Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 9. januar 2010

Quiz 44: Hvilket sex-instrument

Ingen kommentarer
Det er oprindeligt udviklet i middelalderen, dengang med det formål at forhindre fald hos søvngængere. I dag bruges det en del i BDSM-verdenen, hvor det anvendes til at give slag med - i sær til subs som er ved at falde i søvn.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Brrr

Ingen kommentarer
Er hjemme efter en kaotisk aften hos min mor, som jeg ikke orker at gå i detaljer med. Dog skal den yngste citeres for et guldkorn, midt i al den ballade han i øvrigt fik skabt.

Han spurgte min mor: "Bliver du ikke snart træt af at snakke så meget?" Meget troskyldigt og åbent - men den sad :)

Og en stor tak for DSB for at lave sporarbejde på årets koldeste dag (det føltes i hvertfald sådan). Det er herligt at stå 2x15 minutter på supernedkølet perron, med børn.

Jeg føler det nogenlunde som om alle kræfter er blevet suget ud af min krop, så jeg tror jeg skal i seng om ganske kort tid.

Tror jeg vil drømme om varme kroppe eller varmedunke. Eller dunkende varme kroppe. Håber egentlig mest på det sidste.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 8. januar 2010

Det lyder som en sandsynlig forklaring

Ingen kommentarer
Eller gør det?

Ifølge iransk tv, var Nedas død et rent fupnummer. Altså ikke forstået på den måde, at hun ikke er død eller dræbt, men måden det skete er fup:

Ifølge dem smurte Neda sig under demonstrationen ind i teaterblod, hvorefter hun simulerede at være skudt og lod sig køre væk i en bil, med en læge og hendes musiklærer (som såvidt jeg husker var hendes ven eller kæreste). I bilen skyder de to hende så rigtigt, så propaganda-nummeret kan fungere ordentligt.

Occam ville klappe i sine små hænder!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Stat fordømmer karikaturtegning!

Ingen kommentarer
Nu sker det så igen! En stat går ind og fordømmer en karikaturtegning i et andet lands aviser.

Dennegang er det Australien og Indien det handler om. I Australien er statsministeren for delstaten Victoria blevet ganske harm over at en avis i Indien (Mail Today) har kunnet finde på at fremstille politiet i Victoria som bærende KKK-dragter - og fordømmer at de kommer med en sådan kommentar (condemn the making of such a comment).

Jeg håber at vi i den Vestlige verden straks vil rykke sammen, og i fællesskab stå sammen om den indiske avis ret til at håne og bespotte det australske politi, og ved fælles hjælp undgå at dette kan føre til afbrændinger af indiske flag med videre i Australien - man ved jo ikke hvad de kan finde på dernede!

I sympati vil jeg straks genoptrykke tegningen - også selvom jeg ikke nødvendigvis deler den indiske avis holdning!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Åh, den stakkels solsort

2 kommentarer
Ja, undskyld mig hvis jeg er lidt kynisk, men jeg kan altså ikke rigtig holde til det dér med, at det er så synd for solsortene at de dør af kulde i øjeblikket, og at vi må hjælpe dem.

Go'morgen Danmark havde endda en biolog(!) inde i morges, som foreslog at man lagde æbler eller solsikkefrø ud til dem, så de kunne få noget at spise. Og så fortalte han i øvrigt (efter hukommelsen) at der normalt om foråret er overlevet omkring 2,5 millioner ynglepar, som om efteråret har foremeret sig til noget med 10-15 millioner eksemplarer, som altså i løbet af vinteren reduceres til de 5 millioner. Og én hård vinter som denne ryger der altså måske et par millioner mere.

Så altså - i forvejen dør der ganske mange en normal vinter, og sådan er det.

Og er det ikke sådan - eller er det blot min børnelærdom, der er forkert? - at sådan en vinter, hvor der ryger nogle ekstra, faktisk er en af de naturlige måder, en art holdes stærk på? Fordi det er de mest hårdføre individer, eller de som er bedst til at finde mad, som overlever? Og tilgengæld belønnes med mange overlevende unger, fordi maden i foråret/sommeren er rigelig, da der er færre at dele den med?

Og hvorfor pokker skal vi som mennesker overhovedet til at blande os i det? Jeg forstår det ærlig talt ikke!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Pre-teen

2 kommentarer
Indtil for et halvt år siden stod min ældste som regel op før Fanden fik sko på. Og hvis han engang imellem sov længe, dvs til klokken 7, hvor han skal vækkes for at komme i skole uden stress, skældte han mig ud for ikke at vække ham før.

Jeg sagde så, at han tydeligvis trængte til at sove, så jeg ikke vile vække ham før; og var lidt forundret over hvordan et barn af mig kunne være så meget A-menneske.

I løbet af det sidste halve år er det så blevet mere og mere normalt at han har sovet til han blev vækket. Ikke så underligt, som det er blevet mørkere og mørkere, men jeg vil nu sige at tidligere år stod han også tidligt op, også om vinteren. Og han har stadig skældt mig ud for ikke at vække ham tidligere.

Lige indtil for nylig - det passer vel meget godt med hans 10 års fødselsdag, at skiftet er sket. Nu når jeg vækker ham med, "God morgen, klokken er 5 minutter i 7" - mødes jeg ikke længere med et "Hvorfor har du ikke vækket mig før?!!", men mødes i stedet af et "åarGrumf!" og en demonsytrativ venden sig om på modsat side.

Han står dog stadig op uden kamp - men jeg kan godt se, at det nok ikke varer længe før jeg kommer til gentagne vækninger og det der er værre.

På den ene side er det jo lidt trist, at man ikke mærker den samme glæde og interesse og utålmidighed efter at finde ud af hvad den nye dag vil bringe. På den anden side er det nu meget rart at kunne genkende sig selv lidt mere... - så føler jeg at jeg bedre kan forstå ham på det punkt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Mangel på vejsalt

2 kommentarer


Der er nu ved at være mangel på vejsalt i det nordjyske - lagrene er simpelthen ved at være tomme.

Vejsalt fås som bekendt ved at lave en opløsning af (køkken)salt og asfalt i vand, og derefter indkoge vandet. Og køkkensalt (NaCl) er der ingen mangel på, det er asfalten som er problemet.

Derfor er det jo også man i desperation har set mange mennesker gå ud og hakke huller i vejene, for at få asfalt til at lave salt af. Hvilket jo er ret selvisk sålænge det er noget man bruger til sin egen indkørsel. Så er det mere rimeligt med de vejarbejdskøretøjer som er ude og hakke huller, på steder hvor det anses som værende til at klare indtil foråret.

Men nu synes jeg det virker som om situationen i nordjylland er ved at være desperat. Derfor er det et spørgsmål om vi ikke alle, på Sjælland, Fyn og Amager, burde gå ud og hakke vores veje op, og sende asfalten nordpå?

(Jeg er sikker på at Lolland og Falster gerne ville hjælpe, men jeg er bange for at de i forvejen kun har grusveje dernede.)

Jeg synes det er tid for at der bliver vist politisk lederskab, og kaldt til national nødvejhjælpsarbejde!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 7. januar 2010

Er det en parodi?

2 kommentarer
Jeg må tilstå jeg var lidt målløs da jeg så denne reklame for Kristelig Fagforening - for man ved jo godt nok, at det som fagforening betragtet er en vittighed, men at de ligefrem reklamerer for det?

Pilot bliver for fed til at passe sit job som pilot, fordi flyet falder forover. Korsridder fra KriFa hjælper, "nu skal du bare høre, du skal bare have lidt uddannelse." Hvorefter fed fyr ender som ishockey målmand, hvor han kan dække hele målet med sin krop, som puck'ene hamrer ind i.

WTF?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 6. januar 2010

Næste Blog...

Ingen kommentarer
For nylig læste jeg et indlæg på Blogger's egen blog, om at de nu skulle have forbedret Næste Blog-knappen. (Altså det her link, der er ca midt i top-bar'en på Blogger-blogs.) Således at man ikke blot blev taget til en tilfældig blog, men til en som kunne minde om den man befandt sig på. Sprogligt og/eller indholdsmæssigt.

Jeg kan ikke huske om jeg havde benyttet funktionen før, men jeg tror det ikke. Men jeg har da siden eksperimenteret lidt med det, ikke mindst for at finde ud af hvor man havner, hvis man bruger knappen fra denne blog.

Og jeg er altså lidt i tvivl om hvor smart den algoritme Blogger benytter er. Jeg synes at jeg meget ofte havner på forskellige norske blog med tips om håndarbejde/strikning/hækling den slags. En enkelt gang en dansk håndarbejds-tip side. Og det har jeg lidt svært ved at se relevansen i, i forhold til min.

Eller måske jeg bare skal til at skrive nogle tips om håndarbejde? Gerne på norsk? Jeg var faktisk ganske ferm til korssting da jeg gik i skole, kan jeg huske.

Idag prøvede jeg det så igen. Viste sig at jeg kom ind på en dansk blog - som vist mest af alt handlede om noget sorgbearbejdelse i forbindelse med en dødfødt dreng. Al respekt for det (og håndarbejde i øvrigt) - men igen har jeg lidt svært ved at se forbindelsen.

Er det noget andre har eksperimenteret med? Er der nogen der nogensinde har fundet noget relevant, i hoppet fra en blog til en anden? For idéen er da meget sjov, sådan set.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvor er de dumme!

Ingen kommentarer
Jeg fatter altså ikke politiets håndtering af Greenpeace-klovnenummeret til gallamiddagen. Og jeg ved godt jeg har sagt det før, men altså... jeg kan da godt forstå de (politiet) blev sure over at få deres inkompetence udstillet på den måde.

Og for den sags skyld ville jeg kunne forstå hvis de prøvede at holde på dem til efter topmødet var slut (af "frygt" for at de skulle forsøge lignende igen).

Men at de efterfølgende ikke bare har ladet dem gå i al stilhed, er så torskedumt... for politiets eget omdømme (for hvor mange gane har vi ikke efterhånden skulle læse om, hvordan aktivisterne kom kørende i biler hvorpå der stod at det var Greenpeace's delegation) og for Danmarks omdømme (for det er sgu ikke noget der er scoret point på ude i Europa).

Og - og her gentager jeg ihvertfald mig selv - det er mig også ufatteligt at domstolene fulgte politiets krav om så lang varetægtsfængsling.

Politiet handlede jo så i øvrigt direkte i modstrid med deres egne juristers anbefalinger.

Faktisk er hele håndteringen så torskedum, at jeg næsten ikke kan forestille mig andet, end at Brian Mikkelsen har været inde over.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Bliv Gud i Windows 7

Ingen kommentarer
Ok, har lige opdaget en sød lille hemmelighed - opret en mappe (for eksempel på skrivebordet) og omdøb den til GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} - så har du i den folder adgang til alle mulige opsætningsindstillinger for dit system.

Jeg tror ikke der er noget du ellers ikke har - men her er det samlet på et sted, så det er slut med at prøve at huske hvordan man nu gør det/hvor man finder det. Nice.

Det siges det også virker i 32-bit Vista, men at man skal passe på i 64-bit. Se mere i denne artikel.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Det er da smart!

Ingen kommentarer
Professor Joshua Silver fra Oxford University har opfundet en brille med justerbar styrke - som på sigt skulle kunne masseproduceres og koste ned omkring 5 kr.

Målgruppen er folk i fattige lande, som ikke har mulighed eller råd til at komme til optiker. Og potentialet er ikke svært at få øje på.

Cool!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Forældet

2 kommentarer
Jeg afventer og ser om der bliver appelleret - og udfald af eventuel appel. Men jeg vil godt advare mod, at der kommer et meget, meget skarpt indlæg mod vort justitsministerium når Camilla Broe som forventet engang er en fri kvinde igen - selvom sådan en appel jo også kan tage sin tid.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 5. januar 2010

Gad vide hvad de svarer?

Ingen kommentarer
Kære Milda -


For snart nogle måneder siden så jeg en tv-reklame for jeres produkt, hvoraf det fremgik, at bruger man Milda får man både Omega-3 og sex.


Det syntes jeg lød ganske godt, så jeg begyndte at bruge jeres produkter. Jeg har da også en fornemmelse af at have fået en del Omega-3. Men jeg har altså ikke fået noget sex endnu?!


Derfor mit spørgsmål: hvor længe skal man blive ved med at bruge Milda før den fulde virkning indfinder sig? Eller er der noget jeg gør galt, eller noget andet jeg kan gøre for at speede processen op?


Bedste hilsner
Leoparddrengen


P.S. Og Godt Nytår!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Tvungen læsning

Ingen kommentarer


Jeg har et spørgsmål som egentlig egner sig til en af mine quizzer, men som jeg fyrer af her i stedet:

Brian Mikkelsen har efter samråd med Peter Skaarup nedsat et tophemmeligt, selvsupplerende panel som del af Justitsministeriet. Panelets opgave er, at beslutte hvilke individer og grupper man kan ændre basale retsprincipper for - såsom åbenhed i forvaltningen, omvendt bevisbyrde, prøvelse ved en domstol med videre, et cetera. Hvad hedder panelet?

Svaret er Hekseprocesbevillingsnævnet.

Jeg mener egentlig alle medlemmer af folketinget i disse tider burde være tvunget til at læse The Heretic's Daughter. Men naturligvis især de, som tordner løs omkring administrative udvisninger på basis af mistanke alene, fratagelse af statsborgerskab. (- og dem der vil have endnu mere censur burde nok også få læst nogle bøger, men der hjælper Heretic's Daughter nok ike specielt. Fahrenheit 451 måske?)

Hvad der især har gjort mig urolig dennegang, er de tanker det har affødt at PET har prøvet at hyre ham økse-somalieren til en eller anden form for agent eller meddeler.

For når PET får mulighed for at udvise folk, efter eget forgodtbefindende - og den tid nærmer vi os meget hurtigt - vil det så ikke være naturligt at de nærmer sig potentielle meddelere, med en trussel om at hvis de ikke deltager, vil de blive udvist. Og det behøver ikke engang være en udtalt trussel, det vil da være naturligt at det bliver opfattet sådan af de adspurgte.

Hvorfor man meget hurtigt kan have en invandrerkultur, hvor det kan føles som DDR at være medlem af - for alle er potentielle agenter, uden at de egentlig har lyst til at være det. Og må rapportere alt om alle, fordi ellers rapporterer andre måske om dem?

Og det er ikke engang noget vi "almindelige" danskere behøver høre eller føle ret meget til. For det foregår jo dejlig skjult det hele.

Det er ikke fordi jeg tror PET er onde. Tværtimod synes jeg egentlig de virker som om de langt henad vejen prøver at holde en fod på bremsen i det tiltagende hysteri. Men hvis de bliver givet nye "værktøjer" og "muligheder" er det jo også tilsyneladende et krav at de bliver udnyttet. Og det er jo også nærmest deres pligt i PET - det er ikke deres opgave at se på hvilket samfund der bliver skabt ved brugen af de værktøjer - det er (desværre, har jeg nær sagt) politikernes, Folketingets.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 43: Hvilken bygning

3 kommentarer
Kongehuset og Amalienborg modtager hvert år i starten af året en traditionel tilbygning fra Slots- og Ejendomsstyrelsen. Hvad er det officielle udtryk som beskriver tilbygningen?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 4. januar 2010

Fremmede bryster

2 kommentarer
En ting jeg altid finder påfaldende når man ser Science Fiction film med aliens, er at næsten alle fremmede racer tilsyneladende har to køn, et maskulint og et feminint, og det feminine har stort set altid meget menneskelignende bryster.

Selvfølgelig aktualiseret med Avatar, men jeg kom egentlig til at tænke på det (igen), da jeg genså Star Trek: Generations den anden dag.

Der findes naturligvis undtagelser - som i Alien-serien, hvor der bestemt ikke er tale om et patte-dyr. Og så er der også nogle hvor det ikke er helt menneskelige bryster, i sær kan antallet variere... i Total Recall er der en tre-brystet kvinde (men det er nu en mutation og ikke en alien, så det holder ikke helt) og jeg kan huske en meget dårlig fanatsy-film engang hvor der var en kvinde med 6- eller 8-bryster. Interessant, men falder også lidt uden for alien-emnet.

Jeg ville da være et skarn, hvis jeg ikke satte pris på de menneskelige sider ved disse aliens - det gør jeg skam. Jeg syntes bare det er lidt pudsigt at intelligent liv udvikles så parallelt i forskellige stjernesystemer.

Og så kunne det i øvrigt være en interessant med en filmatisering af Asimov's The Gods Themselves engang - hvor Asimov virkelig har fundet på en alien-race; der så vidt jeg husker består af 3 køn, og er nogle mere eller mindre pyramideformede geleklumper. Og hele bogen foregår bland dem.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

G-punktet findes ikke og har det godt

4 kommentarer
I en mærkelig undersøgelse siges det at konklusionen er at kvinder ikke har noget G-punkt. Selvom såvidt jeg kan forstå, de flest adspurgte kvinder siger de har et - men sådan er statistik så mærkværdigt?!

Men ligemeget - de adspurgte er jo briter, hvilket stort set burde udelukke dem. For der har vist aldrig været nogen der berømmede britiske mænd i en seng eller på et køkkenbord. Måske i en robåd på Themsen, men det er nu så få forundt.

Anyway, findes G-punktet? Naturligvis, siger mine erfaringer. Og egentlig er det ikke noget særlig stort mysterium. For klitoris påstås at være ganske stort, i forhold til hvad man kan se - lidt ligesom et isbjerg. Og G-punktet passer faktisk ganske godt med at være bagsiden af klitoris hvis man ser den forlænget, gående fra over urinrørets udløb, og indad mod skedevæggen.

Så hvis du spørger mig, er de der to fingre, som masserer den øvre skedevæg ekstra(plus)godt, egentlig bare en god klit-påvirkning - bare lidt bagfra, mens huden (og måske andre ting) samtidig påvirker forfra. Og det er ikke mærkeligt hvis påvirkningen giver en form for tissetrang - som ofte beskrives - da urinrøret er involveret.

Det kan godt være jeg er totalt anatomisk fucked up - men på mig virker det egentlig ret enkelt.

Og så skal man jo nok ikke glemme, at for 50 år siden anede de fleste mænd ikke hvad pokker klitoris var - udover måske en eller anden form for mytisk kvindeligt El Dorado. Sådan er det trods alt - vistnok - ikke i dag.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En hurtig anmeldelse

Ingen kommentarer
Så har nyhederne.tv2.dk skiftet look - de har givet mulighed for at se det undervejs, som et sneak peek, men nu er det en realitet.

Og man er jo nok altid noget konservativ omkring skift på websites, men jeg må utvetydigt sige: jeg kan ikke lide det nye. Sorry.

Jeg føler, der med de store typer tales ned til mig, og den måde "topnyhederne" fremstilles på er sensationspræget - hvilket hele sitet i øvrigt bærer præg af.

At have en "mest sete" over "seneste nyheder" er for mig vildt langt ude i hampen.

Men først og fremmest: før i tiden brugte jeg dr.dk/nyheder til at se redaktionelt vægtede nyheder - hvorimod jeg brugte nyhederne.tv2.dk til at se nyheder kronologisk. Og den fordel/idé har I ikke længere TV2, hvilket nok ikke er særlig smart - for nu kommer jeg til at bruge DR til det hele.

(Det gør jeg så ikke helt alligevel, da jeg finder det vigtigt at se/høre/læse om tingene gennem forskellige medier.... men altså... i store træk.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sexet kvindelig kropsdel

Ingen kommentarer
Well, det er en kropsdel som jeg i hvert fald finder super-sexet.

Glem bryster, røv eller hofter. Glem fissen, fødder eller klitten. Glem ørerne, glem læberne, glem øjnene. Alle de ting kan jo være interessante nok. Men jeg hører meget sjældent omtalt hvad jeg synes er noget af det mest sexede:

Skulderbladene.

Jeg er lidt i tvivl om det er totalt tabu - for man kan jo også let komme ind i diskussioner om vægt og lignende, og om man nu skal kunne se en kvindes skulderblade eller ej. Men jeg synes altså en kvinderyg, eller blot strefet af den, hvor skulderbladene træder frem, kan være noget af det mest sexede. (Og, nej, naturligvis taler vi ikke Bergen-Belsen-agtige af slagsen).

Såvidt jeg husker, var første gang jeg opdagede hvor meget sådan et par skulderblade tændte mig, da jeg var inde og se film i Cinema 1-8. Som jeg husker det hed den American Ninja 3, men det kan jeg ikke helt få til at passe med IMDb, for hvis man leder på titlen der er det meget senere, og en film med kun mænd.

Den film jeg husker var noget med en almindelig amerikansk pige, som blev besat af en Ninja-ånd. Eller noget. Og da hun begyndte at lave work-out - wow, for nogle skulderblade (og muskler i øvrigt, men skuldrene var altså den lækre del). [Opdatering: har fundet mere om filmen.]

Jeg tror ikke man kan kalde det en fetish - for det første er det ikke så nødvendigt for mit sex-liv, og for det andet er tror jeg ikke min beundring af de kvindelige skulderblade er så sjælden - bare se på glæden ved en kjole nedringet bagtil.

Men jeg tror beundringen & glæden er meget uudtalt. Hvis jeg var på Facebook ville jeg sikkert lave en gruppe der beundrede kvindelige skulderblade, og cirka en halv time efter ville jeg være interviewet til TV2.

Men jeg er ikke på Facebook, så jeg nøjes med sådan et intetsigende indlæg som dette, og siger blot: kvinder: jeg elsker jer - og jeres skuldrer - wherever you are!

Og så er det faktisk lidt svært at finde ordentlige billeder med en google billede søgning - det viser måske også lidt om hvor oversete skulderbladene er. Så her er i stedet et dejligt klip fra Friends med Jennifer Aniston i hovedrollen:


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 3. januar 2010

Viser de Lærkevej i Norge?

Ingen kommentarer
Det må være et godt gæt - for pludseligt vælter det ind med norske gæster på bloggen, som leder efter Sarah-Sofie Boussnina sexy eller nude. Beklager, kære nordmænd og -damer... jeg forstår jer godt, men kan ikke hjælpe desangående.

Og så må der også næsten være nogen der har proppet et link hertil på det dér Facebook - for der kommer der også pludselig mange fra, uden at jeg har gjort noget for det.

Er stadig skeptisk ifht Facebook - men links er da okay, the more the merrier...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Ordlegs hilsen

Ingen kommentarer
Denne video er egentlig en hilsen... men baseret på en ordleg. Som jeg ikke vil udpensle, så får jeg min egen fod i munden... Så hvis modtageren ikke forstår den er det helt fint :)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hen hvor peberet gror?

Ingen kommentarer
Så siger en megafonundersøgelse jo ellers, at hver 5. adspurgte vil af med Brian Arthur de Robespierre Mikkelsen. Det kan jeg ikke rigtigt forstå.

Ikke for det - jeg synes manden er en særdeles usympatisk kraftidiot, som lukker mere lort ud af munden end samtlige politiheste han er øverst ansvarlig for tilsammen lukker ud af røven. Men jeg ser ham da også som et muntert indslag i regeringen - og ret skal være ret, der var ikke meget mere fornuft i justitsen under Lene Espersen.

Så jeg ser gerne hele regeringen hen, hvor peberet gror. Men ikke specifikt Brian Mikkelsen.

Men da jeg ikke regner med størstedelen af den danske befolkning tænker som jeg, er det jeg forbløffes mest over, egentligt: hvorfor kun 20%???

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Øh.... nå?

Ingen kommentarer
Så fik jeg lige barn over lidt pludseligt... det vil sige, jeg vidste godt jeg (på mit initiativ) skulle have den yngste, mens den ældste og ex'en var inde og se Avatar (og jeg håber de nyder det!).

Men ex'en havde altså så lige forstået det som, at jeg bare lissom overtog tidligt. Og da jeg prøvede at forklare, at det altså virkelig var hende der havde misforstået (eller hvad hun nu har lavet) - var hun ikke til at hugge eller stikke i. Hvilket ærlig talt forbløffer mig noget.

Men fint nok... var også babysitter for dem onsdag, og i det hele taget er det altid mig der ender op med at havde dem mest. Og det er ok. Men jeg ville sgu godt lige vide det først. Så jeg for eksempel kunne have købt ind til det.

*grumble*

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Post-Nytår

Ingen kommentarer
Ja, jeg kom så på Amigo. Min første tanke var Åh, Nej - for der sad lidt folk i baren, men ellers var der helt tomt. Og det var næsten kun mænd...

Men jeg startede min rutine, og i løbet af den blev indbyggertallet fordoblet - og så begyndte det jo at se ud af noget. Og der kom flere og flere piger til, endda nogle særdeles smukke eksemplarer!

Jeg kunne så godt mærke jeg var ude af form - og lige en anelse tykkere end ellers. Julesul + en uge på langs har sat sine spor. Derfor var det måske meget godt, at der var nogle fanatiske boyband elskere, som lavede talrige bestillinger på jukeboxen... hvilket gav mig nogle lange pauser. Som jeg normalt ikke ville have brug for, men når man indimellem har følt det som om man kastede lunger op, var det nu meget rart.

Det var egentlig ikke nogen stor aften. Men S lyste op - som jeg fortalte hende mindede hun mig om Neytiri - og det er i den grad pænt ment. Hun havde ikke set Avatar, så hun vidste ikke helt hvad jeg mente. (Og hendes næse er da også en del smallere end Neytiris, men det er jo nok meget godt... på et menneske, trods alt!)

Også hilsener til C, som også er smuk - og begavede mig med flere danse. Og til N&N, også smukke og meget søde at danse med - og så lærte jeg endda noget om nutidens BH'er.

Og med disse hilsner kunne man måske få den tanke, at det er koder til oprørere... det er det nu ikke, men hvis PET læser med skal de også have en hilsen :)

Og, åh ja - så blev jeg også spurgt om jeg havde mange jobs... Først forstod jeg ikke hvad der mentes, men det var om jeg nu optrådte mange steder. Det måtte jeg jo sige nej til. Ihvertfald indtil videre...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.