveringerne, ved at lade briterne stå for den administrative del - hvilket vel om noget viser, at man har vidst man var ude i noget rigtigt snavs.

Man kan sige at disse udleveringer er en fortsættelse af anklagerne mod forsvaret i den såkaldte tolke-sag, hvor det var fanger som blev udleveret til amerikansk varetægt i Afghanistan, der er tale om.

I begge tilfælde har danske myndigheder benægtet ethvert kendskab til at noget sådant har fundet sted - men personer i forsvaret har kendt til det. Ligesom deres overordnede hele vejen op har eller burde. Manglende kendskab kan ikke bruges, da der har været så mange forespørgsler til disse ting, og så mange skråsikre forsikringer om, at der ikke var noget at komme efter, at ansvaret stryger direkte til toppen.

Hvorfor man vel sådan set godt forstår NATOs generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen, når han advarer WikiLeaks mod offentliggørelsen af dokumenterne, med ordene: Sådan en offentliggørelse kan få en meget uheldig og negativ sikkerhedsmæssige konsekvenser for de personer, der har været involveret.

Ja, det kan vist være ret usikkert at færdes i et fængsel. Og man kan vel ikke udelukke at krigsforbrydere havner der?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 22. oktober 2010

Quiz 111: Hvilken sygdom

Ingen kommentarer
Det er en livsstilssygdom, som især rammer spaniere og italienere i de øvre samfundslag, og desuden folk som har meget med biler at gøre.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Norwegian

2 kommentarer
De kom med regnskab i går, og det var vist kanongodt. Ihvertfald set i forhold til danske luftfartsselskaber man kunne nævne, men som jeg vil undlade at være ond i mod.

Og efter at have fløjet med dem til og fra Rom, under jeg gerne Norwegian, at det går godt.

For billettene var overordentligt billige - vi fik dem til 30% under hvad deres nærmeste konkurrenter kunne tilbyde - og flyvningen forløb så gnidningsfrit som jeg aldrig har oplevet det før.

Start og stop totalt rettidigt - og ingen problemer undervejs, overhovedet. Så kan man vel ikke ønske sig meget mere? At man skal betale for maden, synes jeg er helt fint, så går det en del hurtigere med at få den vogn igennem - og det kan da godt være der altid var en eksotisk glæde, når man blev præsenteret for sin flymad i gamle dage, men jeg synes egentligt det er ganske udmærket ikke at være tvunget til at betale til.

Så thumbs up til Norwegian herfra. Jeg undrer mig bare over at jeg stadig har en gyngende fornemmelse i kroppen. Plejer det ikke at forsvinde indenfor et døgn? Har min balancenerve sat sig fast et skævt sted, eller hur?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 21. oktober 2010

But... I like drugs?!

Ingen kommentarer
Blandt diverse scammere i Rom, var også deres version af facere. Tror jeg det var, for jeg fandt aldrig helt ud af hvad de havde gang i. Men ihvertfald, da vi var ved indgangen til Palatiner-højen (og senere på Piazza del Popolo, ved opgangen til Monte Pincio) var der nogle unge folk, der kom hen og henvendte sig.

Overraskende nok på engelsk - det sprog støder man ellers sjældent på i Rom - sagde de "Please come sign... No to drugs!" De viste med hænderne vejen hen til et stort ark med flere kolonner hvor mange mennesker tilsyneladende allerede havde sat signatur.

Min hjerne - som allerede havde brugt meget energi på at undgå underlige tilbud fra romaer og andet godtfolk - begyndte at cykle afsted: hvad ville de få ud af min underskrift? hvad forestiller de sig en underskrift kan hjælpe mod drugs? er det et gældsbevis jeg skal skrive under på?

Da løsningen indfandt sig... for det gik jo op for mig, at jeg da ligemeget hvad overhovedet ikke har lyst til at skrive under på noget med "no to drugs!" - da jeg basalt set går ind for en legalisering af hele lortet, og det næppe var det budskab de arbejdede for.

Så med stor tilfredshed fik jeg udbrudt de forløsende ord: "No, no, no... I like drugs!" Hvilket gjorde dem meget forvirrede - men fik dem til at trække sig tilbage, meget hurtigere end jeg ellers kunne slippe af med romaer (og facere herhjemme, for den sags skyld).

Vis stort kort

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 110: Hvilken ø

3 kommentarer
Et klippefyldt landområde beliggende midt i Østersøen, hvor der fanges mange skalddyr. Arkæologiske fund fra stenalderen tyder også der har fundet en del perlefiskeri sted - hvad hedder stedet?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Rom i tilbageblik, del 1

3 kommentarer
Jeg tror, at hvis jeg går efter det helt forkromede dagbogstilbageblik bliver det for uoverskueligt, og så kommer jeg aldrig igang med det - og næppe heller særligt interessant for andre at læse om. Så der kommer nok nogle småbidder som de falder mig ind i den næste periode.

Her først om hvor vi boede, for det var jo ligesom udgangspunktet for andre ture rundt - som stort set alle foregik til fods. Jeg havde hørt, at man ville komme til at gå meget i Rom, og det havde jeg set frem til - da det er min foretrukne transportform - og det var ikke forkert. Men jeg blev faktisk overrasket over hvor lille et område der er tale om, når man taler om det centrale Rom. Så det var næsten altid overskueligt lige at se et eller andet mere.

Anyways, vi boede i en lille lejlighed i et lejlighedskompleks i en villa, som lå i en sidegade til Via Flaminio, som er den vej der går mod nord fra Piazza del Popolo. Faktisk boede vi i det yderste af Borghese-parken, med 3 minutters gang til del Popolo. Ret perfekt - ikke inde i byen, meget stille, men ganske kort fra at være del af det hele. Og de få gange, hvor vi valgte ikke at gå, var metroen også yderst tæt beliggende.

Selve lejligheden var ok, og vist efter romersk standard helt fremragende. Og udsigten var da ihvertfald ikke til at klage over.

Vis stort kort

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 20. oktober 2010

Hjemme fra Corsoen

2 kommentarer
En kort opdatering for at fortælle, at jeg er vel hjemme igen, efter vellykket Rom-udflugt. (Humøret blev dog lidt ødelagt af skænderi med eks kort efter hjemkomst. Hun forstår at time det!)

Jeg vil meget gerne skrive en rejsebeskrivelse, men er noget mat i sokkeholderne - så det venter lige lidt.Her på en aften hvor Prince spiller i STC Forum, og senere i Amager Bio, åbenbart. Og Lady Gaga i Herning.

Skulle jeg vælge, skulle det nok være Lady Gaga i Amager Bio. Eller dem begge to?

Og så er Jacob Winther en unavngiven person blevet sigtet for lækage af fortrolige oplysninger. Men her på bloggen ved vi naturligvis at man er uskyldig til det modsatte er bevist, og at der godt kan gå røg af en brand uden der er ildløs, så det vil vi slet ikke godte os over, nænej!

Og så tror jeg ellers jeg vil læne mig tilbage, og prøve at nyde den her lidt gyngende post-flyvningsfornemmelse. Hvis der kommer andre indlæg fra mig i aften vil de nok være ret syrede, tror jeg.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.