Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 3. april 2010

Den første Rock(?!)

Ingen kommentarer
Oftest plejer man at påstå at rocken opstod midt i 50'erne. Men efter jeg så den her sang i en voksen alder har jeg været i tvivl. Og da jeg nu har fundet det på YouTube kan jeg jo dele ud af tvivlen.

Det er fra et af Marx Brothers' evindelige musiknumre, som jo var obligatoriske i deres film og optrædender. Og nogle gange er noget af en showstopper. Men i denne film, The Big Store (Ballade i Butikken), fra 1941 er det faktisk et lidt sjovt nummer, Sing While You Sell - måske fordi det meste af filmen ellers er en af deres svagere.

Ikke mindst er det interessant da Virginia O'Brien (som jeg har fundet ud af hun hedder) ca 3:40 inde, skal få en baby til at sove - med en Rock-a-bye Baby. Og jeg mener altså det i 30-40 sekunder af det halvandet minut hun er på, er Rock & Roll - bogstaveligt talt og 10-15 år før tid.

(Af Wikipedia opslaget forstår jeg at hendes stoneface-måde at synge på var hendes kendetegn.)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Grænsehandel kan bruges til mange ting

Ingen kommentarer
Nu er flere medier begyndt at køre med historien om nedsættelsen af afgifter på nye flasker, hvilket efter alt at dømme vil fjerne eksistensgrundlaget for genbrug af flasker.

Regeringens officielle begrundelse er nu flyttet, fra Troels Lund Poulsens tidligere meget, meget udflydende og tågede argumenter, til at det er for at bremse grænsehandelen.

Grænsehandlen: det her udlfydende monster, som tilsyneladende sætter sin klamme hånd, hvergang.... well, hvergang regeringen har lyst til at bruge den som undskyldning for noget. Som for eksempel omkring afgifter på slik med videre, for i stedet at nedsætte moms på frugt og lignende. Det går virkelig heller ikke på grund af grænsehandlen.

Og nu skal vi altså tro, at familien Jensen i Fredericia vil lade hver med at køre til Fleggaard og fylde traileren, fordi prisen på en flaske vin herhjemme muligvis vil falde hvad der ligner 50 øre pr flaske, hvis afgiftsfaldet slår igennem til forbrugeren. Der skal godt nok bælles meget vin for at det regnskab skal løbe rundt?!

Jeg håber stadig, som jeg allerede foreslog tidligere, at nogen kigger meget grundigt på hvad flaskeproducenters lobbyister har haft med regeringen (Troels Lund Poulsen i særdeleshed) at gøre i tiden op til forslagets stillelse.

For det virker stadig fuldstændig ude i hampen. Hvad de fleste da tilsyneladende også kan se, heldigvis.

Nå, men hvis Fleggaard skal være skyld i, at vores genbrugsflaskesystem ødelægges kan de da i det mindste få lov at fornøje mine kvindelige læsere:


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 2. april 2010

Højt Spin på DR2

Ingen kommentarer
Det er så en satirisk, britisk TV-serie, som DR2 sender, og som jeg så for første gang i aften. Og det var ikke helt enkelt, for det var 7. afsnit, og karaktererne minder meget om hinanden, overfladisk set - og der klippes ganske hurtigt.

Jeg havde udfra omtale forestillet mig, at den tre år gamle Højt Spin (engelsk: The Thick of It) var lidt i stil med den gode, gamle Yes, Minister - men den er en del mere. Nok snarere The Office på steroider, og flyttet ind i magtens korridorer. Og med et noget mindre uslebent sprog end i Yes, Minister må man vist sige.

Og der var meget at genkende fra virkelighedens verden: diverse tåbelige Facebook statusopdateringer, amatøragtige lækager, intriger på kryds og tværs, spekulationer om en premierministers afgang - alt var noget man har set herhjemme indenfor det sidste års tid. Ligesom billedet af politikerne som mere eller mindre utænkende skakbrikker, som flyttes rundt efter medierådgiveres idéer ikke virker helt fremmed.

Den kan meget anbefales - jeg vil ihvertfald følge med fremover, og håber på en genudsendelse, så jeg kan se den fra start. Ellers måske køber jeg den - hvis den holder niveauet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Hvis det er vore venner...

Ingen kommentarer
Afghanistans præsident, Hamid Karzai, var i den grad ude med riven i går i forhold til den udenlandske tilstedeværelse i Afghanistan. Han beskylder således vesterlandske organisationer og repræsentationer for korruption, valgsvindel og undergravende virksomhed.

Især FN-manden Peter Galbraith bliver lagt for had. Han som ellers fungerede som delvis whistleblower, fordi han ikke ville se stiltiende gennem fingre med den faktiske valgsvindel. (For alle parter er tilsyneladende enige om at der blev fusket på alle leder og kanter med det valg.)

Desuden omtaler Karzai de udenlandske tropper som indtrængende fjender. Og det kan ikke vær rar læsning for vesten og NATO, som jo netop fik indsat Karzai for at han skulle støtte "os". Og være garant for en demokratisk udvikling.

Begge dele ser mere og mere ud til at have været en fejltagelse. Men problemet er større for Vesten, end at Karzai skulle være ved at udvikle sig til en asiatisk udgave af Mugabe.

For man kan sige meget om Karzai, men dum er han ikke. Så når han lægger mere og mere afstand til Vesten, bør det ses som et forsøg på at tækkes befolkningen; ellers ville han absolut ikke have nogen grund til det, da det netop har været Vesten som har sørget for, at han er hvor han er.

Og det vidner så igen om, at NATO her 8½ efter den amerikanske invasion, stadig ikke ses som noget positivt, tværtimod. Og spørgsmålet er, om det vel ændre sig - ligemeget hvor mange pigeskoler man ellers får bygget.

Og at det absolut bedste man kan håbe på, er et gennemkorrupt styre, som man kan forlade med et "good riddance" fra landets indbyggere. Hvorefter landet vil degenerere i stammekrige indenfor et par år, indtil en samlende magt i form af fundamentalistiske islamister - vi kan kalde dem taliban, eller noget andet, det er ligegyldigt - overtager landet igen, bortset fra nogle yderområder, hvor klanerne holder stand som lokale krigsherrer. Situationen anno 2001.

Spørgsmålet er blot hvor længe NATO har lyst til at blive hængende, og hvor fjndtligt det good riddance skal være. Des længere tid, des mere fjendtligt.

Sovjet havde det hårdt i deres 10 år i landet. Men de havde i det mindste en regering i landet, som bakkede dem 100% op.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Twin-Dog

Ingen kommentarer
På vej hjem fra tur i byen kom jeg og ungerne forbi Shell-huset. Over indgangen hang et større banner med deres seneste påfund i forretning: en Twin-Dog til kr 30.

En Twin-Dog er åbenbart - udfra billedet - en ekstra stor fransk hot-dog, med to pølser i. Min ældste kommenterede at det så dumt ud. Jeg syntes snarere det var noget obskønt, med de to pølser strittende ud dér, med dressing flydende omkring. Og jeg tænkte på, om de ikke snarere burde have kaldt den en DP-Dog.

[Opdatering:] Læs min anmeldelse af en twindog (hvor der også er billeder)! [/opdatering]

Den yngste syntes den burde hedde en Double-Dog (han er ret kvik!), og begyndte så at råbe op om en Double-Dog, en Double-Dog.

Hvilket så fik mig til at tænke på denne sang; det var det Malcolm McLaren fandt på efter han var færdig med Sex Pistols:


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Lilla kuverter

Ingen kommentarer
I Sverige - hvor det at købe sex som bekendt er forbudt - har justitsministeren, Beatrice Ask, fundet på et nyt tiltag. Som dog næppe bliver gennemført, men viser lidt om hendes forhold til grundliggende juridiske principper.

Forslaget går ud på, at hvis en person mistænkes (altså ikke er dømt!) for sexkøb, skal der sendes brev hjem til familien i specielt farvede (lilla) kuverter, så resten af familien kan blive orienteret om hvilken usling de har som mand/far.

Og, som hun siger, hvis datteren på den måde skulle finde ud af, at hendes far går til prostituerede (selvom det stadig er en mistanke): "Det er nok helt fint, at datteren får at vide, hvilken type far hun har. Man skal passe på ikke at beskytte den forkerte. Hvis det er en pige, der er blevet udsat for overgreb af sin far, kan det være, at hun får mod til at fortælle om det."

Så er den kobling også lavet - sexkøbere er garanteret de samme, som begår sexuelle overgreb mod deres børn. Mærkeligt at hun ikke også kommer ind på, at konen jo også kan få mod til, at komme ud af et forhold hvor hun bliver mishandlet.

Eftersom hun siden er frafaldet tanken om de farvede kuverter, men fastholder at sexkunder skal hænges ud, må man gå ud fra, at den næste tanke bliver ophængning af plakater med navn og billede på mistænkte i nabolaget, eller trykt på mælkekartoner.

Forslaget viser nogenlunde ligeså meget indsigt i juridiske principper, som da Lone Dybkjær var ude og mene, at der skulle være omvendt bevisbyrde i voldtægtssager. Men hun var da i det mindste ikke justitsminister.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 1. april 2010

Spis dog brød til

Ingen kommentarer
(Meget passende overskrift, tidspunktet og emnet taget i betragtning.)

Jeg ved ikke hvad det er, men at jeg kommer til at skulle tale beskyttende for diverse religiøse samfund, imod hysteriske mennekser. Men det er åbenbart min lod, dennegang er det den katolske kirke i Danmark jeg vil forsvare.

For godtnok har den kirke stået for nogle grumme ting gennem årene, men jeg synes det er ret langt ude, hvad der bliver sagt de skal nu. Altså omkring de her, vistnok i øjeblikket 15 sager om pædofili af den ene eller anden form, som vist går fra 30 til over 100 år tilbage.

Kirken bliver klandret for, ikke at gå til politiet med alle sagerne, som om der er tale om et stort cover-up. Men altså, hør nu her: de mennesker det handler om, ofrene, har haft mindst 30 år til selv at gå til politiet. De er ikke børn længere.

Når de henvender sig til kirken nu, handler det nok mest om (tror jeg) at de vil prøve at få en eller anden form for indre forlig, på grund af det skisma en tro på kirkens ord kontra de oplevede gerninger har været for dem. Og det handler næppe ret meget om en opklaring eller straf - for så var de vel netop gået til politiet.

Og kirken siger selv, at de gerne hjælper med en politianmeldelse; det kan man tro på eller lade være, men faktum er, at jeg meget vel kan se det som et brud på fortrolighed over for offeret, hvis kirken uden insisteren eller i det mindste accept fra offeret, går til politiet.

Et offer som måske - af en eller anden grund - ikke ønsker offentlig indblanding.

Men, nej: nu mener hystaderne, at kirken skal gå til politiet med samtlige oplysninger der kommer dem for øre. Hvilket vel meget vel kan betyde, at mange ofre vil undlade at henvende sig - til både politi og kirke. Fordi det ikke var hvad de ønskede.

Ligesom nogle politikere formåede at blande rundt på begreberne, og troede at det hele handlede om tavshedspligt på grund af skrifte - og ville have den tavshedspligt ophævet, så alt kan komme frem i lyset.

Jeg er ikke synderlig tilhænger af det der skrifte-halløj, og synes den tavshedspligt er lidt underlig. Men den er der, og den det må være hårdest for er præsten. Og ligesom alle mulige andre tavshedspligte kan den brydes, hvis der er tale om at man får kendskab til en forbrydelse som vil ske, ellers ikke.

Og hvis det nu ikke var sådan: hvis det blev pålagt præster (og/eller læger, psykologer, sagførere med videre) at oplyse om forbrydelser de måtte få kendskab til i fortrolighed? Hvad vil det så føre til af opklarede sager? Ikke en skid, for så fortæller man jo som skyldig part ikke om forbrydelsen.

Den fortrolighed er der jo for, at skyldige kan få en eller anden form for hjælp, selvom de er nogle dumme svin. Fordi man mener resultatet sandsynligvis er værre, hvis de ikke kan få den hjælp. Og ihvertfald gør det jo ikke tingene værre. (Altså udover at den som får oplyst tingene skal leve med den viden.)

Noget andet er så, at den katolske biskop var ualmindeligt klodset i sin formulering tidligere, og det er nok meget smart at kirken har fået en anden talsmand, men altså igen - hids jer ned, spis brød til - og tænk jer lidt om, inden i taler.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Sidste dag med Internet Explorer - måske

2 kommentarer
Det er jo så i morgen (eller rettere idag, klokken er over midnat) at anden fase af EUs opgør med Internet Explorer træder i kraft. (Første fase var, da der for noget tid siden skulle træffes tvungent browservalg.)

Ifølge planen Kommisionen har udviklet, skulle dette valg så være gennemført nu, så fra kl 23 i aften dansk tid (når klokken bliver midnat i de første lande indenfor EU), lukkes der for adgang til DNS-servere for Internet Explorer i alle domæner i EU. (Bortset fra Storbritannien (.uk) - de vil ikke være med på boykotten, som det reelt er.)

Jeg synes det er ganske fornuftigt, men alt for hurtigt. Jeg tror der er mange, som slet ikke har foretaget browservalget endnu, og endnu færre som er klar over konsekvenserne. Derfor vil jeg prøve at beskrive dem her, og også komme med nogle smuthuller.

Lidt forklaring først: En DNS fungerer som en telefonbog: så når man har et navn (en URL), kan man bruge DNS'en til at finde nummeret, på internettet er det et IP-nr, som fortæller hvilken server et website fysisk ligger på.

Så når der lukkes for DNS'erne for Internet Explorer på EUs domæner, betyder det i praksis at det bliver næsten umuligt at surfe indenfor EU, hvis man bruger IE - man vil få 401-fejl på stort set alle sine opslag, som ikke er på .com eller lignende (og .uk domæner vil altså også stadig virke).

Lidt absurd er det, at det kun gælder opslag der stammer fra indenfor EU - hvis man surfer ind udefra er der ingen problemer, så amerikanere kan godt for eksempel tilgå .dk domæner. Og faktisk kan man også bruge Internet Explorer på Mac, for det er sammenhængen mellem Windows og Internet Explorer en dom fra EF-domstolen har sagt var ulovlig, og som Kommisionen nu griber ind overfor.

Og inde fra EU kan man altså også gå på domæner udenfor, for eksempel .com domæner er uberørte (også selvom serveren fysisk befinder sig indenfor EU). De berørte domæner er: .eu, .it, .fr., .es, .nl, .de, .cz, .dk, .se, .lu, .ro, .be, .lt, .ie*, .fi, .sk, .pl, .lv, .hu, .li, .at + muligvis et par jeg har glemt.

* .ie = Irland - lidt langt ude at man ikke kan gå på et .ie domæne med IE... ;)

Som jeg også skrev i mit indlæg om browservalget vil jeg klart foreslå og anbefale at man skifter til foreksempel Firefox eller Google Chrome. Og som man nok kan forstå bliver det ret besværligt at være IE bruger i Europa i fremtiden. men der er nogle smutveje:

Schweiz
Nogle Schweiziske entreprenører har set en smart fidus i, at hoste EU-landes websites under deres .ch domæne. Så mange europæiske firmaer har fået en hosting aftale der gør, at de nu også er repræsenteret i Schweiz, med næsten deres gamle domænenavn, og requestet omdirigeres automatisk, så som bruger opdager man ikke noget.

Det eneste man skal huske (som bruger) er at tilføje et .ch til den eksisterende web-adresse, så for eksempel denne blog ville komme til at hedde: blog.leoparddrengen.dk.ch - lige det virker så ikke, for jeg har ikke købt mig ind på den Schweiziske løsning.

hosts-filen
En anden mulighed er selv at indskrive adresserne på de URL'er man bruger meget i den såkaldte hosts-fil. Den svarer, for at blive i den tidligere analogi, til ens egen lommebog (eller idag mobiltelefon), hvor man skriver folks numre, så man ikke behøver slå op i telefonbogen (DNS'en). Hvis vi siger Windows ligger på c-drevet, finder man hosts-filen i directoriet "C:\\Windows\System32\drivers\etc\" hvor den simpelthen hedder hosts (uden endelse). Den er en ren tekstfil, og bør redigeres i Notepad.

Men det er altså kun for teknisk kyndige, man skal ikke gøre det hvis man ikke har styr på hvad man gør. Og iøvrigt kræver det man kender URL'en på de websites man besøger, og det kan jo hurtigt blive mange.

Proxy
Den sidste løsning jeg vil nævne, er nok den enkleste og den jeg vil anbefale: hvis man sætter Internet Explorer op til at bruge en proxy-server ("stedfortræder") som befinder sig uden for EU, opdager DNS'erne ikke at de ikke må benyttes.

Og jeg har fundet en fin en i Norge, som jeg vil anbefale.

Man gør således, i Internet Explorer: Gå ind i menuen Funktioner, vælg nederste punkt Internetindstillinger, klik på fanebladet Forbindelser, klik på knappen LAN-indstillinger, marker flueben nede ved Brug en Proxyserver og skriv IP-adressen i feltet: 1.4.20.10. Porten skal være 80, og sæt flueben i Brug ikke proxyserver til lokale adresser.

Men vær klar over, den fungerer ikke før midnat i aften, så vent hellere med at gøre det, til du begynder at få 401-fejl med IE. Og hvis du ikke er teknisk kyndig, skal nok få en sådan til at hjælpe dig.

Under alle omstændigheder
Download hellere en alternativ browser i dag, for når først IE ikke længere virker er det for sent.
Du kan hente Firefox her.
Og du kan hente Google Chrome her.
Eller hent Opera.
Safari findes sørme også til PC.

Oplys andre
Det er ikke noget jeg normalt beder folk om, men hvis du har læst denne artikel, og kender nogen der bruger IE, vil de sikkert være glad hvis du sender dem et link til indlægget. Det er mit indtryk at mange ikke er klar over hvad de skal gøre, eller i det hele taget hvad der vil ske.

Og så skal det blive spændende at se hvad der kommer til at ske i aften, når klokken bliver midnat mellem 1. og 2. april på Cypern.

[Opdatering: Hvis det ikke skulle være gået op for nogen, var dette indlæg postet 1. april.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 31. marts 2010

Cool Shop

2 kommentarer
Igår bestilte jeg Civilization IV Complete på nettet. Vi har den jo allerede, men med en disk mere kan vi spille multiplayer i hjemmet, og det kan nok blive meget sjovt.

Og så fandt jeg den meget billigt - 79 kr (med gratis forsendelse), og det er altså inklusive expansions. Og Coolshop.dk, som stedet hedder, levede i den grad op til deres navn - for brevet indeholdende spil var allerede leveret i dag.

Den slags skal sgu roses, så anbefaling af stedet er hermed givet videre!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Et alvorligt Melodi Grand Prix

Ingen kommentarer
Chefen for det kommende norske Melodi Grand Prix værtsskab, Dag Hvaring, mener at der skal gøres op med alt det her homo-pjank som grand prix'et er fyldt med. Der er for lidt fokus på musikken, mener han, og savner det gode gamle familieshow.

Jeg tror vi skal ret langt tilbage for at finde, at der har været synderligt fokus på musikken. Men det er da en interessant tanke. Her er nogle forslag til regler for at holde fokus.
  • Strikt dresscode: mænd kun i smoking / kjole og hvidt, og kvinder i kjoler som mindst dækker knæene, og uden nedringninger , hevrken fortil eller bagtil.
  • Koreografi skal holdes til et minimum, og kun udføres af artisterne selv. Crowd-pleasing steps er forbudt.
  • Fyrværkeri, baggrundslys og gimmicks i form af vippende scener eller lignende er bandlyst.
  • Ligesom naturligvis vindmaskiner og røg.
  • Teksten skal skrives og synges på volapyk. Kun på den måde får alle nationer, store som små, lige vilkår, samtidig med at fokus holdes på melodien. Det er jo Melodi Grand Prix. Underlige a capella numre kan dog godt tillades.
  • For at sikre sig imod brug af stærke farver, som kan flytte fokus fra musikken, afvikles programmet i sort/hvid.
  • Det er ikke længere befolkningerne i landene som afgør hvem der skal have point, men særligt udvalgte juryer, som kan se bort fra de ting, som stadigt måtte virke forstyrrende.
Resultatet kunne jo godt gå hen og blive noget i stil med dette*:Og dengang gik det jo meget godt, så hvorfor ikke - det skal nok blive festligt!

*Ved godt de ikke sang på volapyk, men det vidste de andre lande jo ikke.... heldigvis. For hvad er det for noget med at svanse og svanse?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Medina nøgen

Ingen kommentarer
Min SEO-konsulent har rigtigt længe punket mig for at jeg skulle lave et indlæg med denne titel - men nu er der efterhånden kommet så mange søgninger på det, at jeg føler jeg må gøre noget ved det.

Leoparddrengen
kan lide leopard-Medina!
Foto Sigurd Høyen
Men altså, jeg kan kun give nogle links videre. For det første kan jeg anbefale Medinas egen blog, hvor hun ganske vist ikke er nøgen, men hun pryder da bloggen med en rigtig fin stram leopardoverdel - som jeg da må sige jeg finder ganske tiltrækkende. Men jeg er jo også forudindtaget hvad leopardtøj angår.

Ellers er der jo Ensom-videoen. Og hvis det stadig ikke er afklædt nok, er der det her klip fra Medinas semi-topløse optræden på Rådhuspladsen i anledning af World Outgames.

[Opdatering]: Øv, hun har bruger ikke længere billedet af hende i leoparddragt på sin blog :( - men har fundet det igen, så nu lægger jeg det her.

[Opdatering 2]: Det vil nok være passende lige at bringe den nye video med Burhan G her, Mest Ondt - i den er Medina ret nøgen - ihvertfald topløs, og med wet shirt.


[Opdatering 3]: Ekstrabladet har lagt en Bag om Mest Ondt-video på nettet. Hvis man er ihærdig og kigger godt efter kan man lige se Medinas nøgne bryster i den - well, ihvertfald det ene. Samt flere billeder i våd skjorte.

[Opdatering 4]: Hvis du er kommet her efter Medinas optræden til Afrika-indsamlingen på DR, og gerne vil se hendes bryster i gennemsigtig dragt, eller hvis du søgte på Medina topløs, kan du eventuelt kigge her.

[Opdatering 5]: Og selvom Medina ikke er nøgen i dette klip, er der sikkert mange der kommer til denne side efter Medinas optræden til DMA 2011, med nøgne mennesker i baggrunden - så det skal selvfølgeligt også med.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 30. marts 2010

Paradise Hotel, nu også på Leoparddrengen

3 kommentarer
Ja, jeg har jo aldrig set det dér Paradise Hotel, men jeg forstår det er umådeligt populært. Så hvis jeg nu viser et klip med "Amalie fra Paradise Hotel som anmelder Valhalla Rising", så formoder jeg det vil medføre en masse visninger.

Og så er jeg jo også med på en viral bølge...


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 66: Hvilken kendis

Ingen kommentarer
Denne klasse-a celeb er mest kendt for bortdonationen af begge sine nyrer, hvilket måske er grunden til at man ikke ser så meget til vedkommende mere.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En lang påske

Ingen kommentarer
Hvis nogen skulle undre sig over usædvanlig få udgivelser herfra, skyldes det påsken - jeg har jo børnene her, på hvad der bliver fuld tid.

Egentlig var det meningen de skulle have været hos min mor på skift, men hun er så gået hen og har brækket hånden, så det er ligesom aflyst - og spørgsmålet nok snarere om vi ikke kommer til at skulle hjælpe hende med nogle ting.

Og så er jeg faktisk ikke særlig inspireret, skrivemæssigt, i disse dage, må jeg vel også tilstå. så hvis der ikke lige  kommer så meget er det forklaringen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 29. marts 2010

Og så var der den om kamæleonen...

Ingen kommentarer
...som havde svært ved at finde en mage.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 28. marts 2010

Christiane F.

2 kommentarer
Nu nævnte jeg lige hende ovre hos CityGirl, og det gav mig lyst til at fremfinde denne bid fra filmen - det var der jeg fandt ud af hvad Bowie var/er, da jeg var med min klasse (heriblandt min flamme, min elskede - som - naturligvis - var stor Bowie fan).

Den tynde hvide hertug:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Tidsskuddermudder

2 kommentarer
I min stue bruger jeg som ur en VHS - som man ikke kan stille tiden på. Det vil sige, det kan man muligvis, men jeg har ingen fjernbetjening til den.

Det var ikke det store problem før i tiden, for det er sådan en som får klokken fra TV-signalet. Men efter det analoge signal blev skrottet i november, har den ikke rigtig haft kontakt med omverdenen. Uret er så kørt videre efter hvad den mente klokken var, og det har også holdt fint. Ok, den har tabt et minut eller to på de måneder, men alt i alt ok.

Og så kommer de her med deres forbaskede sommertid, og nu går den en time + et par minutter galt. Fucking irriterende. Tidsrøvere, det er det de er. Hvem de end er.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Italien er ikke et demokrati

Ingen kommentarer
Sådan lyder det fra oppositionen i Italien op til det kommende regionsvalg. Påstanden har gjort Silvio Berlusconi rasende:

"Det kan de ikke tillade sig at sige," siger han. Og fortsætter: "Her i landet er det mig der bestemmer hvilken styreform vi har. Det skal de overhovedet ikke blande sig i!"

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Total Recall

Ingen kommentarer
DR HD sender Total Recall i aften, som jeg kan anbefale til de som ikke måtte have set den allerede.

En rigtig god filmatisering af Philip K. Dicks We Can Remember It For You Wholesale. Paul Verhoeven, en af minde yndlingsinstruktører, står bag - og med Arnold, som nok det fjerneste Dick har forestillet sig som sin hovedperson, kan det ikke gå galt!

Plottet vil jeg ikke sige meget om, andet end det er klassisk Dicksk: at det er forbandet svært at afgøre hvad der er virkelighed, og hvad som er fantasi.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.