Leoparddrengens
Public Key

fredag den 9. september 2011

Fokusgruppen

4 kommentarer
Det hele er noget drømmeagtigt, men jeg må fortælle begivenhederne som jeg husker dem, hurtigst muligt:

Det må have været i går eftermiddags. Jeg var inde ved Israels Plads, jeg havde tænkt jeg skulle se de nye Torvehaller. Da 3 mænd pludselig hopper ud fra en hvid mercedes. PET-typer.

"Hop ind," siger en af dem, øjensynligt deres leder. Jeg overvejer mine muligheder, men han åbner lidt for jakken, jeg kan se han har en Uzi i et skulderhylster. "Det har du ikke lyst til," siger han. "Der er for mange der kan komme til skade!"

Og han har desværre ret, så jeg sætter mig ind i merceren, hvor de giver mig strips på arme og ben, og lænker mig til sædet. Og vi kører.

"Leoparden er i hus," melder en af dem over en radio.

"Hvor kører I mig hen - og hvem står bag det her?" spørger jeg. Mest for at få ro på mine tanker, undgå panik.

"Op til Lars," siger den ordførende. "Han siger du skylder ham noget."

Jeg ved ikke lige hvad det kan være. Ved vores seneste møde var jeg af den opfattelse at Lars havde snydt mig godt og grundigt. Men det er svært at finde ud af hvordan hans underlige sind fungerer.

Efter ca 35 minutters kørsel nordpå kommer vi til et mondænt, moderne bygningsværk med udsigt over Øresund - omkring bygningen er en mindre park, og uden om den en høj mur. Privathospitalet Holger Danske fortæller et skilt, at der er tale om. Chaufføren melder os ved et samtaleanlæg ved et støbejernsgitter i muren - gitterporten svinger op, og vi kører op til selve bygningen.

Hvor Lars Løkke står og modtager os. Hans lille korpus virker endnu mere absurd på grund af proportionerne på stedet - alt er større end normalt, bortset altså fra Lars.

"Velkommen, Leoparddreng, så mødes vi igen!" siger han, da jeg bliver lempet ud af bilen. Han gør tegn til en kittelklædt person, som jager en sprøjte i min skulder. "Bare noget som får dig til at slappe af, " siger Lars. "Vi vil jo helst undgå uheldige episoder..."

Jeg mærker hvordan kontakten til min krop hæmmes, som er jeg fuld. Jeg kan godt bevæge mig, men tiden er forkert - min krop reagerer for langsomt.

Jeg bliver ført ind i bygningen og ned ad gange som straks virker labyrintiske. Men jeg bemærker hvor sterilt alt er - og dyrt. Der er stuk på lofter og vægge, belagt med pladeguld, og moderne kunst på væggene.

"Velkommen til Privathospitalet Holger Danske," siger Lars Løkke. "Hvad ikke alle ved, er at det også er hjem for Venstres Pressetjeneste."

Vi kommer forbi en glasrude som viser et mareridtsagtigt sceneri et et stort rum - i 12 senge ligger overvægtige mennesker med gennemsigtige slanger ind i deres maveområder, hvorigennem klumper bliver suget ud. Fra deres hoveder går elektroder til computere - men mest uhyggeligt: de er ved fuld bevidsthed og deres hoveder er spændt fast så de kigger på en stor fladskærm for endevæggen, der viser noget der ligner turistfilm for Danmark. Fokusgruppe 3 står der på et skilt på ruden.

"Your tax dollars at work," ler Lars Løkke. "Det er her vi klarer fedmeoperationerne og fedtsugninger. Og samtidig tester vi altså, hvordan vi bedst stiller Danskeren tilfreds - de her er i gang med at udvælge scenerne til vores præsentationsvideo til TV. Det var oprindeligt Anders' idé med fokusgrupperne, men han overlod udførelsen til mig, da jeg var Sundhedsminister. Og jeg er ret stolt over resultatet!"

Han kigger på mig, mens vi fortsætter ad gangene: "Og hvorfor fortæller jeg dig så alt det? Som en tåbelig overskurk i James Bond med storhedsvanvid, tænker du sikkert." (Og det har han ret i.) "Det skal jeg fortælle dig, Leoparddreng: Fordi du aldrig kommer til at fortælle nogen om det her. Og fordi du skal hjælpe mig!"

Han åbner en dør, til et lokale på vel ca 3x3 meter. Der er et skrivebord og en enkelt stol. Jeg bliver sat i stolen og spændt fast. På væggen overfor er endnu en fladskærm, fra Samsung, bemærker jeg.

"Forstår du, Leoparddreng. Alle mine fokusgrupper har ikke kunnet give mig overtaget i denne valgkamp. Der mangler noget. Og mine analytikere - vel nok mest deres programmer - har undersøgt Danmark og nettet, og fundet ud af at der findes et nexus - et sted hvor videnen om den del af danskerne jeg ikke kan nå samles. Og det er i dig, Leoparddreng!"

Det gibber i mig. Jeg føler mig som om jeg er del af de hvide mus' eksperiment i Hitchhikers'.

Løkke fortsætter: "Det er ironisk, Leoparddreng, at det lige skulle være dig. Min værste fjende. Men der er vel også en form for symmetri i det!" Her aner jeg faktisk ikke hvad han ævler om...? Hans værste fjende?

"Det der gik galt var fedmen," fortsætter Lars Løkke uanfægtet. "Alle der kommer ind her er jo overvægtige - og med de seneste ændringer i regelsæt skal de være endnu federe end før. Og det forskruer billedet. Men du - du kan udjævne det, give det sidste nøk..."

Han trykker på en knap. En hvidkitlet person kommer ind, en anden end før, og giver mig en ny indsprøjtning. "Bare lidt penthotal-natrium og lidt barbiturater," forklarer Løkke. "Et sandhedsserum!"

Fjernsynet tændes, og Løkke fingerer ved sin iPhone. Op på skærmen kommer 4 kvadranter, med et motto i hver.

"Se på disse," beordrer Løkke mig. "Analytikerne har fundet frem til at det er et af disse to par, det øverste eller nederste vi skal bruge, men vi kan ikke afgøre hvilket. Og det er det du nu skal fortælle os, Leodreng. Den venstre side er det vi vil sige om oppositionen, og den højre er det vi vil sige om os selv. Hvad er det bedste, det øverste eller nederste?"

Her er hvad der stod på skærmen:

Stress & JagChips & Hygge
12-Minutters PengeRigtige Penge

Det står øjeblikkeligt klart for mig hvad det rigtige svar er - måske er jeg virkelig sådan et nexus?

Selvfølgelig er det Stress & Jag man skal skræmme danskerne med - for de gider sgu ikke arbejde længere, om det er 5 minutter, 12 minutter eller én time, eller hvad. At fortælle danskerne at de 12 minutter aldrig ville blive til noget har været regeringens helt store fejl gennem valgkampen - det har kun beroliget danskerne i forhold til Helle Ts plan

Og danskerne er fint tilfreds med Chips & Hygge (det vil sige Paradise og andet reality) i den tid de helst ikke vil være på arbejde - altså sålænge som muligt.

12-minutters penge / rigtige penge - det er tilgengæld for latterligt. Nok en fancy copywriters våde drøm, men han stemmer så også på Venstre.

Men jeg vil selvfølgelig ikke sige, at de skal gå med den øverste. Problemet er de her stoffer der cirkulerer rundt i min hjerne, som gør at jeg føler at jeg må sige det. Men noget må være galt med stofferne - nok min sære leopard-metabolisme, som de nok ikke har regnet med, en bieffekt af min mutation.

Ihvertfald får jeg efter en hård kamp fortrængt impulsen, og fremstammet: "D-d-den nederste!" hvorefter jeg kollapser på bordet, dog stadig ved bevidsthed.

"Storartet, Leoparddreng, storartet. Det giver mig lige 4 år mere!" Efter en pause: "Og nu tror du sikkert vi vil slå dig ihjel? Men sådan er vi slet ikke - selvom du tror det. Og vi kan jo få brug for dig igen… Om lidt kommer en af de rare læger, og du får en indsprøjtning så du glemmer det her - ligesom det sker for alle vore andre patienter. Og så kører vi dig hjem."

Kort efter kommer der ganske rigtigt en ind, og jeg mærker endnu en indsprøjtning. Ting bliver mere tåget fra nu af, men på et tidspunkt er Peter Christensen i rummet og snakker med Løkke.

Løkke skælder ham ud: "Nej, Peter, du bliver her som vi har aftalt. Du kan ikke snakke med nogen i øjeblikket. Der er for stor chance for at du kommer til at sige noget dumt!"

Per Christensen: "Må jeg ikke nok bare sende en lille sms? At hun spekulerer i skat?"

Løkke: "Nej, for helvede, Peter, du er gået for langt denne gang. Ingen kontakt til pressen for dig, før efter valget. Og slet ikke B.T!"

Og alt bliver sort. Til jeg vågner op i Ørstedsparken, midt om natten. Først forvirret - men så husker jeg - men kun sløret. Deres stoffer virker simpelthen ikke ordentligt på mig. Og jeg skynder mig hjem i Leopardhulen. Og deler nu min historie med Danmark.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 8. september 2011

En samling af Venstre-slogans

Ingen kommentarer
Da Venstre i foråret lavede deres annonce med Varig Vælfærd fik jeg øjnene op for hvor kreative de var sprogligt, og hvor fængende de kunne dreje deres idéer. Jeg har derfor siden holdt et vågent øje med dem, og har tweetet de mest kreative indslag siden. Dette er en samling af de disse slogans.

Desværre er der nogen af de tidligste der er gået tabt, da jeg ikke var opmærksom på idéen i at backe sine tweets op i tide.

Men jeg kan sige så meget, at jeg kan huske den første var Venstre - vi levere! Nogle slogans har haft med en aktuel sag at gøre, derfor angiver jeg også dato for sloganets udarbejdelse. Nogle af dem er længere - det er så udtalelser fra Venstres pressetjeneste.

Håber I, kære læsere, kan have fornøjelse af hvor kreative og præcise de kan være hos Venstre:

21. juni:
Venstre - fordi vi er imod måndkurve.
Stem Venstre - tro ikke på skrammebidler!

28. juni:
I Danmark skal vi kunne utrygge os frit!

1. juli:
Vi tager afstand til dommebøder!

3. juli (styrtregn)
Vi forbedre påmpefunktionerne!

4. juli:
Vi fejrer for egen dør først!

6. juli:
Vi sætter fuld damp på klimaet med Tøve-tøve planen!

10. juli:
Vi indfører fit-afgifter for folkesundhedens skyld!

11. juli:
Stem på os - det er synd fornuft!

13. juli:
Danske værdier: I Danmark tager vi hån om hinanden - også anonymt!

30. juli:
Vi stødter den kollæktive trafik for miljøets skyl - flere indenrisflyvninger i 2012!

8. august:
Vi indføre pasgaranti i børnehaverne!

14. august:
Har du rød til en råd Rægering?
Bag fasaden før fasaden bager dig!

15. august:
Kere Hælle og Vily - i må gi erlige svar på sære spørsmål!
Hælle og Vily - nu er det sludt med at geme jer mæns vi andre dåmmer os!
Kære Hælle og Vily - I vil ødelække Folkesgolen!

Vi ved hvordan loven skal fortoldes! (pressemeddelelse om stjålne fotos)

17. august:
Kære Hælle og Vily - Hvorfor skal danskerne bætale 18.0000 kr for Bætalingsring? Vi tog kun 150 mia for toldmur!

18. august:
Hjælp os og Danmark til en stor Pyrus-sejer - stæm på Venstre!

19. august:
Vi sikre udannelsen!
Man kan ikke knippe en skaldet - vi giver S kam til stegen!

20. august:
For at hjælpe husejerne sløjfer vi Undskyldspromillen!

22. august:
Vi investerer stort i fårskning
Vores indsats bæger fugt!

23. august:
Vi giver pakker med tilbagevirkende kræft

24. august:
Vi bruger dine penge rigtigt - vi er pisbevidste!
VI har leveret det bedste udspild!

25. august:
Vi sørger for at afsive økonomien
Vi er garanter for den danske tolderance!
Venstre - vi står for mere opløsning af befolkningen!
Det er Poul Nyrups skyld det hele! Og Marianne Jelveds! Og Mogens Lykketofts!

26. august:
Venstre - vi går til opgaven med udmughed
VI har den bedste Stadsminister!
Vi harden ret færdi gevækst-plan med tilbagevendende kræft!
Vi vinder valget på Titter!
Danskerne fortjener klar besked - Vi afskaffer Regionerne og erstatter dem med et-eller-andet!
Løkke. Danish for Noose.
Vi har gjort store fremskidt med den nuværende VC-regering!
Ingen jobs uden mobilitet. Ingen mobilitet uden biler. Ingen biler uden køer. Vi lover alle køers moder!

27. august:
Vi kommer boligejerne til udsætning!
Regn med klimaet!
Intet er virkeligt! Alt er tilladt! (stjålet med lidt albuerum fra Hassan-i Sabbah)
Vi vil jo bare have at I skal være trygge. Med os ved I hvad I får: mere af det samme!
Vi giver boligejerne tykhed!
Vores finamslov passer på koner og øre

28. august:
Med eller uden Konservative: Vi leder videre!
Vi tilbyder fit valg og tykhed til alle dansere!
Vi går skam også ind for det vrede samarbejde!
Vi fremlægger en vækst-finamslov som sparer røv!

29. august:
...og hvad angår grænserne: vi melder Pas!
Vi siger klamt hvad vi vil!
Nye tider, var rig vælfærd.
Nye varer. Nyrig adfærd.
Nye tider. Lorem ipsum.
Vi røster ikke på hænderne! (svar fra S: "Talk to the hand!")

30. august:
Det er fobi med ufinanserede valglyfter!
Vi var aldrig i ræsession og nu har vi ført Danmark ud af den! Er der ikke nogen der kan duppe mig for sved?

31. august:
Hellere skattestop end rygestop!
Vi indbyder til salig ros & rygklapperi i en hyggelig tone på Lars' Farcebook - kom glad!

1. september:
Vi står bag det populære NæmID!
Vi vil forfordele de udsatte!
Husk at stemme X den 15. september! (på valgplakat)
Vi støtter med skattefradrag, så udsatte kan renoverer sine ejerboliger!
Vi skal have ordentlige fårehold for børn i vuggestuer og børnehaver!
Vi vender hver en kone for at få råd!
Vi støtter fuskningen - for mere hviden og vælstand!

2. september:
I morgen kl 12:30 i kantinen vil Flødevareministeren fremlægge Regeringens forslag til en Madpakke.
Eleverne er blevet klogere takket være vores samarbejde med DF, som gjorde vi kunne indføre Nationale Tæsk.
Prøv Løkken - det kan jo være Matadorlegatet!
Danmark skal op i gir!
Vi skal nok få boligerne op i pis igen!

3. september:
Vi er opbagte over Danske Bank, men glade for opbagning fra Hvismændene!
Vores plan giver hvished!
Vi holder op med vajarbajde i København, så' der masser af plads!
Med huller i vejen glider trafikken lettere!
Stop vedligeholdelse af kloakker så vandet kan komme væk!
Nu trækker vi i vejarbejdstøjet!
De åffentligt ansatte er bare i vejen!
Man er simpelthen *nødt* til at lave skammelkampagner, hvis man vil bevare sine taburetter!
Vi fjærner busserne for bedre plas til bilerne!
Under Thorning vil økonomien få et kæk!
Danmark skal spænde livræmmen ind - derfor feder vi boligejerne!

4. september:
Vi todser gerne embedsmænd og "eksperter" - vi ved bædst!
Fuck betalingsringen - we're banging the table!
Gør Danmark en bjørnetjeneste - giv Venstre en hvalsejr!

5. september:
Venstre - Danmarks rædning - Danmarks femtid
12 ugers tvången graviditet til mænd!
Vi er enige med Hvismændende i alt det vi er enige med dem i!
Én Betalingsring er over dem alle, Én Betalingsring kan finde de andre, Én Betalingsring kan...
Hypermobilitet vil redde Stadens finangser - stem Nej til Betalingsring!
Vi dropper snesaltningen så der bliver plads til flere biler i København!
Eleverne i folkeskolen har al den pas der er brug for.
Lars er klamkar - ER DU? (valgplakat)

6. september:
Tænk på klimaet på toalettet!
Hvis alle køre noget hurtigere behøver vi slet ikke en Betalingsring!
Hvis du "liker" os på Farcebook kan du være med i lodtrækning om fine hvalplakater med Lars eller Claus! (konkurrence)
Der er ikke nået at komme efter!
Danskerne ville have mere mindre end det mindre mindre de ville have hvis regeringen havde regeret mindre!
Haha. Pirathospitaler og Ågerbetaling - det pjat tror I da ikke på?
Husk: Vi gav fedt sugehusvalg!

7. september:
Vi giver håndtyk på Danmarks femtid!
Venstre - for sammenhældskraftens skyld!
For en æduelig Regering
Det skal ikke være så trist det hele!
Lad de små børn komme til os - de er Danmarks femtid!
Fedt valg - også i suremarkedet!
Vi slikker ikke på kravene!
Der er ikke fulds føde på den dag! (Om Løkkes tur i Grøften)

8. september:
Giv Lars dit kyds 15. september - han har kun haft 2½ år
Lid lettere - vær dag!
Lidt mindre mindre af alting!
Vi kan lække 2 og 2 sammen!
Vi lækker alt åbent frem!
Vi fejrer ikke noget under guldtæppet!
Vi syrer økonomien med sigger hånd!
Venstre - en stivfinger i vilnesset
Vi tager toppen af trykket på sugehusene!
Husk at glemme til valget d 15. september - demokratiets pestdag!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Opsummering af historien om Helle Thornings såkaldte "opgivne skattesag"

1 kommentar
  1. Skatteminister Peter Christensen taler med sin spindoktor om, hvor rart det dog ville være, hvis der dukkede en skattesag op mod Helle Thorning på nettet. Peter Christensen har jo tidligere kaldt Helle Thorning skattespekulant, og vil meget gerne have skovlen under hende.
  2. Spindoktoren taler i kantinen med en kontorchef om hvor rart det ville være.
  3. Kontorchefen opfatter det som en ordre om at han skal søge efter sådan en, og giver en IT-mand besked efter at søge efter en sådan skattesag på nettet.
  4. IT-manden konstruerer en skattesag i ministeriets systemer, for at han kan se hvordan sådan en ville se ud, og begynder at søge efter den.
  5. Han kan ikke finde nogen, men under søgning kommer kontorchefen forbi og ser den konstruerede skattesag. Han misforstår, og tror det er en ægte sag. Stærkt opmuntret beder han om en kopi på en USB-stick, som han straks styrter op til spindoktoren med.
  6. Spindoktoren forstår at alle skatteministerens ønsker er gået i opfyldelse, og mailer lynhurtigt filen med den konstruerede skatesag til BT, som han mener vil være meget interesserede, og som er en avis det er godt at lække den slags til, ved han fra kolleger.
  7. Og så ruller sagen ellers. Men ender som bekendt med at give bagslag.
Og hvis det lyder som en absurd & utrolig historie, vil jeg bare sige - stranger things have happened. Hvad laver Jacob Winther i øvrigt i dag?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 7. september 2011

Sådan får du links til at åbne i nyt vindue fra Blogger

Ingen kommentarer
Et spørgsmål jeg lige blev stillet: Hvordan får man i blogger et link til at åbne i et nyt vindue?

Det kræver en lille smule html. Lad os for eksempel sige vi ønsker at linke til Venstres Nye Hvalplakat, som jeg udgav for ikke så længe siden, men gerne vil have til at åbne i eget vindue. Så laver man først et link som sædvanlig. Som dette.

Bagefter går man i HTML-mode, ved at klikke på Rediger HTML-fanebladet.

Her finder man linket, som vil bestå af <a href="url">dette</a>. Se også her for mere forklaring - som ganske vist handler om kommentarer, men det er det samme når vi roder i html.

Hemmeligheden er så, at man tilføjer et target="_blank" efter url'en. Så der kommer til at stå <a href="url" target="_blank">dette</a>. Så åbner linket altid i et andet vindue - eller i moderne browsere i det mindte i nyt faneblad (det kan være lidt forskelligt).

Man kan også navngive sit vindue - lad os sige man vil vise opskrifter særskilt, men vil ikke åbne nyt vindue hvergang en besøgende vil se ny opskrift, man vil bruge det samme vindue/faneblad. Så kan man skrive: <a href="url" target="opskrift">dette</a> - det navngiver et vindue/faneblad "opskrift" og første gang vil det blive åbnet som nyt; senere klik på et link som åbner et "opskrift"-vindue vil så fornye indholdet, istedet for at at åbne et helt nyt. Som den besøgende hurtigt kan blive træt af.

Og her er så et eksempel på det oprindelige link - som åbner i eget vindue/faneblad.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 6. september 2011

Ny hvalplakat fra Venstre

Ingen kommentarer
Lars Løkke: Flere tømmermænd?


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 4. september 2011

Svar fra Radikale og Enhedslisten omkring sexkøb

7 kommentarer
Forleden gav jeg udtryk for min tvivl op til det kommende Folketingsvalg - hvor jeg vaklede mellem Radikale og Enhedslisten. Og jeg beskrev hvordan den udslagsgivende faktor nok ville blive deres holdning til sexkøbsforbud - som, hvis man ikke gider læse indlægget, vil være en dealbreaker for mig, hvis de går ind for. Senere sendte jeg så mail til Radikale og Enhedslisten, for at få svar på spørgsmålet.

Det her jeg nu fået fra begge, jeg bringer dem i sin helhed herunder, hvorefter jeg kommenterer:

Fra Radikale:

Hej

Tak for din henvendelse.

Vi mener, at det skal være ulovligt at købe seksuelle ydelser fra handlede mennesker. Dermed vil vi holde sexkøbere juridisk ansvarlige, såfremt de har handlet i ond tro eller burde have vist, at de købte sex fra et menneske, som ikke frivilligt har valg at være prostitueret.

Vi vil samtidig styrke indsatsen mod trafficking og menneskehandel. Vi vil bl.a. give ofrene for menneskehandel muligheder for at få en opholdstilladelse i Danmark, såfremt de medvirker til at rejse sag mod bagmændene eller såfremt de kan sandsynliggøre at det vil være forbundet med meget stor risiko for yderligere overgreb såfremt det udvises. Vi vil ikke lovliggøre rufferi, det at nogen tjener penge på andres prostitution.

M.h.t. om vi vil fritstille medlemmerne i forbindelse med afstemning om sexkøb, så må jeg forblive dig svar skyldigt. Det afhænger af mange faktorer bl.a., hvordan et evt. lovforslag vil være udformet, når der skal stemmes om det i Folketingssalen.

Jeg håber mit svar er tilfredsstillende. Ellers er du velkommen til at henvende dig igen.

Med venlig hilsen

Niels Bundgaard


Fra Enhedslisten

Kære ?

I Enhedslisten har vi altid ment at prostitution er et stort socialt problem og samfundet derfor skal arbejde på at komme af med prostitution. Vi har haft en grundig debat om spørgsmålet om kriminalisering af sexkøb. Og vi er nået frem til at vi ønsker en dansk model, hvor vi først sikrer at de sociale forhold er i orden. Bl.a. ved at afskaffe fattigdomsydelserne og sikre ordentlige exitprogrammer for mennesker i prostitution. Så de kan få råd og vejledning og hjælp til en ny tilværelse og så der bliver givet frit lejde i forhold til eventuelle anklager om social bedrageri og skattesnyd, hvis man har modtaget kontanthjælp samtidig og ikke har oplyst, at man havde indtægter fra prostitution. Når de sociale tiltag er på plads, så støtter vi en kriminalisering af sexkøb.

I forhold til partidisciplin så har vi det sådan i Enhedslisten på alle punkter at hvis et folketingsmedlem ønsker at stemme anderledes end partiets politik, så kan man meddele det til vores hovedbestyrelse. Vi har ikke udvalgt særlige politikområder, for vi mener det kan være relevant på alle områder. Så vidt jeg husker er det dog kun sket en enkelt gang at vores folketingsmedlemmer har stemt forskelligt.


Med venlig hilsen

Line Barfod
MF


Kommentar til Radikale / Niels Bundgaard

Mange tak for svar!

Jeg er ganske enig i at det skal være ulovligt at købe ydelser fra handlede mennesker, det kan vel sidestilles med slaveri, og hæleri fra samme. Det gælder så for mit vedkommende både hvis der er tale om handlede mennesker som leverer seksuelle ydelser, eller hvis der er tale om arbejdskraft. Der hvor jeg kan se et problem i dette forslag er angående bevisbyrde. Men det ændrer ikke på min enighed.

Trafficking/menneskehandel (hvad er forskellen?) vil det da også i min optik være fint hvis der kan gøres en indsats imod. Og jeg har ingen problemer med at der gives opholdstilladelser, hvis nogen er handlet og vil ud af det. Jeg kan dog igen se for mig, at det kan skabe problemer i en eventuel retssag mod en formodet trafficker, idet denne kan påberåbe sig at den angiveligt handlede, siger som høn gør, fordi det kan skaffe hømme opholdstilladelse.

Rufferiet - vel det havde jeg heller ikke forventet - og jeg er enig i at det naturligvis kan være et svært spørgsmål. Jeg håber dog at der over de kommende år, vil vise sig alternativer til den nuværende lovgivning. Måske med en form for partnerskaber/interessentselskaber lig advokatkontorer, hvor ingen kan siges at tjene på andre. Problemet ved dette kan først og fremmest være, at det er en selskabskonstruktion det kan være svært at trække sig ud af.

Igen - mange tak for svar, som var så fyldestgørende som jeg kunne håbe og forvente!


Kommentar til Enhedslisten / Line Barfoed

Også mange tak for svar. Ihvertfald for så vidt at du gør rede for Enhedslistens holdning.

Det skuffer mig måske lidt, at du ikke forholder dig til de spørgsmål jeg stiller op; men fint nok, jeg får at vide hvor I står.

Dét skuffer mig så tilgengæld forfærdeligt meget, dit svar er vel nærmest hvad jeg frygtede mest.

For det at I åbenbart har det som et fast dogme at prostitutioner er et socialt problem,  ikke at det kan være et socialt problem, eller måske endda at det kan være et symptom på et socialt problem. Det faktisk både overrasker og skuffer mig. Og jeg synes I skal overveje jeres menneskesyn, om I lytter til dem I siger I beskytter - eller om lytningen umuliggøres af fasttømrede dogmer?

At I så vil sikre at de sociale forhold er i orden til at komme ud af prostitution er naturligvis fint. Jeg forstår bare ikke logikken - for hvis de sociale forhold virkelig kommer i orden - og de som er i prostitution på grund af sociale problemer bliver hjulpet ud - så må de som er tilbage vel i højere grad være de som er i erhvervet frivilligt? Hvorfor så skabe problemer for dem?

Udover, jo, I har altså besluttet jer for at det per definition er et socialt problem. Og så hænger logikken altså sammen?

Jeg takker mange gange for svar, Line. Det var ikke hvad jeg håbede - og det var værre end hvad jeg forventede. Men det gav mig det svar jeg ønskede - så tak!


Konklusion

Det står efter dette ret klart at det må blive blandt de Radikale min stemme falder i år, underlig fornemmelse. Og det på trods af, at jeg godt syntes de kunne overveje dagpengereformen en ekstra gang - der er altså ingen sparede penge i, at mellemtidsarbejdsløse går socialt på røven, og muligvis tvinges fra hus og hjem.

Jeg vil prøve at høre nærmere hos de radikale kandidater jeg kan stemme på i næste uge.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvis Delve Deeper ikke vil starte efter installation

Ingen kommentarer
Jeg købte fornyligt spillet Delve Deeper på Steam. Og det så ud til at blive installeret fint, men når jeg prøvede at starte det sagde det blot Forbereder start af Delve Deeper - og så skete der ikke mere.

Noget irriterende - men jeg var lige ved ikke at gøre mere ved det, da spillet ikke kostede det store. Men i dag tog jeg mig sammen til at kigge nærmere på det, og her er løsningen, hvis andre skulle støde på det samme:

Gå til Steam-folderen på din PC - højst sandsynligt er det C:\Program Files (x86)\Steam\; herunder går man i under biblioteket steamapps\common\delve deeper\redist. Her ligger der 2 filer: dotnetfx35setup.exe og xnafx31_redist.msi. Kør dem - kræver administratorrettigheder - og prøv at starte Delve Deeper igen.

Det skulle gerne have løst problemet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.