Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 29. september 2010, kl. 12.13

BilletNet: Vi laver ekstra "Prince"-koncert!

Som et plaster på såret for de mange danske Prince (I'NCCum)-fans, som er gået glip af billetter til koncerterne i Herning og "Forum" (den koncert er som bekendt blevet flyttet til det lukkede Skandinavisk Tobakskompagnis fabrikshaller), har BilletNet valgt at satse på en ekstra koncert for de mange skuffede fans.

Lisa fra X-Faktor. Skal hun synge Purple Rain?
BilletNet føler sig nemlig ikke helt uden skyld i at stort set ingen danskere fik fat i billetter: "Ved en fejl var vi kommet til at slå et IP-filter til, og vende det forkert, så siden gik ned når besøgende fra danske IP-adresser gik ind på siden," forklarer Bent Blet, presseansvarlig for BilletNet. "Det er systemer vi har i brug for at sikre en jævn geografisk fordeling af billetter, når det er henigtsmæssigt. Men denne gang kiksede det altså!"

Fejlen betyder, at det fortrinsvis er tyskere som kommer til koncerten i Herning, og svenskere som kommer til Skandinavisk Tobakskompagnis haller. De få danskere som det er lykkedes at have billet har sandsynligvis været koblet op på en udenlandsk proxy, eller de har brugt såkaldt InPrivate-browsing (eller porno-mode, som det også kaldes).

Den koncert BilletNet vil stable på benene vil dog blive uden funk-fyrsten selv: "Ja, I'NCCum er jo booket lang tid frem, så ham har vi måttet se bort fra. Men vi har allerede snakket med en masse X-Faktor stjerner, som er villige til at stille op og hver give et Prince-nummer eller to. Så publikum kan godt begynde at glæde sig. Vi tror det ender med at blive større end de "rigtige" koncerter! Lisa gav jo en suveræn Purple Rain i den første X-Faktor, for eksempel!"

Det er endnu uvist hvor og hvornår bonus-koncerten bliver afholdt.

[Opdatering]: Her er setlisten Prince /I'NCCum spiller i Danmark.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Da nogen rent faktisk har troet på ovenstående vil jeg gøre en undtagelse, og gøre opmærksom på at det hele naturligvis er pure opspind.

Læs eventuelt mere her om hvad der dog får mig til at gøre den slags...