Leoparddrengens
Public Key

mandag den 23. november 2009

Handyman

3 kommentarer
Som regel anser jeg ikke nig selv som synderlig meget handyman, men i min brors og hans kones optik er jeg det nærmeste man kommer en krydsning af Erik Peitersen og Flemming Leth.

Min bror er da også ganske håbløs på det praktiske område, mest af alt fordi han nægter at have noget med det at gøre. Hans kone er lidt mindre håbløs, men kun i begrænset omfang.

Så jeg blev i fredags tilkaldt, for at hjælpe dem med noget el - nogle lysstofrør skulle skiftes skriver min bror i mail.

Ok, jeg tager derud om lørdagen, hvor deres spisekøkken er ganske mørkt; kun nogle stearinlys og lys over ovnen giver noget at se ved. Sådan har det været i 10 dage får jeg at vide.

Jeg finder ud af det drejer sig om to lysstofrør over køkkenbordet. De har været nede og købe nye, og sætte dem i (med hjælp fra en anden fællles ven), men det virkede ikke. De to rør sidder i forskellige lamper, med hver deres kontakt, så det undrer mig de begge er røget.

Jo de gik i stykker samtidig, får jeg at vide.

Det bryder jeg mig jo ikke om, for så tror jeg ikke på det er rørene den er gal med. Jeg checker sikringer med videre, men de ser ok ud. Prøver at skifte rørene og rode med dem, men det giver ikke så meget. (Jo, i et på toillettet, som de også kommer i tanke om ikke virker - det sad bare ikke ordenligt i.)

Jeg har ingen polsøger med, så jeg kan ikke gøre noget for at se nærmere på elektriciteten. Og de vil iøvrigt gerne have sat en lampe op nu jeg er der.... men der er ikke noget lys (de har ikke nogen lommelygte....) så det er lidt problematisk. Så vi aftaler jeg kommer igen næste dag, med de ting der nu engang er nødvendige.... og som de ikke har noget af.

Jeg kommer igen, og får forbundet lampen og hængt den op.

Og kommer derefter til det jeg ikke regner med jeg kan gøre noget ved: lysstofrørene over køkkenbordet. Jeg får skruet dækslet af til dér de to lamper for strøm fra, og kan da også konstatere at der slet ikke kommer strøm til ledningen.

"Så må I få en elektriker til at kigge på det," siger jeg. For det der med at finde ud af hvor fejlen er i en skjult ledning er ikke lige noget for mig... "Men hov," siger jeg, "hvad går den der kontakt til?" Jeg peger på en kontakt på væggen, over køkkenbordet - ca ½ meter fra de famøse rør.

"Det ved vi ikke, den bruger vi aldrig," siger min brors kone.

Jeg prøver at trykke på kontakten - hvorefter naturligvis begge lysstofrør lyser op....

*suk*

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Næppe politisk korrekt

Ingen kommentarer
To mænd står på gaden og taler. Deres snak falder på kvinder.

"Og så er de jo uhyggeligt kloge," siger den ene.
"Øh... kloge," spørger den anden, for det har han aldrig opdaget.
"Jo, har du ikke hørt det," siger den første. "De er næsten allesammen medlem af den dér intelligensforening.... Menses?"

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 22. november 2009

Got the party started

Ingen kommentarer
Jeg må sige, det har været en rigtig god weekend på Amigo. Fredag var stor, og i nat var der dømt storfest - og i al beskedenhed havde jeg vist en andel i det.

Jeg var der som Corrosive, og som jeg fik at vide: "grøn klæ'r dig". Selv tænker jeg jo mere at vi må varme op til klimatopmødet...

Anyway, har vist danset 2x5 timer de sidste dage, og jeg kan ærlig talt godt mærke det i dag. En god træthed og ømhed, og lidt smerte. Jeg har for eksempel en forstrækning i armhulen - det var jeg egentlig ike klar over man kunne få?! Men måske har jeg revet nogle lymfeknuder over? Det var under alle omstændigheder det hele værd.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.