Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 2. maj 2009

Modige veste

Ingen kommentarer
Var til middag hos moderen idag, med børnene. Gik dertil gennem blandt andet Blågårdsgade, hvor der åbenbart varen eller anden form for gadefest i dag. Og det var da godt at se noget mere liv end sidst jeg gik igennem, hvor der var totalt øde - det var der bestemt ikke i dag!

Men i den ene ende, var der så en gruppe 2. g'ere, som åbenbart var noget ved musikken. De havde ihvertfald skudsikre veste på, og førte sig frem. Og så kan jeg altså ikke lade være at tænke - ja, de synes sikkert det er ultracool at være der, og vise sig; men hvis de er så skidebange for at blive ramt af kugler, at de synes de skal have veste på, så er det måske ikke det fedeste at rende rundt midt imellem et kæmpemylder af uskyldige mænd, kvinder og børn.

Sikkert en naiv tanke at få - men synes sgu det er ulækkert at de ikke tænker længere.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Fucking-shit-crap

Ingen kommentarer
Så kom posten i dag med en pakke. Kunne se den var fra min amerikanske tjære-pusher. Men den var mistænkeligt let... Kunne se den havde været inspiceret af tolden... begyndte at få mistanke...

Modtog også et brev fra Lægemiddel-fucking-styrelsen. Et svar på en skide parts-høring(?!) - hvori de finder frem til at mit dejlige tjære er omfattet af fucking lægemiddel-crap-loven og er latterligt ulovligt at indføre, fordi det tilfældigvis ikke kommer fra et skide EU-land.

Fuck jer narhoveder, det er krafteddeme så typisk, når man endelig finder noget ikke fucking receptpligtigt, som rent faktisk virker, må man ikke få lov til at bruge det på grund af jeres fucking bureaukrati. Hvis det var et eller andet vildt receptpligtigt middel kunne jeg forstå det, men det er da jo for helvede netop ikke!

Ja, jeg er fucking sur - har gået og ventet på det tjære i en uge nu, og mine skæl er begyndt at komme tilbage, dem jeg troede jeg var fri af. Nu må jeg jo så se hvad jeg ellers kan finde på. Men nu er jeg jo begyndt at se min læge, så kan det da være jeg får noget på recept af ham. Så kan staten da også komme til at betale - narhoveder.

Eneste positive var at der tilsyneladende ikke fulgte en bøde med, det var jeg ellers nervøs for - men hvem ved, det kanda være jeg ikke har hørt det sidste fra dem endnu.

Blærerøve, bladanblandere, bæmikler, badutspringere, børnelokkere, brugtvognsforhandlere, bøllespirer, brakhjerner...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hetero Pride

2 kommentarer
Her til morgen lå jeg og tænkte lidt. Udover at tænke på, at det altså kunne være meget rart med nogle arme omkring mig, tænkte jeg på at det altså kunne være meget sjovt at være med i sådan en Pride Parade, iført en af mine dragter. Men selvom det jo kunne være meget sjovt, ville jeg jo nok føle mig lidt ved siden af, i og med jeg jo altså ikke er homo.

Så hvad der kunne være fedt ville være, hvis man kunne lave en ting henad Pride'n, men for heteroer - hvorfor skal det være homoerne der har alt sjoven? Problemet er selvfølgelig nok, at den gennemsnitlige hetero er dødkedelig, og ikke vil have det sjov, så det kunne nok være svært at få stablet på benene.

Men man kunne jo starte i det små - kan lige se mig alene dansende på en ladvogn kørende nedad Nørre Voldgade med et skilt med Hetero Pride på siden. Gad vide om man kunne finde en chauffør? Og gad vide om 2. g'erne ville undlade at kaste sten efter mig, når jeg jo nu reklamerer for deres (officielt) foretrukne sexualitet?

Nå, men kom så til at spekulere på hvad musikken skulle være? Homoerne har jo deres bøssedisko, og det er effektivt, og det meste kan jo i en snæver vending falde ind under betegnelsen. Så hvad er det mest hetero-agtige musik?

Jeg nåede frem til Meatloaf's Paradise by the Dashboard Light - og det er jeg glad for, for det fik mig til at finde den på YouTube; der findes åbenbart en video til den, men man kan godt se det er fra før MTV...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 1. maj 2009

Spread the Disease

Ingen kommentarer
Kan ikke rigtigt slippe den tanke omkring det her H1N1 Influenza A, aka svineinfluenza, at det ville være en fordel hvis den bliver spredt i verden hurtigst muligt.

Ikke så meget af medicinske årsager - der ville det måske være en fordel at få mulighed for at studere den så længe som muligt, inden den er en reel epidemi. Men når den nu rent faktisk ikke er mere farlig end den tilsyneladende er, så er jeg bange for de økonomiske skadevirkninger der kan opstå hvis hele verden går i selvsving og forsøger at isolere sig - og i øvrigt får svinebesætninger slået ned, eller blot boykotter svinekød. (Eftersom en del af influenzaen stammer fra fugle kunne man iøvrigt ligeså godt aflive alt fjerkræ, og stoppe for import af det samtidigt.)

Hvis/når sygdommen bliver spredt jævnt vil der ikke længere være noget formål med forsøg på sådan isolation. Og vi vil blot have endnu en influenza-epidimi; måske en anelse hårdere end normalt, fordi der ikke er mange med antistoffer i forhold til den.

Den reelle fare er vel, hvis den skulle gå hen og mutere yderligere, og blive dødeligere - men det kan vel som sådan også ske med kendte influenzaer?

Synes i øvrigt det er sødt med en del af de forholdsregler der bliver taget - såsom i Mexico, hvor man vasker hænderne i anti-bakteriel creme når man har været udenfor. Bare synd det nok ikke har den særlig store inflydelse på en virus...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Surt

Ingen kommentarer
Havde glædet mig til at tage drengene med til 1. maj i fælledparken i dag - nu hvor vejret for første gang i adskillige år er perfekt til det. Men så går den ældste af dem hen og bliver syg. Så vi må vist blive hjemme.

(Gad i øvrigt vide hvad det er - feber og hovedpine? Svineinfluenza?)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 30. april 2009

Til lykke, men altså...

Ingen kommentarer
Herligt: jeg var på grund af speedede børn nødt til at optage aftenens grande finale af Min Italienske Drøm - og har så lige set, at 15 minutter inde ryger lyden på optagelsen. (Jeg ved ikke hvorfor??)

Så prøver jeg jo at se om jeg kan se afsnittet på DR på nettet - hvor jeg med det samme bliver mødt af at Casper og Josefine er vindere. Overraskende, men glædeligt. Men lidt irriterende ikke at få set afsnittet ordentligt.

Nu tror jeg bare jeg venter til genudendelsen på lørdag.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 29. april 2009

Interessant og lærerig bog

Ingen kommentarer

Har i dag afsluttet bogen Private Dancer af Stephen Leather, som jeg varmt kan anbefale.

Den handler om rejsebogsskribenten Pete som i Bangkok forelsker sig i bargirl'en Joy. Men først og fremmest handler den om kulturforskelle mellem vesterlændinge og thailændere, og de forskellige syn på penge, sex, prostitution, familie og ære. + sikkert lidt mere.

Utroligt overbevisende fortalt, og jeg følte jeg lærte en hel del. Opbygningen er ret interessant, jeg mindes ikke jeg har stødt på den så gennemført før; hele bogen er fortalt i første person, men personen historien ses igennem skifter - Pete og Joy er selvfølgeligt gennemgående, men også mange bipersoner inddrages, så man får et multifaceteret billede af historien, og virkeligheden i et red-light district i Bangkok. (I starten kom jeg en del til at tænke på teksten til human League's Don't You Want Me på grund af opbygningen.)

På forsiden er skrevet et uddrag af anmeldelse fra Pattaya Mail: "Should be compulsory reading for all first-timers to Thailand"; jeg har aldrig selv været der, men jeg kan godt forestille mig det kan være en rigtig god idé. Især som mandlig besøgende.

Men den kan altså også anbefales hvis man bare vil være lidt klogere, eller læse en god historie.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

"Vi har netop modtaget et telegram..."

Ingen kommentarer
Siger de ofte i nyhedsudsendelserne. Og jeg spekulerer på: kan det virkelig passe, at nyhedsbureauerne har en fyr (m/k) til at sidde og morse telegrammer med telegrafnøgle og det hele, og redaktionerne har en til at sidde og afkode dem?

Ja, jeg undrer mig bare...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 28. april 2009

Genetisk programmering?

Ingen kommentarer
Jeg har ikke som sådan en type jeg går efter. Men der er en helt speciel kategori som jeg gang på gang opdager jeg er vildt fascineret af: det jeg tænker på som den jødiske prinsesse. Og med det mener jeg en kvindetype, som med sine ansigtstræk har meget arketypisk jødiske træk, arrangeret på en usædvanlig smuk måde; og som regel er hun godt klar over det, hvorfor hun også får et lidt aristokratisk skær.

Måske skyldes det, at jeg selv er delvis af jødisk afstamning - dog er det en del generationer siden, og er blevet blandet en del op. Men selvom der ikke er noget som helst religiøst i det, er det alligevel et sted en del af min identitet og historie - for eksempel var min farfar nødt til at flygte til Sverige under 2. verdenskrig.

Det er jo så også noget man bliver tvunget til at finde en måde at identificere sig i forhold til, når man vokser op med at land som Israel, som man på utroligt mange måder er imod; når dette land så samtidig prøver at tage patent på det at være jøde. Noget man bliver tvunget til at forholde sig til og tænke over - især fordi mit efternavn er meget jødisk.

Mine børns mor, min eks, er også af jødisk afstamning - hvilket må betegnes som tilfælde. Eller: er der noget i mine gener, der får mig til at falde for disse jødinder? En speciel programmering i forhold til bestemte feromoner, måske?

Jeg spekulerer på det, fordi jeg den anden dag kom lidt tæt på en af disse jødiske prinsesser. Og har ikke rigtigt kunnet få hende ud af hovedet siden. Er ikke rigtigt forelsket, lidt infatuated, måske. Nok også godt det samme, for andet ville være noget rod - på grund af diverse omstændigheder.

Men når nu der er sådan en forårsagtig infatuation er det om at nyde den! Men man kan jo godt undre sig alligevel.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

I teateret

Ingen kommentarer
Har netop været til forestilling på min ældste søns skole, hvor hele hans årgang spillede teaterstykke - noget af en opvisning, da alle havde mindst en, de fleste 2 eller 3 roller; og det er mange når vi taler ca 90 elever. + Musik og Bollywood agtige optrin.

Fint at opleve, og ungerne gik op i det med liv og sjæl. Hvilket lærerne også må have gjort for at få det til at fungere. Jeg er imponeret og taknemmelig.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Flere planter og zombier

Ingen kommentarer
Der er nu, udover musikvideoen, kommet en trailer for PopCaps kommende spil, Plants vs Zombies, som jeg da også lige vil dele...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 27. april 2009

Dejlig duft af luft

Ingen kommentarer
Var lige et smut udenfor - hvor jeg blev mødt af den dejlige sommeragtigte duft af regn og lyn efter lang tids tørke. Nice.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Den Mexicanske Syge

2 kommentarer
Eftersom de fleste medier vist skal til at gå i selvsving over Svineinfluenzaen, vil jeg også være med.

Ved bare ikke helt hvad jeg skal skrive. Ifølge sundhedsministeren er den ikke mere farlig end almindelig influenza - det synes jeg harmonerer dårligt med at 60-70 personer er døde i Mexico, medmindre den allerede er meget udbredt der (det ville iøvrigt være et interessant tal at få, hvor mange smittede der er i Mexico).

Og standard influenza er jo først og fremmest farlig for gamle og allerede svækkede - men den her siges at gå især efter unge; det harmonerer heller ikke rigtigt? Medmindre det med de unge hentyder til de ikke-mexicanere der er smittet; der vil det næppe være overraskende hvis det fortrinsvis er unge, da der nok er flest af dem der har rejst til Mexico.

Synes, i betragtning af hvor meget medierne allerede har hidset sig op, at det er utroligt lidt konkret information, der når ud. Men der skal jo nok komme mere de næste dage af information - eller misinformation...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Søvn

Ingen kommentarer
Har vist sammenlagt sovet noget med 5 timer denne weekend - selvom jeg har haft alle (ihvertfald mange) muligheder for at sove længere.

Og ville jo gerne sove lidt mere. Selvom jeg mærkeligt nok ikke har følt mig specielt træt. Men det føles altså lidt forkert.

Bortset fra det er der ikke længere så mange bivirkninger - knock on wood.

Men håber altså at få lov at sove lidt om lidt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 26. april 2009

Kort fortalt premiere

2 kommentarer
For det er alt jeg kan finde ud af lige nu. Den havde lidt af det hele - men jeg savnede også lidt af det meste.

Og så rendte jeg ind i en dårlig timing - for der opstod en død periode netop som jeg havde afskrevet at gå andre steder hen. Jeg overvejede så at gå hjem med det samme, men jeg var heldigvis standhaftig - for der kom gang i den igen. Alt i alt kan jeg ikke klage. (Og, ja, jeg håber meget på kontakt fra nogle af Jer jeg mødte!)

Men lige nu skal jeg prøve at se om jeg kan sove lidt inden jeg skal til min bror og se Liege-Bastogne-Liege. eftersom jeg kun har sovet noget med 1½ time siden fredag er det tiltrængt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Leopardøjenskygge

Ingen kommentarer
Den er nu lagt på. Resultatet er nu ikke så elegant som jeg havde håbet, især ikke på første øje. Men burde ihvertfald tiltrække opmærksomhed. Har iøvrigt også lagt en eyeliner - sjovt at gøre igen, må være noget med 18 år siden sidst.

Så mangler jeg jo efterhånden blot at iføre mig dragt...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.