Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 13. juni 2009

Mine nosser klør!

Ingen kommentarer
Så er jeg så godt som hårløs på nosser, pik og op til navlen. Godtnok lidt specielt at gøre, når det ikke er nået man har gjort før.

Og man opdager nogle ting, man ikke var klar over. F. eks. 2 modermærker jeg ikke var klar over jeg havde - og som jeg nu må overveje om de skal checkes ud. Men nu kan jeg da ihvertfald holde øje med om de vokser.

Samt et område med psoriasis, som jeg godt vidste var der. Og som da nu kan komme under bedre behandling.

Udseendet? Tja, det skal man vel også lige vænne sig til - men jeg er da ikke skræmt fra vid og sans. Men jeg er selvfølgelig heller ikke bange for store ting.

Men det klør! Det er forhåbentlig også noget man vænner sig til. Ellers skal det nok blive sjovt! Jeg har taget før/efter billeder, men kan desværre ikke lige finde det rette USB-stik til mit kamera... så de kommer ikke her. Måske en anden gang :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Lø Mang

Ingen kommentarer
Er der overhovedet nogen der er interesseret i det der, hvor nogle jyder kører rundt i biler 24 timer i træk? Guderne skal vide jeg ikke er...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 12. juni 2009

En sød transvestit fra Transexual, Transylvanien

4 kommentarer
Plus til at starte med en lille tidsbøjning, som består af et spring til venstre og et skridt til højre. Og en meget ung Susan Sarandon. Enjoy.

Åh - og bemærk leoparden i TimeWarp - jeg vidste der var en forbindelse!

[Og en opdatering]: Og det er muligt jeg har drukket for meget kaffe. Men tror et eller andet sted, hvis man gerne vil forstå mig, at det er meget godt at se den video til ende. Gud nåde og trøste mig :)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ahhhh

2 kommentarer
Så sidder jeg og tager fodbad.... godtnok rart når man stadig føler sig kold, efter en masse kold og vindfyldt regn.

Så skulle man bare lige få et samtidigt blowjob... og en rygmassage... og slikke lidt fisse. Så ville det sgu være perfekt.

Men har nok bare fået for meget kaffe.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Skal ingen steder i aften

Ingen kommentarer
Bare så folk ikke går forgæves, hvis de vil kigge efter mig i byen i aften/nat - jeg bliver hjemme.

Det har forskellige årsager: selvom regnen er stilnet af, skal jeg sgu ikke nyde mere. Og det samme har jeg en idé om andre føler, så regner med byen er meget død.

Er ret træt, og kan godt bruge en stille og rolig hængeaften. Med søvn.

Og alt den trimnings og barberingssnak på det sidste, har faktisk gjort at jeg har fjernet mit skæg for første gang i 1½ år. Lidt af en chance, da jeg jo har brugt det til at dække for psoriasis/udslæt - men min fornemmelse var at diverse tjære ting havde fået det ned på et minimalt niveau, så jeg faktisk turde.

Og det er faktisk ikke så slemt, og tror der er en god chance for det hurtigt kan blive acceptabelt. Men ahr fedtet hele ansigtet ind i tjæresalve nu, så det kræver også lidt ro. Eller det vil jeg ihvertfald foretrække. Spændt på at se hvordan jeg ser ud i morgen.

Men ellers en underlig fornemmelse at være glatbarberet igen. Jeg ser på en gang yngre og ældre ud.

Det mest underlige er næsten, hvordan jeg kommer til at savne Katya: jeg kommer til at tænke på, da hun levede, hvordan følelsen var, når jeg lige havde barberet mig, og hun kom og gnubbede sig op ad mit ansigt; og hendes pels føltes helt anderledes på den superfølsomme hud.

Men regner da med at gå ud på en eller anden måde i morgen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 13: Hvilket dyr

Ingen kommentarer
Dette lille pattedyr lever fortrinsvis af organiske opløsningsmidler, og bruges ofte i laboratorieforsøg, da det reagerer bestemt på visse kemiske egenskaber.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

For meget kaffe

Ingen kommentarer
Har kædedrukket kaffe i dag; og det efter ikke at have drukket det i ca en måned. Men det har været nødvendigt for at holde varmen bare en smule i undernedkølet kontor med gennemtræk.

Så jeg er ret koffeinpåvirket i øjeblikket. Og hvis mine indlæg kommer til at bære præg af det, beklager jeg på forhånd!

Jeg så for eksempel på vej hjem en kvinde iført plastikregnslag med leopardprint. Jeg var lige ved at overfuse hende totalt, og råbe noget om hvordan hun kunne gøre det mod det stakkels dyr, som ikke havde gjort hende noget. Men jeg tog mig i det i sidste øjeblik.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Nogen gange savner jeg at være troende

4 kommentarer
For eksempel på en dag som i dag. For så ville man da have et sted at sende en klage over vejret. For det her kan da ikke være rigtigt.

Og jeg har prøvet Forbrugerombudsmanden, men de ville ikke tage sagen. Der må da for hulen være 14 dages returret, men så kommer man igen til problemet: hvor skal man returnere det til.
Det er sgu George Fucking W. Bush, og hans fucking globale opvarmnings skyld. Men han var jo også både troende og religiøs.

Kunne nu godt bruge lidt mere opvarmning; de sidste dage var der 25-30 grader på mit kontor, idag er der 15, og total træk gennem oldnordiske vinduer.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Narj, for helvede

Ingen kommentarer
Det kan sgudda for helvede ikke være meningen jeg jeg skal ud i det der?!?!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 11. juni 2009

Nordkraft

2 kommentarer
Som jeg husker det kunne jeg faktisk meget godt lide bogen. Så jeg bemærkede da lige at den var i TV i aften, og slog over efter jeg havde fået ordnet mit daglige nyhedsfix.

Og så Steso blive præsenteret for hende fra Storebæltsreklamerne's bryster. Og det var ærlig talt lidt anstrengende. I det hele taget virkede det hele lidt anstrengende. Faktisk meget.

Så den er droppet i løbet af kort tid.

fra hvad jeg så, kan man få en del mere ud af bogen. Faktisk meget.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Pandemi!

Ingen kommentarer
Nu er svineinfluenza officielt udnævnt til at være en pandemi. Og så hørte jeg endda i morgen-TV at mange danske virksomheder endnu ikke har lavet griseplaner?!

Hvor dum kan man være!!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sikke et møgvejr - igen

4 kommentarer
Ja, undskyld til mine kvindelige læsere - jeg er sikker på I elsker det. Men jeg synes altså det sutter, og ikke på den gode måde!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 10. juni 2009

Prinsessegemalinde?

4 kommentarer
Der er selvfølgelig en pointe i, hvis der skal være ligestilling i Kongehuset - eller vi bør vel kalde det Monarkiet - så bør Prins Henrik være Kong Henrik.

Medmindre vi indfører at det kun er en regerende Dronning, som hedder Dronning. Og en kvinde som er gift med en (regerende) Konge istedet er Prinsessegemalinde? Eller ok, Prinsesseviv er måske egentlig mer korrekt. Men ikke helt så absurd. Og jeg går jo efter det absurde i Kong.... øh, Monarkiet.

Prinsesseviv Mary lyder vel også meget godt?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Et fantastisk klip

Ingen kommentarer
Inanna har fundet et meget fascinerende klip - som siger en del om gruppementalitet.

Meget fascinerende! Gå over og se det hos hende!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 12: Hvilket udtryk

Ingen kommentarer
Dette udtryk bruges til at betegne en tvivlsom morsomhed om nomader i Lappland.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 9. juni 2009

A full-body-hair-remove

2 kommentarer
Nej, det er ikke fordi jeg skal begynde på noget med "en ommer" reklame. Og så langt går jeg jo nok heller ikke til at starte med.

Men sidste sensommer, spurgte min dengang hænge-ud-med-veninde (hun har siden fået kæreste på, og er blevet kedelig), om jeg ikke skulle få fjernet hår fra mine skuldre, så ville jeg blive vildt lækker.

Jeg kiggede lidt betuttet på hende. - Ja, altså endnu mere vildt lækker, skyndte hun sig at sige.

Men jeg var nu mest betuttet fordi jeg aldrig egentlig havde tænkt tanken. Og selvfølgelig er der nogle hår på den bagerste del af mine skuldre (og ryg), og der er da kommet flere med alderen; men jeg føler mig ikke som en bjørn eller lignende.

"Det vil jeg da ikke helt afvise," sagde jeg så; jeg ville jo gerne være endnu mere vildt lækker. "Men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal komme til at gøre det."

Hun kigede opgivende på mig. "Det er jo ikke noget du selv gør, fjols. Det får du ordnet på en klinik. Sådan!"

Mig, endnu mere betuttet: "Det er ikke noget du ville gøre?"

Hende: "Fanme nej, det kan du godt glemme alt om!!"

Og så sluttede den ligesom der. På det tidspunkt.

Men tanken spøgte videre i mig, men det er lidt modsatrettede kræfter. På den ene side er jeg jo nok på nogen måder noget gammeldags, og er vokset op før det der hårfjerning varsynderligt in; og ihvertfald for mænd. Og har jo så været i parforhold i al den tid her, hvor der var metrosexualitet med videre på tapetet; og da min eks bestemt heller ikke var den store hårfjerner har det ikke rigtigt været oppe at vende.

På den anden side er jeg jo også forfængelig. Så hvis det lissom var noget der kunne gøre mig endnu mere vildt lækker, så... er det jo næsten noget der skulle til.

Tilgengæld er det der med at have fremmede røre ved mig, som del af en betalt service heller ikke noget jeg har prøvet. Det nærmeste er vel de 4-5 gange i mit liv jeg har været til en professionel frisør. Så det vil også være lidt grænseoverskridende. Men også, skal jeg gerne indrømme, noget som kan lyde lidt interessant; man kan jo godt komme til at savne berøring, også selvom det er af relativ uskyldig slags.

Sidste hurdle var så min psoriasis, som uden tvivl ville være noget der kom op, og som ikke er noget jeg generelt har den store lyst til at tale om. Og slet ikke tidligere, jeg er kommet meget mere på bølgelængde omkring den siden, blandt andet fordi jeg har nævnt den en del her.

Faktum var, at jeg over noget tid fandt ud af, at det ville jeg sgu prøve. Og fandt også på nettet et sted, jeg agtede at benytte. Jeg var lidt i tvivl om hvor meget jeg ville have ordnet så, men ihvertfald en rygvoksning. Men jeg fik aldrig rigtigt taget mig sammen, og så var det vinter og lissom ikke så aktuelt, og så gik det lidt i glemmebogen igen.

Og så kom der også nogle blogindlæg andre steder, hvor det med mænd på klinikker etc var forfejlet. Så tænkte jeg vel lidt, at jeg hellere måtte blive ved min læst. Men iøvrigt gik det i glemmebogen atter engang.

Indtil jeg lavede indlægget om de barberede kvinder den anden dag. Det, plus kommentarer, var lidt en reminder, så nu tager jeg mig sgu sammen og får lavet en tid. Til noget ryg, og hvis jeg føler mig eventyrlysten lidt mere. Men nok kun ryg i første omgang.

Inspireret af kommentarer prøver jeg så også at trimme min rødblonde hårvækst omkring kønsdelene - det kræver så nok lidt eksperimenteren at finde en passende længde, der så matcher hår omkring - for medmindre man virkelig laver en total fjerning af alt hår, synes jeg det vil virke lidt underligt hvis man går for meget i dybden der?

Men et tillægsspørgsmål: Jeg kan huske salig Trine Michelsen engang - nok i 80'erne - under stort mediepostyr lod sig barbere for Rapport, og derefter satte sin dusk på auktion; overskuddet gik til godgørende formål, vistnok eteller andet dyreværnsting; Missens Værn, måske? Men mit spørgsmål er: hvis nu jeg sætter mine afklippede hår på auktion, tror I så der er penge i det? Jeg kan jo for eksempel "donere" pengene til MyC4 konto - så gør de da lidt nytte...?

(Skal iøvrigt inden jeg går igang med projektet have fundet mit digitalkamera, så jeg kan få lavet nogle før/efter billeder.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hold da kæft et lortevejr

7 kommentarer
Ja, ikke andet. Følte bare lige trang til at brokke mig.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Jeg overlevede Roskilde '91!

Ingen kommentarer

Jeg hører ikke til dem, der er på Roskilde hvert år. Jeg har vel ialt været på 5-6 festivaler, og den seneste midt i '90erne. Så jeg kan godt adskille de forskellige gange i hukommelsen.

Men en står som den klart mest vanvittige, mest sjove og mest alt muligt: Roskilde '91.

Og det var sgu ikke fordi jeg blev særligt stiv eller intoxikeret på anden vis det år; det var simpelthen for farligt; den festival handlede om overlevelse. Det var det år, da Roskilde blev ramt af en syndflod, som overgik alt hvad der var set før, og satte hele festivalen under vand. Eller fortyndet smat, om man vil.


Det regnede ganske vist mere for et par år siden, i følge DMI. Forskellen på den gang og nu, har dog været, at man lavede dræn i jorden efter '91. Så nu bliver det hele ganske vist meget vådt og kedeligt, når det regner på den måde, men den samme form for oversvømmelse opstår ikke.

Det år var der fra fredag til søndag mellem 10 og 75 cm mudder eller vand overalt på festivalpladsen, bortset fra inde i de telte som lå højest. Og man kunne ikke se meget af hvor der var dybt, fordi det hele var dækket af det flis der var lagt ud, for at forhindre at vandet skulle blive et problem. Et lag flis på 5 cm virker fint, hvis vandet holder sig under det niveau - men når vandet stiger over - hvad det altså gjorde - betyder det bare at flisen flyder ovenpå, og lægger sig i et tykt tæppe ovenpå.

Temaet performance kunst. Og min gamle vens mors kæreste var et internationalt navn inden for installation og performance dengang, og var blevet hyret til at lave et større projekt: Soundwalk, som hovedsageligt bestod af et stillads i 3 etager med en herrens masse højtalere på, og mikrofoner til disse placeret skjult rundt omkring på festivalen. Samt nogle mikrofoner i bevægelse, der gik rundt mellem de forskellige steder. Gæsterne kunne så gå rundt på stilladset og opleve de forskellige lydindtryk med videre koncentreret.

Og vi blev jo så hyret som hjælpere, det vil sige vi fik frivillig-armbånd og hvad dertil hører. Vi fik endda et større army telt at sove i - jeg kan ikke huske hvor mange vi var afsted, men det var en del stykker.

Desuden havde alle performancegrupperne et fast hovedkvarter, en træbygning ca midt i, hvor de kunne mødes, forberede sig med videre. Et sted der skulle vise sig at blive et vidunderligt helle. Og iøvrigt et fantastisk sted at være, fordi de der performance folk altså er ganske morsomme typer. Og der var alt fra de helt selvudnævnte og uetablerede (som f. eks de 3 piger, hvis gimmick var at de havde lavet kjoler og paraplyer af plastikposer - de var ret meget i medierne det år), til forskellige mere eller mindre amatørteatergrupper, til en fyr der kørte rundt i en skringrende vanvittig cykelhimstregims med et utal af båthorn med videre der gik igang når han kørte. Hvilket han også gjorde inde i huset.

Så der var muntert, og der skete altid noget uventet. Og så var der Maja. Hun var fra en af amatørteatergrupperne, noget Køge lokalteater tror jeg. Har altid holdt meget af det navn, ihvertfald efter at have læste Richard Adams Maia. Og så var hun pilskaldet, hvilket jeg jo har en svaghed for. Og meget sød. Så hende blev jeg jo meget interesseret i; desværre var det ikke gensidigt. Jeg tror nok hun syntes jeg var lidt for almindelig - there's a new one, men det er sandt at vores gruppe var den udpræget mest borgerlige i forsamlingen. Vi var jo sådan set også bare praktiske medarbejdere.

Men sådan en små-forelskelse er jo altid godt for entusiasmen, og måske en af grundende til jeg husker festivalen i sådan et positivt lys.

Henad aftenstide torsdag begyndte det at regne, og det blev det jo så sådan cirka ved med resten af festivalen, med enkelte ophold af en halv time, hvor man svagt kunne mærke at der fandtes en sol et sted bag skyerne. (Og det havde regnet hele juni i forvejen, så jorden var i forvejen mættet af vand).

Vi kommer tilbage til vores army telt om aftenen den aften, og får det første billede på hvad der venter os: teltet er ikke videre tæt midt på, så vores soveposer sejler rundt i en sø midt i teltet, på liggeunderlagene. Mirakuløst nok har liggeunderlagene faktisk holdt tæt, så det er kun de dele der har hængt ud over, der er vådt på min sovepose. Hvilket vil sige den nederste tredjedel.

What to do? Der er ikke så meget at gøre. Der er dog nogle relativt tørre områder ude i siden af teltet, så det er med at krybe sammen der. Og ikke få fødderne for langt ned i posen, hvilket ikke helt kan lade sig gøre. Jeg begynder at ane på dette tidspunkt, og det skal også vise sig at være sandt, at jeg ikke på noget tidspunkt resten af festivalen vil være tør.

Fra fredag er der som nævnt oversvømmet; og jeg kan ikke længere huske nogen kronologi, blot en masse indtryk og vanvittige situationer. Jeg melder mig til at være en af dem der går rundt med mikrofon, hvilket jeg får lov til stort set hele tiden, da de andre ikke er meget for at bevæge sig ud søen; jeg vil hellere være aktiv end bare at stå at fryse. Hvilket jo så også betyder, at jeg får gået endnu mere rundt, og er endnu mere opsøgende i forhold til mærkværdigheder end jeg normalt ville være.

Og der sker mange mærkelige ting. Men det er en meget fredelig festival, for der bliver ikke drukket så meget igennem (som sagt, det handler om overlevelse), og svenskerne tager hjem. Min teori er, at danskerne bor så tæt på, at de trods alt godt kan overskue at vente med at tage hjem, til de virkelig ikke kan holde det ud længere, og folk fra andre lande har rejst for langt, og skal rejse for langt igen, så de føler sig tvunget til at være der. Men svenskerne kan altså ikke overskue det, og tager afsted.

Jeg kan huske CNN dukker op på et tidspunkt, der er gået rygter om at folk er druknede på Festivalen, de bliver vist slemt skuffede da det viser sig at være en and.

Ellers kan jeg også huske jeg opholdt mig en del i Grønlænderteltet; et af de få steder med fast grund under fødderne, og så en rigtig god lydkulisse at sende til stilladset. (Og derinde blev iøvrigt drukket igennem!)

Musikmæssigt husker jeg kun svagt at jeg så Iggy Pop. Men langt det meste musik endte også op med at være aflyst, fordi de elektriske installationer kortsluttede på stribe. Og der er ren kaos i informationsstrømmen, ingen aner hvad der sker hvornår. Kan huske den daværende danske MTV vært, Maiken Vexø, tror jeg er en der bør vide noget - velsagtens på grund af mit armbånd - men jeg må skuffe hende. Hun så ellers meget sød ud i gul regnfrakke.

Gummistøvler kommer i starten i høj kurs; meget høj kurs. Men det viser sig hurtigt at være spildte penge, for det er waders der er brug for. Der er ikke meget sjov i at rende rundt med gummistøvler fyldt med vand. I virkeligheden ville det bedste på mange måder nok bare være at gå i bare tæer, hvis det ikke var for de glasskår man så ville flænse foden på.

På en eller anden måde overlever vi alle til søndag - hvor regnen selvfølgelig holder op mod slutningen. Det var dengang overlevelses- og kanindræberkurser var meget på mode; jeg vil til enhver tid hævde at '91 overgik dem med mange længder. Men viste tilgengæld også noget om, hvordan folk kan holde humøret oppe i en fuldstændig vanvittig og kaotisk situation.
Jeg tog efterfølgende hjem til min mor, og lå 2-3 timer i et karbad for at få kernetemperaturen lidt op. Og sov vist så ca en uge bagefter.

Men det var fedt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 8. juni 2009

Køkkenrulle

2 kommentarer
Indimellem undrer det mig, hvordan jeg klarede mig før i tiden, inden jeg begyndte at købe køkkenrulle.

For det er et af de markante skift, der er sket efter at have fået børn: før i tiden var det aldrig noget jeg/vi havde i huset - og hvis der en enkelt gang blev brug for papir kunne man altid bruge toiletpapir.

Men det ændrede sig pludeligt, efter vi fik første barn. Og siden har køkkenrullen været en fast og nødvendig del af husholdningen; som jeg heller ikke kan klare mig uden når jeg er alene.

Men sådan er der jo så meget.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Bagerens Søn

4 kommentarer
En joke jeg fandt på i går:

Hvad sagde bageren, da han opdagede hans søn havde spist et kg rasp?
-???
Der er krummer i den dreng!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 7. juni 2009

Mine stemmer

5 kommentarer
Jeg endte så op med at stemme SF (ikke personligt, og det er vist første gang for mig) og Ja.

Ingen af tingene noget jeg var synderligt glad for, men var det hvor jeg ville have det mindst dårligt med mig selv bagefter. Og det er vel også et mål.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Barberede kvinder

17 kommentarer
Okay, lidt i opfølgning på historie om min egen skaldethed, må jeg vel også indrømme en fetish jeg har. Hvis det er ordet.

Men jeg har en svaghed for skaldede kvinder. Eller til nød kvinder med meget kort hår. Eller, nogle gange, virker det også på kvinder hvor kun ansigtet er synligt; hvorfor jeg synes hele den muslimske idé med ikke at ville vise sit hår offentligt, fordi det kan være æggende, virker ret mod sin hensigt; for jeg kan blive særdeles tiltrukket af piger med tildækket hår.

Jeg ved ikke hvorfra det stammer; andet end hele det helt hårløse vel for mig har et eller andet science fiction/fremtidigt menneske over sig. Men jeg kan huske hvornår det første gang for alvor manifesterede sig: det var en forside af Politiken Søndag, altså den der P.S. sektion, må have være i starten af 90'erne. Som, på forkant af udviklingen, talte om barberede kvinder - og hvordan mænd ønskede det, fordi de ville i seng med børn. Eller noget i den stil.

Men til at ledsage artiklen, var et billede af en kvinde. Skaldet & barberet, overalt. Hende... kunne jeg godt lide. Hendes skaldede hovede, hvorom man kunne lægge fingrene, og mærke varmen fra hendes tanker, hendes bryster, hendes mave og hendes blottede køn & klit - et særsyn dengang.

Det var en avis jeg bevarede længe - fatter faktisk ikke hvorfor jeg ikke har den mere.

Anyway, har jo så været i fast parforhold i mange år efter. Og siden er det begrænset hvad der er sket. Men som det er min opfattelse, er det sket de senere år, at mange kvinder nu er barberet mere eller mindre forneden.

Hvilket jeg da godt ville nyde godt af; ikke så meget på grund af min fetish (som handler mere om hovedet, eller det totale) - men på grund af det ville betyde jeg i det hele taget var i nærkontakt.

Men jeg tror jeg kan huske det nøjagtige øjeblik, hvor normen skiftede til at være barberet: det har været i Big Brother's første år - den som Dildo Jill vistnok vandt. Men det var ikke hende, men en af de andre kvindelige indsatte, som jeg kan huske brugte tid på at barbere sig i det næsten videofilmede kvindebad; og forklarede hvorfor: når hun var sammen med en mand, skulle han altså ikke lave den dér: løfter hovedet op, tager hår ud af munden: "var det godt for dig skat".

Anyway, altså - udover min fetish med den totalt hårløse kvinde, har jeg altså egentlig ikke den store preference hvad hår omkring fissen angår; sålænge det er fisse er det fint med mig. Men vil da et eller andet sted godt nå at opleve nuværende bølge.

Hvad der er mit store spørgsmålstegn: hvordan ligger det egentlig med mænd? Er fashion også at vi skal være barberet? Og hvor meget?

For hvis det er, er det vel enkelt nok lige at tage en trimmer til meste, og så lige finbarbere bagefter - men nosserne må altså være lidt besværlige, hvis det skal være helt pænt.

Men det er vel til at finde ud af. Jeg spørger bare - for jeg føler mig lidt ude af informationsstrømmen et sted. Hvad forventes; og hvad ønskes? (De to ting behøver jo ikke være det samme).

Det sidste minder mig lidt om: I starten var alt det med barberede fisser jo (ifølge nogle højtråbende kvinder) noget mænd fandt på, fordi de i bund og grund er pædofile, og fordi de ikke ønsker kvinder skal have noget at sige; derfor ville jeg meget gerne vide hvad lesbiskes syn er på barberede fisser i vore dage. For hvis lesbiske også kan lide barberede fisser, da kan man vel så ikke lægges udelukkende lægge tvivlsomme mandlige motiver til grund?

Og mit indtryk er, at lesbiske har præcis samme preference som ihvertfald jeg omkring fisser. Som er lidt af hvert, og at den findes.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.