Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 8. november 2008

Kunsten at finde en form

Ingen kommentarer
Har nu leget lidt med farver & skrifttyper. Er ganske glad for valg af Georgia-font og farverne; signalerer for mig gammel drengebog, som gerne skulle matche titel.

Må jo så se om skrivestil også finder en form henad vejen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Silke

Ingen kommentarer
Men er lidt fascineret af silke for tiden. Må tænke over det ultimative silkeoutfit.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Mærkevarer virker åbenbart

Ingen kommentarer
Var på Amigo i nat (surprise), havde som outfit brungule bukser med matchende vest (fra QXL), gråbrun filthat (QXL), lyseblå skjorte (Føtex), samt helt klassisk farvet Burberry slips (QXL).

Alt i alt ganske stilfuldt, hvis jeg selv skal sige det (og der er jo ikke andre til det), og fik da også en del komplimenter for det; men især slipset blev bemærket.

Hvilket et eller andet sted er lidt utroligt, da det vel drejer sig om ca 3 cm synligt stof i den kombi.

Men gider ihvertfald ikke "upgrade" til halstørklæde, af to grunde; hader halstørklæder (og kommer iøvrigt altid til at glemme dem). Og så lader det iøvrigt ogsåå til at gud & hvermand & deres spedalske tanter render rundt med Burberry halstørklæder i øjeblikket.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Gunnar Nå?

Ingen kommentarer
Nå - efter at have set de to første indlæg under hinanden, kan jeg godt nok se at det ikke virker fucking smart at starte sine indlæg med "nå" - selvom man vel er fra den generation. Så dette er sidste gang.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 2. november 2008

Spammer

Ingen kommentarer
Nå - mit første indlæg var åbenbart for tvivlsomt (??) - er ihvertfald kommet på Bloggers observationsliste over spam-blogs.

Gad vide om det er noget der sker for alle - og hvis ikke, hvilke kriterier der gør man bliver udvalgt til revision. (I mit tilfælde er det nu nok fordi jeg endnu ikke har udfyldt noget profil-info - er ihvertfald mit gæt.)

Men, kære blog-revisorer, hvis I rent faktisk ender op med at læse dette, ønskes I velkommen & hav en god dag, og kom snart igen - vi elsker jer & det i gør.

Okay, blev måske lidt rørstrømsk... men ha' det godt, ikke :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.