Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 23. januar 2010

Fisting fortsat - det handler om at være tryg

4 kommentarer
Indlægget er flyttet til bloggen Leoparddrengen Kommer Igen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Den allerførste dans

Ingen kommentarer
Jeg kom lige i tanker om denne hændelse, et lykkeligt øjeblik i sommeren 2001. Min ældste var dengang 1½ år gammel, og vi var i Fælledparken - sikkert fordi hans mor deltog i noget gymnastik dér, det husker jeg ikke præcist.

Men jeg husker at vi gik ind i Pavillionen, bare os to - og der var helt tomt. Men der blev spillet musik, hvad kan jeg ikke huske. Og jeg husker hans fortryllelse af rummet, det runde rum & trægulvet. Og jeg husker hvordan jeg tog ham op på armen og begyndte at danse med ham. Og jeg husker at han blev ganske eksalteret - og det blev jeg også, for på det tidspunkt var det virkelig længe siden jeg havde danset, så det var som for et øjeblik at finde mine ben igen, ben jeg havde glemt jeg havde.

Jeg kan ikke huske hvor længe øjeblikket varede - 5 minutter måske? Men mindet dukkede pludselig op igen for lidt siden, da jeg tænkte på noget med dans med min yngste. Og jeg blev sgu helt rørt over pludselig at huske det.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Muslimske fædre voldtager ikke deres børn

Ingen kommentarer


Det er onklerne der gør det. Hvorefter fædrene slår dem ihjel. Eller også bliver børnene først slået ihjel, siden voldtaget - rækkefølgen er lidt uklar.

Men det er ihvertfald Dansk Folkepartis Jesper Langballes mening, udtrykt til Berlingske Tidende.

Jeg er ked af at det skal stå på min blog - men det er jo nødvendigt. Og nu er vi vist ved at være nået et punkt, hvor nationalsocialisterne i 30'erne ville ønske de var nået til dengang?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 50: Hvilken beklædningsgenstand

Ingen kommentarer
Dette nattøj er yndet af muntre, drikfældige, græske matematikstuderende.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Gratis online spil

2 kommentarer
Jeg tænkte, at jeg ville viderebringe lidt erfaringer fra verdenen af gratis spil, så andre måske kan have glæde af dem... ligesom hvis du har nogle anbefalinger, må du meget gerne skrive dem i en kommentar.

Jeg har selv fundet nogle steder - men ungerne, især den ældste, har jo også lært en del at kende gennem sine netværk. Det her er kombinerede erfaringer, gennem mit kvalitetsfilter, og hvad der har bidt sig fast:

PopCap Games
De er mine klare favoritter, men jeg må indrømme at vi ikke spiller dem ret meget online; det skyldes udelukkende at vi har købt en hel del af deres spil. Da vi i sin tid læte dem at kende var det ved at spille Insaniquarium online, hvilket siden blev til Rocket Mania og Zuma, og så var vi solgt.

Deres spil har som regel et twist af en ret skæv humor, og er meget vanedannende.

Nitrome
De har efterhånden et væld af spil, deres udgangspunkt er som regel at det er en form for platform/puzzle games. Hvor man på de første niveauer har ret begrænsede muligheder, men efterhånden for flere og flere ting man kan, efterhånden som banerne bliver mere og mere indviklede.

De er ret intelligent opbygget og kan generelt anbefales. Et af dem jeg selv har spillet mest er Cheese Dreams.

Miniclip.com
Det er mere et spil samlingssted, end et egentligt spil-sted. De har rigtig mange spil der, af vekslende kvalitet - men ungerne har brugt det meget. Personligt ville jeg holde mig mere til PopCap og Nitrome (som man i øvrigt også kan finde på Miniclip).

På det seneste bruger drengene (især den yngste) dog mere

Friv.com
Hvor der også er rigtig mange spil. Jeg synes det ser ud som om det er svært at få et overblik, men de er lette at starte og gå til, og blive trætte af.

Semi-gratis spil
Det er så dem man kan spille gratis, men hvor man får ekstra fordele hvis man betaler noget. De er jo som regel for lidt større børn (og opad, kan se der er rigtig mange teens og voksne imellem også) - og man kan vel heller ikke bruge betegnelsen casual gaming om dem.

Af dem den ældste har haft fornøjelse af kan nævnes:
DragonFable (ret humoristisk adventure spil - men på engelsk)
AdventureQuest
Gladiatus (vær en helt i Romerriget)
OGame (opbyg et rumimperie)
Battlefield Heroes - bestemt ikke casual, online krigs/first person shooter

Og så for de som eventuelt er havnet her ved en søgning, et lille Zombie-spil herunder, som jeg kun lige har prøvet. Men det er dejligt ved at man kan embedde det, hvilket man også kan med andre fra AddictingGames - så dem vil jeg checke ud herefter, og muligvis bringe et spil fra i ny og næ.

(Opdateret: Well, skiftede zombie-spillet ud med et lille Adventure der ser meget sjovt ud. Der var egentlig ikke noget galt med Zombie-spillet, men selvom man ikke spillede det, spillede det sin musik - og man kunne ikke slå det fra. Så det ville nok ikke være godt for bloggen...)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

fredag den 22. januar 2010

Whistleblowers

Ingen kommentarer
En lakmusprøve for et demokrati er hvordan et land behandler sine whistleblowers - altså de mennesker der fortæller om inside viden, fordi noget er helt forkert - korrupt eller på anden måde undergravende for demokratiet. Ofte er det mennesker som i sagens natur må overtræde en form for tavshedspligt, fordi de ikke bare kan gå til deres chefer, som er del af problemet.

Således Alexei Alexandrovitch Dymovsky, som i en video lagt ud på YouTube anklagede det korps han var ansat i for korruption. (Advarsel, hvis I ønsker at se den herunder - han bruger sædvanlig russisk retorik, så den første halvdel af videoen siger han sådan set ingenting, der kan roligt springes et godt stykke ind.)

Nu er "den afhoppede" politimand så selv blevet anholdt og sigtet for korruption og bedrageri - et modus operandi der ikke kommer bag på kendere af det russiske retssystem.

Vi kender det jo også lidt herhjemmefra - fra dengang Frank Grevil stillede sig frem, og fortalte hvordan Forsvarets Efterretningstjeneste leverede bestilte rapporter til regeringen som optakt til Irak-krigen, som ikke havde noget hold i fakta.

Hvor Forsvaret og Regeringen kvitterede med et karaktermord i pressen, samt anklager, der kan sammenfattes som:
  1. Der var intet holdt hemmeligt i forbindelse med Irak-krigen
  2. Det Frank Grevil sagde var løgn og latin
  3. Det Frank Grevil offentliggjorde var dybt fortroligt
Som bekendt endte Frank Grevil i fængsel, mens Anders Fogh Rasmussen endte på en toppost i NATO. Og de efterladte sørger stadig for at vi ikke får en undersøgelse af hvad der faktisk skete - og hvorfor mon.

Jeg er i aften kommet hjem fra en dobbelt familie-fødselsdag, hvorfor jeg er en anelse tipsy: og vil derfor gerne udbringe en skål for whistleblowers over hele verden. I fortjener det!


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

torsdag den 21. januar 2010

En hadegruppe mod hadegrupper

Ingen kommentarer
Hvis jeg var på Facebook, kunne jeg godt føle mig fristet til at lave en facebook hadegruppe mod facebook hadegrupper.

Men nu er jeg ikke på Facebook, så jeg kender kun til hadegrupper gennem omtale i andre medier. På mig virker det som noget af det laveste at oprette og deltage i, og et tegn på afstumpethed at finde sammen i fællesskaber baseret på had.

Når hadegrupperne så målrettes imod navngivne, som mistænkes for en forbrydelse, men ikke er dømt - så er det da gået helt amok i stupiditet og afstumpethed.

Og jeg ville ønske, at den tidligere sigtede i sagen om mordet på Maria Møller Christensen, kunne få hvert og et af medlemmerne af hadegrupper i mod ham dømt for injurier. Fordi jeg under ham den erstatning han ville kunne få derigennem, men mest fordi det måske kunne få nogle til at tænke sig om to gange i fremtiden, hvis udstillingen af deres had i flok ikke var gratis.

Om det juridisk ville kunne lade sig gøre ved jeg ikke, men man har jo altid lov at ønske.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 49: Hvilken krypteringsform

Ingen kommentarer
Forfatteren Aksel Sandemose gjorde krypteringsformen kendt, da han skrev sine første bøger i Nykøbing. Han var meget mistroisk overfor de lokale beboere, som han følte forfulgte ham - og han ønskede ikke at de skulle snige sig til at læse bøgerne. Hvilken form er der tale om?

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Nej, jeg er altså kun superhelt....

Ingen kommentarer


Jeg er selvfølgelig meget flatteret over at Google sådan mener at Gud er at finde på min blog - måske endda at jeg simpelthen er Gud. Men det er jeg altså ikke.

Derfor håber jeg ikke, at den person som er havnet her, i sin søgen efter Gud, er blevet alt for skuffet. Men tilgengæld synes jeg det er fascinerende og tankevækkende, at folk som måske er i en eksistentiel eller spirituel krise, på den måde nu kan tage moderne teknik i brug.

Leder du efter Gud? Så spild dog ikke tiden i kirken, synagogen eller moskéen, find Ham via Google...?

(Tilgengæld ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal synes om den person som gentagne gange over de sidste dage er kommet til bloggen ved at søge på "tissekone revnen"...)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Der var jeg måske lidt for hurtig

Ingen kommentarer

Da jeg i går skrevVi hører ikke længere om gut-feelings og samtaler med Gud som begrundelse for amerikansk politik.


For det var åbenbart ikke helt rigtigt, der gemmer sig stadig bibelcitater i det amerikanske millitærs sigtekorn.


Dog skal det til mit (og Obamas) forsvar siges, at det er en leverandør som har gjort det længe, så det er en praksis der går tilbage til Bush, jrs dage (eller måske tidligere - jeg ville ikke blive overrasket hvis det har været i gang siden Reagan).


Men jeg kan da godt se, at der kan være bibelcitater det kan være meningsfuldt at have indprentet i kikkertsigtet eller på HUDen, for eksempel Matthæus 5:21.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

onsdag den 20. januar 2010

Underskriftindsamling

Ingen kommentarer
Jeg blev så begejstret for idéen om et superheltehovedkvarter i Scala, at jeg nu har startet en underskriftindsamling, som forhåbentlig kan vise politikerne på rådhuset i København, at det er en idé med potentiale.

Hvis du også synes det er en god idé, så slut op, skriv under! Og hvis du er på Facebook eller lignende, kan du måske lægge link til indsamlingen der?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Tillykke Obama!

Ingen kommentarer

Måske ikke den bedste dag at ønske til lykke, da det nu også står klart, at republikanerne i senatet har fået filibuster mulighed. Proceduren er en joke, og en skamridning af demokratiet, men republikanerne plejer ikke at have noget imod at benytte den.

Men, det er også 1 år siden præsidenten tiltrådte. Og hvor mange i de her dage fokuserer på, hvor meget der ikke er sket, vil jeg lige nævne hvor meget der har forandret sig:

Stemningen - i USA og i verden. Tonen - i USA og i verden. Økonomien ser stadig ud af helvede til, men er da trods alt ikke havnet i et helt så sort hul som det så ud til. Guantanomo er ikke lukket, nej, men der gøres mere for at de tilbageværende kan få sager prøvet. Vi hører ikke længere om gut-feelings og samtaler med Gud som begrundelse for amerikansk politik. Indstillingen til miljø & klima er på trods af strandet topmøde i København meget sundere. Og en sundhedsreform er meget tæt på at blive vedtaget, på trods af den sørgelige udvikling.

Alt i alt synes jeg da det er ganske utroligt hvad der er sket - prøv at tænke tilbage på USA inden valget for godt 1 år siden. Og jeg mener de kritikere som ikke synes ændringerne går hurtigt nok, er meget urealistiske.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Et superheltehovedkvarter?

Ingen kommentarer
Lorry havde i dag et indslag om Scala, hvor de sidste lejere nu er opsagt, og ejeren (vist et konkursbo) nu leder efter en køber, som den eneste måde at komme videre med stedet. Men der er ikke nogen der melder sig.

Der var så snak med forskellige personer på gaden, om hvad man dog kunne forestille sig der skulle ske med Scala. Og der var almindelig enighed om, at enten skulle stedet bygges helt om, eller der skulle ihvertfald satses på noget helt andet.

Og så var det jeg tænkte: Superheltehovedkvarter! I New York har Fantastic 4 Baxter-bygningen - Scala ville da være en perfekt dansk pendant. Centralt liggende, med adskillige etager og et stort rum midt i, og hvis jeg husker rigtigt en kuppel i taget, som man ville kunne flyve ud og ind af.

Oplagt mulighed, synes jeg. Jeg ved godt nok ikke helt hvordan det økonomisk skal løbe rundt, men nu har København jo netop fået en ung visionær overborgmester, så måske kommunen kunne træde til? Lidt ligesom et ungdomshus, bare for Superhelte?![Opdatering:] Jeg har nu startet en underskriftindsamling til støtte for et superheltehovedkvarter i Scala.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Uhyggeligt profetisk

Ingen kommentarer
Sys Bjerre står bag initiativ for en Haiti-støttesang. Og det er jo et storartet initiativ, jeg håber det skaffer en masse penge.

Men jeg kan ikke lade være at synes, at virkeligheden kommer lidt vel tæt på et indlæg jeg lavede efter det danske mini-skælv for godt et år siden.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Quiz 48: Hvilket indkøbscenter

Ingen kommentarer
Københavns Kommune planlægger at anbringe sit nye sundhedsrum i dette populære butikscenter på Vesterbro.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

tirsdag den 19. januar 2010

Blikfang

Ingen kommentarer

Jeg har en idé om at der senere i aften bliver taget et computeriseret snapshot af bloggen her, som muligvis på en liste vil komme til at blive vist når bloggen her listes.

Og så gælder det jo om at tage sig så godt ud som muligt. Derfor tænkte jeg på at finde en kvinde i et sexet leopard-antræk. Men under søgningen stødte jeg på et billede af de her Louboutin-leopardstøvler. Og så tænkte jeg: det er nok væsentligt mere effektivt til at tiltrække min målgruppe, end en sexet leopard-chick.

Jeg stødte så i min søgning også på en leopard-badekåbe, dennegang en mere herre agtig en den jeg før havde kig på. Men prisen er lidt pebret, så der skal vist tælles (på) knapper.

Men ved også at bringe billede af den kåbe jeg tidligere overvejede, kan jeg jo gøre indlægget perfekt ved også at lokke husarerne til.

Jeg håber at I kære læsere viser forståelse for denne fremgangsmåde. Ligesom jeg håber i viser forståelse for at jeg lige nu bare ævler løs, for at få brødtekst nok til at få det til at passe nogen lunde med billederne.

Man kunne selvfølgelig fyre en lorem-ipsum af, men det er lidt meget en falliterklæring, ikke sandt? Så hellere bare ævle løs.

Måske en vittighed ville være sagen - som belønning til de som stadig læser med. En århushistorie måske? Dem hører man for få af nu om dage:

Der indløber alarm hos politiet i Århus - 2 mænd har kapret en bus.

Hurtigt omringer politiet den p-plads hvor bussen holder, ogforhandlingslederen råber med megafon ind til mændende: "Kom ud med hænderne over hovedet!"

"Aldrig!" - råber mændende tilbage, på syngende århusiansk. "Ikke før vore krav er opfyldt!"

"Hvad er jeres krav?" råbes der fra politiet.

"Vi vil ha' gidsler og våben!" råber mændende.

Og så er der vist også brødtekst nok.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Uoriginal, men farlig

1 kommentar
Det er de færreste der beskylder Avatar for at have en synderlig original historie. Jeg synes så ikke det gør noget - den historie der er fungerer storartet, og det visuelle opvejer på alle måder det man måtte synes mangler i historien.

Men i Kina er historien åbenbart for farlig. Her tages Avatar af plakaten per dekret - man er bange for, at historien om naturfolket der kæmper mod den millitært overlegne overmagt vil føre til optøjer - især i forbindelse med tvangsflytninger af mennekser og rovdrift på naturen.

Interessant. Ligesom jeg også synes den anden begrundelse for at tage filmen af er morsom: den tjener for mange penge!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Kan den ikke bare komme direkte på DVD

Ingen kommentarer

Den her nye Per Fly film, Kvinden der drømte om en mand - med en meget nøgen Sonja Richter i hovedrollen - den vil jeg meget gerne se. Men helst hjemme i privaten, på DVD...

Spøg til side: jeg var faktisk ikke så vild med Bænken/Arven/Mordet trilogien, som så mange andre vist var. Tilgengæld var jeg helt vild med serien Forestillinger som kørte på DR. Og jeg fornemmer lidt, ihvertfald i forhold til Sonja Richter, at det er en videreudvikling af hendes rolle i den serie, som nu kommer i filmen. Og så kan det blive virkelig godt.

Måske skulle jeg bare prøve at finde en date at se den med? Det må vel for pokker være perfekt date-movie?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Det er ikke fair!

Ingen kommentarer
Gjensidige Forsikring: Ja, hallo, det er Gjensidige Forsikring...?
Kunde: Ja, goddag, jeg ringer fordi jeg er blevet ramt af en vandskade.
GF: Javelja. Og det mener du vi skal dække?
K: Ja, det ville da være rart. Haha. Men,altså, jo.... jeg er jo ligesom forsikret hos jer, og der skulle vandskader være dækket, så... Jeg har fået et tilbud fra en maler på 16.000, og det lyder altså meget rimeligt...
GF: Har du et policenummer?
K: Ja, det er 555-7373-6578... Skal du også bruge mit kundenummer?
GF: Nej, det er ok... Hmm... det lader til vi har et problem her...
K: Øh....?
GF: Jo, såvidt jeg kan se har du tegnet den her forsikring under vores kampagne med et "uforpligtende forsikringscheck"?
K: Ja, det er vist rigtigt nok... Jeg så jeres reklamer dengang, og henvendte mig. Er der et problem i det?
GF: Nej, ikke som sådan. Men det er bare det, at det jo var et uforpligtende forsikringscheck...
K: Ja?
GF: Ja, og der er det jo så at resultatet er helt uforpligtende. Så vi behøver jo ikke hæfte for den vandskade.
K: Hvad mener du? At I kun dækker hvis I har lyst?
GF: Ja, sådan kan du vel godt formulere det.
K: Og har I så lyst?
GF: Nej.
K: Men det er da ikke fair?
GF: Nej, det er rigtigt, vi er ikke længere Fair. Nu er vi Gjensidige.
K: Men det kan jeg sgudda ikke bruge til noget?!
GF: Nej, det er gensidigt. Farvel!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

mandag den 18. januar 2010

Meget kritisabelt

1 kommentar
Jeg har ikke meget sympati for Kurt Westergaard, eller hele Jyllands Postens stunt omkring Muhammedtegningerne.

Men at et internet-auktionshus, lauritz.com, ikke tør lade mandens billeder (som intet har med Muhammed at gøre) komme på auktion - det synes jeg er råddent. Ligemeget om formålet er nødhjælp eller almindeligt salg.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Og han prøvede ikke engang at opnå noget

Ingen kommentarer
Yngste: [til den ældste] Det må du altså ikke sige, det dér!
Mig: Rolig nu, jeg tror altså bare han sagde det for sjov.
Ældste: Det er nemlig rigtigt. [kun lettere ironisk] Far er meget klog!
Yngste: Jeg synes også Far er meget klog!
[pause]
Yngste: Faktisk synes jeg Far er den bedste far i hele verden!
Mig: Jeg bliver helt rørt til tårer...!
Yngste: *hahaha*
Ældste: Hvad griner du egentlig af?
Yngste: Af at Far sagde han var helt rørt til tåger...!
Ældste: Han sagde altså tårer!

Og så var det ikke engang noget de havde indøvet - eller sagde som del af et plageri. De scammer mig jo nok på en eller anden måde, men lidt varm om hjertet gør det da én, sådan noget...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Farce, igen igen

Ingen kommentarer
Jeg kan ikke andet end tage mig til hovedet i øjeblikket, over responsen på den stadig ikke offentliggjorte, men særdeles lækkede, burkarapport.

Over Naser Khaders angreb på metoden og terminologien - nu er han for eksempel ude, og er meget sur over man overhovedet taler om burkaer, da det jo kun er i Afghanistan den dragt overhovedet omtales sådan. Men var det ikke ham selv der overhovedet startede det hele med at tale om burkaer? Og han er sur over dem der er blevet talt med, man skulle hellere have spurgt nogle moderate muslimer (som han selv), mener han. Og ja, de har nok vildt meget styr på hvor mange der går i niqaber & burkaer...

Dansk Folkeparti er også ude med riven over at der bliver snakket med fundamentalister (som Abdul Wahid Pedersen), for de skal jo fryses ud af værdidebatten.

Og nu er en professor i statskundskab ude, også for at kritiesere metoden. Han mener at man i stedet for at spørge sig frem, skulle have lavet stikprøver, og talt hvor mange der fandets i udvalgt områder. Og så er jeg da glad for at det ikke er statistik han er professor i, for med de små tal der er tale om, bliver den statistiske usikkerhed jo enorm.

Lad os sige, at man rent faktisk i disse stikprøver opdagede 1 (én!) burkaklædt person - så ville rapporten nok komme ud med et skøn om at der væltede ca 1.000 rundt i burkaer i Århus alene...

Og al balladen om metode, antal og whatever er jo kodylhamrende ligegyldig, da den rapport bare blev lavet for at give de konservative et figenblad at gemme sig bag, ovenpå deres grundlovsstridige forslag. Der er jo ikke nogen der for alvor har regnet med at den rapport kunne anvendes til noget som helst.

Så at sovse rundt i metoder & indhold nu er blot endnu et selvmål. Hvor Naser Khader snart tenderer til at blive topscorer, men Brian Mikkelsen er nu svært at nå - og han kan jo stadig nå at udtale sig i denne sag.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Dear Milda / Unilever

Ingen kommentarer
Two weeks ago I contacted you through your contact form on your Milda website. Unfortunately I have received no response.

But I can see (using Google Analytics) that you have been visiting this blog quite a lot, after I posted my enquiry here. Alas, also without leaving a response - but I imagine that may be due to language difficulties, as you have mostly been visiting from the UK.

So I will repeat my question here, in English, as circumstances unfortunately hasn't changed:

Some months ago, in late October or early November, you aired some commercials on the Danish tv-staion TV2, for your brand Milda. In these commercials you claimed, that by using your product you would receive a lot of Omega-3 and sex.

I have been using your product for 2½ months now, and while I probably got a lot of Omega-3 (hooray!), I still haven't been getting any sex. And now I'm growing impatient - which is why I am trying to contact you.

Could you please tell me, how long am I supposed to be using your product before I can count on a beneficial outcome sex-wise? I mean, I'm willing to do a lot, but shouldn't it have been working by now?

I really would appreciate an answer - otherwise I will have to contact the Danish Forbrugerombudsmand ( = consumer ombudsman).

If you are not comfortable answering on this blog, you can email me privately - you can find my email in my profile.

Best Regards
Leoparddrengen ( = the Leopard Boy)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

søndag den 17. januar 2010

Smæk!

Ingen kommentarer
Til lykke med de 70!


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Der pusles og tweakes

8 kommentarer
Da jeg havde leget lidt med muse-cursors den anden dag, mente Lise at mit titel-felt ikke rigtig stod mål med det. Og det syntes jeg vel egentlig var rigtigt nok.

Så jeg tænkte over hvad der kunne gøres ved det - og jeg vil jo gerne have så meget i leopard som muligt - men leopard er faktisk rigtig svært at arbejde med som baggrunde, med videre, da de samme egenskaber som gør at leoparden er god til at gemme sig, gør at det er meget svært at skrive noget på eller med Leopard.

Så jeg tænkte en del over det - og da jeg egentlig ikke er nogen stor grafiker eller photoshop artist, synes jeg egentlig resultatet foreløbig er blevet hæderligt, men det kan nok tweakes lidt mere. Nu er jeg ihvertfald blevet væsentligt mere dus med mit nye gratis paint-tool (Paint.Net - kan anbefales at checke ud) og AlphaChannels, så jeg er rimelig ok med tanken om at forbedre det.

Det der nok er det største problem i øjeblikket er hvorvidt Leoparddrengen Vender Tilbage er for svært at læse. Hvad er jeres indtryk - får I hovedpine, kan I overhovedet læse det, er det fedt? Det er lidt svært at bedømme når man sidder med hovedet i sovsen - og i øvrigt er grafisk analfabet.

Med andre ord, feedback er velkommen!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

Heltemodigt!

2 kommentarer
Det er ikke tit politiet får ros fra denne blog, men når et par betjente ofrer sig ved at hoppe i havnen med de temperaturer vi har i øjeblikket fortjener de det godt nok. Så hermed al den ros der kan ligge på dem herfra - og et til lykke med at de overhovedet overlevede.

Og manden der oprindeligt var røget i har godt nok været heldig. Der plejer ikke at skulle gå mange minutter når vand er under frysepunktet før man dør.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

En møgnat

Ingen kommentarer
Jeg har ofte været ude for, at de aftener hvor man egentlig ikke orker eller gider gå i byen, bliver de sjoveste - dem der kan udvikle sig helt skævt.

Well, i aften var ikke sådan en aften. Jeg måtte virkelig tvinge mig til at komme i den grønne dragt og ud i kulden - men det var bare ikke min aften. Det var ikke det, der var masser af mennesker. Men de var ærligt talt ikke særlig opløftende. Og så hjælper det heller ikke, at folk - naturligvis - grundet kulden er iført tøj der gør dem halvanden gang så fyldige som ellers.

Hvilket gør at der ikke rigtig er tale om et danse gulv, men assorterede frimærker fri for frakker og overdimensionerede håndtasker.

Så jeg valgte at gøre aftenen kort, og gik hjem eter en times tid. Og begynder at se frem til foråret. Jeg tror det bliver et extraordinært et af slagsen, når folk kan smide de tonstunge frakker.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.