Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 31. marts 2010, kl. 00.58

Medina nøgen

Min SEO-konsulent har rigtigt længe punket mig for at jeg skulle lave et indlæg med denne titel - men nu er der efterhånden kommet så mange søgninger på det, at jeg føler jeg må gøre noget ved det.

Leoparddrengen
kan lide leopard-Medina!
Foto Sigurd Høyen
Men altså, jeg kan kun give nogle links videre. For det første kan jeg anbefale Medinas egen blog, hvor hun ganske vist ikke er nøgen, men hun pryder da bloggen med en rigtig fin stram leopardoverdel - som jeg da må sige jeg finder ganske tiltrækkende. Men jeg er jo også forudindtaget hvad leopardtøj angår.

Ellers er der jo Ensom-videoen. Og hvis det stadig ikke er afklædt nok, er der det her klip fra Medinas semi-topløse optræden på Rådhuspladsen i anledning af World Outgames.

[Opdatering]: Øv, hun har bruger ikke længere billedet af hende i leoparddragt på sin blog :( - men har fundet det igen, så nu lægger jeg det her.

[Opdatering 2]: Det vil nok være passende lige at bringe den nye video med Burhan G her, Mest Ondt - i den er Medina ret nøgen - ihvertfald topløs, og med wet shirt.


[Opdatering 3]: Ekstrabladet har lagt en Bag om Mest Ondt-video på nettet. Hvis man er ihærdig og kigger godt efter kan man lige se Medinas nøgne bryster i den - well, ihvertfald det ene. Samt flere billeder i våd skjorte.

[Opdatering 4]: Hvis du er kommet her efter Medinas optræden til Afrika-indsamlingen på DR, og gerne vil se hendes bryster i gennemsigtig dragt, eller hvis du søgte på Medina topløs, kan du eventuelt kigge her.

[Opdatering 5]: Og selvom Medina ikke er nøgen i dette klip, er der sikkert mange der kommer til denne side efter Medinas optræden til DMA 2011, med nøgne mennesker i baggrunden - så det skal selvfølgeligt også med.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: