Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 7. november 2009

De er da underlige - dem fra TDC

2 kommentarer
Nu har de reklameret for deres nye ringetone i månedsvis. Og når den så kommer på gaden, så giver de den én dag, før de tager den af tapetet efter klager.

Jeg skal på ingen måde gøre mig til dommer over om melodien er god eller ej; og om det er en god idé med en melodi i det hele taget.

Men det må de da selv have tænkt over i forvejen. Og været klar over, at ligemeget hvad ville det i starten afføde utilfredshed fra nogen; det er da klart at det er noget  folk skal vænne sig til. Så at pille den af efter kun een dag virker helt hen i vejret, når de har brugt jeg ved ikke hvor mange millioner på projektet.

Og hvis det skyldes tekniske problemer - at melodien lyder af helvede til på grund af skratten med videre - er det altså endnu mere amatøragtigt, at de ikke har testet ordentligt igennem på forhånd hvordan det ville gøre sig på forskellige telefoner med forskellige typer forbindelser.

Der burde da sidde nogle folk med meget røde øre et sted i deres organisation -  men måske har de så lidt styr på hvad de egentligt laver, at der ikke engang gør det.

Men jeg kan heldigvis være ligeglad. Jeg har så lidt med telefoner og TDC at gøre som muligt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Darling Nikki

Ingen kommentarer
En hilsen:


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Strange

Ingen kommentarer
Jeg rendte ind i et sted, totalt oversået med valgplakater for Socialdemokraterne  i dag. Det er der jo ikke noget mærkeligt i, tiderne taget i betragtning.

Men jeg hæftede mig ved udseendet for kandidaterne. De så godtnok mærkelige ud!? Der var så en kandidat, der så nogenlunde normal ud - hans øjne virker lidt photoshoppet, men i det store hele normal.

Men han hed så Strange til efternavn. Det minder lidt om ZZ Top, hvor den skægløse hedder Beard?!

Ja, som sædvanlig måtte jeg forundres.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 6. november 2009

Jeg glæder mig til mandag

Ingen kommentarer
Er det ikke motto i en af ugebladsreklamerne? Ude & Hjemme, eller sådan?

Nå, ligemeget. Det er ikke derfor jeg glæder mig til mandag. Bestemt ikke.

Men mandag for jeg nogle dejlige nye kasser, indeholdende min nye PC. Det bliver fedt - og så kan jeg skrive indlæg uden at det her gamle hakkebræt jeg bruger nu, indsætter tilfældige mellemrum rundtomkring i teksten.

Og så kan jeg spille Dragon Age: Origins når det også kommer engang i næste uge.

Til gengæld forsvinder mit internet nogle dage, fra engang tirsdag til det nye kommer op. Så det bliver nok ikke fordi jeg bliver meget mere aktiv her, tværtimod. Eller måske spørger jeg nogle naboer om jeg kan koble mig på deres trådløse midlertidigt.

Men indtil videre nøjes jeg med at glæde mig til mandag.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 5. november 2009

Danish Beauty

4 kommentarer
Jeg kan meget godt lide TV2s Lærkevej!

Det fandt  jeg ud af  i dag,  i scenen med politibilen der kørte ned ad vejen, og næsten alle beboerne troede  det var dem den kom efter.

Jeg har været  i tvivl, for jeg synes der har været nogle afsnit af  svingende kvalitet. Og jeg  synes også  der stadig er nogle roller der kunne være mere solidt besat.

Og dele kan virke corny. Det ville hele American Beauty temaet for eksempel meget let kunne. Hvis det ikke var for Sarah-Sofie Boussnina, som med sit glimt i øjet giver både sin egen rolle og sin noget ældre psykiater/venindes far/elsker-rolle troværdighed.

Hende vil jeg gerne spå en stor fremtid!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 4. november 2009

Det må du kigge i vejviseren efter

2 kommentarer
Nu har ledt på krak.dk, Google Maps, degulesider.dk med videre. Men jeg kan altså ikke finde Lømmel Parken - er der nogen der kan hjælpe mig?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Afghanistan

Ingen kommentarer
Nu er Per Stig Møller ude med, at hvis man overhovedet taler om at trække tropper hjem fra Afghanistan, så er det en støtte til  Taliban.

Jeg må sige, jeg ved snart ikke hvem man støtter ved at have  soldater der,  eller  ej. Men jeg kan genkende retorikken: det er den samme,  som da regeringen Fogh desperat prøvede at fastholde at det gik ufatteligt godt i Irak, og hvis man sagde andet var man landsforrædder. Stærkt inspireret af Bush -regeringens fremgangsmåde.

Jeg må  tilstå, at jeg har skelnet mellem indsatsen i Afghanistan og i Irak.

Hvor  jeg  altid omkring Irak  mente  krigen  var  ulovlig,  hul  i hovedet,  hykleri, massemord, en forbrydelse mod menneskeheden & mange andre ting,  har jeg  ment  krigen  i Afghanistan  var berettiget.

I første omgang som direkte reaktion på 11. september,  og  siden  med  (FN  mandat) som  et forsøg på at hjælpe et demokrati på vej. (Jeg mener ikke man kan indføre demokrati ved at presse det ned over hovedet på folk,  men at det muligvis kan lade sig gøre hvis man alligevel er i landet af andre årsager.)

Jeg har set det  som  en meget svær opgave, som nok blev nærmest umuliggjort da man fjernede størstedelen af tropperne for at sende dem til Irak. Men  stadig  så  jeg indsatsen  som havende  et vist moralsk fodfæste. Og da jeg er ret pacifistisk indstillet siger  det faktisk en del.

Men det er jo blevet mere og mere tydeligt, at det demokrati der skulle hjælpes på vej, ikke er et demokrati.  Eller måske rettere, at folket ikke ønskede et demokrati; og det er jo også en form for demokrati. Det skal de jo have lov til - men jeg ser ingen grund til at vi skal støtte det, hverken økonmisk eller millitært.

Og det e r vel ikke kun mig det er blevet klart for, som  tiden er gået. Så meget, at den officielle forklaring på  hvorfor vi er der, nu i følge Per Stig Møller ikke længere er hovedsageligt for at hjælpe et demokrati eller kvinders rettigheder,  eller hvad der nu ellers er blevet sagt gennem tiden.

Nej, nu er det for at forhindre taliban og al-Qaeda i at få et frirum, så de kan lave træningslejre og angribe  Vesten og destabilisere Pakistan.

Altså  selvforsvarskortet. Og det har jeg aldrig tillagt nogen værdi,  og gør det stadig ikke. Hvis det udelukkende handler om at stope træningslejre kan det gøres fra luften,  og der behøves ikke landtropper.

Faktisk troede jeg at det kun  var Bush-regeringen  der havde kørt på selvforsvarskortet. Jeg så så i en udsendelse for nyligt, at der længe i NATO  havde været en splittelse  mellem USA og resten om hvad formålet var - men at man nu var kommet til enighed (egentligt  utroligt at  have kørt en  krig  i 8 år uden enighed om formålet?). På det tidspunkt troede jeg, den nye enighed bestod  i opbygningen af demokrati.

Men det  kan jeg forstå på Per Stig Møller, at det ikke længere er tilfældet, at det ikke længere er formålet. Jeg kan  ikke lade være at spekulere på, om den nye enighed i NATO er den nye generalsekretærs fortjeneste?

Ihvertfald... hvor jeg tidligere har kunnet se et formål,  kan  jeg i dag fuldstændig afklaret sige, at  jeg ikke længere kan se et formål. Ikke med hvad der sker i landet, og slet ikke med de nye politiske udmeldinger.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Butt what about x-mas?

4 kommentarer

Jeg har hugget billede og delvist idé fra Erna Lola, som  igen har det fra Ilvas julekatalog.

Jeg kan bare ikke lade være med at spekulere på  - hvis det er juletræer? -  hvor skal man så gøre af stjernen?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Jeg skruer nok lidt ned de næste dage

Ingen kommentarer
Bare en meta-bemærkning: jeg var  inde og rydde op på arbejde i dag, og ordne de sidste ting og sige farvel. Og ikke mindst aflevere min arbejdscomputer.

Så indtil jeg får gang  i nogle andre oldsager, kan jeg kun skrive på  en old-oldsag af en bærbar. Og  det nedsætter altså produktiviteten - eller bare lysten til at være produktiv - en del, når hver side pludselig er en halv evighed om at loade.

Luksusproblemer, jeg ved det. Indtil for et år siden klarede jeg mig ok med det, men sådan er det jo. Ikke desto mindre betyder det altså, at jeg næppe får skrevet så meget her som ellers.

Men, i løbet af imorgen sætter jeg nok lidt større maskine op. Ellers venter jeg til min bestilte Dell ankommer -  det er der desværre ikke nogen særlig nøjagtig dato på.

Og i aften... tror jeg bare jeg sumper ud. Mens jeg prøver at få varmen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Blind høne

4 kommentarer
En blind mand skal afgive stemme ved kommunalvalget på Frederiksberg. En tilforordnet hjælper ham ind i boxen.

T: Har De gjort dem nogen tanker om hvad De vil stemme, Herr?
B: Ja, jeg vil stemme på Anne-Mette Wehmüller fra SF.
T: Er De helt sikker? Er det deres endelige beslutning.
B: Ja.
T: Skal vi alligevel nu ikke lige få listet nogle af de andre topkandidater. Vi har for eksempel Katrine Lester fra SocialDemokraterne, Jan E. Jørgensen fra Venstre og så den siddende borgmester Jørgen Glenthøj fra Konservative.
B: Jørgen Glenthøj? ham har jeg da aldrig hørt om?
T: Nej, der kan de bare se... øh, høre. Så var det alligevel godt vi tog alle kandidaterne.
B: Okay, men jeg vil stadig stemme på Anne-Mette Wehmüller!
T: Hør her, De har jo Deres livliner, det vil jo være dumt ikke at bruge dem. Tænk at stemme forkert, når man kunne have brugt en livline!
B: Ja, det er jo rigtigt nok.
T: De kan spørge publikum, en 50-50, altså fjerne 2 forkerte valg, eller ringe til en ven.
B: Ok. så vil jeg godt have fjernet 2 forkerte valg!
T: Javel. Computer, fjern venligst 2 af de forkerte valg, så der kun står et forkert og et rigtigt tilbage.
...
T: Ja, nu står der så kun Jan E. Jørgensen fra Venstre, og Jørgen Glenthøj fra de Konservative tilbage. Det var vist godt De brugte en livline!
B: Ja, det må du nok sige! Det var da nær gået galt. Så må jeg hellere spørge publikum!
T: Godt, så. (trækker forklæde til side, og råber ud i salen): Vi skal bruge en livline fra publikum. Hvem synes I han skal stemme på? (folk råber i kor, men de fleste råber Anne-Mette Wehmüller)
B: Puha, det var ikke så godt!?
T: Tværtimod, tænk hvis De havde spurgt publikum først, de havde jo åbenbart ikke det rigtige svar. Jeg synes De har været meget heldig.
B: Ja, det er jo rigtig nok. Så må jeg hellere bruge min sidste livline!
T: De ønsker at ringe til en ven?
B: Ja!
T: Og hvem skal det så være?
B: Min bror, Peter!
T: Og han har forstand på politik?
B: Ja, det skulle jeg mene.
T: Godt, vi prøver at ringe til Peter. Øjeblik. (Ringer op.) Hej Peter, det er den tilforordnede nede fra valgstedet. Din bror har lidt et problem med hvad han skal stemme. Om et øjeblik får du ham i røret, og så har I sammen 30 sekunder til at finde ud af, hvad han skal stemme!
P: mumler noget
B: Hej, Peter. Nu skal du høre, jeg skal finde ud af om jeg skal stemme på Jan E. Jørgensen fra Venstre, eller Jørgen Glenthøj, Konservative?
P: Jørgen Glenthøj!
B: Er du helt sikker?
P: Ja!
B: Du lyder lidt und..
P: *dut dut dut*
T: Nå, der gik tiden.
B: Mærkeligt, det lød ikke rigtig som min bror?
T: Nå, men han lød ihvertfald sikker!
B: Ja, det må man sige!
T: Er De ved at være kommet frem til hvad De vil stemme?
B: Ja: Jørgen Glenthøj, Konservative!
T: Og det er Deres endelige beslutning?
B: Ja!
T: Jamen storartet, så sætter jeg kryds ved ham!
B: Jeg føler det næsten som om jeg har vundet en konkurrence?! Skal jeg ikke have en præmie?
T: Haha. De kan da få lov til selv at komme stemmesedlen i urnen?
B: Jotak, det vil jeg gerne!
T: Nu skal De se, vi går ud her, og så til venstre....

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 3. november 2009

I telefonen

Ingen kommentarer
Senere samme aften:

LLR: Hej, Pia. Det er Lars!
PK: Nå, hej Lars, hvad vil du?
LLR: Jo, se, jeg mødte en ung...
PK: Ved du hvad, Lars, det passer faktisk ikke særlig godt lige nu, jeg ringer tilbage om en halv time, ok?
LLR: Jamen, det var bar...
PK: Fint, hej!
....
:::::
....
PK: Nå, hej, igen - du ringede?
LLR: Ja, det var bare. Jeg mødte en meget lovende ung fyr idag, som jeg ville bringe i spil som Kulturminister?
PK: Kulturminister? Men det er jo mit job, Lars!
LLR: Jaja, nu må vi se. Men det er jo ihvertfald først efter næste valg. Vi trænger til noget dynamik nu.
PK: Ja, det er jo det jeg hele tiden har sagt...
LLR: Og ham her, han virker ihvertfald meget dynamisk!
PK: Okay....?
LLR: Og så... hør mig lige færdig, for det er ikke så slemt som det lyder...
PK: Hmm?
LLR: Han er indvandrer...
PK: ?!
LLR: .. men vistnok amerikaner. Han hedder Sidney, vist nok Li.
PK: Okay, amerikaner. Og han er ikke muslim?
LLR: Nej, det tror jeg ikke. Han scorede ihvertfald min øl. Jeg er ikke helt sikker. Jeg tror han er en form for mulat - nok med noget kinesisk blod, med det efternavn. Hans hudfarve var ret speciel...
PK: Altså en farvet? Det er selvfølgelig godt han ikke er sort. Men du ved godt, Søren har det jo altså også svært med blandinger. Noget med renhed og dekadence.
LLR: Men kan du ikke se, Pia? Det kan vise vores integrationsplan virker! Og at vi ikke har noget imod indvandrere?
PK: Mjo, du har fat i noget? Og du er sikker på han ikke er muslim.
LLR: Ret sikker. Han havde godt nok tørklæde på, nu jeg tænker over det. Ved du hvad, jeg får PET til at tjekke ham ud inden jeg går videre med sagen.
PK: Klogt...
LLR: Men lad os nu sige han er clean. Prøv at se på potentialet: Han kan blive vores Obama. Ung, dynamisk, fingeren på pulsen. Kan komme i snak med de unge indvandrere, ved hvad de vil have...
PK: Jeg ved sgu også godthvad de vil have...
LLR: Selvfølgelig, Pia. Men det her er public relations, ikke. se potentialet.
PK: Ok, jeg skal overveje det. Hvad med Lene?
LLR: Jeg har jo ikke spurgt hende endnu, men Barfoed er på vej i problemer igen og får snart brug for en støtte. Og det vil være for ydmygende hvis han bliver fyret to gange. Så vil hun nok hellere ofre Carina.
PK: Mmm. Ring når du hører fra PET, ikke?
LLR: Selvfølgelig. Sov godt, Pia!
PK: Mmm.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hørt på gangene

3 kommentarer
LLR: Davs du. Nå du skal måske ind og optræde?
SL: Nope, mand, jeg skal bare ind og lissom chatte. Du ved. Skal ikke andet idag, mand. Keep it real.
LLR: Nå, hvad er det du laver?
SL: Hey, jeg er Sidney Lee, mand - jeg er lissom vildt kendt for det hele.
LLR: Lee? Så er du måske søn af Kirsten Lee?
SL: Kirsten Lee? Nej, det siger mig ikke lige noget? Siger hun hun har været sammen med mig? Det kan jeg så ikke huske?! Men det kan da godt være...
LLR: Nej, hun fra de radikale. Gift med Niels Helveg?
SL: De radikale? Er det lissom et guild eller en clan eller noget?
LLR: Nej, det er et politisk parti. Du ved i Folketinget?
SL: Foketinget? Sejt nok. Jeg har faktisk selv tænkt på noget med det der politik...!
LLR: Okay?! Du siger du er kendt? Jeg er sikker på vi godt kunne bruge dig til noget i Venstre!
SL: Cool!
LLR: Hvad interesserer dig?
SL: Ja, jeg laver lissom ret meget med computer... og sport og TV!
LLR: Computer siger du - måske du kunne blive videnskabsminister? Der er rigtig meget med computer.
SL: Hey, der er vist en der vil tage et billede, dér!
LLR: Okay, så skal vi se præsentable ud. Vent lige, jeg tror din hud ikke er helt jævn. Kan du ikke lige holde min øl, mens jeg lige checker?
SL: Sure, dude. No problem. Jeg nupper lige en slurk!
LLR: Okay. Kan du lige gå lidt ned i knæ, så jeg kan rette din bruner... så. Hov, vent lige, du skulle ikke tage billedet endnu, vi var ikke helt klar. Tag et mere. Så... cheese.
...
LLR: Hvor kom vi fra? Computere sagde du. Eller sport og TV? Hvad ville du sige til Kulturminister?
SL: Lyder lissom meget cool, kommer man så i TV? Hey, er det lissom ok jeg drikker resten af denne her?
LLR: Ja, det er fint nok; den er alligevel brun omkring kanten nu. Jeg tror godt vi kunne finde ud af noget der. Jeg skal bare lige snakke med Pia om det, hun vil vidst gerne være det selv, men jeg tror hun vil være meget godt tilfreds med dig!
SL: Pia... hvem er det? Er hun lækker?
LLR: Æh. Sådan har jeg aldrig tænkt på det?
SL: Så du har ikke noget imod hvis jeg dytter hende?
LLR: Nej, ikke som sådan. Men gå stille med det hvis du bliver minister!
SL: Okay, mand! Diskretion, mand, det er lige mig!
LLR: Godt nok! Jeg tror lige du er noget for os! Vi trænger til ny dynamik!
SL: Cool!
LLR: Jeg kontakter dig lige, ikke?
SL: Jo, fedt nok, bare helst ikke før kl 2, right? Hey, hvem var det lige du sagde du var?

Inspireret af dette indlæg fra Steen AA.
Læs også fortsættelsen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Usund anti-rygekampagne

Ingen kommentarer
Jeg vil godt tilslutte mig koret af kritikere af den seneste anti-rygekampagne. Ikke fordi jeg har nogen mening om, hvordan sådan en ryger-pulsåre ser ud; og jeg er jo iøvrigt kvittet, så jeg føler mig ikke specielt ramt.

Men nu har jeg flere gange taget mig i, når man ser det der fedt blive presset ud af aorta, at få vild lyst til remoulade. Gerne med en ordentlig gang fritter til.

Og det er jo altså ikke særlig sundt - så jeg ved ikke hvor god gevinst der er samlet set? Har det overhovedet tænkt over det?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 2. november 2009

Den Blå Robot

2 kommentarer
Min yngste søn har en usynlig ven. Den var der mere for et halvt års tid siden, men dukker stadig op ind i mellem.

Det er en blå robot, som kan alt. Jeg tror nok den må være inspireret af den storartede tegnefilm Drengen og Jernkæmpen. Den er stærk (endnu stærkere end mig), så den kan for eksempel bære vores hus. Og høj - help op til himlen!

Den bor i hans (min søns) lille hus. Og har derfor haft en omflakkende tilværelse - for huset lå først i Hylland, siden flyttede det til Nordskælland, for endeligt nu at være kommet til Danmark.

Jeg elsker de stednavne!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Olie og sex

Ingen kommentarer


Det skal jeg vist prøve!

Jeg så lige TV reklame for et eller andet olie-produkt, Milda. Og de lover, at hvis man bruger det får man både Omega-3 og sex!

Og så tror jeg jeg vil skrive til dem og klage hvis det ikke virker!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 1. november 2009

Ramasjang

4 kommentarer
Så er det meste af første døgn med digitalt TV gået, og det er helt klart DRs Ramasjang der har vundet - det skyldes jo nok at jeg har børnene her.

De har set det stort set hele dagen, hvilket jeg ikke har gjort noget for at forhindre - de har aldrig haft adgang til kanal med uafbrudt børnefjernsyn før, så det er dem vel undt at fornøje sig med her i starten. Og så er det meste jo altså i ret god kvalitet, det er noget andet end nogle af de discount børnekanaler der findes.

Jeg fik så ikke lige set Forbrydelsen II i HD, det havde jeg ellers glædet mig til, men den tager jeg på nettet om lidt.

Min største anke ved de nye kanaler indtil videre, er det der forfærdelige jazz de spiller når der ikke er udsendelse på DR K (og det er jo det meste af tiden) - jeg troede den slags hørte til i en tid hvor DR havde monopol og TV Avisen startede 19:30, og de prøvede at skræmme seerne væk inden med jordens mest ulækre muzak. Men det er altså genopstået nu.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 35: Hvilken titel

Ingen kommentarer
Hvad er den danske titel på gourmet-gyseren Thanksgiving (fra samme serie som Halloween)?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Damn!

4 kommentarer
For det meste er det meget praktisk at bo tæt på sin ex, når man har børn sammen - det gør en del praktiske ting enklere.

Men nogen gange kan man også bande det langt væk. som idag da jeg var nede og handle, og på vej hjem støder ind i hende.

Og hun har nogen ting hun lige vil snakke om. Om en trediepart der pisser hende af i forhold til et af vores børn; som jeg tager det rimeligt roligt omkring. Og pludselig er man inde i noget gammelkendt, hvor det atter står klart at vi har ganske forskellige opfattelser af verden.

Hvilket jeg kommer til at pointere, og så ryger det op i gammelkendt surhed og vrede, og hun cykler ganske rasende væk - og jeg aner ikke rigtigt hvad der foregik.

Og jeg kan egentlig være ligeglad - men det kan jeg ikke finde ud af; og desuden vil det sikkert "hævne" sig en af dagene.

Well, fik også en fornærmet mail fra hende den anden dag - uden grund efter min mening - så det er vist bare humøret fra den kant i øjeblikket.

Æv!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

We've got free porn!

Ingen kommentarer
Tja, lige nu er den eneste kanal med levende billeder, udover DR Updates båndsløjfe, som jeg kan se på det forkromede digitale sendenet: Kanal København - og vi ved jo allesammen godt hvad de sender natten til søndag.

Men hvad; hvis det er det eneste jeg kan se i TV - så må jeg vel prøve at overleve det...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Det kom nok bag på mange

Ingen kommentarer
Jeg hørte det lige annonceret på TV2 her ved 23-tiden i aften; ved et tilfælde hørte jeg efter: ...omlægningen betyder at langt de fleste seere vil opleve sort skærm mellem midnat og kl 4 i nat. Hvorefter kanalerne skal indstilles på TV'et på ny.

Og ganske rigtigt, kl 0:02 gik mit fjernsyn i sort, lidt efter lidt. Til gengæld dukkede nogle nye kanaler op, bl. a DR HD som jeg er gasnke spændt på, men som foreløbig kun viser still billeder / programoversigt.

Men det var da ligegodt sent, at de gav den oplysning, at der ville være udbredt sort skærm i nat; nu har de lovet højt og helligt, at hvis man blot købte rigtig hardware eller havde kabel etc, så kunne man fortsat se TV uden problemer.

Og jeg forestiller mig da at mange har siddet og villet kigge med på omstillingen - det gjorde jeg da også selv. Så hvis man ikke har hørt efter den advarsel så bliver man nok lidt mopset - hvilket jeg ved et kig rundt på diverse blogsamlingssteder da også kan se mange er blevet.

Og på nettet var der ikke meget hjælp at hente, om man var berørt eller ej; der henviste TV2 i førnævnte advarsel til http://www.detnyetv-signal.dk/ - men der stod intet om sort skærm i aften, de henviste dog til TV-kanalernes egne hjemmesider. Og hvis man fulgte de links blev man ikke klogere, men blev vist tilbage til http://www.detnyetv-signal.dk/ - ren catch-22 som Hamid el-Mousti (fejlagtigt) ville formulere det.

Og hvis man kigger på http://www.detnyetv-signal.dk/ nu, skriver de at signalet er skiftet. Og at hvis man har sort skærm er det fordi man er for dum, og ikke har hørt ordentligt efter i timen, og skal købe nyt udstyr. Ok, ikke lige med de ord, men meningen er den samme.

Ret smart at informere i månedsvis (på ret forvirrende måde) om hvad der vil ske; men glemme at informere om lige præcis den tid selve omlægningen står på. Men de tænker vel at folk alligevel sover (med hænderne over dynen), dér efter midnat.

Så hvis nogen bliver mopsede (se eventuelt her) - så har de lidt selv bedt om det!

[Opdatering:] Well - nu kører der porno. Som det eneste. Absurd.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.