Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 30. maj 2009

Er det ikke payday?

2 kommentarer
Der var godt nok dødt i byen, ihvertfald de steder jeg var. Og det var mest mænd. For mænd løn en dag før kvinder, eller hvad sker der? Eller er alle til karneval i i fælledparken? Det tror jeg nu ikke på.

Okay, ikke mange i byen, og jeg var der ikke længe. Men dem jeg så mødte (piger!) var da bestemt søde, og der blev taget mange billeder, og jeg fik delt nogle sedler ud - så meget velkommen til eventuelle nye læsere!

Anyway, gik på Ideal Bar - hvor musikken faktisk var helt fin, mindede lidt om Mocambo i sen-80'erne; men jeg var den eneste dansende. Det vil sige, det ville jeg have det helt fint med, men der var en anden fyr der begyndte at danse lige efter jeg begyndte, og jeg tror nok at han troede han dansede med mig, eller prøvede at score mig; er lidt i tvivl om hvad. Jeg prøvede egentligt at undgå ham så vidt muligt.

Har ikke noget imod at danse solo - og har ikke noget imod at danse i en stor klump; men det bliver lidt trættende i længden at være to på et dansegulv, og skulle prøve at undgå den anden.

Så jeg endte med at gå videre til Amigo; som led under det sædvanlige på disse forkerte uger, med for lav musik; men søde piger. Prøvede at danse et øjeblik - men når musikken skifter til næste nummer, og man faktisk ikke rigtigt kan høre det, er det altså ikke sjovt. Jeg må få skiftet tilbage til de andre uger, snart - men det er svært at finde ud af i disse sommermåneder.

Men trænger til at komme i form igen; med dans og med løb og med styrketræning. Det hele har ligget lidt dødt den sidste måned, men nu må jeg se at få gjort noget ved det. Er ved at være tilbage i at være Nite Owl istedet for Spiderman.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Gratis rejse, eller hvad?

Ingen kommentarer
Fik en mail fra Sun Microsystems idag:

Dear Leoparddrengen,

Make plans now to attend CommunityOne West, June 1-3, in San Francisco. There’s no cost to attend, but space is limited. So register today.

Betyder det rejsen er gratis? Kan jeg nå at få en billet - og få ungerne passet? Sådan et hurtigt trip til SF kunne jeg sgu godt lige bruge. Så kunne man vel endda godt overleve et par Java-seminarer.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 29. maj 2009

Fear and Loathing in Las Vegas?

Ingen kommentarer

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 28. maj 2009

Stakkels kokke

9 kommentarer

Hvor er jeg glad for at se, at det nu lader til at der er så mange politikere der stiller op til Euro-Parlamentet, der mener at der skal gøres noget ved den forfærdelige situation mange kokke befinder sig i.


Nu har vi snart set til længe nok, imens de stakkels mænd bliver udnyttet af spiselystne kvinder (for lad os se det i øjnene - det er næsten altid kvinder der spiser ude), som kommer og spiser deres mad - mod betaling!


Mange af disse kvinder bruger som undskyldning, at deres mand laver for kedelig mad - at de er trætte af hakkebøf hvergang. Men så tag da en snak med manden, måske kan I få ham med på at lave noget andet indimellem? Forloren Hare eller Frikadeller, for eksempel?

Så er der også dem der siger, det er gået helt galt med maden, efter de har fået børn - nu står den på Røde Pølser, eller Pasta & Kødsauce hver dag. Og det er vi selvfølgelig nok mange der kan nikke genkendende til - men tag det roligt, hold ud; på et tidspunkt bliver børnene ældre, og så skal der nok igen blive mulighed for at lave mere interessant mad.
Der findes jo også en gruppe af kvinder som bare ikke kan finde en mand der kan lave mad til sig; sølle eksistenser er de, og de kan ikke klare sig med (eller finde ud af?) at lave mad til sig selv. Det er tit den gruppe af kvinder man ser luske sig til et hurtigt måltid i skjul ved et snusket gadekøkken.

Og så er der jo den gruppe kvinder, som bare har en meget mærkværdig smag; det er utroligt ulækkert nogle af de ting man hører om. En af mine venner har engang kikket i en kogebog, og han fortalte at det er de frygteligste ting man kan finde der - opskrifter på snegle, og levende østers og fiskeæg. Vildt ulækkert at tænke på.

Men folk må jo have de lyster, de nu engang har - selvom nogle af dem nok ville have godt af et besøg hos en psykolog. Men det jeg ikke forstår, er hvordan de kan udnytte de stakkels kokke på den måde de gør; møde op i deres restauranter og bare tro de kan få mad serveret mod betaling. Grov udnyttelse, kalder jeg det.

Mad, tror jeg nok de fleste af os er enige om, er en dejlig ting; både at tilberede og at spise; men det er altså noget der skal ske og udveksles på lige vilkår mellem et forelsket par, eller en mand og en kone; hvis bølgerne går højt er der vel endda nogen der kan have glæde af madklubber og fællesarrangementer, det vil jeg på ingen måde stille mig til dommer over.

Men at modtage mad mod betaling er ikke lige vilkår! Det sætter jo automatisk kokken i et afhængighedsforhold, og han vil måske forsøge at lave retter han ikke engang selv kan lide, bare for at prøve at please kunden. Jeg er sikker på, hvis man spørger rundt, at man kan finde rigtigt mange kokke som har været i den situation.

Det er jo ikke mærkeligt, at de stakkels kokke ikke kan have et almindeligt familieliv - hvordan ville du selv have det, hvis du havde stået og lavet mad hele dagen til vildt fremmede kvinder, og så kommer du hjem, og konen vil også have mad - og børnene. Ja, tænk på børnene, de må jo ikke vide at du arbejder som kok - så du bliver nødt til at lyve for dem; og man må leve i evig skræk for at det bliver opdaget.

Nej, det er bestemt ikke kokkene vi er ude efter. Derfor er jeg også så glad for forslaget om, at man gerne må være kok og man gerne må tilberede maden - men det skal være ulovligt at købe den!

På den måde kan vi forhåbentlig få disse kvinder til at spise deres egen mands mad, eller i det mindste gide lave deres mad selv.

Jeg har selvfølgeligt hørt de som siger, at kvinderne bare vil tage over broen til Malmö og spise der, hvor de endnu ikke har været så fremsynede som vi og ulovliggjort madkøb; men for det første er jeg sikker på svenskerne snart vil følge os; og for det andet er det ikke pointen: pointen er, at vi nu længe nok har set på udnyttelsen af kokkene og nu må det høre op!

Så er der også de der siger, at en sådan lov bare vil tvinge kokkene væk fra de veletablerede restauranter, og ud i de ulækre gadekøkkener, eller tvinge dem til at lave order-out anretninger i hemmelighed - og at det vil være til skade for kokkene selv, på grund af den dårligere hygiejne, og de mindre ordnede forhold. Og det kan da godt være det vil ske for enkelte, men for det store flertal tror jeg det vil få kokkene til at stoppe op, og tænke: måske kunne jeg gøre noget andet med mit liv! Og det skal vi være klar til at hjælpe dem med.

For det er jo klart at de fleste kokke er blevet kokke fordi de ikke rigtigt kan finde ud af andet - så det er klart at vi som samfund skal stå parat med op- og omskoling; alt for at få dem væk fra komfurerne. Mange af dem er jo gået direkte fra folkeskolen og over i kokkefaget, nogle har måske endda ikke afsluttet skolen.

Så går der jo også de her vandrehistorier og myter om den lykkelige kok. Kokken, som rent faktisk kan lide at lave mad for penge; og ikke får det dårligt i hovedet af det. Og jeg kan godt sige, den myte har bare ødelagt livet for så mange mænd, som klamrer sig til deres kokke-tilværelse (for der er jo gode penge idet, må vi ikke glemme), og overbeviser sig selv om at de har det ok.

Utallige undersøgelser har vist at kokke får det dårligt i hovedet, allerede efter at have lavet mad i få måneder. Og langt de fleste vil ud af det igen, vil bare væk fra stegeosen og hvidløgene og fiskefingrene. Så er der nogle få undtagelser, som ikke vil ud, fordi de er blevet så ødelagte, at de ikke kan se hvor dårligt deres liv er. Dem må vi selvfølgelig også hjælpe, men det er de som er de rigtigt farlige, fordi de kan opretholde illusionen at man kan være lykkelig som kok; og give kvinderne et alibi for at det de gør er ok; vi kender jo godt billedet fra film, af kokken der bliver kaldt ud, og rost for sin madlavning; og han smiler - men vi ved jo godt allesammen at han græder inderst inde.

Jeg håber så også, at vi kan få et effektivt forbud imod restauranter. Det vil sige, en restaurant der ejes og drives udelukkende af kokken selv, er i orden. Men vi kan ikke have at folk profiterer af kokkens arbejde. Derfor er ejerskab udefra, og forpagtning selvfølgelig ikke acceptabelt. Sammenslutninger af kokke kan vel til nød gå an, hvis bare alle bidrager ligemeget, og får ligemeget med. Og betaler skat og moms, selvfølgelig.

Så synes jeg også der trænger til at blive gjort op med de dagblade som profiterer på kokkenes arbejde; dagbladet Politiken, for eksempel, som om fredagen er fyldt med annoncer for spisesteder, og endda har en klumme hvor der uddeles kokkehuer til ugens restaurant (som i morgen endda er fra Malmö, meget apropos). Det synes jeg simpelthen er så ulækkert, og jeg synes man burde holde sig fra at læse en avis, der er så langt ude på moralens overdrev.

Ligesom jeg synes det er for galt, at det første turister skal mødes af, er et Wonderful Copenhagen-blad, som bare er spækket med restaurant-annoncer. Og, ja, jeg ved godt der er gode penge i det, for København og Danmark er jo desværre blevet kendt ude om i verden for at være et land med utroligt mange luksus-restauranter. Er det 10 Michelin-stjerner vi fik? Jeg ved det ikke, jeg læser ikke den slags, men jeg skammer mig over at være dansker!

Tilsidst vil jeg godt slå et slag for, at man fjerner færdigretterne fra supermarkedernes kølediske, eller i det mindste får dem hen et sted hvor de ikke er så synlige, helst i et baglokale; det er jo noget som ødelægger det dejlige i at lave mad til hinanden, og i det hele taget forkvakler vores syn på mad. Og det er ihvertfald ikke noget vores børn skal se!

Så jeg håber virkelig vores EU-wannabe-parlamentarikere, primært fra venstrefløjen af mærkværdige årsager, får held med deres forehavende: lad os redde kokkene, forbyd kvinder (og mænd, der er jo ligestilling) at modtage mad for penge!

[Opfølgende:] Se også min samtale med kokken Søren om købemad. Og siden hen mit indlæg om madprogrammer på TV.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

At koble Google Analytics til Blogger

6 kommentarer
Som jeg skrev for nogle måneder siden, bruger jeg Google Analytics til at holde øje med hvor mange der besøger sitet her, og hvordan de finder hertil. Det er især morsomt fordi man kan se, hvilke søgeord folk er havnet her via - i går var der for eksempel en der fandt bloggen, fordi han/hun søgte på "divya das tis". Ved ikke helt hvad han/hun regnede med at finde...

Men blev så i går spurgt om jeg kendte nogle Blogger værktøjer til at holde statistik; det gør jeg så ikke - men besluttede mig for at lave en guide til hvordan man får oprettet en konto for Google Analytics (herefter GA) og brugt den i sin blog.

Det første du skal gøre er at gå ind på GAs hovedside: www.google.com/analytics/ og gå ind i Sign Up Now; da du jo allerede har en google konto (siden du bruger Blogger), er det bare at logge på med den.

Når du er logget ind, klikker du på Add Website Profile, og herefter på Add a Profile for a New Domain. Her indtaster du url'en på din blog, og sætter Land og Tidszone.

Klik Finish. GA skulle nu give dig en stump html-kode, der skulle se ud noget i stil med det her:

<script type='text/javascript'>
var gaJsHost = ((&quot;https:&quot; == document.location.protocol) ? &quot;https://ssl.&quot; : &quot;http://www.&quot;);
document.write(unescape(&quot;%3Cscript src=&#39;&quot; + gaJsHost + &quot;google-analytics.com/ga.js&#39; type=&#39;text/javascript&#39;%3E%3C/script%3E&quot;));
</script>
<script type='text/javascript'>
try {
var pageTracker = _gat._getTracker(&quot;UA-
XXXXXXX-X&quot;);
pageTracker._trackPageview();
} catch(err) {}</script>


Gå derefter i Betjeningspanelet i Blogger, klikker på Layout-tabben, og derunder Rediger HTML.

Her finder du en form hvor du kan redigere html'en i din skabelon. Gå ned i bunden af den. Slutningen burde se ud nogenlunde som dette:

    </div> <!-- end content-wrapper -->
  </div></div> <!-- end outer-wrapper -->
</body>
</html>


Gå ind lige inden hvor der står </body> og kopier kodestumpen fra GA ind, så resultatet kommer til at se nogenlunde således ud:

  </div></div> <!-- end outer-wrapper -->
<script type='text/javascript'>
var gaJsHost = ((&quot;https:&quot; == document.location.protocol) ? &quot;https://ssl.&quot; : &quot;http://www.&quot;);
document.write(unescape(&quot;%3Cscript src=&#39;&quot; + gaJsHost + &quot;google-analytics.com/ga.js&#39; type=&#39;text/javascript&#39;%3E%3C/script%3E&quot;));
</script>
<script type='text/javascript'>
try {
var pageTracker = _gat._getTracker(&quot;UA-
XXXXXXX-X&quot;);
pageTracker._trackPageview();
} catch(err) {}</script>

</body>
</html>


Klik på Gem Skabelon.

Det skulle sådan set være det. Du kan checke at ændringerne har virket, ved at gå ind på din blog, og lave Vis Kilde i din browser (det er lidt forskelligt hvordan du gør, afhængig af browseren). Søg efter din id-streng (altså det der står istedet for UA-XXXXXXX-X - markeret med gråt i mine kode-eksempler); du skulle så gerne finde kodestumpen nær bunden af html-sourcen.

Du kan også gå ind i Google Analytics igen - når GA begynder at modtage data skulle der komme et grønt flueben udfor sitet; såvidt jeg husker kan der gå op til et døgn før det kommer på plads.

Når GA begynder at modtage data, kan du så gå ind for sitet og vælge View Reports - og der er virkelig noget at gå på opdagelse i, vil du efterhånden opdage.

Det beskriver jeg måske lidt mere en anden god gang.

Men da nu Blogger har været så hård ved mine kodeeksempler, kan jeg også henvise hertil - sammenlagt bliver det forhåbentligt forståeligt.

[Opdatering]: Se også mit mere avancerede script, som også medtager søgeord for billedesøgninger.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 27. maj 2009

En dyreelsker

3 kommentarer
Et kommentarspor ovre hos Belle Blues fik mig til at tænke på denne vittighed, som jeg nu deler. Beklager!

En mand kommer kørende ude på landet. Han kommer forbi en gård, og går ind for at prøve lykken:

"Goddag," siger han til gårdmanden. "Det lyder måske lidt pinligt, men... jeg har altid været så glad for grise... og har egentlig altid haft lyst til at... prøve at være sammen med sådan en. Var det måske noget det kunne lade sig gøre jeg kunne komme til her?"

Gårdnmanden kigger lidt på den tovlige Københavner, men hvis pengene er gode nok... "Jow, det skulle vel nok kunne lade sig gøre, for en lille erkendtlighed."

De aftaler en pris, og gårdmanden henter en so frem fra stalden, og efterlader så manden alene med den.

Men der går ikke lang tid, så hører gårdmanden en hylen og en hvinen og en skrigen, så man skulle tro jorden er ved at under. Han løber hurtigt hen for at prøve at finde ud af hvad der foregår. Han mødes af et frygteligt syn: manden har fået kastet svinet rundt så det liger på ryggen, og har prøvet at lægge sig oven på det, med bukserne nede om anklerne. Svinet kæmper desperat for at komme væk fra ham, så det kan komme på benene.

"Hvad fanden er det du laver, skøre bybo!" råber gårdmanden. "Det er sgu da ikke sådan du skal gøre, du skal da tage den bagfra!"

"Men," siger byboen, "jeg vil jo så gerne kunne kysse den imens!"

Som sagt, beklager...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Travl weekend

Ingen kommentarer
Det lader til at blive en weekend med en del planer og gensyn.

Fredag har jeg en 3/4 aftale om at mødes med min tidligere sambo fra for mange år siden, som flittige læsere vil have hørt om før, på vores g-g-gamle st-stamst-sted.

Lørdag skal jeg til 40 års fødselsdag for min ældste ven (også nævnt her før, fornylig) - som starter allerede tidlig eftermiddag.

Og søndag skal jeg have fat på ungerne, og til pinsefrokost med familien. Er lidt nervøs for hvordan jeg vil have det til den tid. Men heldigvis er jeg jo gjort af sejt stof.

Men alle de planer betyder jo også, at jeg er lidt usikker på, om jeg får luftet dragterne; i givet fald vil det nok blive fredag nat (aftalen med ex-sambo er om eftermiddag, men hvis det går som i gamle dage kan det udarte sig - meget. Meget meget!)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 26. maj 2009

Vedvarende energi

4 kommentarer

Kan ikke lade være at tænke på, om der mon er nogen der har overvejet muligheden af at udnytte energien fra lyn i tordenvejr til vedvarende energi?


Det kræver jo nok vi bliver bedre til at opbevare energi fra elektricitet, men det kunne da være sejt!


Jeg er dog ret sikker på, det garanteret er noget Nikola Tesla har forsket i, men mange af hans opfindelser ligger jo i et hemmeligt arkiv hos FBI, sammen med oplysninger fra Area 51 og Roswell... Eller noget.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Dallas

1 kommentar

Da vi var på Bakken den anden dag, så min yngste søn et billede liggende på jorden, med en kvinde på. Det ville han absolut samle op og have med. Fint nok, tænkte ikke nærmere over det.


Jeg stødte så på billedet igen i går, da jeg ryddede ud i den taske vi havde haft med. Det er sådan et billede i stil med dem man kunne finde som samlebilleder i tyggegummipakker; for mit vedkommende var det dog Star Wars og lignende der var målet; det her ligner mere en skuespiller fra en pornofilm fra 70'erne. Dog uden at der er noget porno over det . (Det er en beskåret udgave af billedet til højre.)


Katherine Wentworth står der på billedet. Jeg blev så nysgerrig og googlede hvem det nu er; og opdager det er en rolle fra serien Dallas, som jo begyndte at blive vist herhjemme engang i starten af 80'erne.


Jeg må sige, jeg ikke lige husker karakteren (- det er åbenbart Pam's søster). Men først og fremmest undrer jeg mig over hvad et fanbillede fra den serie laver liggende på jorden på Bakken i 2009 - 30 år efter. Har de stadig tyggegummipakker fra dengang liggende? (Måske man skulle se om man kunne finde nogle gamle Star Wars, så?)
Men kom også til at tænke på, hvor morsomt det var da den serie startede. Sådan noget havde vi aldrig set før, og det udløste forskellige former for ramaskrig. Sådan noget lort kan DR da ikke tillade sig at sende! og Hvorfor skal de mennesker være så onde?
Det morsomste var nok Erhard Jacobsen, der i ramme alvor beskyldte serien for at være venstreorienteret propaganda - fordi den fremstillede rige mennesker som værende så nedrige. (Og så var det jo en oplagt sag, når nu det var de røde lejesvende fra DR der viderebragte det.)
Selv har jeg siden været i Dallas - well, det vil sige kun i lufthavnen i Fort Worth, og kun et par timer. Men jeg kan ihvertfald bekræfte at den er god nok: de går rundt med stetson's og de taler underligt. Og der lyder sådan her:Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 25. maj 2009

Nul sex

2 kommentarer
I mine yngre dage, da der både var århusvittigheder og (tlf)områdenumre til, gik en vittighed således:

Ved du hvorfor der fødes så få børn i Århus?
-??
Det er fordi de har fået at vide, de bor i 06-området.

Nu har jeg jo et eller andet sted en tanke om at denne blog skal afspejle min personlighed - og udfra det er der vel ingen vej udenom, selvom det et sted sårer min mandlige stolthed & forfængelighed:

Jeg har ikke haft sex siden undfangelsen af min yngste søn. Og han er i dag mellem 3½ og år gammel. You do the math.

Sex er her defineret på Clinton-metoden; jeg har haft et par hændelser med anden kønslig omgang end, men klassisk ind-ud, pik-i-kusse har der ikke været noget af.

Det er der mange grunde til; til at starte med var mit forhold med min eks på det punkt meget dødt de senere år, og de sidste 2 år skete der absolut intet. (Det sidste år var vi faktisk også slået op/skilt, men boede af forskellige årsager stadig sammen; forfærdeligt.)

Og i min single-tilværelse siden er det altså heller ikke blevet til noget. I starten (og sikkert tildels stadig lidt), er hele tanken om at skulle være sammen med en anden noget skræmmende. Eller egentlig bare det at skulle være sammen med nogen. Og mit selvværd var absolut nedbrudt i den første tid, krævede lang genopbygning. Og jeg skulle også overbevise mig selv om, at min psoriasis ikke nødvendigvis var jordens undergang, endsige min egen.

Men hvorfor er det heller ikke blevet til noget det sidste års tid, hvor jeg er gået jævnligt i byen, generelt har et fint selvværd, er midtpunkt og attrået i en masse sammenhænge?

Grundliggende fordi jeg ikke har særligt meget lyst til at score i byen. Eller rettere, ville egentligt gerne score i byen, gå hjem med vedkommende, og næste dag gå til makronerne, hvis det ellers kunne sættes i stand.

Er ikke 18 længere, og efter at have danset i 3-5 timer, drukket en del genstande + som nævnt værende nervøs for hele situationen - er jeg ærlig talt ikke særlig optimistisk i forhold til hvordan min performance vil være.

Og fra gammel tid, har jeg det ikke særligt maskuline udgangspunkt, at jeg ønsker at blive scoret, ikke at være den scorende; eller ihvertfald at der er en gensidighed. Og jeg ønsker jo også at danse færdigt. Så jeg er langtfra helhjertet i den retning, faktisk nok så ikke helhjertet man kan være. (Og så kender jeg bare heller ikke min besøgelsestid.)

Jeg har så som nævnt haft nogle enkelte træfninger, men de har (netop tildels med ovenstående for øje) været ren cunnilingus og hånd/fingerarbejde fra min side. Og ganske udmærket udført, hvis jeg selv skal sige det, ingen går utilfredse fra min seng. Og det er også fint, elsker smagen af fisse, og at tilføje orgasmer.

Og der har også været et par tilfælde på Amigo, en der kom på mit lår under dans (jeg var Zappo), og en anden der ligeledes kom på mit lår, dennegang i mørk del af baren (og dennegang som Corrosive).

Indimellem kan jeg selvfølgelig godt savne noget mere. Ofte. Men egentlig ikke så meget som man måske skulle tro. Og det jeg nok mest savner efterspillet, og at kunne mærke og smage den andens hud og krop, og selv blive mærket. Mere end selve akten.

Noget helt andet er tanken om forhold. Det savner jeg på ingen måde. Uden at jeg er specielt afvisende eller allergisk overfor et, hvis noget skulle dukke op. Men har det rigtigt fint med at være single - jeg er det jo så også kun rigtigt halvdelen af tiden; man føler sig ikke særlig single med to drenge omkring sig.

Så: så er den kat ude af sækken. Så nu ved I, når jeg kommer med "det sagde hun også i går"-lignende bemærkninger, her eller på andre blogs, at det ikke har meget på sig. Men det vidste I jo nok i forvejen...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Et virksomhedsportræt

Ingen kommentarer
En artikel på nettet fangede min interesse tidligere i dag: et mindre dansk firma har tilsyneladende haft held til at udvikle en metode, der kan isolere fosterets celler fra en blodprøve taget på moderen - således at der kan laves gendiagnostik på denne prøve.

Altså langt mindre invasivt (og farligt for barnet) end fostervandsprøver, og en del sikrere resulater end nakkefoldsscanninger; og kan jeg tilføje derfor også medførende mindre nervøsitet hos forældrene.


Det lyder altsammen meget interessant, så fik lyst til at se lidt mere til hvad det her firma FCMB var for et. Og der støder jeg så på det her "familieportræt" af medarbejderne. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg synes det er et utroligt charmerende billede!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 24. maj 2009

Hva' pokker?

Ingen kommentarer
Nu var det langt om længe lykkedes mig at se et afsnit af 90210 sidste søndag, og syntes sådan set det var gået hen og blevet sort-of okay. Og nu ser jeg så den ikke er på programmet i dag.

Er den allerede hevet af, eller er sæsonen slut? Det var da en kort sæson, så, var det ikke? Eller har jeg virkelig fumlet med børn så mange uger?

Nå, whatever - jeg overlever, ingen tvivl om det, blev bare lige lidt overrasket.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.