Leoparddrengens
Public Key

søndag den 11. maj 2014

Farvel til anonyme kommentarer

6 kommentarer
Der har været meget stille på denne blog meget længe. En af grundene har været at dette indlæg var nødvendigt - men jeg har ikke kunnet tage mig sammen til det.

Men før jeg kan bruge bloggen videre er jeg simpelthen nødt til at lukke for anonyme kommentarer.

Det kan nok synes ret paradoksalt, min egen anonymitet taget i betragtning!

Men det er altså heller ikke fordi jeg ikke kan klare alle de latterlige indlæg der kommer fra anonyme personer rundt omkring i landet - Leoparddrengens svar på Nationen! - for dem får jeg stort set ingen af.

I det hele taget får jeg ganske få kommentarer. Reelle kommentarer, that is.

Desværre får jeg nu bare så mange kommentarer som er ren spam, sendt fra alverdens robotter, at det helt har taget overhånd. Og jeg ikke engang længere gidere tjekke, om en kommentar er reel eller ej, inden jeg sletter mailen om den.

Og det har faktisk nået et niveau, hvor jeg begynder at væmmes ved enhver mail fra bloggen.

Så hænger det ikke sammen længere. Så hvor nødig jeg end vil må jeg altså lukke af for anonymiteten, i håb om at det at det at der kræves en eller anden form for login lukker af for spammen.

Måske åbner jeg op igen om nogle måneder, hvis det ser ud til robotterne har droppet mig. Men indtil da er der altså lukket. Beklager.

(Jeg giver det dog lige 24 timer, så hvis folk virkeligt brænder inde med noget der må & skal leveres anonymt, er der mulighed for det. Som altid sletter jeg dog gerne i underlødige kommentarer. Forskellen er bare at jeg de næste 24 timer overhovedet læser dem ;) )

Ceterum censeo Facebook esse delendam.